• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

FPULoG

newtekie1

Semi-Retired Folder
Joined
Nov 22, 2005
Messages
24,419 (5.50/day)
Likes
10,556
Location
Indiana, USA
Processor Intel Core i7 8700K@4.8GHz(Quick and dirty)
Motherboard AsRock Z370 Taichi
Cooling Corsair H110i GTX
Memory 32GB Corsair DDR4-3000
Video Card(s) PNY XLR8 GTX1060 6GB
Storage 480GB Crucial MX200 + 2TB Seagate Solid State Hybrid Drive with 128GB OCZ Synapse SSD Cache
Display(s) QNIX QX2710 1440p@120Hz
Case Fractal Design Define S
Audio Device(s) Onboard is good enough for me
Power Supply Corsair HX850
Software Windows 10 Pro x64
#26
Is there a reason for the screenshot of the entire desktop. By posting a larger image, you run the risk of the stupid "bandwidth exceeded" message from imageshack. Did you know that techpowerup has image hosting?
He shrunk it down enough that it should shouldn't be a problem.
 
Joined
Nov 18, 2007
Messages
1,178 (0.32/day)
Likes
101
Location
UK, Liverpool
System Name My Lovely PC :)
Processor Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz @3.12GHz - 1.35v/390fsb/8x multi
Motherboard Gigabyte P43-DS3L
Cooling Thermalright Ultra 120 Extreme - MX2 paste
Memory 2GB, Team Value Ram 667 @ 780MHz
Video Card(s) ECS 8800GT 512MB @ 700/1720/2100
Storage 160GB Hitachi Deskstar/80GB Maxtor PY080L0
Display(s) Asus VH226H 22" 1920x1080
Case Eye-T
Audio Device(s) Realtek HD, AC888 8 channel audio
Power Supply 570 Watt, TRUST PSU
Software Windows 7 Beta
#27
ya use techpowerup's image hosting, will be much faster uploading an generally easier to put on a post :)
 

Necrofire

New Member
Joined
Nov 1, 2007
Messages
585 (0.16/day)
Likes
43
System Name Chuck
Processor Core i5-2500k @ 4.5Ghz
Motherboard msi P67A-C43
Cooling hyper 212, 2 120mm fans
Memory 8GB DDR3 1600MHz
Video Card(s) XFX 6870
Storage 60GB sata3 sandforce ssd, 1TB samsung hdd
Display(s) Yamakazi Catleap
Case Possibly Antec, not sure
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Rosewill 600W
#28
Sorry, I didn't mean to get all attack-y, it's just easier on you and us if you follow these easy steps.

1. After you run the test, hit alt+printscreen, this captures ONLY the window you need (Yeah, I know that CPU-z is also in the pic, but it wasn't needed).
2. Paste into Paint, and then look carefully at the pic. Most screen caps can be saved as png and benefit from it. In this case, because of the amount of colors and complexity around the fire area, it's best to just go ahead and save it as a jpg.
3. upload via this area while posting.*

4. Then just copy-paste the link it gives into this area, and DONE!

Easy as caek, deelishus caek.:toast:

As you can see, that pic is png, because of the simplicity, and the amount of text.
Please everyone take a note, do not ever save a screencap of a bunch of text as jpg, it's never worth it.

Back on topic though, I'm thinking that I will be the top AMD processor for a VERY long time, or at least until someone manages to overclock a Phenom to 3GHz.:rockout:
Anyone else agree?
 
