• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Flash Sapphire 5850 Toxic BIOS on Sapphire 5850 1GB?

Joined
Oct 6, 2009
Messages
2,793 (0.93/day)
Likes
835
Location
Midwest USA
System Name My Gaming System
Processor Intel i7 4770k @ 4.4 Ghz
Motherboard Asus Maximus VI Impact (ITX)
Cooling Custom Full System Water cooling Loop
Memory G.Skill 1866 Mhz Sniper 8 Gb
Video Card(s) EVGA GTX 780 ti SC
Storage Samsung SSD EVO 120GB - Samsung SSD EVO 500GB
Display(s) ASUS W246H - 24" - widescreen TFT active matrix LCD
Case Bitfenix Prodigy
Power Supply Corsair AX760 Modular PSU
Software Windows 8.1 Home Primeum
#1
Question is..... can you flash the new Sapphire 5850 Toxic BIOS on a Sapphire 5850 1GB Version.

The 1 GB version that I am talking about is the non Reference Sapphire 5850. If you look at the two cards the PCB's and almost everything seems to match. Do you think it is safe to do. From what I understand the two cards are almost the same except for the clocks and the cooler. Here is a pic of the two cards that I am talking about..... as you can see they are both non reference.






If you look at the two cards at New egg and anywhere else online it seems that the back of the PCB is Identical. Has Anyone done this or could anyone give me some advice.

Thanks

BTW the new BIOS version is listed here in case someone needs it.....

http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/download_index_01.aspx?psn=0006
 

Attachments

Joined
Oct 6, 2009
Messages
2,793 (0.93/day)
Likes
835
Location
Midwest USA
System Name My Gaming System
Processor Intel i7 4770k @ 4.4 Ghz
Motherboard Asus Maximus VI Impact (ITX)
Cooling Custom Full System Water cooling Loop
Memory G.Skill 1866 Mhz Sniper 8 Gb
Video Card(s) EVGA GTX 780 ti SC
Storage Samsung SSD EVO 120GB - Samsung SSD EVO 500GB
Display(s) ASUS W246H - 24" - widescreen TFT active matrix LCD
Case Bitfenix Prodigy
Power Supply Corsair AX760 Modular PSU
Software Windows 8.1 Home Primeum
#2
I will also like to add that it states this by Sapphire....

" ONLY for P/N : 288-3E140-T00SA , 288-3E140-T00KC. Other P/N cannot flash. The new bios only open the Options to adjust the core clock up to 1000 Mhz and memory clock up to 1300 Mhz in Catalyst Control Center. "

Which I am not sure if this is just your standard warning saying tht other video cards should not download this...... Because sapphire doesn't want everyone to have this capability.

Or

Is this maybe because Sapphire put a line of code in there that won't allow you to put this on the other version of the Sapphire 5850.

Again has anyone tried????
 
Joined
May 22, 2007
Messages
666 (0.17/day)
Likes
66
System Name Good enough
Processor I5 3570k
Motherboard ASrock Z68 Extreme 7
Cooling Megahalem
Memory 16G crucial sport BLS2KIT8G3D1339DS1S00
Video Card(s) 780 ti kingpin
Storage OCZ Vertex 4 VTX4-25SAT3-128G 2.5" 128GB SATA III
Display(s) Some Korean 2560 1440 thing with surround x 3 asus vh238
Case Lian Li Knockoff
Audio Device(s) logitech g930
Power Supply Evga SuperNOVA 1600. Won the early adopter contest paid 175 a/r, overkill
Software Win 8
Benchmark Scores 4.3 steady axtu slider overclock. Worship me.
#3
I don't know the answer but your suspicion could be spot on. Don't think I'd risk it.

I've got a vapor - x I might have the same question about though, same cooler as the toxic right? It has run hot since I bought it though so thanks for the reminder, gonna yank it now and re-apply the paste.

If you gamble it, obviously post results.

Btw that link is broken, did you mean there's a link to the original bios or did they update something?

