• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

OFFICIAL Elder Scrolls V : Skyrim (Discussion)

Joined
Jan 31, 2011
Messages
1,696 (0.68/day)
Likes
542
System Name TeraUltima 7
Processor Intel Core i5 3570K @4Ghz
Motherboard ASRock Z68 Pro3-M
Cooling DeepCool Ice Berg Pro "Black Edition"
Memory Kingston Hyper X 16GB DDR3 1866
Video Card(s) Palit GeForce GTX 1070 Super JetStream
Storage Crucial MX100 256GB SSD + 1TB Seagate HDD
Display(s) LG 23MP68VQ-P IPS 75HZ 23" MONITOR
Case Aerocool Dead Silence Black Edition Cube
Audio Device(s) Onboard Realtek ALC892 7.1 HD Audio
Power Supply OCZ Stealth X Stream II 600W
Mouse Logitech G400S | Wacom Intuos CTH-480
Keyboard A4Tech G800V Gaming Keyboard
Software Windows 7 Ultimate 64bit SP1
Benchmark Scores http://www.3dmark.com/fs/9470441
AMD's crossfire issue perhaps? Tho I don't see many nVidia users like me having severe issues like that. (Game rarely crash and few to no graphical problems)
 
Joined
Jun 12, 2007
Messages
4,815 (1.25/day)
Likes
639
Location
Wangas, New Zealand
System Name Darth Obsidious
Processor Intel i5 2500K
Motherboard ASUS P8Z68-V/Gen3
Cooling Cooler Master Hyper 212+ in Push Pull
Memory 2X4GB Corsair Vengeance DDR3 1600
Video Card(s) ASUS R9 270x TOP
Storage 128GB Samsung 830 SSD, 1TB WD Black, 2TB WD Green
Display(s) LG IPS234V-PN
Case Corsair Obsidian 650D
Audio Device(s) Infrasonic Quartet
Power Supply Corsair HX650w
Software Windows 7 64bit and Windows XP Home
Benchmark Scores 2cm mark on bench with a razor blade.
I find, the further I complete the game, the more crashes happen.
 
Joined
Jul 8, 2010
Messages
1,190 (0.44/day)
Likes
312
System Name Titan
Processor AMD FX-8350 4.6ghz
Motherboard AsRock 990FX Fatal1ty Professional
Cooling Corsair H100
Memory G.Skill RipjawsX 8gb
Video Card(s) XFX Double D 7970 3gb
Storage Western Digital Green 2TB 64mb Cache/ Western Digital 500gb
Display(s) iMac Display 2560 x 1440
Case NZXT Switch 810 White
Audio Device(s) Creative Sound Blaster Z
Power Supply Corsair AX1200
Software Windows 7 64-bit
AMD's crossfire issue perhaps? Tho I don't see many nVidia users like me having severe issues like that. (Game rarely crash and few to no graphical problems)
Should of mentioned that I tried playing with cfx disabled. Can't find any types of fixes online. It's extremely fraustrating as you can imagine because the game is jaw dropping.
 

crazyeyesreaper

Chief Broken Rig
Joined
Mar 25, 2009
Messages
8,740 (2.74/day)
Likes
3,634
Location
04578
System Name Black Box
Processor 4770K @ Stock
Motherboard MSI Z87 GD65 Gaming
Cooling Swiftech H2O 220X@ Prestige
Memory Avexir 2133 4x4GB (16GB)
Video Card(s) MSI GTX980Ti Gaming
Storage 1TB + 512GB SSD + 5 TB Storage
Display(s) Dell U2412M + Samsung TA350
Case Phanteks Enthoo Luxe
Audio Device(s) onboard
Power Supply Zalman ZM1000-EBT
Mouse Mionix Naos 7000
Keyboard CM Quickfire TK
Software Windows 10 Pro 64bit
remove the 6870x2 and run just the 6870

use the 4gb mod and set audio to 44100hz make sure any osd type apps are disabled aka MSI afterburner, fraps etc. then run the game see what happens.
 
