1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Cross Fire Board

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by Clocked, Apr 16, 2006.

  1. Clocked

    Clocked New Member

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    285 (0.07/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Toronto
    Hey guys, i am going to get my self a X850XT CrossFire card and use my X800GTO2 as a slave card.

    I wasnt to know which mobo i should use.

    Has to be 775, DDR2 dual channel, PCI-E

    Thx
     
    10 Year Member at TPU
  2. Azn Tr14dZ New Member

    Joined:
    Mar 2, 2006
    Messages:
    5,289 (1.31/day)
    Thanks Received:
    19
    Wait, what resolutions do you play at because the X850 Series in CrossFire has a limited resolution of 1600x1200.
     
    10 Year Member at TPU
  3. Clocked

    Clocked New Member

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    285 (0.07/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Toronto
    1200X1024 is fine for me.
     
    10 Year Member at TPU
  4. Sasqui

    Sasqui

    Joined:
    Dec 6, 2005
    Messages:
    9,107 (2.20/day)
    Thanks Received:
    3,125
    Location:
    Manchester, NH
    10 Year Member at TPU Crunching for Team TPU
  5. Sasqui

    Sasqui

    Joined:
    Dec 6, 2005
    Messages:
    9,107 (2.20/day)
    Thanks Received:
    3,125
    Location:
    Manchester, NH
    Hey - OT... what are you using for a motherboard right now?
     
    10 Year Member at TPU Crunching for Team TPU
  6. Clocked

    Clocked New Member

    Joined:
    Jan 11, 2006
    Messages:
    285 (0.07/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Toronto
    The AOpen is S475 lol...

    The Intel has 3 PCI-E SLOTS!

    Yea, i think i am going to go with the Gigabyte one, nice fan for north bridge and CPU.

    I have the ASUS P5WD2 Premiun ATM
     
    10 Year Member at TPU
  7. noneed4me2 New Member

    Joined:
    Oct 29, 2005
    Messages:
    619 (0.15/day)
    Thanks Received:
    9
    Location:
    San Bernardino CA
    Triple graphics solution anybody, :laugh: maybe on an x1600 since it doesn't require external connectors :roll:
     
    10 Year Member at TPU
  8. Sasqui

    Sasqui

    Joined:
    Dec 6, 2005
    Messages:
    9,107 (2.20/day)
    Thanks Received:
    3,125
    Location:
    Manchester, NH
    Which crossfire board are you looking at? I was actually wondering what I could couple with my "Crossfire ready" Connect 3D X800 GTO (16pp). I'm going to post in the VCard section as well.
     
    10 Year Member at TPU Crunching for Team TPU
  9. drade

    drade

    Joined:
    Jan 18, 2006
    Messages:
    1,718 (0.42/day)
    Thanks Received:
    37

    Wow thats low, you gonna do dual screens?
     
    10 Year Member at TPU
  10. Sasqui

    Sasqui

    Joined:
    Dec 6, 2005
    Messages:
    9,107 (2.20/day)
    Thanks Received:
    3,125
    Location:
    Manchester, NH
    Hey - question about that - I have the 2405FPW (24" - 1920x1200 doesn't suck!) I'm assuming 2D won't be limited to 1600x1200? I don't mind it in games as long as I can set AA and AAF higher.
     
    10 Year Member at TPU Crunching for Team TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)