One more thing, here's links to the vapor x board and heatsink if it's helpful.

http://i202.photobucket.com/albums/aa285/TemperVale/IMG_0632.jpg
http://i202.photobucket.com/albums/aa285/TemperVale/IMG_0630.jpg
 
Last edited:
Joined
Oct 6, 2009
Messages
2,793 (0.93/day)
Likes
835
Location
Midwest USA
System Name My Gaming System
Processor Intel i7 4770k @ 4.4 Ghz
Motherboard Asus Maximus VI Impact (ITX)
Cooling Custom Full System Water cooling Loop
Memory G.Skill 1866 Mhz Sniper 8 Gb
Video Card(s) EVGA GTX 780 ti SC
Storage Samsung SSD EVO 120GB - Samsung SSD EVO 500GB
Display(s) ASUS W246H - 24" - widescreen TFT active matrix LCD
Case Bitfenix Prodigy
Power Supply Corsair AX760 Modular PSU
Software Windows 8.1 Home Primeum
#4
Yeah for sure if I do gamble with it..... I will post the results. But I probably won't just because of the cost involved.
I will repost the link when I get home tonight from work.

But thanks for the pics and the response. The rear pics might help allot with this question.

But that is right the Vapor X is as another card that I believe is using the same PCB as the other two posted above.

I can't believe know one in this place tried it. Come on we have people flashing 5870's here with 4870 BIOS's for Christ sake LOL :) (I know that was an accident.)
 

LouCi4er

New Member
Joined
May 20, 2010
Messages
35 (0.01/day)
Likes
3
System Name I think its good
Processor Phenom ii x4 B25 3,6Ghz (Athlon ii x3 425 unlock)
Motherboard ASRock M3A785GHX/128M
Cooling Coolermaster hyper 212 plus
Memory Geil 4 GB (2x2GB) 1600 cl7
Video Card(s) Sapphire Radeon HD 5850 cod edition
Storage OCZ Agility 2 series 50 GB 285/275-Seagate 1TB
Display(s) Samsung synmaster 22''
Case Coolermaster cm 690 ii
Audio Device(s) Creative SB audigy
Power Supply Thermaltake 750 toughpower modular
Software Windows 7 x64 ultimate
#5
Hi guys,i am new in this forum.20mmrain i have this card

.


I think that is same as yours.I flashed my card with the MSI bios and everything is working perfect.The only problem with the non-reference cards is that you can't set the voltage with software.The only way is the pencil mod.If you flash the toxic bios just tell me too.I think that the toxic,vaporX your card and mine have the same PCB.
 
Joined
Dec 9, 2009
Messages
5 (0.00/day)
Likes
0
#6
So you can´t modify any volts even with the new bios? I own your same card and I´m not sure if replacing the current bios with the MSI will work because is a non reference pcb.

I need help :S
 
Joined
Jan 14, 2009
Messages
2,628 (0.81/day)
Likes
521
Location
Brisbane, Australia
System Name MRCOMP!
Processor Amd 1090T @ 4200 mhz
Motherboard Gigabyte 890FX UD5
Cooling CNPS Extreme
Memory 32GB OCZ Reapers 1600mhz 6-8-6-24 1.65v
Video Card(s) GTX560 TI 26% overclock
Storage 60GB OCZ vertex 3, 2x1TB Raid 0 2x 640GB Raid 0
Display(s) 30" LG lcd
Case No Case... just sitting on cardboard :D
Audio Device(s) Nvida HDMI - Sony MU TE KE 7.2 1695Rms
Power Supply Silverstone 700watts.
#7
im fairly certain flashing the bios wont let you change the voltage as it wont have the right chip on the PCB. its a hardware limitation not software as far as i know.


if you have a spare video card and 2 slots in your motherboard you can always reflash it to the old/backup bios you created before you flashed the card.
 
Joined
Dec 9, 2009
Messages
5 (0.00/day)
Likes
0
#8
Even if the new bios uses another default volts? At least my card does 880/1200 without the volt mods so....
 
Joined
Oct 6, 2009
Messages
2,793 (0.93/day)
Likes
835
Location
Midwest USA
System Name My Gaming System
Processor Intel i7 4770k @ 4.4 Ghz
Motherboard Asus Maximus VI Impact (ITX)
Cooling Custom Full System Water cooling Loop
Memory G.Skill 1866 Mhz Sniper 8 Gb
Video Card(s) EVGA GTX 780 ti SC
Storage Samsung SSD EVO 120GB - Samsung SSD EVO 500GB
Display(s) ASUS W246H - 24" - widescreen TFT active matrix LCD
Case Bitfenix Prodigy
Power Supply Corsair AX760 Modular PSU
Software Windows 8.1 Home Primeum
#9
Yeah I don't want to flash so that I can volt mod.... I just want to get past the CCC limit. So is there still anyone out there who has done this yet. I am not bold enough to try it first. LOL

But think about it.... If I can achieve a score of 850core and even stay with 1125 Mem that is still a huge increase.
 