Joined
Sep 18, 2011
Messages
1,719 (0.75/day)
Likes
345
Location
Raleigh, North Carolina
System Name Red Giant
Processor Intel Core i7-2600k @ 4.4 Ghz
Motherboard Asus P67 Sabertooth
Cooling Corsair H100i V2
Memory Corsair Vengeance DDR3 16GB
Video Card(s) MSI Twin Frozr II 6950 2GB
Storage 960 GB Sandisk SSD
Display(s) 23" Dell S2316M
Case CoolerMaster HAF X
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair AX1200
Mouse Corsair M65 RGB
Keyboard Corsair Strafe RGB Silent
Software Windows 10 64 bit
Certainly not common among all AMD user's because I have never had a single game crash except when going far underground with TCL.
 
Joined
Jul 8, 2010
Messages
1,190 (0.44/day)
Likes
312
System Name Titan
Processor AMD FX-8350 4.6ghz
Motherboard AsRock 990FX Fatal1ty Professional
Cooling Corsair H100
Memory G.Skill RipjawsX 8gb
Video Card(s) XFX Double D 7970 3gb
Storage Western Digital Green 2TB 64mb Cache/ Western Digital 500gb
Display(s) iMac Display 2560 x 1440
Case NZXT Switch 810 White
Audio Device(s) Creative Sound Blaster Z
Power Supply Corsair AX1200
Software Windows 7 64-bit
remove the 6870x2 and run just the 6870

use the 4gb mod and set audio to 44100hz make sure any osd type apps are disabled aka MSI afterburner, fraps etc. then run the game see what happens.
Ahhh need to update specs, I returned the 6870x2, too much of a headache and was getting horrible performance. But i'll try disabling fraps and see how that goes.

Also would having High Texture mods affect this?
 
Joined
Sep 4, 2009
Messages
967 (0.32/day)
Likes
221
System Name El Superbeasto V1.2
Processor Intel i5-2500k @ 5.0 ghz
Motherboard MSI Z77A-GD55
Cooling XSPC Raystorm CPU + 2 RX360 radiator + xspc Razor R9-290 w/ backplate
Memory 16gb G.skill Sniper 1866 ddr3 (9-9-9-24)
Video Card(s) XFX R9 290 w/ XSPC Razor full cover block and backplate
Storage Hyper-X 120gb-OS, WD Caviar black 2TB-Steam, Plextor M5S 256gb - MMOs+RTS games
Display(s) Samsung 23" 120hz 3d LCD w/ 3d glasses, using 'lightboost' trick
Case NZXT H630 white watercooling case
Audio Device(s) Soundblaster ZX + Sennheiser HD 598
Power Supply XFX Pro 850 XXX semi-modular
Software Windows 10 Pro (Had some mystery error on Win7 and decided to go W10)
I logged into steam in online mode and the game auto patched to the newest version.
I am able to play without the LAA/4gb patch and very few crashes so far. But I have noticed slight slow down in game performance. I even saved the new .exe and tried an older version with the 4gb patch applied.
Not using anything to measure the FPS, but there is a slightly perceptible slowdown. I'm not sure if it just has more room to breathe with the 4gb patch or if they changed something in the newest patch.

Anyone else getting slightly worse performance?
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
46,122 (9.57/day)
Likes
13,550
Location
Australalalalalaia.
System Name Daddy Long Legs
Processor Ryzen R7 1700, 3.9GHz 1.375v
Motherboard MSI X370 Gaming PRO carbon
Cooling Fractal Celsius S24 (Silent fans, meh pump)
Memory 16GB 2133 generic @ 2800
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS modded to Gaming Z - faster and solved black screen bugs!)
Storage 1TB Intel SSD Pro 6000p (60TB USB3 storage)
Display(s) Samsung 4K 40" HDTV (UA40KU6000WXXY) / 27" Qnix 2K 110Hz
Case Fractal Design R5. So much room, so quiet...
Audio Device(s) Pioneer VSX-519V + Yamaha YHT-270 / sennheiser HD595/518 + bob marley zion's
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G403 + KKmoon desk-sized mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptops: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB i7-2630QM + GT 540M + 8GB
Just bought skyrim and so far i'm loving it, except for one thing...

It keeps causing me to have complete system locks up forcing me to reboot. Can't even ctrl+alt+del

I tried some fixes like latest drivers, audio fixes, skyrim4GB...etc

But the game keeps causing me to free after playing for about half an hour. Only game causing this.

Any ideas and anyone else experiencing this or have experienced this?

its not a game fault, thats your system.
 
