1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Command and Conquer 3 Patch 1.02 arrived

Discussion in 'News' started by Bastieeeh, Mar 30, 2007.

  1. Bastieeeh New Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Messages:
    459 (0.09/day)
    Thanks Received:
    5
    Location:
    Germany
    Last edited: Mar 30, 2007
    10 Year Member at TPU
  2. pt

    pt not a suicide-bomber

    Joined:
    Mar 11, 2006
    Messages:
    8,956 (2.09/day)
    Thanks Received:
    208
    Location:
    Portugal
    why didn't they fix this before launch.... :banghead:
     
    10 Year Member at TPU
  3. Trase New Member

    Joined:
    Mar 24, 2007
    Messages:
    13 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I need to build my PC..
     
    10 Year Member at TPU
  4. WarEagleAU

    WarEagleAU Bird of Prey

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    10,809 (2.60/day)
    Thanks Received:
    548
    Location:
    Gurley, AL
    Because sometimes, you cant find all the flaws in the game, until it goes live and people scrutinize it and tinker with its registry and settings and all that. THen, thats when you find it. Beta's dont help discover everything either.
     
    10 Year Member at TPU
  5. i_am_mustang_man New Member

    Joined:
    Feb 7, 2006
    Messages:
    1,838 (0.43/day)
    Thanks Received:
    11
    Location:
    Boston
    what does this fix? mine's in the mail still.. :(
     
    10 Year Member at TPU
  6. Bastieeeh New Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Messages:
    459 (0.09/day)
    Thanks Received:
    5
    Location:
    Germany
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)