• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Error 'Input string was not in a correct format'

  • Thread starter Deleted member 215318
  • Start date
D

Deleted member 215318

Guest
Hello,

I just downloaded the 1.11.0 version and I always got that error when, it seems, it has finished looking for the list of available drivers.

1636564994124.png













I'm on Windows 11 Pro Insider Beta Canal, build 22000.318
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
24,086 (3.66/day)
Processor Core i7-8700K
Memory 32 GB
Video Card(s) RTX 3080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
Anyone else?
 

Kenway

New Member
Joined
Nov 10, 2021
Messages
2 (0.01/day)
Hello,

I get the same error as the previous forumer:

Image2.jpg

I'm on Windows 10 Enterprise , build 19043.1348
 
Joined
Dec 2, 2020
Messages
1 (0.00/day)
System Name Clevo P775DM3-G
Processor Intel i7 8700K
Motherboard OEM
Cooling OEM
Memory 32GB DDR4 2400Mhz - HyperX Compact [4x8GB]
Video Card(s) nVidia GTX 1080 (Mobile)
Storage 3x Samsung SSD's
Display(s) AUO B173HAN03.1 (144Hz @ g-sync)
Case OEM
Mouse Logitech G903
Keyboard OEM
Software Windows 10 x64
Same here.
Windows 10 Pro, build 19043.1348
 
Joined
Jan 16, 2020
Messages
14 (0.02/day)
Processor Intel Core i5-6600K @ 4.5GHz
Motherboard Asus Maximus VIII Hero | Bios 3802 Mod
Cooling Scythe SCNJ-4000 Ninja 4
Memory Corsair Vengeance LPX Black 32GB (4x8GB) DDR4 2400MHz CL14-15-15-32-47-313-2T
Video Card(s) MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8GB
Storage Intel Optane 900P 280GB | Seagate BarraCuda Pro 4TB
Display(s) Iiyama G-Master GB2488HSU-B2
Case In Win Mana 136
Audio Device(s) Creative Sound BlasterX AE-5 | Audio-Technica ATH-A550Z
Power Supply EVGA SuperNOVA 550 G3 550W
Mouse Logitech G MX518
Keyboard Logitech G213 Prodigy
Software Windows 11 Pro x64 21H2
Same here. Windows 11 Pro x64 build 22000.318.
 

MISTER_BENSON

New Member
Joined
Nov 11, 2021
Messages
2 (0.01/day)
‎The application crashes if at launch it detects a lightweight Nvidia driver already installed on the machine, I just tried on my other machine that has an intel graphics chipset, and the application works perfectly. thanks again to the DCH drivers‎
 
Last edited by a moderator:
Top