Joined
Dec 9, 2009
Messages
5 (0.00/day)
Likes
0
#10
True, at this moment I´m on 880/1175 with no artifacts at all running MSI Kombustor.
This card is wonderfull!
 

tbar

New Member
Joined
May 13, 2010
Messages
13 (0.00/day)
Likes
0
System Name Trick 'r Treat
Processor Intel Core 2 Duo E6400 @ 2.8GHz 7x400
Motherboard Asus P5W DH Deluxe
Cooling Tuniq Tower 120, 3 Thermaltake 120's and a 140 on PS
Memory Corsair XMS 2 4GB 4-4-4-12 2.1v
Video Card(s) Sapphire Radeon HD 5850 Non-Ref @ 925/1225 air
Display(s) Hanns G 22" LCD / NEC XP21 CRT
Case Thermaltake Armor Full Tower
Software Windows 7 Ultimate 64bit, OS X 10.6.3, Ubuntu 10.04
#11
Question is..... can you flash the new Sapphire 5850 Toxic BIOS on a Sapphire 5850 1GB Version.

The 1 GB version that I am talking about is the non Reference Sapphire 5850. If you look at the two cards the PCB's and almost everything seems to match. Do you think it is safe to do. From what I understand the two cards are almost the same except for the clocks and the cooler. Here is a pic of the two cards that I am talking about..... as you can see they are both non reference.


If you look at the two cards at New egg and anywhere else online it seems that the back of the PCB is Identical. Has Anyone done this or could anyone give me some advice.

Thanks

BTW the new BIOS version is listed here in case someone needs it.....

http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/download_index_01.aspx?psn=0006
The simple answer from my experience is YES.

I have the 2883E140.000SA vs 2883E140.T00SA and it worked for me. As for any other models I'd be guessing.

My suspicion is it would work on all of the 5850 non-reference models. One thing to remember is mainly what you get with the Toxic BIOS is higher GPU/MEM clock upper limits by default. You can easily change this setting on your own BIOS using BIOS editor RBE v1.25 under the "Additional features" tab "Increase overdrive limit". Underneath the fancy Toxic cover the 5 heatpipe heatsink/fan unit looks the same to me so there shouldn't be any overheating issues. I don't have a Toxic card so I can't verify that the Samsung memory is identical between any of the models. I do know that I get stable video using 925/1225 GPU/MEM settings and can push it to 950/1250 before things start to break. As far as I know that's = or > most reference cards get without adding $$$ on aftermarket gear or exotic mods. Crossfire these with the right processor/memory combo and you get a monster game slayer for < $600.00 US. Badda Boom.
 
Joined
Jun 16, 2008
Messages
3,166 (0.91/day)
Likes
467
Location
North Chili, NY
System Name Woot!:D
Processor Intel Core i5 4690k
Motherboard AsRock z97 Extreme3
Cooling Stock
Memory 16GB 1333 DDR3
Video Card(s) EVGA GTX 780
Storage 240GB Intel SSD 2TB Seagate Barracuda
Display(s) Cintiq 21UX 1600x1200, LG 23" 1920x1080
Case Thermaltake v6
Power Supply EVGA 850 B2
Software Windows 7 Home Premium 64 bit
#12
I would avoid it in all honesty. Gain 3-4FPS at the res you run or risk killing the card? ><
 
Joined
Oct 6, 2009
Messages
2,793 (0.93/day)
Likes
835
Location
Midwest USA
System Name My Gaming System
Processor Intel i7 4770k @ 4.4 Ghz
Motherboard Asus Maximus VI Impact (ITX)
Cooling Custom Full System Water cooling Loop
Memory G.Skill 1866 Mhz Sniper 8 Gb
Video Card(s) EVGA GTX 780 ti SC
Storage Samsung SSD EVO 120GB - Samsung SSD EVO 500GB
Display(s) ASUS W246H - 24" - widescreen TFT active matrix LCD
Case Bitfenix Prodigy
Power Supply Corsair AX760 Modular PSU
Software Windows 8.1 Home Primeum
#13
I would avoid it in all honesty. Gain 3-4FPS at the res you run or risk killing the card? ><
Yeah I think your right.....the way I look at it right now.... I already have two very powerful vid cards that can play anything out there.

