• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

EA-DICE Frostbite Titles in 2013 Will Require 64-bit Windows

btarunr

Editor & Senior Moderator
Staff member
Joined
Oct 9, 2007
Messages
34,335 (9.22/day)
Likes
17,427
Location
Hyderabad, India
System Name Long shelf-life potato
Processor Intel Core i7-4770K
Motherboard ASUS Z97-A
Cooling Xigmatek Aegir CPU Cooler
Memory 16GB Kingston HyperX Beast DDR3-1866
Video Card(s) 2x GeForce GTX 970 SLI
Storage ADATA SU800 512GB
Display(s) Samsung U28D590D 28-inch 4K
Case Cooler Master CM690 Window
Audio Device(s) Creative Sound Blaster Recon3D PCIe
Power Supply Corsair HX850W
Mouse Razer Abyssus 2014
Keyboard Microsoft Sidewinder X4
Software Windows 10 Pro Creators Update
#1
While content-creation and media transcoding applications have transitioned to native x86-64 applications that can take advantage of large amounts of system and video memory, a similar transition by game developers has been rather slow. Very few PC games ship with 64-bit executables, as most games are ported from game consoles anyway, which have slim system requirements.

EA-DICE has been behind developing games that take advantage of the latest PC technologies (such as DirectX 11), and according to a lead developer and rendering architect with the studio, Johan Andersson, games that are driven by Frostbite engine, which are slated for 2013, will require 64-bit operating systems, these games will not run on 32-bit Windows, or in 32-bit mode, on 64-bit Windows, but with full-fledged 64-bit executables. The 64-bit address-space would allow games to take advantage of system memory over 4 GB, and more importantly, high amounts of video memory, as 2 GB and 3 GB become standard with performance-segment graphics cards.

Show full news post
 
Last edited:

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
19,242 (5.04/day)
Likes
4,821
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
#2
The Push for Windows 64bit begins now!
 
Joined
Jan 14, 2009
Messages
2,628 (0.81/day)
Likes
521
Location
Brisbane, Australia
System Name MRCOMP!
Processor Amd 1090T @ 4200 mhz
Motherboard Gigabyte 890FX UD5
Cooling CNPS Extreme
Memory 32GB OCZ Reapers 1600mhz 6-8-6-24 1.65v
Video Card(s) GTX560 TI 26% overclock
Storage 60GB OCZ vertex 3, 2x1TB Raid 0 2x 640GB Raid 0
Display(s) 30" LG lcd
Case No Case... just sitting on cardboard :D
Audio Device(s) Nvida HDMI - Sony MU TE KE 7.2 1695Rms
Power Supply Silverstone 700watts.
#3
YEAH!!!!

....


its only taken how many years? :p
 

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,922 (6.24/day)
Likes
10,023
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
#4
7 years. Windows XP Professional x64 Edition was released in April 2005. I've been running a 64-bit OS since June 2005.
 
Joined
Jul 10, 2010
Messages
1,016 (0.37/day)
Likes
224
Location
USA, Arizona
System Name SolarwindMobile
Processor AMD FX-9800P RADEON R7, 12 COMPUTE CORES 4C+8G
Motherboard Acer Wasp_BR
Cooling It's Copper.
Memory 2 x 8GB SK Hynix/HMA41GS6AFR8N-TF
Video Card(s) ATI/AMD Radeon R7 Series (Bristol Ridge FP4) [ACER]
Storage TOSHIBA MQ01ABD100 1TB + KINGSTON RBU-SNS8152S3128GG2 128 GB
Display(s) ViewSonic XG2401 SERIES
Case Acer Aspire E5-553G
Audio Device(s) Realtek ALC255
Power Supply PANASONIC AS16A5K
Mouse SteelSeries Rival
Keyboard Ducky Channel Shine 3
Software Windows 10 Home 64-bit (Version 1607, Build 14393.969)
#5
8GB DDR3 Single Channel + Windows 8 Pro + 512-GB/1-TB SSD: 2013 HERE I COME!!!
 