Joined
Jul 19, 2007
Messages
7,043 (1.83/day)
Likes
863
Location
Sector ZZ₉ Plural Z Alpha
System Name УльтраФиолет
Processor Intel Kentsfield Q9650 @ 3.8GHz (4.2GHz highest achieved)
Motherboard ASUS P5E3 Deluxe/WiFi; X38 NSB, ICH9R SSB
Cooling Delta V3 block, XPSC res, 120x3 rad, ST 1/2" pump - 10 fans, SYSTRIN HDD cooler, Antec HDD cooler
Memory Dual channel 8GB OCZ Platinum DDR3 @ 1800MHz @ 7-7-7-20 1T
Video Card(s) Quadfire: (2) Sapphire HD5970
Storage (2) WD VelociRaptor 300GB SATA-300; WD 320GB SATA-300; WD 200GB UATA + WD 160GB UATA
Display(s) Samsung Syncmaster T240 24" (16:10)
Case Cooler Master Stacker 830
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro PCI-E x1
Power Supply Kingwin Mach1 1200W modular
Software Windows XP Home SP3; Vista Ultimate x64 SP2
Benchmark Scores 3m06: 20270 here: http://hwbot.org/user.do?userId=12313
#29
Is there a reason for the screenshot of the entire desktop. By posting a larger image, you run the risk of the stupid "bandwidth exceeded" message from imageshack. Did you know that techpowerup has image hosting?
Not to get too defensive . . . but that 'link' image is only 3KB in size, whereas your and mine and almost everyone elses avatars clock in at just under the 19KB limit.

I don't really think 3KB is hurting the bandwidth that much - and I personally don't feel like adding a full size screenie to the image hosting servers and just taking up extra space for something that really doesn't need it.

Just my opinion.
 

Tatty_One

Super Moderator
Staff member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
19,834 (4.52/day)
Likes
6,125
Location
Worcestershire, UK
Processor Skylake Core i7 6700k @ 4.6gig
Motherboard MSI Z170A Tomahawk
Cooling Cooler Master Seidon 240V AIO/Viper140's
Memory 16GB Corsair Vengeance LPX 3000mhz CL14
Video Card(s) Sapphire 4gb R9 290X VaporX @1150mhz
Storage SkHynix SL308 120GB/CrucialM4/1TB WD Black
Display(s) LG 29inch 2560x1080 Curved Ultrawide IPS
Case Phanteks Enthoo Pro M Windowed - Gunmetal
Audio Device(s) Xifi Elite Pro 7.1/VideoLogic ZXR550's
Power Supply XFX Pro Black Edition 750W Gold modular
Keyboard CM Storm Octane Combo
Software Win 10 Home x64
#30
Conservative first run, was not sure the kind of stress it placed on the CPU....not too much so I'll up the CPU speed and give it a run sometime soon, it's late here and I'm old and knackered :eek:

Am cheating a little as I am just running on one core, I can do this speeds on both cores but for 2 cores this kind of speed is near the limit.
 

Attachments

Last edited:
Joined
Apr 3, 2005
Messages
471 (0.10/day)
Likes
27
Location
Surrey, England
System Name The Beast
Processor Core i5 2500K
Motherboard Asus P8Z77-V
Cooling Custom Water Cooling
Memory 2x2Gb Gskill Ripjaw X @ 2133mhz 9-11-9-28 1T
Video Card(s) Sapphire HD6950 2Gb no unlock :-(
Storage 3x500Gb 1x80Gb
Display(s) LG W2486L 24" LED Backlit 1920x1080
Case Hiper custom Osiris mid tower
Power Supply Hi-power modular 900W
Software Win 7 Home Premium 64 bit
#31
Tatty dl cpuz 1.42, when i disabled 1 core it still recognised it as a 6750.
Then again i did disable it using a diff method which could be the reason?

I'll have a stab at this app in a mo.
 

Necrofire

New Member
Joined
Nov 1, 2007
Messages
585 (0.16/day)
Likes
43
System Name Chuck
Processor Core i5-2500k @ 4.5Ghz
Motherboard msi P67A-C43
Cooling hyper 212, 2 120mm fans
Memory 8GB DDR3 1600MHz
Video Card(s) XFX 6870
Storage 60GB sata3 sandforce ssd, 1TB samsung hdd
Display(s) Yamakazi Catleap
Case Possibly Antec, not sure
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Rosewill 600W
#32
Conservative first run, was not sure the kind of stress it placed on the CPU....not too much so I'll up the CPU speed and give it a run sometime soon, it's late here and I'm old and knackered :eek:

Am cheating a little as I am just running on one core, I can do this speeds on both cores but for 2 cores this kind of speed is near the limit.
I ran the test on one core only and got 0.2 seconds longer than when running on both cores. Just seems weird for a single-core program.

