• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

*** F@H Tech Assistance Thread ***

Norton

Moderator & WCG-TPU Captain
Staff member
Joined
Dec 21, 2011
Messages
12,687 (5.80/day)
Likes
36,273
Location
USA
System Name My Fortress/Trish (WCG)/Julia (WCG)/Ella (WCG)/Junior(WCG)/Cruncher 1 & 2/Kreij (WCG)
Processor Ryzen 1700X/i7-970/2600K/i7-980X/3930k/Opteron 6168x4/Ryzen 1600X/FX-8350
Motherboard X370 Taichi/ ASUS R3E/Asus P8P67 Pro/P9X79 Pro/EVGA X58 SLI 3/SuperMicro 4P
Cooling NH-D14/Phanteks/NH-U14S/H70/DeepCool/CM 212+ (x4)/NH-U14S/CM212
Memory 16GB GSkill TridentZ-3200 (1700X), 16GB GSkill FlareX-2400 (1600X),... various...., 4P- 16x1GB
Video Card(s) RX 580/HD 4670/HD 7770/HD 7770/HD 7770/onboard/HD 7770/onboard
Storage WD 500GB SSD/Seagate 2TB SSHD, everything else is Western Digital (mostly)
Display(s) Dell U2414H & 2409W / Dell 2208WFP (shared)
Case Silverstone FT01B/Source 530/Corsair 230T/Define XL R2/Silverstone FT05/Define R4/custom
Audio Device(s) on board (All)
Power Supply Corsair HX850/TX650/CS650M/X Gold 750/EVGA P2 850/X Gold 1050/HX650
Mouse Logitech G300s
Keyboard Thermaltake Challenger Prime (Great for $30!!!)
Software Win 7 Home 64 (Win 10 Pro 64)/Win Pro 64 or Ubuntu 12.04 LTS/14.04 LTS/17.04
Benchmark Scores Why sit on the Bench when you can get in the game and Crunch!!!
Sig rig, Phenom II X6, Radeon HD 5870, Ubuntu 13.04 x64 (fairly fresh install)

Anyone else not getting GPU WUs?

Server stats say the work server it's trying to use (vsp10v-vz01) is:
http://img.techpowerup.org/130512/Screenshot from 2013-05-12 19:25:01.png
If you're looking for the 7663 beta work unit, you need a Radeon 7 series or GeForce 5 series or better to run it AFAIK.

As far as using a 5870 for any F@H unit... I don't have an answer for that :eek:

**EDIT- see Ion's post below on card compatibility **
 
Last edited:

[Ion]

WCG Team Assistant
Joined
Sep 15, 2009
Messages
13,391 (4.44/day)
Likes
14,251
Location
Raleigh, North Carolina, United States
System Name Niedersachsen / Ribe / Minsk
Processor i3 3240 / i7-3520M / 4x Opteron 6376 @ 2.86GHz
Motherboard BIOSTAR H61M / HP Q77 / Supermicro H8QG7
Cooling Stock / Stock / 4x 1U G34
Memory 1x8GB / 2x4GB / 4x4GB
Video Card(s) GTX260 / Intel HD 4000 / nVidia GT310
Storage 80GB Intel SSD / 256GB Intel SSD / 2x 60GB SSD (RAID1)
Display(s) Dell 3007 + HP 2245w / 12.1" 1366x768 / None
Case Antec NSK3480 / HP / Supermicro 1U
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Enermax 500W / HP 130W / Supermicro Gold 1400W
Keyboard IBM Model M
Software Windows 7 (Niedersachsen/Ribe) / Linux Mint 17.2 (Minsk)
If you're looking for the 7663 beta work unit, you need a Radeon 7 series or GeForce 5 series or better to run it AFAIK.