Joined
Jan 14, 2009
Messages
2,628 (0.81/day)
Likes
521
Location
Brisbane, Australia
System Name MRCOMP!
Processor Amd 1090T @ 4200 mhz
Motherboard Gigabyte 890FX UD5
Cooling CNPS Extreme
Memory 32GB OCZ Reapers 1600mhz 6-8-6-24 1.65v
Video Card(s) GTX560 TI 26% overclock
Storage 60GB OCZ vertex 3, 2x1TB Raid 0 2x 640GB Raid 0
Display(s) 30" LG lcd
Case No Case... just sitting on cardboard :D
Audio Device(s) Nvida HDMI - Sony MU TE KE 7.2 1695Rms
Power Supply Silverstone 700watts.
#6
8GB DDR3 Single Channel + Windows 8 Pro + 512-GB/1-TB SSD: 2013 HERE I COME!!!
i wonder if i will have 64/128GB of ram by then? :p
 

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,922 (6.24/day)
Likes
10,023
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
#7
I think they should still provide 32-bit executables for those that don't have a 64-bit OS. If you're running in a low resolution, it probably won't move into 64-bit territory in terms of memory usage.

They're going to get a ton of support calls and bad publicity from people that bought these games with a 32-bit computer and no option, whatsoever, to play them.
 
Joined
Feb 3, 2005
Messages
431 (0.09/day)
Likes
62
#8
I see it as more of an exception than a big trend. When the next-gen consoles are out there will be a much bigger push for 64-bit resources.
 
Joined
Jul 10, 2010
Messages
1,016 (0.37/day)
Likes
224
Location
USA, Arizona
System Name SolarwindMobile
Processor AMD FX-9800P RADEON R7, 12 COMPUTE CORES 4C+8G
Motherboard Acer Wasp_BR
Cooling It's Copper.
Memory 2 x 8GB SK Hynix/HMA41GS6AFR8N-TF
Video Card(s) ATI/AMD Radeon R7 Series (Bristol Ridge FP4) [ACER]
Storage TOSHIBA MQ01ABD100 1TB + KINGSTON RBU-SNS8152S3128GG2 128 GB
Display(s) ViewSonic XG2401 SERIES
Case Acer Aspire E5-553G
Audio Device(s) Realtek ALC255
Power Supply PANASONIC AS16A5K
Mouse SteelSeries Rival
Keyboard Ducky Channel Shine 3
Software Windows 10 Home 64-bit (Version 1607, Build 14393.969)
#9
i wonder if i will have 64/128GB of ram by then? :p
I don't do CAD workloads and I don't currently need more than 8-GB. Nor, do I need dual/tri/quad channels...my applications show the best scores with single channel.
 
Joined
Sep 15, 2011
Messages
4,357 (1.91/day)
Likes
1,074
Processor Intel Core i7 3770k @ 4.3GHz
Motherboard Asus P8Z77-V LK
Memory 16GB(2x8) DDR3@2133MHz 1.5v Patriot
Video Card(s) MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G
Storage 59.63GB Samsung SSD 830 + 465.76 GB Samsung SSD 840 EVO + 2TB Hitachi + 300GB Velociraptor HDD
Display(s) Acer Predator X34 3440x1440@100Hz G-Sync
Case NZXT PHANTOM410-BK
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium PCIe
Power Supply Corsair 850W
Mouse Anker
Software Win 10 Pro - 64bit
Benchmark Scores 30FPS in NFS:Rivals
#10
Joined
Jul 10, 2010
Messages
1,016 (0.37/day)
Likes
224
Location
USA, Arizona
System Name SolarwindMobile
Processor AMD FX-9800P RADEON R7, 12 COMPUTE CORES 4C+8G
Motherboard Acer Wasp_BR
Cooling It's Copper.
Memory 2 x 8GB SK Hynix/HMA41GS6AFR8N-TF
Video Card(s) ATI/AMD Radeon R7 Series (Bristol Ridge FP4) [ACER]
Storage TOSHIBA MQ01ABD100 1TB + KINGSTON RBU-SNS8152S3128GG2 128 GB
Display(s) ViewSonic XG2401 SERIES
Case Acer Aspire E5-553G
Audio Device(s) Realtek ALC255
Power Supply PANASONIC AS16A5K
Mouse SteelSeries Rival
Keyboard Ducky Channel Shine 3
Software Windows 10 Home 64-bit (Version 1607, Build 14393.969)
#11
What's wrong with Windows 7 x64 ???!?:shadedshu:shadedshu
Nothing, :toast: but Windows 8 uses less memory than Windows 7. (More memory for 64-bit games!)
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
19,242 (5.04/day)
Likes
4,821
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
#12
Nothing, :toast: but Windows 8 uses less memory than Windows 7. (More memory for 64-bit games!)
we can only hope so, that Metro Interface is annoying as hell
 