Joined
Sep 22, 2011
Messages
108 (0.05/day)
Likes
53
Location
Bathurst, NSW
System Name HAF
Processor Intel Q9650 3.0 GHz
Motherboard Gigabyte EP43T-UD3L
Cooling Prolimatech Megahalems Rev. B
Memory Corsair CMX16GX3M4A1600C9 (4x4GB@1600)
Video Card(s) Galaxy GTX 560
Storage 2x Corsair SSD + 6TB
Display(s) 2x Samsung P2350 w/ Visidec VF-AT-D
Case Cooler Master HAF 932 (RC-932)
Power Supply Corsair TX850
Software Win7x64
Last edited by a moderator:
Joined
Aug 17, 2009
Messages
2,553 (0.84/day)
Likes
1,013
Location
United States
System Name Aluminum Mallard
Processor Intel i7 940
Motherboard ASUS Rampage III: Gene
Cooling Noctua C-12P
Memory 6GB Corsair Dominator DDR3
Video Card(s) ASUS HD5870
Storage OCZ Vertex 2 60GB SSD, 2 x Seagate Barracuda 7200.12 in RAID0
Display(s) HP w2338h
Case Corsair 700D
Audio Device(s) On Board
Power Supply Corsair TX850
Software Win7 Ult 64 bit
Benchmark Scores 31 FPS in Dalaran.
I used to play like that, then I took an arrow to the knee.

I'm still finding things in the game that make me smile -

I just met an orc and 2 others in imperial armour who asked me to pay a "toll" for the empire. Since I've already won the civil war as an imperial I was able to call them liars and promptly slaughter them.

I also keep seeing 2 redguard soldiers hassling redguard women on the roads, I wonder if for the sake of all the random npc women I should help them find teh woman they're looking for...
 
Joined
Sep 22, 2011
Messages
108 (0.05/day)
Likes
53
Location
Bathurst, NSW
System Name HAF
Processor Intel Q9650 3.0 GHz
Motherboard Gigabyte EP43T-UD3L
Cooling Prolimatech Megahalems Rev. B
Memory Corsair CMX16GX3M4A1600C9 (4x4GB@1600)
Video Card(s) Galaxy GTX 560
Storage 2x Corsair SSD + 6TB
Display(s) 2x Samsung P2350 w/ Visidec VF-AT-D
Case Cooler Master HAF 932 (RC-932)
Power Supply Corsair TX850
Software Win7x64

1Kurgan1

The Knife in your Back
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,412 (3.16/day)
Likes
2,391
Location
Duluth, Minnesota
System Name My Comp | Fiancees Comp
Processor i7 5820k @ 4.6Ghz 1.285v| i5 2500k
Motherboard MSI x99 SLI Plus | AsRock Z77 Pro 3
Cooling Watercooled
Memory 16GB DDR4 2400 @ 2666 | 12GB DDR3 1600
Video Card(s) AMD R9 290x | MSI 5850 OC
Storage 128gb SSD + 2x 2TB | 2TB
Display(s) Asus 27" LCD | 25" Hanns G
Case CM Storm | CM Elite 430
Audio Device(s) Creative Recon 3D PCIe
Power Supply Enermax Galaxy 1250W | Rosewill 630w
Mouse Logitech G700s | Logitech G100s
Keyboard Logitech G901 | Logitech G105
Software Win 8.1 Ultimate x64 | Win 8.1 Ultimate x64
Benchmark Scores 3D Mark - Fire Strike Extreme - 4403
all you guys have epic weapons and armor. but im wondering what for. ive got probably middle of the road armor and weapons and i kill everyone and everything easily in 1 power attack. i dont get it.
That question doesn't make much sense. They probably got more time in as well and have crafted or had this stuff drop. Would you rather have them vendor it?
 
Joined
Oct 13, 2007
Messages
7,693 (2.07/day)
Likes
1,772
Location
Chicago
System Name DarkStar
Processor i5 3570K 4.4Ghz
Motherboard Asrock Z77 Extreme 3
Cooling Apogee HD White/XSPC Razer blocks
Memory 8GB Samsung Green 1600
Video Card(s) 2 x GTX 670 4GB
Storage 2 x 120GB Samsung 830
Display(s) 27" QNIX
Case Enthoo Pro
Power Supply Seasonic Platinum 760
Mouse Steelseries Sensei
Keyboard Ducky Pro MX Black
Software Windows 8.1 x64
Those Thalomar scum are after me now. A Justicar had a letter saying they want me dead. I know this, of course, as she and her two companions are dead themselves after attacking me randomly while I was exploring on the north coast. The final animation of me shoving my sword straight down through her chest was quite satisfying and awesome as were her accompanying last words of "not like this!". If only I'd had a Black Soul Gem on me.

