• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Fake GTX 960 Re-flashing Correct Rom

rocketpowersquad

New Member
Joined
Dec 27, 2018
Messages
10 (0.03/day)
I got a fake GTX960 from ebay.
I a'm trying to find it's correct Rom, so far it hasn't worked with 5 GTS 450 Roms I found on techpowerup and youtube for other fakes, so I a'm not sure if it is truly a GTS 450.
I include in this post a picture of the chipset with all it's model numbers and the bios included in the GPU if anyone would want to modify it for correct use.
I have everything ready to flash, all I need is the ROM which will restore this GPU to working conidition.
I restored the original ROM once all the GTS450 ROMS failed and it worked, so I assume it is still in working condition and my failed flashes did nothing.
BIOS: https://drive.google.com/file/d/1N5qIPyUA96Td2afX4MaClm633SLUtk1E/view?usp=sharing
 

Attachments

Last edited:
Joined
Oct 13, 2016
Messages
126 (0.11/day)
Location
Nea Makri, Greece.
System Name Dark Sith Lord / Fat Boy
Processor AMD Ryzen 2600X / AMD FX 8350
Motherboard ASrock X370 Gaming X / Gigabyte 990XA UD3 R5
Cooling Cooler master Hyper 212 Turbo LED (2x120mm in push-pull) / Antec Kuhler 2x120mm in push-pull
Memory 2x8gb Patriot Viper4 DDR4 3200MHz / 4x4gb Kingston HyperX DDR3 1866MHz
Video Card(s) Gigabyte GTX 1060 Windforce OC 6gb / Gainward GTX 950 2gb
Storage Crucial P1 NVMe 1tb, 2x Barracuda 2TB, 1x IronWolf NAS 2TB / Samsung 840 Evo 500gb + Samsung F1 1tb
Display(s) BenQ GL2450 24'' / Samsung Syncmaster 20'' 2043nw
Case CM HAF 932 (CM 200mm [Red Led] front & side intake, Shark Evil Black 140mm exhaust) / NZXT Trinity
Audio Device(s) Realtek ALC1220 on Creative Inspire S2 2.1 / Realtek 889 on Creative SBS Vivid 60 2.0
Power Supply EVGA Supernova B2 750w / Thermaltake Toughpower 700w
Mouse Steelseries Rival 110 / Sharkoon Skiller SGM2
Keyboard Philips SPK84 (blue switches) / Motospeed CK-104 (red switches) - All with silicone o'rings Mods
Software Win10 Pro x64 / Win7 Ultimate x64
They have scrape off the product code. It should be either a GTS 450 or a GTX 550 ti. But you need specific tools to do the flashing and you need to find out whether of the two GPUs it is.
Software tools can't do the job, the bios is locked. Look here
 
Last edited:

rocketpowersquad

New Member
Joined
Dec 27, 2018
Messages
10 (0.03/day)
They have scrape off the product code. It should be either a GTS 450 or a GTX 550 ti. But you need specific tools to do the flashing and you need to find out whether of the two GPUs it is.
Software tools can't do the job. Look here
I a'm aware, I'm in possession of the CH314 flash tool as in the video you sent. The rom included in its download did not work for this card. It just gave out no signal. I will try a second time because maybe I did something wrong the first, but my card's chip-set is different from that in the video. As you can see this is the vid's chipset and mine is above. Perhaps it's a GTX 550 but I can't find a ROM download for it.

My card's chipset is different from those in both of PhilComputerLab's videos, and google yields no results. It points towards a GT630M, which is a laptop GPU.
 

Attachments

Joined
Oct 13, 2016
Messages
126 (0.11/day)
Location
Nea Makri, Greece.
System Name Dark Sith Lord / Fat Boy
Processor AMD Ryzen 2600X / AMD FX 8350
Motherboard ASrock X370 Gaming X / Gigabyte 990XA UD3 R5
Cooling Cooler master Hyper 212 Turbo LED (2x120mm in push-pull) / Antec Kuhler 2x120mm in push-pull
Memory 2x8gb Patriot Viper4 DDR4 3200MHz / 4x4gb Kingston HyperX DDR3 1866MHz
Video Card(s) Gigabyte GTX 1060 Windforce OC 6gb / Gainward GTX 950 2gb
Storage Crucial P1 NVMe 1tb, 2x Barracuda 2TB, 1x IronWolf NAS 2TB / Samsung 840 Evo 500gb + Samsung F1 1tb
Display(s) BenQ GL2450 24'' / Samsung Syncmaster 20'' 2043nw
Case CM HAF 932 (CM 200mm [Red Led] front & side intake, Shark Evil Black 140mm exhaust) / NZXT Trinity
Audio Device(s) Realtek ALC1220 on Creative Inspire S2 2.1 / Realtek 889 on Creative SBS Vivid 60 2.0
Power Supply EVGA Supernova B2 750w / Thermaltake Toughpower 700w
Mouse Steelseries Rival 110 / Sharkoon Skiller SGM2
Keyboard Philips SPK84 (blue switches) / Motospeed CK-104 (red switches) - All with silicone o'rings Mods
Software Win10 Pro x64 / Win7 Ultimate x64
Maybe its a GTX 550 then. Its hard to tell they are basically almost the same gpu.
But if you look at this, its a fake 960 and he has a modded bios for that one (he says the fake 960's are GTS 450s). Maybe?......