Joined
Sep 15, 2011
Messages
4,357 (1.91/day)
Likes
1,074
Processor Intel Core i7 3770k @ 4.3GHz
Motherboard Asus P8Z77-V LK
Memory 16GB(2x8) DDR3@2133MHz 1.5v Patriot
Video Card(s) MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G
Storage 59.63GB Samsung SSD 830 + 465.76 GB Samsung SSD 840 EVO + 2TB Hitachi + 300GB Velociraptor HDD
Display(s) Acer Predator X34 3440x1440@100Hz G-Sync
Case NZXT PHANTOM410-BK
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium PCIe
Power Supply Corsair 850W
Mouse Anker
Software Win 10 Pro - 64bit
Benchmark Scores 30FPS in NFS:Rivals
#13
Nothing, :toast: but Windows 8 uses less memory than Windows 7. (More memory for 64-bit games!)
Any real proof of that??!
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
19,242 (5.04/day)
Likes
4,821
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
#14
I think they should still provide 32-bit executables for those that don't have a 64-bit OS. If you're running in a low resolution, it probably won't move into 64-bit territory in terms of memory usage.

They're going to get a ton of support calls and bad publicity from people that bought these games with a 32-bit computer and no option, whatsoever, to play them.
I thought all CPUs had x86-64 anymore
 
Joined
Jul 10, 2010
Messages
1,016 (0.37/day)
Likes
224
Location
USA, Arizona
System Name SolarwindMobile
Processor AMD FX-9800P RADEON R7, 12 COMPUTE CORES 4C+8G
Motherboard Acer Wasp_BR
Cooling It's Copper.
Memory 2 x 8GB SK Hynix/HMA41GS6AFR8N-TF
Video Card(s) ATI/AMD Radeon R7 Series (Bristol Ridge FP4) [ACER]
Storage TOSHIBA MQ01ABD100 1TB + KINGSTON RBU-SNS8152S3128GG2 128 GB
Display(s) ViewSonic XG2401 SERIES
Case Acer Aspire E5-553G
Audio Device(s) Realtek ALC255
Power Supply PANASONIC AS16A5K
Mouse SteelSeries Rival
Keyboard Ducky Channel Shine 3
Software Windows 10 Home 64-bit (Version 1607, Build 14393.969)
#15
Last edited by a moderator:

ShadowXP

New Member
Joined
Aug 22, 2006
Messages
125 (0.03/day)
Likes
6
Location
Larvik, Norway
System Name AbominationBox
Processor AMD Phenom II X6 1055T
Motherboard ASUS M4A785TD-V EVO
Cooling Noctua NH-C12P SE14
Memory 8Gb Corsair DDR3
Video Card(s) XFX Radeon HD6870 1Gb
Storage 2x320Gb Samsung SpinPoint
Display(s) 2x24" ACER P243w
Case Thermaltake Matrix VX
Audio Device(s) Creative Soundblaster X-Fi ExtremeAudio
Power Supply OCZ StealthXStream 600W
Software Windows 7 Ultimate, 64Bit
#16
I think they should still provide 32-bit executables for those that don't have a 64-bit OS. If you're running in a low resolution, it probably won't move into 64-bit territory in terms of memory usage.