As far as using a 5870 for any F@H unit... I don't have an answer for that :eek:
The Beta 7663 runs just fine on GTX400 cards too--or at least it does on my GTX470s ;)

The 560TI448 does much better, however. And I'm pretty sure that the 7663 also runs on Radeon HD6 cards
 
Joined
Mar 6, 2008
Messages
2,700 (0.76/day)
Likes
1,364
Location
Minnesota
System Name I Dub Thee Infinity
Processor Intel Core I7-3930K
Motherboard EVGA X79 Classified
Cooling Corsair H80
Memory 16GB GSkill Trident X
Video Card(s) EVGA GTX 980 Ti SC+
Storage SanDisk Ultra Plus 256GB, OCZ V2 180GB, 2x Toshiba X300 5TB RAID 0
Display(s) Acer XB270HU
Case Cooler Master HAF X
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium + Sennheiser HD 598 + Klipsch ProMedia 2.1
Power Supply EVGA 850W G2
Mouse Razer Naga 2014
Keyboard Gigabyte Osmium Cherry MX Brown
Software Windows 10 Pro x64
Doesn't FAH not support GPU on Linux?
 

[Ion]

WCG Team Assistant
Joined
Sep 15, 2009
Messages
13,391 (4.44/day)
Likes
14,251
Location
Raleigh, North Carolina, United States
System Name Niedersachsen / Ribe / Minsk
Processor i3 3240 / i7-3520M / 4x Opteron 6376 @ 2.86GHz
Motherboard BIOSTAR H61M / HP Q77 / Supermicro H8QG7
Cooling Stock / Stock / 4x 1U G34
Memory 1x8GB / 2x4GB / 4x4GB
Video Card(s) GTX260 / Intel HD 4000 / nVidia GT310
Storage 80GB Intel SSD / 256GB Intel SSD / 2x 60GB SSD (RAID1)
Display(s) Dell 3007 + HP 2245w / 12.1" 1366x768 / None
Case Antec NSK3480 / HP / Supermicro 1U
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Enermax 500W / HP 130W / Supermicro Gold 1400W
Keyboard IBM Model M
Software Windows 7 (Niedersachsen/Ribe) / Linux Mint 17.2 (Minsk)
Doesn't FAH not support GPU on Linux?
I know ATI GPU work is in development pending better drivers--nV might actually work now. I don't remember, actually :eek:
 
Joined
Nov 10, 2006
Messages
4,527 (1.12/day)
Likes
6,075
Location
Washington, US
System Name Lappy
Processor i7 6700k
Motherboard Sager NP9870
Cooling A lot smaller than I'd like
Memory Samsung 4x8GB DDR4-2133 SO-DIMM
Video Card(s) GTX 980 (MXM)
Storage 2xSamsung 950 Pro 256GB | 2xHGST 1TB 7.2K
Display(s) 17.3" IPS 1080p G-SYNC
Audio Device(s) Sound Blaster X-FI MB 5, Foster 2.1 channel integrated
Mouse Razer Deathadder
Keyboard 3-zone RGB integrated
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores Not slow
Doesn't FAH not support GPU on Linux?
I've installed the proprietary drivers thinking the open source ones would probably be less compatible. As far as I can tell, GPU support in Linux seems to be just as good as in Windows.

Shame about the beta-only work. Was trying to pitch in to fill the void made by the server.

Thanks all!
 
Joined
Feb 7, 2013
Messages
18 (0.01/day)
Likes
42
Location
Budapest, Hungary
System Name HBWCG01/HBoldPC01
Processor i5-2410M@2.30GHz/Q6700@2.66GHz
Motherboard Dell N5110/ASUS P5KC
Video Card(s) GeForce GT 525M/NVIDIA Quadro 2000
Dell N5110 - HD6470M-HD7450M

Hello,

I try to turn on 2 Dell N5110 notebook to fold.

My problem is that it looks, that it doesn't use the video card:mad:

From Dell side about the videocard in this notebook:
To enhance the performance of the graphics chipset, AMD has released a new version of driver for AMD Radeon™ HD 6470. The performance enhancements will be evident from the improvement shown in the 3DMark scores. As a part of the update, the chipset will be rebranded as AMD Radeon™ HD 7450M. This does not indicate any hardware/technology change but a simple driver update and rebranding.

Here is a screenshot form the notebook with running F@H and with GPU-z:



So it's strange that the FAHControl sees the card and it sees as the WU is running, but nothing happen. Not even 0,01% done.

What can be the problem? What else do I have to check?
 
Joined
Mar 6, 2008
Messages
2,700 (0.76/day)
Likes
1,364
Location
Minnesota
System Name I Dub Thee Infinity
Processor Intel Core I7-3930K
Motherboard EVGA X79 Classified
Cooling Corsair H80
Memory 16GB GSkill Trident X
Video Card(s) EVGA GTX 980 Ti SC+
Storage SanDisk Ultra Plus 256GB, OCZ V2 180GB, 2x Toshiba X300 5TB RAID 0
Display(s) Acer XB270HU
Case Cooler Master HAF X
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium + Sennheiser HD 598 + Klipsch ProMedia 2.1
Power Supply EVGA 850W G2
Mouse Razer Naga 2014
Keyboard Gigabyte Osmium Cherry MX Brown
Software Windows 10 Pro x64
Joined
Dec 19, 2008
Messages
167 (0.05/day)
Likes
94
Location
WA, USA
System Name Desktop
Processor AMD Ryzen 1700X
Motherboard ASRock Killer SLI/AC
Cooling Corsair H100i
Memory 32GB DDR4 3200
Video Card(s) PowerColor RX Vega 64
Storage 480GB MyDigitalSSD NVME
Display(s) LG 34UC88
Case NZXT S340
Power Supply 650w
Mouse Razer Deathadder Chroma
Keyboard Razer Ornata Chroma
Hello,

I try to turn on 2 Dell N5110 notebook to fold.

My problem is that it looks, that it doesn't use the video card:mad:

From Dell side about the videocard in this notebook:
To enhance the performance of the graphics chipset, AMD has released a new version of driver for AMD Radeon™ HD 6470. The performance enhancements will be evident from the improvement shown in the 3DMark scores. As a part of the update, the chipset will be rebranded as AMD Radeon™ HD 7450M. This does not indicate any hardware/technology change but a simple driver update and rebranding.

Here is a screenshot form the notebook with running F@H and with GPU-z:
http://www.techpowerup.org/uploaded.php?file=130517/ATIHD6470mproblem0.jpg


So it's strange that the FAHControl sees the card and it sees as the WU is running, but nothing happen. Not even 0,01% done.

What can be the problem? What else do I have to check?
How long have you let it run? That's a pretty weak card. I had my 6520G card folding in April and it took like 2 days per result and wouldn't give me an "estimated time" for several hours. I should note that I did have issues with it only wanting to fold on one GPU (either the APU or dedicated) at a time and I needed to play with the power settings for it to work.
 
Joined
Feb 7, 2013
Messages
18 (0.01/day)
Likes
42
Location
Budapest, Hungary
System Name HBWCG01/HBoldPC01
Processor i5-2410M@2.30GHz/Q6700@2.66GHz
Motherboard Dell N5110/ASUS P5KC
Video Card(s) GeForce GT 525M/NVIDIA Quadro 2000
How long have you let it run? That's a pretty weak card. I had my 6520G card folding in April and it took like 2 days per result and wouldn't give me an "estimated time" for several hours. I should note that I did have issues with it only wanting to fold on one GPU (either the APU or dedicated) at a time and I needed to play with the power settings for it to work.
It is running more than a day...
I know that it's not a powerhorse VGA card, but the thing that is very strange for me as you can see in the GPU-Z Sensors screen, that there is no activity on that VGA card...
 
Joined
Jul 2, 2008
Messages
6,286 (1.82/day)
Likes
8,205
Location
Hillsboro, OR
System Name Main/DC
Processor i7-3770K/i7-2600K
Motherboard MSI Z77A-GD55/GA-P67A-UD4-B3
Cooling Phanteks PH-TC14CS/H80
Memory Crucial Ballistix Sport 16GB (2 x 8GB) LP /4GB Kingston DDR3 1600
Video Card(s) Asus GTX 660 Ti/MSI HD7770
Storage Crucial MX100 256GB/120GB Samsung 830 & Seagate 2TB(died)
Display(s) Asus 24' LED/Samsung SyncMaster B1940
Case P100/Antec P280 It's huge!
Audio Device(s) on board
Power Supply SeaSonic SS-660XP2/Seasonic SS-760XP2
Software Win 7 Home Premiun 64 Bit
If the slider is below Full, it will not use the GPU.
 
Joined
Nov 10, 2006
Messages
4,527 (1.12/day)
Likes
6,075
Location
Washington, US
System Name Lappy
Processor i7 6700k
Motherboard Sager NP9870
Cooling A lot smaller than I'd like
Memory Samsung 4x8GB DDR4-2133 SO-DIMM
Video Card(s) GTX 980 (MXM)
Storage 2xSamsung 950 Pro 256GB | 2xHGST 1TB 7.2K
Display(s) 17.3" IPS 1080p G-SYNC
Audio Device(s) Sound Blaster X-FI MB 5, Foster 2.1 channel integrated
Mouse Razer Deathadder
Keyboard 3-zone RGB integrated
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores Not slow
It is running more than a day...
I know that it's not a powerhorse VGA card, but the thing that is very strange for me as you can see in the GPU-Z Sensors screen, that there is no activity on that VGA card...
Would you paste the contents of the "Log" tab for us to see please?
 
Joined
Feb 7, 2013
Messages
18 (0.01/day)
Likes
42
Location
Budapest, Hungary
System Name HBWCG01/HBoldPC01
Processor i5-2410M@2.30GHz/Q6700@2.66GHz
Motherboard Dell N5110/ASUS P5KC
Video Card(s) GeForce GT 525M/NVIDIA Quadro 2000
Hello,

Here is the log for this WU:

*********************** Log Started 2013-05-18T14:37:48Z ***********************
14:38:10:WU00:FS00:Starting
14:38:10:WU00:FS00:Running FahCore: "C:\Program Files (x86)\FAHClient/FAHCoreWrapper.exe" C:/ProgramData/FAHClient/cores/www.stanford.edu/~pande/Win32/AMD64/ATI/R600/Core_16.fah/FahCore_16.exe -dir 00 -suffix 01 -version 703 -lifeline 1364 -checkpoint 3 -gpu 0 -gpu-vendor ati
14:38:10:WU00:FS00:Started FahCore on PID 2744
14:38:10:WU00:FS00:Core PID:2108
14:38:10:WU00:FS00:FahCore 0x16 started
14:38:10:WU00:FS00:0x16:
14:38:10:WU00:FS00:0x16:*------------------------------*
14:38:10:WU00:FS00:0x16:Folding@Home GPU Core
14:38:10:WU00:FS00:0x16:Version 2.11 (Thu Dec 9 15:00:14 PST 2010)
14:38:10:WU00:FS00:0x16:
14:38:10:WU00:FS00:0x16:Compiler : Microsoft (R) 32-bit C/C++ Optimizing Compiler Version 15.00.30729.01 for 80x86
14:38:10:WU00:FS00:0x16:Build host: user-f6d030f24f
14:38:10:WU00:FS00:0x16:Board Type: AMD/OpenCL
14:38:10:WU00:FS00:0x16:Core : x=16
14:38:10:WU00:FS00:0x16: Window's signal control handler registered.
14:38:10:WU00:FS00:0x16:preparing to commence simulation
14:38:10:WU00:FS00:0x16:- Ensuring status. Please wait.
14:38:19:WU00:FS00:0x16:- Looking at optimizations...
14:38:19:WU00:FS00:0x16:- Working with standard loops on this execution.
14:38:19:WU00:FS00:0x16:- Previous termination of core was improper.
14:38:19:WU00:FS00:0x16:- Files status OK
14:38:19:WU00:FS00:0x16:sizeof(CORE_PACKET_HDR) = 512 file=<>
14:38:19:WU00:FS00:0x16:- Expanded 45131 -> 171163 (decompressed 379.2 percent)
14:38:19:WU00:FS00:0x16:Called DecompressByteArray: compressed_data_size=45131 data_size=171163, decompressed_data_size=171163 diff=0
14:38:19:WU00:FS00:0x16:- Digital signature verified
14:38:19:WU00:FS00:0x16:
14:38:19:WU00:FS00:0x16:project: 11293 (Run 30, Clone 49, Gen 42)
14:38:19:WU00:FS00:0x16:
14:38:19:WU00:FS00:0x16:Entering M.D.
14:38:21:WU00:FS00:0x16:Tpr hash 00/wudata_01.tpr: 4231904232 636027268 1440168437 4128779825 4026052223
14:38:21:WU00:FS00:0x16:Working on ALZHEIMER DISEASE AMYLOID
14:38:21:WU00:FS00:0x16:Client config unavailable.
14:38:22:WU00:FS00:0x16:Starting GUI Server

the full log was attached...
 

Attachments

Joined
Nov 10, 2006
Messages
4,527 (1.12/day)
Likes
6,075
Location
Washington, US
System Name Lappy
Processor i7 6700k
Motherboard Sager NP9870
Cooling A lot smaller than I'd like
Memory Samsung 4x8GB DDR4-2133 SO-DIMM
Video Card(s) GTX 980 (MXM)
Storage 2xSamsung 950 Pro 256GB | 2xHGST 1TB 7.2K
Display(s) 17.3" IPS 1080p G-SYNC
Audio Device(s) Sound Blaster X-FI MB 5, Foster 2.1 channel integrated
Mouse Razer Deathadder
Keyboard 3-zone RGB integrated
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores Not slow
so, somebody has any idea what can be the problem?
Perhaps check the drivers you're using. See if there's something more up to date.
 
Joined
Jul 2, 2008
Messages
6,286 (1.82/day)
Likes
8,205
Location
Hillsboro, OR
System Name Main/DC
Processor i7-3770K/i7-2600K
Motherboard MSI Z77A-GD55/GA-P67A-UD4-B3
Cooling Phanteks PH-TC14CS/H80
Memory Crucial Ballistix Sport 16GB (2 x 8GB) LP /4GB Kingston DDR3 1600
Video Card(s) Asus GTX 660 Ti/MSI HD7770
Storage Crucial MX100 256GB/120GB Samsung 830 & Seagate 2TB(died)
Display(s) Asus 24' LED/Samsung SyncMaster B1940
Case P100/Antec P280 It's huge!
Audio Device(s) on board
Power Supply SeaSonic SS-660XP2/Seasonic SS-760XP2
Software Win 7 Home Premiun 64 Bit
Can we see a screen shot of your client, please?
 
Joined
Aug 30, 2009
Messages
4,001 (1.32/day)
Likes
1,652
Location
Sarasota, Florida, USA
System Name Awesomesauce 4.3 | Laptop (MSI GE72VR 6RF Apache Pro-023)
Processor Intel Core i7-5820K 4.16GHz 1.28v/3GHz 1.05v uncore | Intel Core i7-6700HQ @ 3.1GHz
Motherboard Gigabyte GA-X99-UD5 WiFi LGA2011-v3| Stock
Cooling Corsair H100i v2 w/ 2x EK Vardar F4-120ER + various 120/140mm case fans | Stock
Memory G.Skill RJ-4 16GB DDR4-2666 CL15 quad channel | 12GB DDR4-2133
Video Card(s) ASUS ROG Strix A8G Gaming GTX 1080 @ 2075/1368 boost | NVIDIA GTX 1060 6GB +200/+500 + Intel 530
Storage Samsung 840 EVO 500GB + Seagate 3TB 7200RPM + others | Kingston 256GB M.2 SATA + 1TB 7200RPM
Display(s) Acer G257HU 1440p 60Hz AH-IPS 4ms | 17.3" 1920*1080 60Hz wide angle TN notebook panel
Case Fractal Design Define XL R2 | MSI
Audio Device(s) Creative Sound Blaster Z | Realtek with quad stereo speakers and subwoofer
Power Supply Corsair HX850i Platinum | 19.5v 180w Delta brick
Software Windows 10 Pro x64 | Windows 10 Home x64
Benchmark Scores GTX 1080 please?
I don't think my Mobility Radeon 5650 folds either. The latest drivers I can use are well over a year old because the laptop also uses an HD 4250 for switchable graphics, and any new non-legacy drivers that are installed even on just the 5650 cause a huge BSOD loop and Windows 8 ends up rolling back my system because it won't let me access Safe Mode like Win7 does (so I can correct the problem myself).
 
Joined
Nov 10, 2006
Messages
4,527 (1.12/day)
Likes
6,075
Location
Washington, US
System Name Lappy
Processor i7 6700k
Motherboard Sager NP9870
Cooling A lot smaller than I'd like
Memory Samsung 4x8GB DDR4-2133 SO-DIMM
Video Card(s) GTX 980 (MXM)
Storage 2xSamsung 950 Pro 256GB | 2xHGST 1TB 7.2K
Display(s) 17.3" IPS 1080p G-SYNC
Audio Device(s) Sound Blaster X-FI MB 5, Foster 2.1 channel integrated
Mouse Razer Deathadder
Keyboard 3-zone RGB integrated
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores Not slow
The log seems to indicate it is folding. The issue of 0% usage may be related to GPU-z's inability to pick up the GPU/mem clocks.

Also, in the log (and in the GUI), it's reporting..
Code:
 GPUs: 1
14:37:48:        GPU 0: ATI:4 Seymour [AMD Radeon HD 6470M]
If you do have a HD 7000 series mobile card in there, it doesn't seem to be using it. It could be rebranded and just not picking it up properly.

Work does seem to be getting completed..
Code:
14:38:30:WU01:FS01:0xa4:Completed 122510 out of 1500000 steps  (8%)
..but, assuming you have two mobile cards (I guess?), it might only work when it decides to switch over to the newer one (while playing a 3D game, for example).

Unfortunately, it probably won't be a particularly strong folder. =/
 
Joined
Dec 14, 2009
Messages
6,592 (2.25/day)
Likes
5,826
Location
Glasgow - home of formal profanity
System Name New Ho'Ryzen
Processor Ryzen 1700X @ 3.82Ghz
Motherboard Asus Crosshair VI Hero
Cooling TR Le Grand Macho & custom GPU loop
Memory 16Gb G.Skill 3200 RGB
Video Card(s) GTX1080ti (Heatkiller WB) @ 2Ghz core/1.5(12)Ghz mem
Storage Samsumg 960 Pro m2. 512Gb
Display(s) Dell Ultrasharp 27" (2560x1440)
Case Lian Li PC-V33WX
Audio Device(s) On Board
Power Supply Seasonic Prime TItanium 850
Software W10
Benchmark Scores Look, it's a Ryzen on air........ What's the point?
I'm a bit picky about stopping folding half way through WU's and I was wondering if there was a way to complete a current WU (that's got like an hour or whatever to run) and not pick up a new WU?

On WCG (BIONC) it was pretty easy to do but I am very new to F@H.

If I use the folding power slider, i'm sure that stops it altogether. I am aware there is a 'finish' option on right clicking the folding slot but I'm unsure what it does exactly, other than 'finish'.

I would dredge through the threads but the current client I am using (7.3.6) looks a bit different to past incarnations.

Cheers.
 
Joined
Jul 2, 2008
Messages
6,286 (1.82/day)
Likes
8,205
Location
Hillsboro, OR
System Name Main/DC
Processor i7-3770K/i7-2600K
Motherboard MSI Z77A-GD55/GA-P67A-UD4-B3
Cooling Phanteks PH-TC14CS/H80
Memory Crucial Ballistix Sport 16GB (2 x 8GB) LP /4GB Kingston DDR3 1600
Video Card(s) Asus GTX 660 Ti/MSI HD7770
Storage Crucial MX100 256GB/120GB Samsung 830 & Seagate 2TB(died)
Display(s) Asus 24' LED/Samsung SyncMaster B1940
Case P100/Antec P280 It's huge!
Audio Device(s) on board
Power Supply SeaSonic SS-660XP2/Seasonic SS-760XP2
Software Win 7 Home Premiun 64 Bit
'Finish' does exactly what you want. It causes the slot to finish the current WU and send results without Dl'ing another WU.
 
Joined
Dec 14, 2009
Messages
6,592 (2.25/day)
Likes
5,826
Location
Glasgow - home of formal profanity
System Name New Ho'Ryzen
Processor Ryzen 1700X @ 3.82Ghz
Motherboard Asus Crosshair VI Hero
Cooling TR Le Grand Macho & custom GPU loop
Memory 16Gb G.Skill 3200 RGB
Video Card(s) GTX1080ti (Heatkiller WB) @ 2Ghz core/1.5(12)Ghz mem
Storage Samsumg 960 Pro m2. 512Gb
Display(s) Dell Ultrasharp 27" (2560x1440)
Case Lian Li PC-V33WX
Audio Device(s) On Board
Power Supply Seasonic Prime TItanium 850
Software W10
Benchmark Scores Look, it's a Ryzen on air........ What's the point?
'Finish' does exactly what you want. It causes the slot to finish the current WU and send results without Dl'ing another WU.
Yeah found that out after checking around the F@H site. :rolleyes:

Thanks anyway!
 

Norton

Moderator & WCG-TPU Captain
Staff member
Joined
Dec 21, 2011
Messages
12,687 (5.80/day)
Likes
36,273
Location
USA
System Name My Fortress/Trish (WCG)/Julia (WCG)/Ella (WCG)/Junior(WCG)/Cruncher 1 & 2/Kreij (WCG)
Processor Ryzen 1700X/i7-970/2600K/i7-980X/3930k/Opteron 6168x4/Ryzen 1600X/FX-8350
Motherboard X370 Taichi/ ASUS R3E/Asus P8P67 Pro/P9X79 Pro/EVGA X58 SLI 3/SuperMicro 4P
Cooling NH-D14/Phanteks/NH-U14S/H70/DeepCool/CM 212+ (x4)/NH-U14S/CM212
Memory 16GB GSkill TridentZ-3200 (1700X), 16GB GSkill FlareX-2400 (1600X),... various...., 4P- 16x1GB
Video Card(s) RX 580/HD 4670/HD 7770/HD 7770/HD 7770/onboard/HD 7770/onboard
Storage WD 500GB SSD/Seagate 2TB SSHD, everything else is Western Digital (mostly)
Display(s) Dell U2414H & 2409W / Dell 2208WFP (shared)
Case Silverstone FT01B/Source 530/Corsair 230T/Define XL R2/Silverstone FT05/Define R4/custom
Audio Device(s) on board (All)
Power Supply Corsair HX850/TX650/CS650M/X Gold 750/EVGA P2 850/X Gold 1050/HX650
Mouse Logitech G300s
Keyboard Thermaltake Challenger Prime (Great for $30!!!)
Software Win 7 Home 64 (Win 10 Pro 64)/Win Pro 64 or Ubuntu 12.04 LTS/14.04 LTS/17.04
Benchmark Scores Why sit on the Bench when you can get in the game and Crunch!!!
Joined
Dec 14, 2009
Messages
6,592 (2.25/day)
Likes
5,826
Location
Glasgow - home of formal profanity
System Name New Ho'Ryzen
Processor Ryzen 1700X @ 3.82Ghz
Motherboard Asus Crosshair VI Hero
Cooling TR Le Grand Macho & custom GPU loop
Memory 16Gb G.Skill 3200 RGB
Video Card(s) GTX1080ti (Heatkiller WB) @ 2Ghz core/1.5(12)Ghz mem
Storage Samsumg 960 Pro m2. 512Gb
Display(s) Dell Ultrasharp 27" (2560x1440)
Case Lian Li PC-V33WX
Audio Device(s) On Board
Power Supply Seasonic Prime TItanium 850
Software W10
Benchmark Scores Look, it's a Ryzen on air........ What's the point?
Now I know how to do that... didn't before :eek:

@the54thvoid- you should get a passkey for those jobs you're running. According to the points listed below it looks like you are only getting the base credit for the jobs you're folding:

http://folding.extremeoverclocking.com/user_summary.php?s=&u=640319
Thought I had done that? I registered and logged it into my Identity tabs and my Slots tab (where i put in my beta client type).