And, fortunately, slaying these three Justicars forty feet from some fort full of mean-looking Thalomar who had just beforehand told me gruffly to "move along" did not cause them to all attack me.
 

Easy Rhino

Linux Advocate
Joined
Nov 13, 2006
Messages
14,405 (3.56/day)
Likes
4,257
System Name VHOST01 | Desktop
Processor i7 980x | i5 7500 Kaby Lake
Motherboard Gigabyte x58 Extreme | AsRock MicroATX Z170M Exteme4
Cooling Prolimatech Megahelams | Stock
Memory 6x4 GB @ 1333 | 2x 8G Gskill Aegis DDR4 2400
Video Card(s) Nvidia GT 210 | Nvidia GTX 970 FTW+
Storage 4x2 TB Enterprise RAID5 |Corsair mForce nvme 250G
Display(s) N/A | Dell 27" 1440p 8bit GSYNC
Case Lian Li ATX Mid Tower | Corsair Carbide 400C
Audio Device(s) NA | On Board
Power Supply SeaSonic 500W Gold | Seasonic SSR-650GD Flagship Prime Series 650W Gold
Mouse N/A | Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard N/A | Posiden Z RGB Cherry MX Brown
Software Centos 7 | Windows 10
That question doesn't make much sense. They probably got more time in as well and have crafted or had this stuff drop. Would you rather have them vendor it?
i thought the point of the game was to level up to make killing baddies easier. why create different difficulty levels then?
 
Joined
Oct 13, 2007
Messages
7,693 (2.07/day)
Likes
1,772
Location
Chicago
System Name DarkStar
Processor i5 3570K 4.4Ghz
Motherboard Asrock Z77 Extreme 3
Cooling Apogee HD White/XSPC Razer blocks
Memory 8GB Samsung Green 1600
Video Card(s) 2 x GTX 670 4GB
Storage 2 x 120GB Samsung 830
Display(s) 27" QNIX
Case Enthoo Pro
Power Supply Seasonic Platinum 760
Mouse Steelseries Sensei
Keyboard Ducky Pro MX Black
Software Windows 8.1 x64
I think he was saying he is finding the game not too tough even without Epic armor and such. I can't really say I'm finding that to be the case. I'm playing on the default mid-range difficulty.
 
Joined
Sep 25, 2011
Messages
1,756 (0.77/day)
Likes
479
Location
Cussing desert
System Name Ironic
Processor AMD FX8350 4.2ghz 1.32v (stock volts)
Motherboard CHVF-Z 990FX
Cooling Swiftech Maelstrom/MCP355, EK Supremacy, XT45 360mm rad
Memory 16GB Gskill Ripjaws x
Video Card(s) EVGA GTX 780 reference
Storage Hitachi 1tb HDD; 60gb OCZ SATA III ssd
Display(s) Achieva Shimian 27" 2560x1440
Case Cooler Master HAF 932
Audio Device(s) Integrated
Power Supply EVGA supernova 850 G2
Mouse $20 logitech
Keyboard Possibly the cheapest you can buy
Software Windows 7
I've got a girl for my second attempt at not screwing up skyrim. The jarl at whiterun gave me a job instead of killing me, so I guess I'm doing it right.

Edit: or maybe its because I'm a hot girl now;)

I was gonna attach a couple fraps screenshots, but they're all 2.9mb and too big to attach. How do you put a picture in your post?

Edit again: I'm not finding it too hard. Its just difficult enough for me to love playing, without being so ridiculous that you have to save every time before you want to get in a fight.
 