@imperialreign: Off topic, but yeah, I understand that we do take up space on the server, and incur more bandwidth by having TPU hosting our pics. I just really don't like imageshack, their policies on images is crappy.:toast:
 

Tatty_One

Super Moderator
Staff member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
19,834 (4.52/day)
Likes
6,125
Location
Worcestershire, UK
Processor Skylake Core i7 6700k @ 4.6gig
Motherboard MSI Z170A Tomahawk
Cooling Cooler Master Seidon 240V AIO/Viper140's
Memory 16GB Corsair Vengeance LPX 3000mhz CL14
Video Card(s) Sapphire 4gb R9 290X VaporX @1150mhz
Storage SkHynix SL308 120GB/CrucialM4/1TB WD Black
Display(s) LG 29inch 2560x1080 Curved Ultrawide IPS
Case Phanteks Enthoo Pro M Windowed - Gunmetal
Audio Device(s) Xifi Elite Pro 7.1/VideoLogic ZXR550's
Power Supply XFX Pro Black Edition 750W Gold modular
Keyboard CM Storm Octane Combo
Software Win 10 Home x64
#33
Tatty dl cpuz 1.42, when i disabled 1 core it still recognised it as a 6750.
Then again i did disable it using a diff method which could be the reason?

I'll have a stab at this app in a mo.
If you look it still recognises mine as an E6850 in there, just not in both boxes if you get my meaning, it says what the proccie is at default.
 

Tatty_One

Super Moderator
Staff member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
19,834 (4.52/day)
Likes
6,125
Location
Worcestershire, UK
Processor Skylake Core i7 6700k @ 4.6gig
Motherboard MSI Z170A Tomahawk
Cooling Cooler Master Seidon 240V AIO/Viper140's
Memory 16GB Corsair Vengeance LPX 3000mhz CL14
Video Card(s) Sapphire 4gb R9 290X VaporX @1150mhz
Storage SkHynix SL308 120GB/CrucialM4/1TB WD Black
Display(s) LG 29inch 2560x1080 Curved Ultrawide IPS
Case Phanteks Enthoo Pro M Windowed - Gunmetal
Audio Device(s) Xifi Elite Pro 7.1/VideoLogic ZXR550's
Power Supply XFX Pro Black Edition 750W Gold modular
Keyboard CM Storm Octane Combo
Software Win 10 Home x64
#34
I ran the test on one core only and got 0.2 seconds longer than when running on both cores. Just seems weird for a single-core program.

@imperialreign: Off topic, but yeah, I understand that we do take up space on the server, and incur more bandwidth by having TPU hosting our pics. I just really don't like imageshack, their policies on images is crappy.:toast:
Thats interesting, you may have some background services taking up some cpu cycles so when you go dual then the other core takes care of them....ODK, I will do a run tonite at the same speed with both cores and see how it pans out for me.
 
Joined
Nov 18, 2007
Messages
1,178 (0.32/day)
Likes
101
Location
UK, Liverpool
System Name My Lovely PC :)
Processor Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz @3.12GHz - 1.35v/390fsb/8x multi
Motherboard Gigabyte P43-DS3L
Cooling Thermalright Ultra 120 Extreme - MX2 paste
Memory 2GB, Team Value Ram 667 @ 780MHz
Video Card(s) ECS 8800GT 512MB @ 700/1720/2100
Storage 160GB Hitachi Deskstar/80GB Maxtor PY080L0
Display(s) Asus VH226H 22" 1920x1080
Case Eye-T
Audio Device(s) Realtek HD, AC888 8 channel audio
Power Supply 570 Watt, TRUST PSU
Software Windows 7 Beta
#35
wow nice score tatty o_O, anyway the test is quite stressfull, try putting it to 100,000,000 cycles, it will last 250s for you, so have a look at your cpu load, it should be around 100%, if you go dual core try running two of them at the same time and set the affinity's for each core then have a look at your task manager, mine reaches 100% and gets quite slow.
i looked at the temps and it seems as if i get higher load temps with this rather than using orthos lol

the calculations i used to find calculate the floating point trigonometry equations based in my program are quite complex since the fpu and also the alu does some jobs too (so it kinda uses all of the cpu's processing infastructure), because it has to add/subtract/multiply/divide/square root/xor/and/or, 1,000,000 (or more) calculations (which is quite taxing on the cpu) to calculate the correct trigonometric answers, it then compares the answers it calculates to the ones in my program, if all of them are correct then the iterations are completed :) and your time is shown for how long it took the cpu to calculate all of the calculations