They're going to get a ton of support calls and bad publicity from people that bought these games with a 32-bit computer and no option, whatsoever, to play them.
Got to love it when people get so hyped up about games that they don't read the systems requirements. Besides, any computer old enough to NOT have 64-bit capability won't be able to run the game anyway. :toast:

I think it's good, and about bloody time, that devs are starting to push for 64-bit games now, and start using the computing-power that most people have. It's annoying to be limited by 32-bit architecture.
 
Joined
Jan 14, 2009
Messages
2,628 (0.81/day)
Likes
521
Location
Brisbane, Australia
System Name MRCOMP!
Processor Amd 1090T @ 4200 mhz
Motherboard Gigabyte 890FX UD5
Cooling CNPS Extreme
Memory 32GB OCZ Reapers 1600mhz 6-8-6-24 1.65v
Video Card(s) GTX560 TI 26% overclock
Storage 60GB OCZ vertex 3, 2x1TB Raid 0 2x 640GB Raid 0
Display(s) 30" LG lcd
Case No Case... just sitting on cardboard :D
Audio Device(s) Nvida HDMI - Sony MU TE KE 7.2 1695Rms
Power Supply Silverstone 700watts.
#17
I don't do CAD workloads and I don't currently need more than 8-GB. Nor, do I need dual/tri/quad channels...my applications show the best scores with single channel.
i don't understand why you needed to say that lol?



Got to love it when people get so hyped up about games that they don't read the systems requirements. Besides, any computer old enough to NOT have 64-bit capability won't be able to run the game anyway. :toast:

I think it's good, and about bloody time, that devs are starting to push for 64-bit games now, and start using the computing-power that most people have. It's annoying to be limited by 32-bit architecture.


This.
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
19,242 (5.04/day)
Likes
4,821
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
#18
Joined
Sep 15, 2011
Messages
4,357 (1.91/day)
Likes
1,074
Processor Intel Core i7 3770k @ 4.3GHz
Motherboard Asus P8Z77-V LK
Memory 16GB(2x8) DDR3@2133MHz 1.5v Patriot
Video Card(s) MSI GeForce GTX 1080 GAMING X 8G
Storage 59.63GB Samsung SSD 830 + 465.76 GB Samsung SSD 840 EVO + 2TB Hitachi + 300GB Velociraptor HDD
Display(s) Acer Predator X34 3440x1440@100Hz G-Sync
Case NZXT PHANTOM410-BK
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium PCIe
Power Supply Corsair 850W
Mouse Anker
Software Win 10 Pro - 64bit
Benchmark Scores 30FPS in NFS:Rivals
#19
http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2...windows-8.aspx
LOL. I don't have 1 or 2GB of RAM not even on my crappy laptop. And besides, until now even if you had 8 or more GB of RAM, the games were not using more than 3GB anyways. Now in the situation of x64 .exe files this will change. Hopefully the loading times will be significantly reduced!
 
Last edited:
Joined
Mar 2, 2011
Messages
776 (0.31/day)
Likes
844
Location
Omaha, NE
System Name "The Gift"
Processor Intel Core i5 2500k
Motherboard ASUS Maximus iV Gene-Z/Gen 3
Cooling Cryorig M9i
Memory G. Skill 8GB(2x4GB) Ripjaws "X" Series - DDR3 1600
Video Card(s) HIS HD 7950 IceQ Turbo 3GB
Storage WD Velociraptor Enterprise Edition - 300GB
Display(s) HP e232
Case Fractal Design - Arc Mini
Power Supply Corsair TX650W
Mouse Logitech T400 Zone Touch Mouse
Keyboard HP KBRF57711 Wireless Keyboard
Software Ubuntu 16.04.3 LTS/Windows 7 Professional - 64 bit(GOG/Steam Only)
#20
Windows XP x64 should be good right?

:)

LC
 
Joined
Sep 1, 2010
Messages
5,902 (2.22/day)
Likes
6,570
#21
Another marketing bullcrap. How about making applications that utilize all cores/threads first?
Just another brainwashing like Halo 2 working under windows vista.
 