But I also love to overclock... it's in my nature. I am trying to fight the urge :)
 

tbar

New Member
Joined
May 13, 2010
Messages
13 (0.00/day)
Likes
0
System Name Trick 'r Treat
Processor Intel Core 2 Duo E6400 @ 2.8GHz 7x400
Motherboard Asus P5W DH Deluxe
Cooling Tuniq Tower 120, 3 Thermaltake 120's and a 140 on PS
Memory Corsair XMS 2 4GB 4-4-4-12 2.1v
Video Card(s) Sapphire Radeon HD 5850 Non-Ref @ 925/1225 air
Display(s) Hanns G 22" LCD / NEC XP21 CRT
Case Thermaltake Armor Full Tower
Software Windows 7 Ultimate 64bit, OS X 10.6.3, Ubuntu 10.04
#14
I would avoid it in all honesty. Gain 3-4FPS at the res you run or risk killing the card? ><
So where's the risk? Killing the card?:confused: It would be a risk if he'd done it without asking if it's safe first. Having been given the answer and then NOT doing it is well...never mind:banghead:. I don't see how you could possibly harm a non-reference card. Worse case scenario is having to re-flash it. It's not like with a reference card where you could fry it with too high a voltage.
 

synapz

New Member
Joined
Jun 12, 2010
Messages
3 (0.00/day)
Likes
0
#15
hey 20mmrain

i have the same card as you and I tried flashing with the toxic bios.
the flash went alright, but it seems like i can't OC like i did with the stock bios.
with stock bios i got 950/1200 without artifacts in games and msi kombustor.
with tocix bios, i can't even do 900/1150 without artifacts showing up in kombustor... something's up for sure.

oh ya, have u figured out a way to save the stock BIOS? cuz i havent. :\
 

synapz

New Member
Joined
Jun 12, 2010
Messages
3 (0.00/day)
Likes
0
#16
update:

I got it working now, seems like I flashed the wrong TOXIC bios onto my card.
As tbar says: he has an 2883E140.000SA, which he flashed 2883E140.T00SA onto it.
The PN for my card was: 2885E140030SA, so I was supposed to flash it with 2883E140.T30SA, which I didn't do.

So make sure you flash it with the correct TOXIC BIOS ending with 30SA or 00SA, which should be the same as your card's original PN.

My card runs again @ 950/1200 with no artifacts, and Powerplay is working :)
 

LouCi4er

New Member
Joined
May 20, 2010
Messages
35 (0.01/day)
Likes
3
System Name I think its good
Processor Phenom ii x4 B25 3,6Ghz (Athlon ii x3 425 unlock)
Motherboard ASRock M3A785GHX/128M
Cooling Coolermaster hyper 212 plus
Memory Geil 4 GB (2x2GB) 1600 cl7
Video Card(s) Sapphire Radeon HD 5850 cod edition
Storage OCZ Agility 2 series 50 GB 285/275-Seagate 1TB
Display(s) Samsung synmaster 22''
Case Coolermaster cm 690 ii
Audio Device(s) Creative SB audigy
Power Supply Thermaltake 750 toughpower modular
Software Windows 7 x64 ultimate
#17
update:

I got it working now, seems like I flashed the wrong TOXIC bios onto my card.
As tbar says: he has an 2883E140.000SA, which he flashed 2883E140.T00SA onto it.
The PN for my card was: 2885E140030SA, so I was supposed to flash it with 2883E140.T30SA, which I didn't do.

So make sure you flash it with the correct TOXIC BIOS ending with 30SA or 00SA, which should be the same as your card's original PN.

My card runs again @ 950/1200 with no artifacts, and Powerplay is working :)
If you took the original bios with the gpu-z( you can also take it during the flashing with the command "atiflash -s 0 oldbios.rom"),i would to send it to me.Upload with Rapidshare and post the link.I want to see the clocks.Not the Toxic,the original bios that your card has.
 
