• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Crysis Official Website Launched

malware

New Member
Joined
Nov 7, 2004
Messages
5,422 (1.12/day)
Likes
954
Location
Bulgaria
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 G0 VID: 1.2125
Motherboard GIGABYTE GA-P35-DS3P rev.2.0
Cooling Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-S12 Fan
Memory 4x1 GB PQI DDR2 PC2-6400
Video Card(s) Colorful iGame Radeon HD 4890 1 GB GDDR5
Storage 2x 500 GB Seagate Barracuda 7200.11 32 MB RAID0
Display(s) BenQ G2400W 24-inch WideScreen LCD
Case Cooler Master COSMOS RC-1000 (sold), Cooler Master HAF-932 (delivered)
Audio Device(s) Creative X-Fi XtremeMusic + Logitech Z-5500 Digital THX
Power Supply Chieftec CFT-1000G-DF 1kW
Software Laptop: Lenovo 3000 N200 C2DT2310/3GB/120GB/GF7300/15.4"/Razer
#1
The official Crysis website is now live, offering screenshots, trailers, wallpapers and info about this first person shooter game for PC in the works at Crytek. Crysis is powered by CryENGINE 2 which features dynamic day/night cycle, fully interactive enviroments, sunrays and diffuse transmission, real time soft shadows, soft particles, interactive/destructrible enviroments, volumetric clouds, and advanced shader technology. Crysis will be released by Electronic Arts later this year. Check the new website at http://www.ea.com/crysis/index.jsp or join the brand new official Crysis forums here.

Source: EA: Crysis
 

Easy Rhino

Linux Advocate
Joined
Nov 13, 2006
Messages
14,414 (3.53/day)
Likes
4,275
System Name VHOST01 | Desktop
Processor i7 980x | i5 7500 Kaby Lake
Motherboard Gigabyte x58 Extreme | AsRock MicroATX Z170M Exteme4
Cooling Prolimatech Megahelams | Stock
Memory 6x4 GB @ 1333 | 2x 8G Gskill Aegis DDR4 2400
Video Card(s) Nvidia GT 210 | Nvidia GTX 970 FTW+
Storage 4x2 TB Enterprise RAID5 |Corsair mForce nvme 250G
Display(s) N/A | Dell 27" 1440p 8bit GSYNC
Case Lian Li ATX Mid Tower | Corsair Carbide 400C
Audio Device(s) NA | On Board
Power Supply SeaSonic 500W Gold | Seasonic SSR-650GD Flagship Prime Series 650W Gold
Mouse N/A | Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard N/A | Posiden Z RGB Cherry MX Brown
Software Centos 7 | Windows 10
#2
*drools*
 
Joined
Jun 12, 2006
Messages
399 (0.09/day)
Likes
23
System Name Custom AMD FX
Processor AMD FX 8320 @ 4.62GHz (225MHz Bus Speed)
Motherboard Gigabyte GA-970A-UD3P (1.0)
Cooling Corsair Seidon 240V in Push Pull
Memory 16 GB DDR3 (4x4GB)
Video Card(s) Sapphire NITRO+ Radeon RX 470 8GB
Storage 120GB ADATA SP550 + 1TB WD Black
Display(s) AOC I2369VM 23" 1920x1080
Case Phanteks Eclipse P400s Black & Red
Audio Device(s) Creative E-MU 0202 USB
Power Supply Corsair CX600M
Mouse Logitech G700
Keyboard Perixx PX-1000
Software Windows 10 Pro N x64
#3
Cant friggin wait ! Along with HL2:EP2, Portal and TF2 this summer, think ill be spending allot of time on the pc lol.

I just hope my X1950XT can cope with the likes of crysis looks damn sweet in DX9 too.

