• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Diablo 2 Still work online??

mr. Adam

New Member
Joined
Jul 7, 2007
Messages
3 (0.00/day)
Likes
0
#1
i plan on purchasing the diablo battle chest and was wondering if battle.net is online.
 

Kursah

Moderator
Staff member
Joined
Oct 15, 2006
Messages
10,949 (2.68/day)
Likes
5,061
Location
Missoula, MT, USA
System Name Kursah's Gaming Rig - Haswell Edition | Spartan Home Server 2015
Processor i7 4790k 4.0/4.8 @ 1.26v | i7 4790k 4.0/4.4 @ 1.18v - Both delidded w/CLU
Motherboard Asus Z87-Pro - BIOS 2103 | Asus Z87-Pro - BIOS 2103
Cooling Noctua NH-U14S Push-Pull | Cooler Master 212 EVO Stock - Using NT-H1 and AC MX-4
Memory 16GB (2x8) Corsair Dominator DDR3 2400 CL11 | 32GB (4x8) G.Skill DDR3-1600 CL9
Video Card(s) MSI GTX980 Ti Gaming 6G LE @ Stock | Onboard Intel HD 4600
Storage 850EVO 250GB SSD, 960GB SSD, 1x2TB | 840 120GB SSD, RAID10 6x2TB (6TB) + 8TB Backup
Display(s) Samsung 32" TV IPS 1080p, Dell 23" U2312HM IPS 1080p | 19" 4:3 Dell LCD..mostly RDP.
Case Corsair 600C - Stock Fans on Low | Lian Li Lancool PC-K7 - Cougar fans
Audio Device(s) Aune T1 mk1 > AKG K553 Pro + HiFiMAN HE-350 (Equalizer APO + PeaceUI) | Realtek ALC1150
Power Supply EVGA 750G2 Modular + APC 1500VA UPS | EVGA KR500 80+ Bronze + CyberPowerPC 1000VA UPS
Mouse Logitech G502 | Dell USB Laser Mouse
Keyboard Logitech G15 rv2 | Dell USB Keyboard
Software Windows 10 Pro x64 | Windows Server 2012 R2 (GUI Core,Hyper-V + VMs)
#2
I had some friends still playing Diablo 2 a couple of months ago, they did play it online or so they said. I never saw them playing online to verify. Hope that helps! :toast:
 
Joined
Apr 30, 2006
Messages
1,165 (0.27/day)
Likes
433
Processor 7900
Motherboard Rampage Apex
Cooling H115i
Memory 64GB TridentZ 3200 14-14-14-34-1T
Video Card(s) Fury X
Case Corsair 740
Audio Device(s) 8ch LPCM via HDMI to Yamaha Z7 Receiver
Power Supply Corsair AX860
Mouse G903
Keyboard G810
Software 8.1 x64
#3
Yea I believe they just reset the ladder ;)
 
Joined
Jan 3, 2006
Messages
580 (0.13/day)
Likes
19
Location
Manitoba, Canada
Processor Intel i7 3820 @ 4.3 Ghz
Motherboard Asus P9 x79 Pro
Cooling Fans 6x 120mm, 1x 140mm, 2x 200mm
Memory 16GB corsair dominator platinum DDR3 1866
Video Card(s) Asus GTX 670 DCII TOP 2GB
Storage 240GB Intel 330 SSD, 640 GB WD, 2 TB WD, 3 TB Segate GoFlex Desk USB 3.0
Display(s) Samsung 19inch widescreen
Case Coolermaster HAF XM
Audio Device(s) onbored
Power Supply pc power and cooling 750watt
Software Windows 7 SP1
Benchmark Scores 3D Mark 11 = P9951 http://www.3dmark.com/3dm11/4564568
#4
it still works online because i have the game but it is SOOOO OLD!!!!!!
 

AsRock

TPU addict
Joined
Jun 23, 2007
Messages
15,314 (4.00/day)
Likes
4,724
Location
US
Processor 2500k \ 3770k
Motherboard ASRock Z68 \ Z77
Memory Samsung low profile 1600
Video Card(s) XFX 6770 \ XFX R9 290X
Storage Intel 80Gb (SATA2) WD 250Gb \ Team SSD+Samsung Evo 250Gb+500Gb+ 2xCorsair Force+WD250GbHDD
Display(s) Samsung 1080P \ Toshiba HDTV 1080P
Case HTPC400 \ Thermaltake Armor case ( original ), With Zalman fan controller ( wattage usage ).
Audio Device(s) Yamaha RX-V475 \ Marantz SR5008 Tannoy Mercury MKII Paradigm 5SE + Tannoy Mercury F4
Power Supply PC&Power 750w \ Seasonic 750w MKII
Mouse MS intelimouse \ Logitech G700s + Steelseries Sensei wireless
Keyboard Logitech K120 \ ROCCAT MK Pro ( modded amber leds )
Benchmark Scores Meh benchmarks.
#5
Yep sure does. i tryed it thinking i may play it for getting that high res with that game is 800x600 which don't look to good with a LCD with native res of 1600x1200 lol. This was last week i tryed.

BUT yes it worked :).