Joined
Jul 31, 2010
Messages
2 (0.00/day)
Likes
0
#18
Did this with the same card (same P/N) but sadly I couldn't overclock more than 765 on the core so BIOS couldn't unlock my card :/

So I'm back to using Afterburner which does so that my driver crashes when watching flash :/
 
Joined
Dec 7, 2005
Messages
947 (0.22/day)
Likes
115
System Name GRAYSCALE\Butterfly
Processor Intel Core i7 8700k @ 5.2Ghz\Intel 4690k
Motherboard ASUS Maximus X Hero \Asus Z97 Maximus Hero VI
Cooling Custom Water\Stock
Memory 2x8GB G.Skill RGB DDR4-3200 \2x8GB Crucial Ballistix DDR3-1600
Video Card(s) NVidia Titan Xp w/ EK Block \ MSI Reference GTX 780
Storage 512GB Samsung 960 PRO (M.2)\128GB OCZ Vertex 4 + 500GB WD Black
Display(s) Asus PG278Q ROG Swift\Acer x213h 21.3'' 1920x1080 LCD
Case Thermaltake P3 Core\NZXT S340
Audio Device(s) Integrated w/ AKG K702 65th Anny's\Integrated
Power Supply Corsair HXi 1000 \Corsair HX850
Mouse Logitech G502 Proteus Spectrum\2014 Razer Naga
Keyboard Ducky One TKL RGB
Software Windows 10 Pro (x64)\Windows 10 Pro (x64)
#19
Anyone know a painless way to make a flash drive bootable so i can flash my cards?
 

FreedomEclipse

~Technological Technocrat~
Joined
Apr 20, 2007
Messages
17,147 (4.41/day)
Likes
5,299
Location
London,UK
System Name Codename: Rapture X Mk.VI {Still....MoonPig Edition}
Processor Intel 3930k@4.5Ghz
Motherboard Asus P9X79 PRO
Cooling Corsair H105 {2x Corsair ML 120 Pro}|VRM: Antec Spotcool 100
Memory 32GB DDR3 Kingston HyperX Beast 2400Mhz {8x4GB}
Video Card(s) MSI 1070 Gaming X (Samsung)
Storage 512GB Samsung 850 Pro (Boot)|1x 512GB Crucial MX100|2x 3TB Toshiba DT01ACA300
Display(s) Asus PB278Q 27"
Case Corsair 760T (White) {1x140mm NB PK-3, 2x Corsair AF140}
Audio Device(s) Creative SB Z {Speakers: Logitech Z-5500 }
Power Supply Corsair AX760
Mouse Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard Duckyshine Dead LED(s) III
Software Windows 7 7600 x64
Benchmark Scores ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#20
it would be cool to get an update on this if possible
 

FreedomEclipse

~Technological Technocrat~
Joined
Apr 20, 2007
Messages
17,147 (4.41/day)
Likes
5,299
Location
London,UK
System Name Codename: Rapture X Mk.VI {Still....MoonPig Edition}
Processor Intel 3930k@4.5Ghz
Motherboard Asus P9X79 PRO
Cooling Corsair H105 {2x Corsair ML 120 Pro}|VRM: Antec Spotcool 100
Memory 32GB DDR3 Kingston HyperX Beast 2400Mhz {8x4GB}
Video Card(s) MSI 1070 Gaming X (Samsung)
Storage 512GB Samsung 850 Pro (Boot)|1x 512GB Crucial MX100|2x 3TB Toshiba DT01ACA300
Display(s) Asus PB278Q 27"
Case Corsair 760T (White) {1x140mm NB PK-3, 2x Corsair AF140}
Audio Device(s) Creative SB Z {Speakers: Logitech Z-5500 }
Power Supply Corsair AX760
Mouse Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard Duckyshine Dead LED(s) III
Software Windows 7 7600 x64
Benchmark Scores ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#21
actually I tried this last night - the flash worked n everythin booted up fine. but when it came to testing my stable overclocks in Kombustor it just crashed within 2mins even with the fan cranked up to 90% my old bios was able to sit happily with my overclocks in kombustor for well over 30mins n i didnt even have to manually set the fan or nuthin.
 

erocker

Senior Moderator
Staff member
Joined
Jul 19, 2006
Messages
42,381 (10.17/day)
Likes
18,023
Processor Intel i7 8700k
Motherboard Gigabyte z370 AORUS Gaming 7
Cooling Water
Memory 16gb G.Skill 4000 MHz DDR4
Video Card(s) Evga GTX 1080
Storage 3 x Samsung Evo 850 500GB, 1 x 250GB, 2 x 2TB HDD
Display(s) Nixeus EDG27
Case Thermaltake X5
Power Supply Corsair HX1000i
Mouse Zowie EC1-B
Software Windows 10
#22
actually I tried this last night - the flash worked n everythin booted up fine. but when it came to testing my stable overclocks in Kombustor it just crashed within 2mins even with the fan cranked up to 90% my old bios was able to sit happily with my overclocks in kombustor for well over 30mins n i didnt even have to manually set the fan or nuthin.
That would tell me that the bios doesn't work with this card. I would suggest editing your values in RBE using the original bios.
 