Joined
Jul 10, 2010
Messages
1,016 (0.37/day)
Likes
224
Location
USA, Arizona
System Name SolarwindMobile
Processor AMD FX-9800P RADEON R7, 12 COMPUTE CORES 4C+8G
Motherboard Acer Wasp_BR
Cooling It's Copper.
Memory 2 x 8GB SK Hynix/HMA41GS6AFR8N-TF
Video Card(s) ATI/AMD Radeon R7 Series (Bristol Ridge FP4) [ACER]
Storage TOSHIBA MQ01ABD100 1TB + KINGSTON RBU-SNS8152S3128GG2 128 GB
Display(s) ViewSonic XG2401 SERIES
Case Acer Aspire E5-553G
Audio Device(s) Realtek ALC255
Power Supply PANASONIC AS16A5K
Mouse SteelSeries Rival
Keyboard Ducky Channel Shine 3
Software Windows 10 Home 64-bit (Version 1607, Build 14393.969)
#22
LOL. I don't have 1 or 2GB of RAM not even on my crappy laptop. And besides, until now even if you had 8 or more GB of RAM, the games were not using more than 3GB anyways. Now in the situation of x64 .exe files this will change. Hopefully the loading times will be significantly reduced!
32-bit -> 2GB
32-bit ext -> 3GB
32-bit on 64-bit -> 4 GB
64-bit probably user tweakable -> 4 GB -> Infinite GB(Get that game in the RAM!)
 
Joined
Feb 9, 2009
Messages
147 (0.05/day)
Likes
22
Location
Örebro, Sweden
Processor Intel Core i7 3930k
Motherboard ASUS Rampage IV Extreme
Cooling Custom built watercooling
Memory 32Gigs of Corsair Vengeance LP White 1600
Video Card(s) XFX Radeon HD5870
Storage WD Velociraptor 300Gb, Corsair Force GT 120Gb
Display(s) Samsung T220 22" + Benq T905 19" + Samsung 930BF 19"
Case Heavily modded p182
Audio Device(s) Realtek something or other
Power Supply Corsair 600w
Software Windows 8 Pro x64
#23
Also, got a reason to get two monitors...(No more black screen in the second monitor yay!)
Black screen on second monitor? What? Have I missed something? Been running more than one screen for ages and can't recall ever having that.
 
Joined
Apr 30, 2008
Messages
4,315 (1.23/day)
Likes
1,015
Location
Multidimensional
System Name Derp!
Processor i7 7700 @ 4.2Ghz Turbo On
Motherboard Gigabyte B250 Phoenix Wifi ITX Motherboard
Cooling Noctua NH-L9i LP Cooler || Cooler Master Fan Pro RGB 120mm x 2
Memory 16GB Corsair Vengeance LPX DDR4 2400mhz RAM
Video Card(s) AMD Reference RX 480 8GB
Storage 250GB SS 960 Evo M.2 || WD Blue 500GB SSD || 2TB SG FC SSHD
Display(s) Hisense 1080p Smart LED HDTV 40inch
Case Fractal Node 202 Mini ITX Case
Audio Device(s) Realtek HD Audio / HDMI Audio Via GPU
Power Supply Corsair SFX 600W PSU
Mouse CoolerMaster Masterkeys Lite L RGB Mouse
Keyboard CoolerMaster Masterkeys Lite L RGB Mem-Chanical Keyboard
Software Windows 10 Home 64bit
Benchmark Scores Later
#24
Command & Conquer : Generals 2 should be well coded then:toast:
 
Joined
Feb 18, 2010
Messages
1,715 (0.60/day)
Likes
408
System Name Eldritch
Processor AMD Ryzen 5 1500X
Motherboard MSI B350 PC Mate
Cooling Satan's butthole after going to Taco Bell
Memory 16 GB G.Skill Flare X
Video Card(s) nVidia (Gigabyte) GT 740 2GB
Storage 80 GB IBM, 2 TB WD Green
Display(s) Dell 2007WFP
Software Debian Buster
#25