1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Experimental support for signature pictures added

Discussion in 'Comments & Feedback' started by W1zzard, Nov 29, 2013.

  1. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,259 (3.65/day)
    Thanks Received:
    14,939
    XenForo doesn't support the sigpic functionality we had on vBulletin, so I wrote an addon for sigpics from scratch.

    Give it a try, you can reach it via the signature editor.

    Signature sizes are currently set to 640x120, 128 KB (this is open for discussion).

    Test, play with it, try to break it, feedback.
     
    10 Year Member at TPU
  2. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,259 (3.65/day)
    Thanks Received:
    14,939
    If you ask "why", because external images in signatures, via the IMG tag will only be allowed for specific hosts (like dynamic battlefield signatures)
     
    10 Year Member at TPU
  3. Black Panther

    Black Panther Senior Moderatorâ„¢ Staff Member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    8,834 (2.64/day)
    Thanks Received:
    2,116
    I guess you meant 640x140, 128 KB ;) because that's the maximum I could upload (check test signature below).
     
    Last edited: Nov 30, 2013
  4. de.das.dude

    de.das.dude Pro Indian Modder

    Joined:
    Jun 13, 2010
    Messages:
    8,091 (3.62/day)
    Thanks Received:
    2,210
    Location:
    Pune
    interesting... my imgur hosted file seems to be ok
     
  5. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,259 (3.65/day)
    Thanks Received:
    14,939
    yes, still .. I need to write the plugin first that limits the hosts for external signatures
     
    de.das.dude says thanks.
    10 Year Member at TPU
  6. Peter1986C

    Peter1986C

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    3,451 (1.60/day)
    Thanks Received:
    1,679
    Location:
    NL, Europe
    Will Free-Dc remain allowed?
     
  7. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,259 (3.65/day)
    Thanks Received:
    14,939
    yes, definitely
     
    Peter1986C says thanks.
    10 Year Member at TPU
  8. micropage7

    micropage7

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    7,213 (3.12/day)
    Thanks Received:
    1,825
    Location:
    Jakarta, Indonesia
    nice for adding it, yesterday i just thought how about uploading through techpowerup.org and show the signature from there
     
  9. Easy Rhino

    Easy Rhino Linux Advocate

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    14,227 (4.02/day)
    Thanks Received:
    4,053
    Gee Wizzard, by the time you are all finished the people at XenForo are going need to pay YOU! :laugh:
     
    Peter1986C says thanks.
  10. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,259 (3.65/day)
    Thanks Received:
    14,939
    external signature host limits added (can use images in signatures only from specific hosts), only enforced for new signatures at the moment
     
    Peter1986C says thanks.
    10 Year Member at TPU
  11. stinger608

    stinger608 Dedicated TPU Cruncher & Folder

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Messages:
    8,707 (3.09/day)
    Thanks Received:
    6,688
    Location:
    Wyoming
    Added my Free-DC sig and it seems to work great W1zz
     
    Crunching for Team TPU
  12. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,259 (3.65/day)
    Thanks Received:
    14,939
    don't use sigpic for stuff that automatically updates, like the freedc sig. sigpic uploads the file to our servers, so it will not update, unless you do it manually. you should use img for dynamic images.
     
    Peter1986C and stinger608 say thanks.
    10 Year Member at TPU
  13. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    19,283 (7.67/day)
    Thanks Received:
    6,744
    Location:
    Chatsworth, GA
    My question is how do you have a animated avatar? I tried but wont upload.
     
    Crunching for Team TPU
  14. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,259 (3.65/day)
    Thanks Received:
    14,939
    you can't have animated avatars, well I think if you upload an animated one, the one on your profile page stays animated, while all the resized versions are non animated
     
    10 Year Member at TPU
  15. brandonwh64

    brandonwh64 Addicted to Bacon and StarCrunches!!!

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Messages:
    19,283 (7.67/day)
    Thanks Received:
    6,744
    Location:
    Chatsworth, GA
    But how is stingers animated?
     
    stinger608 says thanks.
    Crunching for Team TPU
  16. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,259 (3.65/day)
    Thanks Received:
    14,939
    hmmm good question
     
    brandonwh64 says thanks.
    10 Year Member at TPU
  17. stinger608

    stinger608 Dedicated TPU Cruncher & Folder

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Messages:
    8,707 (3.09/day)
    Thanks Received:
    6,688
    Location:
    Wyoming
    I tried the [img*]blabla[/img*] (without the astrik) and it didn't show up. Am I forgetting something?
    On the Free-DC page I don't see a code to copy and paste. Maybe I am missing something.

    LOL, not sure, however I never re-sized the avatar. It was downloaded at that same size. Is that possibly the reason?
     
    Crunching for Team TPU
  18. Peter1986C

    Peter1986C

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    3,451 (1.60/day)
    Thanks Received:
    1,679
    Location:
    NL, Europe
    Use the URL to the pic you chose to be pasted in between IMG tags.
     
    stinger608 says thanks.
  19. FX-GMC

    FX-GMC

    Joined:
    Aug 26, 2013
    Messages:
    954 (0.90/day)
    Thanks Received:
    402
    Location:
    Cumberland Plateau
    Is bf4stats.com going to be allowed?
     
  20. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,259 (3.65/day)
    Thanks Received:
    14,939
    the limitations are already active (for sig changes), and yes it's allowed
     
    FX-GMC says thanks.
    10 Year Member at TPU
  21. FX-GMC

    FX-GMC

    Joined:
    Aug 26, 2013
    Messages:
    954 (0.90/day)
    Thanks Received:
    402
    Location:
    Cumberland Plateau
    Am i missing something? [​IMG]
     
  22. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,259 (3.65/day)
    Thanks Received:
    14,939
    it had only bf3stats, not bf4. should be fixed now
     
    FX-GMC says thanks.
    10 Year Member at TPU
  23. FX-GMC

    FX-GMC

    Joined:
    Aug 26, 2013
    Messages:
    954 (0.90/day)
    Thanks Received:
    402
    Location:
    Cumberland Plateau
    Thank you, good sir!
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)