LouCi4er

New Member
Joined
May 20, 2010
Messages
35 (0.01/day)
Likes
3
System Name I think its good
Processor Phenom ii x4 B25 3,6Ghz (Athlon ii x3 425 unlock)
Motherboard ASRock M3A785GHX/128M
Cooling Coolermaster hyper 212 plus
Memory Geil 4 GB (2x2GB) 1600 cl7
Video Card(s) Sapphire Radeon HD 5850 cod edition
Storage OCZ Agility 2 series 50 GB 285/275-Seagate 1TB
Display(s) Samsung synmaster 22''
Case Coolermaster cm 690 ii
Audio Device(s) Creative SB audigy
Power Supply Thermaltake 750 toughpower modular
Software Windows 7 x64 ultimate
#23
actually I tried this last night - the flash worked n everythin booted up fine. but when it came to testing my stable overclocks in Kombustor it just crashed within 2mins even with the fan cranked up to 90% my old bios was able to sit happily with my overclocks in kombustor for well over 30mins n i didnt even have to manually set the fan or nuthin.
Did you uninstall and reinstall the drivers after the flashing?Because my non-reference Sapphire works perfect 5 months now with the Msi bios.
 

FreedomEclipse

~Technological Technocrat~
Joined
Apr 20, 2007
Messages
17,147 (4.41/day)
Likes
5,299
Location
London,UK
System Name Codename: Rapture X Mk.VI {Still....MoonPig Edition}
Processor Intel 3930k@4.5Ghz
Motherboard Asus P9X79 PRO
Cooling Corsair H105 {2x Corsair ML 120 Pro}|VRM: Antec Spotcool 100
Memory 32GB DDR3 Kingston HyperX Beast 2400Mhz {8x4GB}
Video Card(s) MSI 1070 Gaming X (Samsung)
Storage 512GB Samsung 850 Pro (Boot)|1x 512GB Crucial MX100|2x 3TB Toshiba DT01ACA300
Display(s) Asus PB278Q 27"
Case Corsair 760T (White) {1x140mm NB PK-3, 2x Corsair AF140}
Audio Device(s) Creative SB Z {Speakers: Logitech Z-5500 }
Power Supply Corsair AX760
Mouse Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard Duckyshine Dead LED(s) III
Software Windows 7 7600 x64
Benchmark Scores ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#24
That would tell me that the bios doesn't work with this card. I would suggest editing your values in RBE using the original bios.
already gone back to my old bios

Did you uninstall and reinstall the drivers after the flashing?Because my non-reference Sapphire works perfect 5 months now with the Msi bios.
no i didnt, was i was under the impression that it would be fine as a 5850 is a 5850 and use the same drivers as each other reguardless of which OEM brand they are
 

LouCi4er

New Member
Joined
May 20, 2010
Messages
35 (0.01/day)
Likes
3
System Name I think its good
Processor Phenom ii x4 B25 3,6Ghz (Athlon ii x3 425 unlock)
Motherboard ASRock M3A785GHX/128M
Cooling Coolermaster hyper 212 plus
Memory Geil 4 GB (2x2GB) 1600 cl7
Video Card(s) Sapphire Radeon HD 5850 cod edition
Storage OCZ Agility 2 series 50 GB 285/275-Seagate 1TB
Display(s) Samsung synmaster 22''
Case Coolermaster cm 690 ii
Audio Device(s) Creative SB audigy
Power Supply Thermaltake 750 toughpower modular
Software Windows 7 x64 ultimate
#25
no i didnt, was i was under the impression that it would be fine as a 5850 is a 5850 and use the same drivers as each other reguardless of which OEM brand they are
I think that is important to reinstall the driver.Never mind,now you are with the old bios again.Tell me that,your card is Sapphire,what bios did you flash?