Joined
Oct 13, 2007
Messages
7,693 (2.07/day)
Likes
1,772
Location
Chicago
System Name DarkStar
Processor i5 3570K 4.4Ghz
Motherboard Asrock Z77 Extreme 3
Cooling Apogee HD White/XSPC Razer blocks
Memory 8GB Samsung Green 1600
Video Card(s) 2 x GTX 670 4GB
Storage 2 x 120GB Samsung 830
Display(s) 27" QNIX
Case Enthoo Pro
Power Supply Seasonic Platinum 760
Mouse Steelseries Sensei
Keyboard Ducky Pro MX Black
Software Windows 8.1 x64
Upload it to a host like imgur.com then the url goes in
 
Joined
Jan 2, 2009
Messages
9,767 (2.99/day)
Likes
1,779
Location
Suffolk/Essex, England
System Name Joseph's Laptop Clevo P771ZM
Processor 4970k @4/4.4ghz
Motherboard *shrugs*
Cooling About 2 kilos of copper fins and pipes.
Memory 2x 8gb
Video Card(s) GTX 970m 6gb
Storage 500gb Msata SSD 2x 2TB storage drives
Display(s) Built in
Power Supply 300w power brick
Mouse Steam controller
Software Windows ten
You could reduce the file size in paint as well by opening it and then saving it as a jpg instead of .bmp ( .bmp files are HUUUGE)

Does anyone know if it's possible to spawn in corpses?

I want to spawn them at the top of a mountain instead of cheeses lol
 
Joined
May 21, 2009
Messages
4,966 (1.59/day)
Likes
1,511
System Name i7-PC / HTPC / iMac
Processor i7 3820 / Phenom II 940
Motherboard GIGABYTE G1.ASSASSIN2 / M3A79-T Deluxe
Cooling Corsair Hydro H100i / Scythe II (HS only)
Memory G.SKILL Trident X Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600mhz / 4GB DDR2 1066 (@800) Corsair Dominator
Video Card(s) GB Radeon HD 7950s 3GB / GB Radeon HD 7950s 3GB
Storage 2x 80GB Intel X-25, 2x600gb SATA, 1x1tb 5400RPM storage /1x600GB, 3x500GB,1x160,1x120 SATA
Display(s) 1x 27" Yamakasi / Vizio 42" HDTV
Case Lian Li Lancool PC-K58 / Antec 900
Audio Device(s) HT Omega Striker 7.1 / Onboard and HDMI from ATi Card
Power Supply PC Power & Cooling 750W / 610W
Software Ubuntu / Windows 8.1 Pro / OS X / PHPStorm / Gaming
why create different difficulty levels then?
because players have different skill levels? regardless of the point of the game that's why there are difficulty levels. to give added challenge to those that want it and to make it easy enough for those with no skill to at least give it a try. how in depth would you like this explanation? ;)
 

Easy Rhino

Linux Advocate
Joined
Nov 13, 2006
Messages
14,405 (3.56/day)
Likes
4,257
System Name VHOST01 | Desktop
Processor i7 980x | i5 7500 Kaby Lake
Motherboard Gigabyte x58 Extreme | AsRock MicroATX Z170M Exteme4
Cooling Prolimatech Megahelams | Stock
Memory 6x4 GB @ 1333 | 2x 8G Gskill Aegis DDR4 2400
Video Card(s) Nvidia GT 210 | Nvidia GTX 970 FTW+
Storage 4x2 TB Enterprise RAID5 |Corsair mForce nvme 250G
Display(s) N/A | Dell 27" 1440p 8bit GSYNC
Case Lian Li ATX Mid Tower | Corsair Carbide 400C
Audio Device(s) NA | On Board
Power Supply SeaSonic 500W Gold | Seasonic SSR-650GD Flagship Prime Series 650W Gold
Mouse N/A | Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard N/A | Posiden Z RGB Cherry MX Brown
Software Centos 7 | Windows 10
because players have different skill levels? regardless of the point of the game that's why there are difficulty levels. to give added challenge to those that want it and to make it easy enough for those with no skill to at least give it a try. how in depth would you like this explanation? ;)
that works i guess. i love the game, but that never made any sense to me. im level 29 and have some pretty decent stuff. i have a very easy time getting through the missions because of my ranking and my stuff, not because i am a skilled player and have it on medium difficulty. why should i raise the difficulty level when the whole point is to level up my character so that it IS easier.
 
Joined
Nov 27, 2006
Messages
2,106 (0.52/day)
Likes
371
System Name Norfree
Processor i5 3570k @4.4
Motherboard Gigabyte UD5H
Cooling 212 Evo
Memory 4x4GB Kingston 1600 @ 1833 9cl
Video Card(s) Sapphire Nitro Fury
Storage Corsair SSD, WD Black
Display(s) 1080p TV
Case Corsair 300-R
Audio Device(s) Auzentech Prelude > Fidelio X2s and AD-700s
Power Supply PCP&C Silent 950w
Software Win 10 Pro 64
Different difficulty levels are also for different class combos. Someone may want to make a complete scrub of a character relying on illusion and sneak for role playing purposes. Would be pretty tough to complete a game with just those skills on Master, let me tell ya!
 