Don't know if i need to do anything else?

Just had a look at my log and it does show the passkey in there. My first few runs had no passkey and i may have only added it during my last WU run. I guess it's sorted now?

 
Last edited:

Norton

Moderator & WCG-TPU Captain
Staff member
Joined
Dec 21, 2011
Messages
12,687 (5.80/day)
Likes
36,273
Location
USA
System Name My Fortress/Trish (WCG)/Julia (WCG)/Ella (WCG)/Junior(WCG)/Cruncher 1 & 2/Kreij (WCG)
Processor Ryzen 1700X/i7-970/2600K/i7-980X/3930k/Opteron 6168x4/Ryzen 1600X/FX-8350
Motherboard X370 Taichi/ ASUS R3E/Asus P8P67 Pro/P9X79 Pro/EVGA X58 SLI 3/SuperMicro 4P
Cooling NH-D14/Phanteks/NH-U14S/H70/DeepCool/CM 212+ (x4)/NH-U14S/CM212
Memory 16GB GSkill TridentZ-3200 (1700X), 16GB GSkill FlareX-2400 (1600X),... various...., 4P- 16x1GB
Video Card(s) RX 580/HD 4670/HD 7770/HD 7770/HD 7770/onboard/HD 7770/onboard
Storage WD 500GB SSD/Seagate 2TB SSHD, everything else is Western Digital (mostly)
Display(s) Dell U2414H & 2409W / Dell 2208WFP (shared)
Case Silverstone FT01B/Source 530/Corsair 230T/Define XL R2/Silverstone FT05/Define R4/custom
Audio Device(s) on board (All)
Power Supply Corsair HX850/TX650/CS650M/X Gold 750/EVGA P2 850/X Gold 1050/HX650
Mouse Logitech G300s
Keyboard Thermaltake Challenger Prime (Great for $30!!!)
Software Win 7 Home 64 (Win 10 Pro 64)/Win Pro 64 or Ubuntu 12.04 LTS/14.04 LTS/17.04
Benchmark Scores Why sit on the Bench when you can get in the game and Crunch!!!
Thought I had done that? I registered and logged it into my Identity tabs and my Slots tab (where i put in my beta client type).

Don't know if i need to do anything else?

Just had a look at my log and it does show the passkey in there. My first few runs had no passkey and i may have only added it during my last WU run. I guess it's sorted now?

http://img.techpowerup.org/130604/Untitled.png
You may need to complete X number of jobs before you start getting the bonus credit, not really sure how that works???

Most of this is new to me too :eek:
 
Joined
Jul 2, 2008
Messages
6,286 (1.82/day)
Likes
8,205
Location
Hillsboro, OR
System Name Main/DC
Processor i7-3770K/i7-2600K
Motherboard MSI Z77A-GD55/GA-P67A-UD4-B3
Cooling Phanteks PH-TC14CS/H80
Memory Crucial Ballistix Sport 16GB (2 x 8GB) LP /4GB Kingston DDR3 1600
Video Card(s) Asus GTX 660 Ti/MSI HD7770
Storage Crucial MX100 256GB/120GB Samsung 830 & Seagate 2TB(died)
Display(s) Asus 24' LED/Samsung SyncMaster B1940
Case P100/Antec P280 It's huge!
Audio Device(s) on board
Power Supply SeaSonic SS-660XP2/Seasonic SS-760XP2
Software Win 7 Home Premiun 64 Bit
You may need to complete X number of jobs before you start getting the bonus credit, not really sure how that works???

Most of this is new to me too :eek:
That only applies to SMP WU's.