 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
28,408 (6.24/day)
Location
Republic of Texas (True Patriot)
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64

rocketpowersquad

New Member
Joined
Dec 27, 2018
Messages
10 (0.03/day)
Maybe its a GTX 550 then. Its hard to tell they are basically almost the same gpu.
But if you look at this, its a fake 960 and he has a modded bios for that one (he says the fake 960's are GTS 450s). Maybe?......

So I flashed this rom:
https://www.techpowerup.com/vgabios/206609/206609
Here are the results:
A huge step above no signal given by GTS 450 ROMS. Pretty sure it would be safe to assume this GPU is a GTX 550 now. I flashed back the original rom to make sure I didn't permanently damage it and it works. I just need to find the correct GTX 550 model and ROM now.

I need it to play CSGO.
 

Attachments

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
28,408 (6.24/day)
Location
Republic of Texas (True Patriot)
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
So I flashed this rom:
https://www.techpowerup.com/vgabios/206609/206609
Here are the results:
A huge step above no signal given by GTS 450 ROMS. Pretty sure it would be safe to assume this GPU is a GTX 550 now. I flashed back the original rom to make sure I didn't permanently damage it and it works. I just need to find the correct GTX 550 model and ROM now.


I need it to play CSGO.
Get a real card then
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
28,408 (6.24/day)
Location
Republic of Texas (True Patriot)
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
28,408 (6.24/day)
Location
Republic of Texas (True Patriot)
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
I can change that if I find the ROM, which is what this thread is about. And it was literally free. I'm getting closer by the minute.
I will give you a hint, look at all the ram chips, any of them different by model number?
 

rocketpowersquad

New Member
Joined
Dec 27, 2018
Messages
10 (0.03/day)
I will give you a hint, look at all the ram chips, any of them different by model number?
No they are all the same and I looked it up, read about 5 pages and still didn't find the ROM to this piece of shit.
All I got is that it can be anything from a gt 240 to a 550ti...
I think it's 1GB?
 
Joined
Oct 13, 2016
Messages
126 (0.11/day)
Location
Nea Makri, Greece.
System Name Dark Sith Lord / Fat Boy
Processor AMD Ryzen 2600X / AMD FX 8350
Motherboard ASrock X370 Gaming X / Gigabyte 990XA UD3 R5
Cooling Cooler master Hyper 212 Turbo LED (2x120mm in push-pull) / Antec Kuhler 2x120mm in push-pull
Memory 2x8gb Patriot Viper4 DDR4 3200MHz / 4x4gb Kingston HyperX DDR3 1866MHz
Video Card(s) Gigabyte GTX 1060 Windforce OC 6gb / Gainward GTX 950 2gb
Storage Crucial P1 NVMe 1tb, 2x Barracuda 2TB, 1x IronWolf NAS 2TB / Samsung 840 Evo 500gb + Samsung F1 1tb
Display(s) BenQ GL2450 24'' / Samsung Syncmaster 20'' 2043nw
Case CM HAF 932 (CM 200mm [Red Led] front & side intake, Shark Evil Black 140mm exhaust) / NZXT Trinity
Audio Device(s) Realtek ALC1220 on Creative Inspire S2 2.1 / Realtek 889 on Creative SBS Vivid 60 2.0
Power Supply EVGA Supernova B2 750w / Thermaltake Toughpower 700w
Mouse Steelseries Rival 110 / Sharkoon Skiller SGM2
Keyboard Philips SPK84 (blue switches) / Motospeed CK-104 (red switches) - All with silicone o'rings Mods
Software Win10 Pro x64 / Win7 Ultimate x64
Look at the pcb. Its either a gts 450 or a gtx 550.
Its certainly a 1gb card.
Look at gpuz, it will say 192 cores.
 

rocketpowersquad

New Member
Joined
Dec 27, 2018
Messages
10 (0.03/day)
Look at the pcb. Its either a gts 450 or a gtx 550.
It's definitely GTX 550 because only GTX 550 ROMS work with it. GTS 450 Roms give no signal at all, even the modded one from YouTube. I just need to find what manufacturer it is now so I can put the correct ROM and get rid of the rainbow lines.
 