Joined
Feb 27, 2008
Messages
4,219 (1.18/day)
Likes
3,569
System Name Ironic
Processor Intel 2500k 4.4Ghz
Motherboard ASROCK|Z68 PROFESSIONAL Gen 3
Cooling Corsair H60
Memory 32GB GSkill Ripjaw X 1866
Video Card(s) Sapphire R9 290 Vapor-X 4Gb
Storage Western Digital Caviar Black 2TB SATA 3 (6G/s)
Display(s) 22" Dell Wide/ 22" Acer wide/24" Asus
Case Antec Lanboy Air Black & Blue
Audio Device(s) SB Audigy 7.1
Power Supply Corsair Enthusiast TX750
Mouse Logitech G9x, custom frame
Keyboard Roccat Ryos MK
Software Win 7 Ult 64 bit (with a side of XP64)
why should i raise the difficulty level when the whole point is to level up my character so that it IS easier.

In my opinion, because the "whole point" is to enjoy the game, however you get there. whether it's to play Ironman style, and play until your character dies once (the Big Death), or to play trying as many silly things as you can (how many giants can I train behind me on my horse? :) )
 

Black Panther

Senior Moderator™
Staff member
Joined
May 30, 2007
Messages
8,957 (2.32/day)
Likes
2,166
System Name Great White Bengal
Processor i7 930 @ 4Ghz
Motherboard Gigabyte GA-X58A-UD3R
Cooling Scythe Yasya
Memory 12GB (3 x 4GB DDR3 Geil Black Dragon)
Video Card(s) Zotac 670 4GB
Storage eSata Seagate 2TB -- 240GB SSD Sandisk Extreme
Display(s) 27" 2560x1440 Dell U2711
Case NZXT Switch 810 White
Audio Device(s) Onboard sound & Z5500 Speakers
Power Supply Corsair 850W Gold
Mouse Asus ROG Sica
Keyboard Motospeed
Software Windows 10
Joined
Sep 25, 2011
Messages
1,756 (0.77/day)
Likes
479
Location
Cussing desert
System Name Ironic
Processor AMD FX8350 4.2ghz 1.32v (stock volts)
Motherboard CHVF-Z 990FX
Cooling Swiftech Maelstrom/MCP355, EK Supremacy, XT45 360mm rad
Memory 16GB Gskill Ripjaws x
Video Card(s) EVGA GTX 780 reference
Storage Hitachi 1tb HDD; 60gb OCZ SATA III ssd
Display(s) Achieva Shimian 27" 2560x1440
Case Cooler Master HAF 932
Audio Device(s) Integrated
Power Supply EVGA supernova 850 G2
Mouse $20 logitech
Keyboard Possibly the cheapest you can buy
Software Windows 7
Like this:
http://i.imgur.com/VClCA.jpg

Nope, thats just a link...It doesn't upload anything when I attach the url for it in the space provided in attachments.


Edit: @Black Panther, LOLLL
 
Joined
Jan 2, 2009
Messages
9,767 (2.99/day)
Likes
1,779
Location
Suffolk/Essex, England
System Name Joseph's Laptop Clevo P771ZM
Processor 4970k @4/4.4ghz
Motherboard *shrugs*
Cooling About 2 kilos of copper fins and pipes.
Memory 2x 8gb
Video Card(s) GTX 970m 6gb
Storage 500gb Msata SSD 2x 2TB storage drives
Display(s) Built in
Power Supply 300w power brick
Mouse Steam controller
Software Windows ten
that works i guess. i love the game, but that never made any sense to me. im level 29 and have some pretty decent stuff. i have a very easy time getting through the missions because of my ranking and my stuff, not because i am a skilled player and have it on medium difficulty. why should i raise the difficulty level when the whole point is to level up my character so that it IS easier.
That still applies if you have the difficulty set higher though.

It's just more of a challenge. ( and thus more fun for me)

I find it boring being able to beat up a dude in full armour with a sword and shield with my bare hands right at the start of the game.

I don't like it when I can play a game whilst eating my dinner, unless it's a browser game :laugh: