• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

email errors

Joined
Feb 17, 2007
Messages
979 (0.25/day)
Likes
26
System Name beastybuild
Processor 4670k
Motherboard GigabyteZ87X-UD4H
Cooling SR-1 360 and GTX 360 custom, Koolance 380Iblock, swiftech355 &xspc"restop"
Memory 2X4gig G Skill Ripjaw 2400
Video Card(s) Gigabyte gtx660ti(OC) windforce
Storage western Digi sata
Display(s) Acer 24 LCD
Case modmantasticca
Audio Device(s) basic onboard
Power Supply Sea Sonic G550m
Software Win 7 Enterprise 64
Benchmark Scores 4.9 stable with mem at 1333 4.8 stable with mem at 2133
#1
My system crashed, and It seems like it was some bad mem, although it was difficult to get the new mem and system up.
It is up now, and I can "see" the headers on my emails but no contents. I upgraded to ie7 hoping that would fix any issues but still only the titles.

I pulled email from my wife's comp on the same hub and contents show, so it is related to my pc and its issues! Please help!
thanks
 
Joined
Feb 17, 2007
Messages
979 (0.25/day)
Likes
26
System Name beastybuild
Processor 4670k
Motherboard GigabyteZ87X-UD4H
Cooling SR-1 360 and GTX 360 custom, Koolance 380Iblock, swiftech355 &xspc"restop"
Memory 2X4gig G Skill Ripjaw 2400
Video Card(s) Gigabyte gtx660ti(OC) windforce
Storage western Digi sata
Display(s) Acer 24 LCD
Case modmantasticca
Audio Device(s) basic onboard
Power Supply Sea Sonic G550m
Software Win 7 Enterprise 64
Benchmark Scores 4.9 stable with mem at 1333 4.8 stable with mem at 2133
#3
sorry, yahoo ..but how is that relevent? not that it isn't.. seems yahoo off the wifes and yahoo off mine should be, cough, the same. BUT I am in slow mode after hours dinkering.. just got out the windows cd.. should I deleat all the ie files before reinstalling?
What a cluster .. windows reinstall killed my system!
After rebuilded hal.dll, I found after another hour or so, after checking off use as primary email yahoo decided to work, now why that would have any influence is beyound me!

now I cannot link to my favorets without a cannot find "null" error..
anyone?
 
Last edited:
Joined
Feb 17, 2007
Messages
979 (0.25/day)
Likes
26
System Name beastybuild
Processor 4670k
Motherboard GigabyteZ87X-UD4H
Cooling SR-1 360 and GTX 360 custom, Koolance 380Iblock, swiftech355 &xspc"restop"
Memory 2X4gig G Skill Ripjaw 2400
Video Card(s) Gigabyte gtx660ti(OC) windforce
Storage western Digi sata
Display(s) Acer 24 LCD
Case modmantasticca
Audio Device(s) basic onboard
Power Supply Sea Sonic G550m
Software Win 7 Enterprise 64
Benchmark Scores 4.9 stable with mem at 1333 4.8 stable with mem at 2133
#4
null eror ? anyone?
 
Joined
Feb 17, 2007
Messages
979 (0.25/day)
Likes
26
System Name beastybuild
Processor 4670k
Motherboard GigabyteZ87X-UD4H
Cooling SR-1 360 and GTX 360 custom, Koolance 380Iblock, swiftech355 &xspc"restop"
Memory 2X4gig G Skill Ripjaw 2400
Video Card(s) Gigabyte gtx660ti(OC) windforce
Storage western Digi sata
Display(s) Acer 24 LCD
Case modmantasticca
Audio Device(s) basic onboard
Power Supply Sea Sonic G550m
Software Win 7 Enterprise 64
Benchmark Scores 4.9 stable with mem at 1333 4.8 stable with mem at 2133
#6
well, that was a lefthanded solution, seems u get a null error when there is some sort of registry conflict among other issues this seems most likely.. So.. I guess I am using fire fox for a bit! thanks