Joined
Oct 13, 2016
Messages
126 (0.11/day)
Location
Nea Makri, Greece.
System Name Dark Sith Lord / Fat Boy
Processor AMD Ryzen 2600X / AMD FX 8350
Motherboard ASrock X370 Gaming X / Gigabyte 990XA UD3 R5
Cooling Cooler master Hyper 212 Turbo LED (2x120mm in push-pull) / Antec Kuhler 2x120mm in push-pull
Memory 2x8gb Patriot Viper4 DDR4 3200MHz / 4x4gb Kingston HyperX DDR3 1866MHz
Video Card(s) Gigabyte GTX 1060 Windforce OC 6gb / Gainward GTX 950 2gb
Storage Crucial P1 NVMe 1tb, 2x Barracuda 2TB, 1x IronWolf NAS 2TB / Samsung 840 Evo 500gb + Samsung F1 1tb
Display(s) BenQ GL2450 24'' / Samsung Syncmaster 20'' 2043nw
Case CM HAF 932 (CM 200mm [Red Led] front & side intake, Shark Evil Black 140mm exhaust) / NZXT Trinity
Audio Device(s) Realtek ALC1220 on Creative Inspire S2 2.1 / Realtek 889 on Creative SBS Vivid 60 2.0
Power Supply EVGA Supernova B2 750w / Thermaltake Toughpower 700w
Mouse Steelseries Rival 110 / Sharkoon Skiller SGM2
Keyboard Philips SPK84 (blue switches) / Motospeed CK-104 (red switches) - All with silicone o'rings Mods
Software Win10 Pro x64 / Win7 Ultimate x64
Joined
Oct 13, 2016
Messages
126 (0.11/day)
Location
Nea Makri, Greece.
System Name Dark Sith Lord / Fat Boy
Processor AMD Ryzen 2600X / AMD FX 8350
Motherboard ASrock X370 Gaming X / Gigabyte 990XA UD3 R5
Cooling Cooler master Hyper 212 Turbo LED (2x120mm in push-pull) / Antec Kuhler 2x120mm in push-pull
Memory 2x8gb Patriot Viper4 DDR4 3200MHz / 4x4gb Kingston HyperX DDR3 1866MHz
Video Card(s) Gigabyte GTX 1060 Windforce OC 6gb / Gainward GTX 950 2gb
Storage Crucial P1 NVMe 1tb, 2x Barracuda 2TB, 1x IronWolf NAS 2TB / Samsung 840 Evo 500gb + Samsung F1 1tb
Display(s) BenQ GL2450 24'' / Samsung Syncmaster 20'' 2043nw
Case CM HAF 932 (CM 200mm [Red Led] front & side intake, Shark Evil Black 140mm exhaust) / NZXT Trinity
Audio Device(s) Realtek ALC1220 on Creative Inspire S2 2.1 / Realtek 889 on Creative SBS Vivid 60 2.0
Power Supply EVGA Supernova B2 750w / Thermaltake Toughpower 700w
Mouse Steelseries Rival 110 / Sharkoon Skiller SGM2
Keyboard Philips SPK84 (blue switches) / Motospeed CK-104 (red switches) - All with silicone o'rings Mods
Software Win10 Pro x64 / Win7 Ultimate x64
Joined
Oct 13, 2016
Messages
126 (0.11/day)
Location
Nea Makri, Greece.
System Name Dark Sith Lord / Fat Boy
Processor AMD Ryzen 2600X / AMD FX 8350
Motherboard ASrock X370 Gaming X / Gigabyte 990XA UD3 R5
Cooling Cooler master Hyper 212 Turbo LED (2x120mm in push-pull) / Antec Kuhler 2x120mm in push-pull
Memory 2x8gb Patriot Viper4 DDR4 3200MHz / 4x4gb Kingston HyperX DDR3 1866MHz
Video Card(s) Gigabyte GTX 1060 Windforce OC 6gb / Gainward GTX 950 2gb
Storage Crucial P1 NVMe 1tb, 2x Barracuda 2TB, 1x IronWolf NAS 2TB / Samsung 840 Evo 500gb + Samsung F1 1tb
Display(s) BenQ GL2450 24'' / Samsung Syncmaster 20'' 2043nw
Case CM HAF 932 (CM 200mm [Red Led] front & side intake, Shark Evil Black 140mm exhaust) / NZXT Trinity
Audio Device(s) Realtek ALC1220 on Creative Inspire S2 2.1 / Realtek 889 on Creative SBS Vivid 60 2.0
Power Supply EVGA Supernova B2 750w / Thermaltake Toughpower 700w
Mouse Steelseries Rival 110 / Sharkoon Skiller SGM2
Keyboard Philips SPK84 (blue switches) / Motospeed CK-104 (red switches) - All with silicone o'rings Mods
Software Win10 Pro x64 / Win7 Ultimate x64
usually 1gig Fermi cards had 4 chips. But since you 've checked it...
Anyway, good luck.
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
28,408 (6.24/day)
Location
Republic of Texas (True Patriot)
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
No signal. Just found out each ram chip is 128MB, and 128*8=1024. So it's definitely 1GB. Except there are 50- 100 BIOS for GTX 550sat 1gb on this site, and it would be a huge pain to go through em all.
Make sure to look at the ram chips in each bios file
 