Pre-orders are also availble on a number of online retailers such as amazon and play.com.
 

lpfreak

New Member
Joined
Mar 1, 2007
Messages
63 (0.02/day)
Likes
0
Location
Sydney, Australia
Processor Intel Core 2 Quad Q9300
Motherboard Gigabyte EP35-DS3
Cooling Xigmatek HDT-S983
Memory Geil DDR667 2x1024MB
Video Card(s) nVidia GeForce Gigabyte Turboforce 8800GT 512MB
Storage Western Digital SATA II 320gb
Display(s) Samsung SyncMaster 730BF
Case Antec Plusview II
Audio Device(s) Intel ICH9
Power Supply Antec NeoHE 550w
Software Windows XP PROFESSIONAL SP3
#4
i'm doubting my x800 can start the game,....looking forward to postal 3??
 

GJSNeptune

New Member
Joined
Apr 24, 2007
Messages
2,570 (0.65/day)
Likes
92
Location
Ohio
Processor AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition
Motherboard Gigabyte GA-MA770-DS3
Cooling Tuniq Tower 120 (with Scythe SFF21E)
Memory 2x1GB Corsair XMS2 DDR2-800 CAS4 DHX
Video Card(s) PALiT 9800GTX 512MB PCI-E
Storage WD2500AAKS, WD1600YS, WD1200JD, WD400EB
Display(s) LG L1920P, Viewsonic VA520
Case Lian-Li A05b (with two 120mm Yate Loon D12SM)
Power Supply Corsair HX520
Software Vista Business 32-bit/XP Pro 32-bit dual-boot
#6
I don't want to shame the game with my shitty computer. Hopefully I'll have some money to build a system to treat it right.
 

Easy Rhino

Linux Advocate
Joined
Nov 13, 2006
Messages
14,414 (3.53/day)
Likes
4,275
System Name VHOST01 | Desktop
Processor i7 980x | i5 7500 Kaby Lake
Motherboard Gigabyte x58 Extreme | AsRock MicroATX Z170M Exteme4
Cooling Prolimatech Megahelams | Stock
Memory 6x4 GB @ 1333 | 2x 8G Gskill Aegis DDR4 2400
Video Card(s) Nvidia GT 210 | Nvidia GTX 970 FTW+
Storage 4x2 TB Enterprise RAID5 |Corsair mForce nvme 250G
Display(s) N/A | Dell 27" 1440p 8bit GSYNC
Case Lian Li ATX Mid Tower | Corsair Carbide 400C
Audio Device(s) NA | On Board
Power Supply SeaSonic 500W Gold | Seasonic SSR-650GD Flagship Prime Series 650W Gold
Mouse N/A | Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard N/A | Posiden Z RGB Cherry MX Brown
Software Centos 7 | Windows 10
#7
I don't want to shame the game with my shitty computer. Hopefully I'll have some money to build a system to treat it right.
haha. im sorta in the same boat. i dont think ill be dx10 ready when the game first comes out and i dont want to play it in dx9! i wonder how much money im gonna have to spend to play the game in dx10 at high res/high detail over 30FPS? i need vista, so thats over 100 bucks. i need a dx10 card that can do that res/detail at that speed. so atleast 400 bucks. my processor will most likely slow my card down at the heavy fight sequences so that is 200 bucks for the 2.6ghz opty. 700 total. i should just build a new machine from scratch and have the benefits of ddr800 and better mobo chipset.
 

GJSNeptune

New Member
Joined
Apr 24, 2007
Messages
2,570 (0.65/day)
Likes
92
Location
Ohio
Processor AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition
Motherboard Gigabyte GA-MA770-DS3
Cooling Tuniq Tower 120 (with Scythe SFF21E)
Memory 2x1GB Corsair XMS2 DDR2-800 CAS4 DHX
Video Card(s) PALiT 9800GTX 512MB PCI-E
Storage WD2500AAKS, WD1600YS, WD1200JD, WD400EB
Display(s) LG L1920P, Viewsonic VA520
Case Lian-Li A05b (with two 120mm Yate Loon D12SM)
Power Supply Corsair HX520
Software Vista Business 32-bit/XP Pro 32-bit dual-boot
#8
I dunno what I'm gonna do. I can't afford to spend money on computer stuff for awhile. Might have to win the lottery to play Crysis.
 
Joined
May 14, 2006
Messages
997 (0.23/day)
Likes
13
Location
Kentucky
System Name Sony Vaio - VGNFW390-CTO
Processor Intel® Core™ 2 Duo Processor T9550 (2.66GHz)
Cooling Stock
Memory 4GB DDR2-SDRAM (DDR2-800, 2GBx2)
Video Card(s) ATI Mobility Radeon™ HD 3650 with 512MB vRAM (pitiful card)
Storage 320GB SATA Hard Disk Drive [7200 rpm]
Display(s) LCD 16.4" (XBRITE-FullHD™)
Audio Device(s) SupremeFX
Software Windows 7
#9
Wow, I can't wait for this... I'll be really excited to see how it runs on my machine.
 
Joined
Jun 12, 2006
Messages
399 (0.09/day)
Likes
23
System Name Custom AMD FX
Processor AMD FX 8320 @ 4.62GHz (225MHz Bus Speed)
Motherboard Gigabyte GA-970A-UD3P (1.0)
Cooling Corsair Seidon 240V in Push Pull
Memory 16 GB DDR3 (4x4GB)
Video Card(s) Sapphire NITRO+ Radeon RX 470 8GB
Storage 120GB ADATA SP550 + 1TB WD Black
Display(s) AOC I2369VM 23" 1920x1080
Case Phanteks Eclipse P400s Black & Red
Audio Device(s) Creative E-MU 0202 USB
Power Supply Corsair CX600M
Mouse Logitech G700
Keyboard Perixx PX-1000
Software Windows 10 Pro N x64
#10
Well read this in my latest PcGamer mag....

<a href="http://img183.imageshack.us/my.php?image=crysisthingylu4.jpg" target="_blank"><img src="http://img183.imageshack.us/img183/5121/crysisthingylu4.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" /></a>
Courtesy of PcGamer magazine


May not be so bad after all, however im still running AthlonX2 not a C2D would my X2 @ 2.8GHz and DDR400 RAM be enough? time will tell i supose.
 

Tatty_One

Super Moderator
Staff member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
19,833 (4.52/day)
Likes
6,121
Location
Worcestershire, UK
Processor Skylake Core i7 6700k @ 4.6gig
Motherboard MSI Z170A Tomahawk
Cooling Cooler Master Seidon 240V AIO/Viper140's
Memory 16GB Corsair Vengeance LPX 3000mhz CL14
Video Card(s) Sapphire 4gb R9 290X VaporX @1150mhz
Storage SkHynix SL308 120GB/CrucialM4/1TB WD Black
Display(s) LG 29inch 2560x1080 Curved Ultrawide IPS
Case Phanteks Enthoo Pro M Windowed - Gunmetal
Audio Device(s) Xifi Elite Pro 7.1/VideoLogic ZXR550's
Power Supply XFX Pro Black Edition 750W Gold modular
Keyboard CM Storm Octane Combo
Software Win 10 Home x64
#11
I suppose that Vista has gotta be on the horizon for me then :( Unless of course some extrememly talented individual manages a DX10 Hack for XP, that would be illegal of course and I couldnt possible use or advocate it myself.
 
Joined
Feb 17, 2007
Messages
1,238 (0.31/day)
Likes
168
Location
SoCal
Processor AMD Phenom II 1055T @ 3.6ghz 1.3V
Motherboard Asus M5A97 EVO
Cooling Xigmatek SD1284
Memory 2x4GB Patriot Sector 5 PC3-12800 @ 7-8-7-24-1T 1.7V
Video Card(s) XFX Radeon HD 7950 DD @ 1100/1350 1.185V
Storage OCZ Agility 3 120GB + 2x7200.12 500GB Raid1
Display(s) QNIX QX2710 27" LCD 1440p @ 120hz
Case Cooler Master 690M
Audio Device(s) Realtek ALC892
Power Supply Enermax Liberty 620W Eco Edition
Software Windows 7 Professional x64 / Ubuntu 12.04 x64
#12
I suppose that Vista has gotta be on the horizon for me then :( Unless of course some extrememly talented individual manages a DX10 Hack for XP, that would be illegal of course and I couldnt possible use or advocate it myself.
Yes, it does seem that hacking DirectX10 to work on xp would get an individual in serious trouble w/Microsoft. However, the route some companies are going is writing a DirectX10->OpenGL wrapper. That is not illegal, because if it was, Creative would be in trouble, as they have written a DirectSound3D->OpenAL wrapper called Alchemy, which would do the exact same, except on the sound side of things.

What do you all think would benefit my pc the most here, a dual core opty 165, or trading out my 2x512 for 2x1gb? I want to play Crysis, but I only have the dough for one upgrade...
 
Joined
Sep 9, 2006
Messages
994 (0.24/day)
Likes
28
Location
SoCal
Processor Intel C2D E6420 (3.2 gHz @ 1.365v)
Motherboard Gigabyte 965P-DS3
Cooling Zalman CNPS9500 LED
Memory 4 x 512mb Corsair XMS2 DDR2 667
Video Card(s) Visiontek HD 4870 512mb
Storage 200gb Maxtor SATA, 400gb WD SATA
Audio Device(s) Audigy 2 ZS
Software Windows XP Pro SP2
#13
I'd get a processor if I were you but honestly... it's hard to choose between the two. Try saving a bit longer and buy both the ram and the processor as ram is pretty cheap nowadays :)

edit: It seems like from the magazine picture that was posted above, the 2gb of ram is more important than a good processor...

Man I can't wait for Crysis and HL2: Episode 2...
 
Joined
May 14, 2006
Messages
997 (0.23/day)
Likes
13
Location
Kentucky
System Name Sony Vaio - VGNFW390-CTO
Processor Intel® Core™ 2 Duo Processor T9550 (2.66GHz)
Cooling Stock
Memory 4GB DDR2-SDRAM (DDR2-800, 2GBx2)
Video Card(s) ATI Mobility Radeon™ HD 3650 with 512MB vRAM (pitiful card)
Storage 320GB SATA Hard Disk Drive [7200 rpm]
Display(s) LCD 16.4" (XBRITE-FullHD™)
Audio Device(s) SupremeFX
Software Windows 7
#14
Vista... why does it provoke me so. I'll just have to wait until I can find an ille... um a cheaper copy
 

Casheti

New Member
Joined
May 3, 2006
Messages
4,421 (1.03/day)
Likes
29
#15
Omfg, this is gonna run so crappy on my system.

Let's say I buy an E4400 and OC it, and stick with my X850XT Crossfire. This is gonna run terrible :cry:

And if I stay with my pentium D it's gonna be even worse!! :banghead:
 
Last edited:

Tatty_One

Super Moderator
Staff member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
19,833 (4.52/day)
Likes
6,121
Location
Worcestershire, UK
Processor Skylake Core i7 6700k @ 4.6gig
Motherboard MSI Z170A Tomahawk
Cooling Cooler Master Seidon 240V AIO/Viper140's
Memory 16GB Corsair Vengeance LPX 3000mhz CL14
Video Card(s) Sapphire 4gb R9 290X VaporX @1150mhz
Storage SkHynix SL308 120GB/CrucialM4/1TB WD Black
Display(s) LG 29inch 2560x1080 Curved Ultrawide IPS
Case Phanteks Enthoo Pro M Windowed - Gunmetal
Audio Device(s) Xifi Elite Pro 7.1/VideoLogic ZXR550's
Power Supply XFX Pro Black Edition 750W Gold modular
Keyboard CM Storm Octane Combo
Software Win 10 Home x64
#16
Yes, it does seem that hacking DirectX10 to work on xp would get an individual in serious trouble w/Microsoft. However, the route some companies are going is writing a DirectX10->OpenGL wrapper. That is not illegal, because if it was, Creative would be in trouble, as they have written a DirectSound3D->OpenAL wrapper called Alchemy, which would do the exact same, except on the sound side of things.

What do you all think would benefit my pc the most here, a dual core opty 165, or trading out my 2x512 for 2x1gb? I want to play Crysis, but I only have the dough for one upgrade...
Well having been in your situation in the past (not that I couldnt afford the full upgrade....wife just wouldnt let me :shadedshu) my thoughts would be to upgrade your cooling, overclock your current CPU higher and go for the extra RAM.

I say that because of a couple of key points (damn am turning into Alec Starr now for those that knew him in here!)

1. It would appear that no matter what proccie you have without the extra ram you will be held back.

2. Opty's are fantastic proccies, my last was a 170 and I got her to 3.1Gig but unless you get a decent stepping which are becoming more rare you may only get like 2.5-2.7Gig, with a little work (and assuming you have athe mobo to get either the opty or your current CPU to good overclocks) you can get your current CPU to those speeds.

I appreciate the dual core will help with the game, I spose the ideal solution would be to get a cheap 3800x2, overclock it to 2.8Gig, get a decent price for your current CPU and wait and sell/buy the ram in 3 months.....about the time the game arrives!
 

Tatty_One

Super Moderator
Staff member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
19,833 (4.52/day)
Likes
6,121
Location
Worcestershire, UK
Processor Skylake Core i7 6700k @ 4.6gig
Motherboard MSI Z170A Tomahawk
Cooling Cooler Master Seidon 240V AIO/Viper140's
Memory 16GB Corsair Vengeance LPX 3000mhz CL14
Video Card(s) Sapphire 4gb R9 290X VaporX @1150mhz
Storage SkHynix SL308 120GB/CrucialM4/1TB WD Black
Display(s) LG 29inch 2560x1080 Curved Ultrawide IPS
Case Phanteks Enthoo Pro M Windowed - Gunmetal
Audio Device(s) Xifi Elite Pro 7.1/VideoLogic ZXR550's
Power Supply XFX Pro Black Edition 750W Gold modular
Keyboard CM Storm Octane Combo
Software Win 10 Home x64
#17
Joined
Feb 17, 2007
Messages
1,238 (0.31/day)
Likes
168
Location
SoCal
Processor AMD Phenom II 1055T @ 3.6ghz 1.3V
Motherboard Asus M5A97 EVO
Cooling Xigmatek SD1284
Memory 2x4GB Patriot Sector 5 PC3-12800 @ 7-8-7-24-1T 1.7V
Video Card(s) XFX Radeon HD 7950 DD @ 1100/1350 1.185V
Storage OCZ Agility 3 120GB + 2x7200.12 500GB Raid1
Display(s) QNIX QX2710 27" LCD 1440p @ 120hz
Case Cooler Master 690M
Audio Device(s) Realtek ALC892
Power Supply Enermax Liberty 620W Eco Edition
Software Windows 7 Professional x64 / Ubuntu 12.04 x64
#18
Well having been in your situation in the past (not that I couldnt afford the full upgrade....wife just wouldnt let me :shadedshu) my thoughts would be to upgrade your cooling, overclock your current CPU higher and go for the extra RAM.

I say that because of a couple of key points (damn am turning into Alec Starr now for those that knew him in here!)

1. It would appear that no matter what proccie you have without the extra ram you will be held back.

2. Opty's are fantastic proccies, my last was a 170 and I got her to 3.1Gig but unless you get a decent stepping which are becoming more rare you may only get like 2.5-2.7Gig, with a little work (and assuming you have athe mobo to get either the opty or your current CPU to good overclocks) you can get your current CPU to those speeds.

I appreciate the dual core will help with the game, I spose the ideal solution would be to get a cheap 3800x2, overclock it to 2.8Gig, get a decent price for your current CPU and wait and sell/buy the ram in 3 months.....about the time the game arrives!
Thanks for the info. I've tried every which way to get this 3200+ to not have any errors in prime95 above 240fsb even dropping the mutliplier with ram at ddr133/2T. Still gets errors. I know the Tforce 939 is very capable of 300+FSB, so I don't think it is the board. My ram can run at 230mhz 3-4-4-9 at 2.8VDimm but that isn't very good...

Also, in the microfly, this is probably the best Heatsink I can buy (low profile and very quiet).

If I was on an AM2 machine where high quality ram is <$100, I could do both, but DDR1 is still quite expensive. Also, the x2 3800+ is only a few $$ cheaper than the opteron 165 at newegg...

So this: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231047 would be better than an Opty 165 in my machine?
 

WarEagleAU

Bird of Prey
Joined
Jul 9, 2006
Messages
10,809 (2.57/day)
Likes
529
Location
Gurley, AL
System Name Boddha Getta Boddha Getta Bah!
Processor AMD FX 6100 @ 4.432Ghz @1.382
Motherboard ASUS M5A99X EVO AMD 990X AMD SB950
Cooling Custom Water. EK 240MM Kit, Supreme HSF - Runs 35C
Memory 2 x 4GB Corsair Vengeance White LP @ 1.35V
Video Card(s) XFX Radeon HD 6870 980/1100
Storage WD Caviar Black 1.0TB, WD Caviar Green 1.0TB, WD 160GB
Display(s) Asus VH222/S 22: (21.5" Viewable) 1920x1080p HDMI LCD Monitor
Case NZXT White Switch 810
Audio Device(s) Onboard Realtek 5.1
Power Supply NZXT Hale 90 Gold Cert 750W Modular PSU
Software Windows 8.1 Profession 64 Bit
#19
Sweetness. Thanks for the info.
 

Tatty_One

Super Moderator
Staff member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
19,833 (4.52/day)
Likes
6,121
Location
Worcestershire, UK
Processor Skylake Core i7 6700k @ 4.6gig
Motherboard MSI Z170A Tomahawk
Cooling Cooler Master Seidon 240V AIO/Viper140's
Memory 16GB Corsair Vengeance LPX 3000mhz CL14
Video Card(s) Sapphire 4gb R9 290X VaporX @1150mhz
Storage SkHynix SL308 120GB/CrucialM4/1TB WD Black
Display(s) LG 29inch 2560x1080 Curved Ultrawide IPS
Case Phanteks Enthoo Pro M Windowed - Gunmetal
Audio Device(s) Xifi Elite Pro 7.1/VideoLogic ZXR550's
Power Supply XFX Pro Black Edition 750W Gold modular
Keyboard CM Storm Octane Combo
Software Win 10 Home x64
#20
Thanks for the info. I've tried every which way to get this 3200+ to not have any errors in prime95 above 240fsb even dropping the mutliplier with ram at ddr133/2T. Still gets errors. I know the Tforce 939 is very capable of 300+FSB, so I don't think it is the board. My ram can run at 230mhz 3-4-4-9 at 2.8VDimm but that isn't very good...

Also, in the microfly, this is probably the best Heatsink I can buy (low profile and very quiet).

If I was on an AM2 machine where high quality ram is <$100, I could do both, but DDR1 is still quite expensive. Also, the x2 3800+ is only a few $$ cheaper than the opteron 165 at newegg...

So this: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231047 would be better than an Opty 165 in my machine?
Well firstly, yes thats decent ram for the price, secondly, if you cannot overclock much with that motherboard (I am sure it's not the chip....have you raised your voltage (chipset and VCore), lowered your HTT and put a divider in your ram), but if you have tried all that then yes IMO the ram would be the better option.