Edit: your pc might actually seem to freeze because of the bombardment of calculations, the cpu actually puts on hold all other processes and concentrates on the two FPULoG programs when it is calculating 10,000,000 calculations for both of them, so yea it is quite stressful
 
Last edited:

Tatty_One

Super Moderator
Staff member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
19,834 (4.52/day)
Likes
6,125
Location
Worcestershire, UK
Processor Skylake Core i7 6700k @ 4.6gig
Motherboard MSI Z170A Tomahawk
Cooling Cooler Master Seidon 240V AIO/Viper140's
Memory 16GB Corsair Vengeance LPX 3000mhz CL14
Video Card(s) Sapphire 4gb R9 290X VaporX @1150mhz
Storage SkHynix SL308 120GB/CrucialM4/1TB WD Black
Display(s) LG 29inch 2560x1080 Curved Ultrawide IPS
Case Phanteks Enthoo Pro M Windowed - Gunmetal
Audio Device(s) Xifi Elite Pro 7.1/VideoLogic ZXR550's
Power Supply XFX Pro Black Edition 750W Gold modular
Keyboard CM Storm Octane Combo
Software Win 10 Home x64
#36
wow nice score tatty o_O, anyway the test is quite stressfull, try putting it to 100,000,000 cycles, it will last 250s for you, so have a look at your cpu load, it should be around 100%, if you go dual core try running two of them at the same time and set the affinity's for each core then have a look at your task manager, mine reaches 100% and gets quite slow.
i looked at the temps and it seems as if i get higher load temps with this rather than using orthos lol

the calculations i used to find calculate the floating point trigonometry equations based in my program are quite complex since the fpu and also the alu does some jobs too (so it kinda uses all of the cpu's processing infastructure), because it has to add/subtract/multiply/divide/square root/xor/and/or, 1,000,000 (or more) calculations (which is quite taxing on the cpu) to calculate the correct trigonometric answers, it then compares the answers it calculates to the ones in my program, if all of them are correct then the iterations are completed :) and your time is shown for how long it took the cpu to calculate all of the calculations

Nice, I am working late tonite but if I have time I might try a 4.4Gig run.....wonder if I can break 2.000, probably not.
 
Joined
Nov 18, 2007
Messages
1,178 (0.32/day)
Likes
101
Location
UK, Liverpool
System Name My Lovely PC :)
Processor Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz @3.12GHz - 1.35v/390fsb/8x multi
Motherboard Gigabyte P43-DS3L
Cooling Thermalright Ultra 120 Extreme - MX2 paste
Memory 2GB, Team Value Ram 667 @ 780MHz
Video Card(s) ECS 8800GT 512MB @ 700/1720/2100
Storage 160GB Hitachi Deskstar/80GB Maxtor PY080L0
Display(s) Asus VH226H 22" 1920x1080
Case Eye-T
Audio Device(s) Realtek HD, AC888 8 channel audio
Power Supply 570 Watt, TRUST PSU
Software Windows 7 Beta
#37
lol rub it in all our faces eh xD, hope i could reach 2.5s when i get my new mobo for christmas :).
anyway any you guys tried running two of them at the same time, each on one of the cores, if so what load you get?
 
Joined
Nov 18, 2007
Messages
1,178 (0.32/day)
Likes
101
Location
UK, Liverpool
System Name My Lovely PC :)
Processor Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz @3.12GHz - 1.35v/390fsb/8x multi
Motherboard Gigabyte P43-DS3L
Cooling Thermalright Ultra 120 Extreme - MX2 paste
Memory 2GB, Team Value Ram 667 @ 780MHz
Video Card(s) ECS 8800GT 512MB @ 700/1720/2100
Storage 160GB Hitachi Deskstar/80GB Maxtor PY080L0
Display(s) Asus VH226H 22" 1920x1080
Case Eye-T
Audio Device(s) Realtek HD, AC888 8 channel audio
Power Supply 570 Watt, TRUST PSU
Software Windows 7 Beta
#38
working on a multi threaded benchmark for people with 2 or more cores :)
this is going to be a much more complicated program with using the memory, cores, fpu, alu, northbridge and the cache. this will probably be the most stressfull thing out there for your cpu, ram and northbridge.
 