ceptimus

New Member
Joined
Nov 22, 2019
Messages
8 (0.35/day)
I also have a fake GTX960 with fake 4GB. I thought it might be fake when I bought it a couple of years ago. I didn't claim the refund - I think I paid about £40 for it. I didn't use it for gaming and it mostly worked okay, though a bit flaky at times, driving dual monitors, one on the HDMI and one on the DVI, with both Windows 10 and Linux Mint.

But a recent Windows 10 update broke it and now, in Windows, it only runs one monitor at a low resolution.

So I decided to flash it and bought the eeprom/SPI programmer. I've tried about 10 of the 'roms' I could find. With most of them the PC won't even boot, but with the FABIOMODFAKEGTX960.rom it works to some extent - I get a mostly white screen but with small areas that the OS has recently refreshed visible. Can anyone recommend a 'rom' file that might work for this card? Or identify what brand of card the fake is based on? If not, I'll save the fans and heat sink and throw the rest in the trash.








Note that the GPU is a GF116-200-KA-A1, memory chips are Samsung, power connector is the 6-pin, not edge type, the memory chip for the "rom" is a 25LO020 (the CH341 programmer recognizes it and works with the PM25LV020 setting). The three large cubical black blocks (resistors?) near the power supply section on mine are labelled R56 - I've seen pictures of other similar boards with R47 or R22 components with a different layout.

Edit: corrected my mistake about the '8-pin' power connector to 6-pin.
 
Last edited:

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
28,408 (6.24/day)
Location
Republic of Texas (True Patriot)
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
I also have a fake GTX960 with fake 4GB. I thought it might be fake when I bought it a couple of years ago. I didn't claim the refund - I think I paid about £40 for it. I didn't use it for gaming and it mostly worked okay, though a bit flaky at times, driving dual monitors, one on the HDMI and one on the DVI, with both Windows 10 and Linux Mint.

But a recent Windows 10 update broke it and now, in Windows, it only runs one monitor at a low resolution.

So I decided to flash it and bought the eeprom/SPI programmer. I've tried about 10 of the 'roms' I could find. With most of them the PC won't even boot, but with the FABIOMODFAKEGTX960.rom it works to some extent - I get a mostly white screen but with small areas that the OS has recently refreshed visible. Can anyone recommend a 'rom' file that might work for this card? Or identify what brand of card the fake is based on? If not, I'll save the fans and heat sink and throw the rest in the trash.








Note that the GPU is a GF116-200-KA-A1, memory chips are Samsung, power connector is the 8-pin, not edge type, the memory chip for the "rom" is a 25LO020 (the CH341 programmer recognizes it and works with the PM25LV020 setting). The three large cubical black blocks (resistors?) near the power supply section on mine are labelled R56 - I've seen pictures of other similar boards with R47 or R22 components with a different layout.
I need a close up of each ram chip please.

Definitely a fake card, ive seem that hsf numerous times
 

ceptimus

New Member
Joined
Nov 22, 2019
Messages
8 (0.35/day)
Thanks for fast reply





One of them I can't get the camera to 'see'. All four are Samsung K4G20325FD-FC03. I guess the other codes are just date codes and batch numbers? These are the other codes - as far as my poor old eyes can make them out.

225 GIDZ029V
322 GID0839W
349 GIJ0549B
322 GID0649V
 
Last edited:

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
28,408 (6.24/day)
Location
Republic of Texas (True Patriot)
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
Thanks for fast reply





One of them I can't get the camera to 'see'. All four are Samsung K4G20325FD-FC03. I guess the other codes are just date codes and batch numbers? These are the other codes - as far as my poor old eyes can make them out.

225 GIDZ029V
322 GID0839W
349 GIJ0549B
322 GID0649V
Yes no worries let me see how much ram you have there



That is a 1GB card

2Gb= 0.250GBx4=1GB

Can we get a GPU-Z screenshot please?

@ceptimus
 
Top