You gotta remember tho, even with ram and a dual core proccie that graphics card is going to struggle for decent FPS at anything but lo res/detail.
 
Joined
Feb 17, 2007
Messages
1,238 (0.31/day)
Likes
168
Location
SoCal
Processor AMD Phenom II 1055T @ 3.6ghz 1.3V
Motherboard Asus M5A97 EVO
Cooling Xigmatek SD1284
Memory 2x4GB Patriot Sector 5 PC3-12800 @ 7-8-7-24-1T 1.7V
Video Card(s) XFX Radeon HD 7950 DD @ 1100/1350 1.185V
Storage OCZ Agility 3 120GB + 2x7200.12 500GB Raid1
Display(s) QNIX QX2710 27" LCD 1440p @ 120hz
Case Cooler Master 690M
Audio Device(s) Realtek ALC892
Power Supply Enermax Liberty 620W Eco Edition
Software Windows 7 Professional x64 / Ubuntu 12.04 x64
#21
Well firstly, yes thats decent ram for the price, secondly, if you cannot overclock much with that motherboard (I am sure it's not the chip....have you raised your voltage (chipset and VCore), lowered your HTT and put a divider in your ram), but if you have tried all that then yes IMO the ram would be the better option.

You gotta remember tho, even with ram and a dual core proccie that graphics card is going to struggle for decent FPS at anything but lo res/detail.
I've tried everything you've mentioned except adjusting the chipset voltage, which isn't an option in the bios (even in the hacked one I'm using).
 
Joined
Jun 12, 2006
Messages
399 (0.09/day)
Likes
23
System Name Custom AMD FX
Processor AMD FX 8320 @ 4.62GHz (225MHz Bus Speed)
Motherboard Gigabyte GA-970A-UD3P (1.0)
Cooling Corsair Seidon 240V in Push Pull
Memory 16 GB DDR3 (4x4GB)
Video Card(s) Sapphire NITRO+ Radeon RX 470 8GB
Storage 120GB ADATA SP550 + 1TB WD Black
Display(s) AOC I2369VM 23" 1920x1080
Case Phanteks Eclipse P400s Black & Red
Audio Device(s) Creative E-MU 0202 USB
Power Supply Corsair CX600M
Mouse Logitech G700
Keyboard Perixx PX-1000
Software Windows 10 Pro N x64
#22
I want a DEMO now lol....

Any idea when one will be out?

Anyone else wanting a demo?

sel
 
Joined
Apr 19, 2007
Messages
378 (0.10/day)
Likes
41
System Name The Monolith
Processor Core i7 3770k
Motherboard Asus P8Z77-V Pro
Cooling Stock
Memory 4gb 1333 Upgrading to G-Skill Sniper 2x 8gb 2133
Video Card(s) EVGA GTX 680 FTW 4gb
Storage OCZ Revo 3 120gb / 1tb WD Caviar Black
Display(s) Westinghouse LVM37 W-3 37"1080p
Case Corsair Obsidian 650D
Audio Device(s) M-Audio Firewire Solo
Power Supply Corsair HX 1050
Software Windows 7 Ultimate x64
#23
I dont understand how the developers run this game. They state that the games graphical effects are so advanced that no computer now can run it at full settings. How do they test these effects without the technology to do so? Also how are they running the game in DX9 if its supposed to be a DX10 game? What video card are they using to demonstrate gameplay?
It is confusing the hell out of me. Can somebody explain? I am upgrading to the 6600 quad core
and a 8800GTS or GTX when this game comes out and dont want to be short changed.
 

Casheti

New Member
Joined
May 3, 2006
Messages
4,421 (1.03/day)
Likes
29
#24
Far as I know the demo they used at shows was run on X1900XTX Crossfire and that looked fine to me.

I just hope I can run it on X850XT CF :(