Tatty_One

Super Moderator
Staff member
Joined
Jan 18, 2006
Messages
19,834 (4.52/day)
Likes
6,125
Location
Worcestershire, UK
Processor Skylake Core i7 6700k @ 4.6gig
Motherboard MSI Z170A Tomahawk
Cooling Cooler Master Seidon 240V AIO/Viper140's
Memory 16GB Corsair Vengeance LPX 3000mhz CL14
Video Card(s) Sapphire 4gb R9 290X VaporX @1150mhz
Storage SkHynix SL308 120GB/CrucialM4/1TB WD Black
Display(s) LG 29inch 2560x1080 Curved Ultrawide IPS
Case Phanteks Enthoo Pro M Windowed - Gunmetal
Audio Device(s) Xifi Elite Pro 7.1/VideoLogic ZXR550's
Power Supply XFX Pro Black Edition 750W Gold modular
Keyboard CM Storm Octane Combo
Software Win 10 Home x64
#39
working on a multi threaded benchmark for people with 2 or more cores :)
this is going to be a much more complicated program with using the memory, cores, fpu, alu, northbridge and the cache. this will probably be the most stressfull thing out there for your cpu, ram and northbridge.
Just looked at your specs craig, I reckon you could do with buying a couple of items I am putting on fleabay this weekend!

1. This E6850 CPU :D
2. Either a 2GB kit of used Crucial Ballistix that will do 1160mhz @ 5-5-5-15 or 1000mhz @ 4-3-4-12.....or
3. Brand new unused 2GB Kit of Patriot Extreme Performance PC6400 that will do 1200mhz @ 5-5-5-15 or 1080mhz @ 4-4-4-12 :rockout:
 
Joined
Nov 18, 2007
Messages
1,178 (0.32/day)
Likes
101
Location
UK, Liverpool
System Name My Lovely PC :)
Processor Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz @3.12GHz - 1.35v/390fsb/8x multi
Motherboard Gigabyte P43-DS3L
Cooling Thermalright Ultra 120 Extreme - MX2 paste
Memory 2GB, Team Value Ram 667 @ 780MHz
Video Card(s) ECS 8800GT 512MB @ 700/1720/2100
Storage 160GB Hitachi Deskstar/80GB Maxtor PY080L0
Display(s) Asus VH226H 22" 1920x1080
Case Eye-T
Audio Device(s) Realtek HD, AC888 8 channel audio
Power Supply 570 Watt, TRUST PSU
Software Windows 7 Beta
#40
oo lovely :), tell me as soon as you get it up :D, i might buy something :toast:

hehe, halo 2 time, with ps3 controller :cool:
 
Joined
Nov 18, 2007
Messages
1,178 (0.32/day)
Likes
101
Location
UK, Liverpool
System Name My Lovely PC :)
Processor Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz @3.12GHz - 1.35v/390fsb/8x multi
Motherboard Gigabyte P43-DS3L
Cooling Thermalright Ultra 120 Extreme - MX2 paste
Memory 2GB, Team Value Ram 667 @ 780MHz
Video Card(s) ECS 8800GT 512MB @ 700/1720/2100
Storage 160GB Hitachi Deskstar/80GB Maxtor PY080L0
Display(s) Asus VH226H 22" 1920x1080
Case Eye-T
Audio Device(s) Realtek HD, AC888 8 channel audio
Power Supply 570 Watt, TRUST PSU
Software Windows 7 Beta
#42
o_O, abdullahamir o_O LOL
 
Joined
Dec 13, 2007
Messages
38 (0.01/day)
Likes
1
#43
hey look mine one good or not good pls tell me and thanks for ur site and can u tell me from where u got this site thanks
 
