1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

did i see what i thought i saw

Discussion in 'Linux / BSD / Mac OS X' started by exodusprime1337, Aug 8, 2008.

  1. exodusprime1337

    exodusprime1337

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    2,218 (0.61/day)
    Thanks Received:
    372
    my it guy was in his office today and i stopped by to just shoot the shit for a bit and talk games. and he did the most incredible thing i've ever seen in person with a pc. He went from his linux desktop that he manages the network with, to osx with the flick of a button like "alt tabbing" through operating systems. then went back to linux changed sumthing and then went right back to the windows side of things and started playing WoW again. The question here is... does he have 1 computer with 3 virtual machines, or just a kvm switch running?? i saw 3 icons pop up in the middle of his monitor when he did this one looked like a penguin(linux), one was the apple logo(mac os), and the other waso f course a vista button(win vista). i know he uses a 5000 black edition like my own to do this but i'm not familiar with the way he does it>>> could some outline what i'd need to do to just switch between linux and windows, "mac os doesnt work with amd afaik??? i would be so happy to be able to do this(bragging right really) lol
     
  2. xfire

    xfire

    Joined:
    Nov 22, 2007
    Messages:
    1,396 (0.39/day)
    Thanks Received:
    193
    Location:
    Hyderabad,India
    He most probably has 2 virtual machines. Mac's have been hacked to be installed into a "PC"(it's illeagal though). You could have just asked him, you know?
     
  3. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,477 (1.40/day)
    Thanks Received:
    847
    ShadowFold, Silverel, Whilhelm and 5 others say thanks.
    10 Year Member at TPU
  4. Error 404

    Error 404

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Messages:
    1,777 (0.51/day)
    Thanks Received:
    169
    Location:
    South Australia
    Yeah, it'd be a Virtual Machine (most likely running on Linux) running Windows and OSX in it.
    I've seen it done as well, using Fedora 9 as the "core" OS and Windows as one of the desktops.
    To get OSX to run on your PC, do some searching for "OSX86", as the cracked version of OSX has come to be known as.
     
  5. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    14,388 (3.61/day)
    Thanks Received:
    4,344
    the simplest way would be to simply get an intel based mac, install vmware and then install windows and linux.
     
    10 Year Member at TPU
  6. GSG-9

    GSG-9

    Joined:
    Feb 8, 2005
    Messages:
    1,675 (0.36/day)
    Thanks Received:
    150
    Location:
    Minneapolis, Mn
    That. Was great.
     
    10 Year Member at TPU
  7. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,477 (1.40/day)
    Thanks Received:
    847
    HEH HEH HEH yeah, made me chuckle a bit!
     
    10 Year Member at TPU
  8. WhiteLotus

    WhiteLotus

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    6,560 (1.76/day)
    Thanks Received:
    865
    that was pretty sweet
     
    10 Year Member at TPU
  9. oily_17

    oily_17

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2,312 (0.57/day)
    Thanks Received:
    670
    Location:
    Norn Iron
    Thanks Innocent that was a laugh.Honestly I want an "arrange by penis" in my context menu.
     
    10 Year Member at TPU
  10. Laurijan

    Laurijan

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    2,385 (0.61/day)
    Thanks Received:
    439
    Location:
    Oulu, Finland
    The pinacle of multitasking i call that..
     
    10 Year Member at TPU
  11. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,477 (1.40/day)
    Thanks Received:
    847
    Not a problem glad you enjoy it. Doesn't know the difference between a website & the Internet. LOLOLOL!
     
    10 Year Member at TPU
  12. Laurijan

    Laurijan

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    2,385 (0.61/day)
    Thanks Received:
    439
    Location:
    Oulu, Finland
    LOL Sex with vegtables website!
     
    10 Year Member at TPU
  13. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,477 (1.40/day)
    Thanks Received:
    847
    HAHAHAHAHA! Yeah....

    "That's my research..."

    XD
     
    10 Year Member at TPU
  14. bignokki New Member

    Joined:
    Apr 4, 2008
    Messages:
    37 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Location:
    Denmark
    awesome desktop :O!!! i'm gonna do that... i'll just need some more icons (ctrl-a ; ctrl-c ; ctrl-v) should do it... :D
     
  15. wolf2009 Guest

    Aweeeeeeeeeeeeeeesome ~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Have any more ?
     
    10 Year Member at TPU
  16. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,477 (1.40/day)
    Thanks Received:
    847
    Unfortunately not, you could always Google the guys name at the end and see what happens.
     
    10 Year Member at TPU
  17. wolf2009 Guest

    So can i do this with vista installed ?

    Maybe install VIrtualPC on Vista ? or any other soft .
     
    10 Year Member at TPU
  18. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,477 (1.40/day)
    Thanks Received:
    847
    Yeah you should be able to. Don't see why not.
     
    10 Year Member at TPU
  19. wolf2009 Guest

    Whats the best soft ?
     
    10 Year Member at TPU
  20. exodusprime1337

    exodusprime1337

    Joined:
    Nov 27, 2007
    Messages:
    2,218 (0.61/day)
    Thanks Received:
    372
    wow didn't think i'd generate much convo about this, the guy in the video is not my guy. we both work at sun microsystems, i'm in accounting he's the it guy for our floor. The thing is i didn't have time to ask him because he all of a sudden got flashed back to the linux and said there was "something wrong" and i had to leave, lol. but i want to try this, but the question is, what's the lag like doing this. could you game with a vm if i was running say fedora or ubuntu??
     
  21. iamajunky

    iamajunky

    Joined:
    Mar 15, 2008
    Messages:
    401 (0.11/day)
    Thanks Received:
    12
    Location:
    California USA
    sucks i'm at work i want to see the video now, stupid websense.
     
  22. technicks

    technicks

    Joined:
    Apr 23, 2006
    Messages:
    3,558 (0.85/day)
    Thanks Received:
    255
    Location:
    Enschede, The Netherlands
    OMG that was fuckin hilarious.:roll:
     
    10 Year Member at TPU
  23. InnocentCriminal

    InnocentCriminal Resident Grammar Amender

    Joined:
    Feb 21, 2005
    Messages:
    6,477 (1.40/day)
    Thanks Received:
    847
    Shame they sped us the voices to hide the identities though.
     
    10 Year Member at TPU
  24. mrbudgie

    Joined:
    Jul 15, 2006
    Messages:
    245 (0.06/day)
    Thanks Received:
    5
    Location:
    Coventry ... UK
    are u sure it was not 2 comps running off the same monitor mouse keybourd with a switch box as i have one on my desk and you can flick between comps instantly with a quick key press
     
    10 Year Member at TPU
  25. GSG-9

    GSG-9

    Joined:
    Feb 8, 2005
    Messages:
    1,675 (0.36/day)
    Thanks Received:
    150
    Location:
    Minneapolis, Mn
    Someone suggested a kvm, but I personally don't think it is because of the smoothness of the GUI in between os's, it could be but it has some nice features to let the user label each computer with an image and name it.
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)