Joined
Nov 18, 2007
Messages
1,178 (0.32/day)
Likes
101
Location
UK, Liverpool
System Name My Lovely PC :)
Processor Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz @3.12GHz - 1.35v/390fsb/8x multi
Motherboard Gigabyte P43-DS3L
Cooling Thermalright Ultra 120 Extreme - MX2 paste
Memory 2GB, Team Value Ram 667 @ 780MHz
Video Card(s) ECS 8800GT 512MB @ 700/1720/2100
Storage 160GB Hitachi Deskstar/80GB Maxtor PY080L0
Display(s) Asus VH226H 22" 1920x1080
Case Eye-T
Audio Device(s) Realtek HD, AC888 8 channel audio
Power Supply 570 Watt, TRUST PSU
Software Windows 7 Beta
#44
what cpu do you have?

if you tell me i can compare with the others scores to see how your cpu stacks against the others :), on and when doing a print screen do only the program, by clicking on the program when its running and pressing alt+print screen, it will take a print screen of only the program :p
 
Joined
Dec 13, 2007
Messages
38 (0.01/day)
Likes
1
#45
Thanks for telling me man and my cpu specs is
intel core duo 1.6 ghz 533 mhz fsb and 2 mb l2 cache
256 mb vga card
120 gb hardisk
dvd+and-rw
1 gb ddr2 ram
bluetooth2.0+edr
wireless
and here is not any place from where i can post my own windows vista lite
 

cdawall

where the hell are my stars
Joined
Jul 23, 2006
Messages
26,735 (6.37/day)
Likes
7,647
Location
Houston
System Name Team Blue
Processor 5960X@4.8 1.42v
Motherboard Asus X99M-WS
Cooling EK Supremecy EVO, MCR220-Stack+MCR220+MCR320, D5-PWM+EK X-RES 140
Memory 4x8GB G.Skill Trident Z 3200 CL16
Video Card(s) (2) EVGA SC BLACK 1080Ti's+ EVGA reference 1080Ti soon to be under water
Storage Samsung SM951 512GB, Samsung PM961 512GB
Display(s) Dell UP2414Q 3840X2160@60hz
Case Caselabs Mercury S5
Audio Device(s) Fischer HA-02->Fischer FA-002W High edition/FA-003/Jubilate/FA-011 depending on my mood
Power Supply Seasonic Prime 1200w
Mouse Thermaltake Theron
Keyboard Thermaltake Poseidon ZX
Software W10P
Benchmark Scores Zoom zoom mofo
#46
thats good for a 1.6ghz laptop
 

tigger

I'm the only one
Joined
Mar 20, 2006
Messages
10,476 (2.42/day)
Likes
1,673
System Name Black to the Core MKIV
Processor Intel I7 6700k
Motherboard Asus Z170 Pro Gaming socket 1151
Cooling NZXT Kraken X61 280mm radiator
Memory 2x8gb Corsair vengeance LPX 2400 DDR4
Video Card(s) XFX Radeon R9 290 4gb ddr5
Storage Patriot Blast 120gb ssd Boot and WD10EADX-22TDHB0 1TB Data
Display(s) Dell 2408WFP 24" 1920x1200
Case Nzxt IS 340
Audio Device(s) Asus xonar dsx pci-e
Power Supply Corsair CX750
Mouse Logitech G502
Software Win 10 Pro x64
Joined
Dec 13, 2007
Messages
38 (0.01/day)
Likes
1
#48
Good specs and very nice body man and thanks for giving that 2 gb ram link but i wont buy that tigger69 bcoz i have laptop and laptop ram is quiet expensive
 
Joined
Nov 18, 2007
Messages
1,178 (0.32/day)
Likes
101
Location
UK, Liverpool
System Name My Lovely PC :)
Processor Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz @3.12GHz - 1.35v/390fsb/8x multi
Motherboard Gigabyte P43-DS3L
Cooling Thermalright Ultra 120 Extreme - MX2 paste
Memory 2GB, Team Value Ram 667 @ 780MHz
Video Card(s) ECS 8800GT 512MB @ 700/1720/2100
Storage 160GB Hitachi Deskstar/80GB Maxtor PY080L0
Display(s) Asus VH226H 22" 1920x1080
Case Eye-T
Audio Device(s) Realtek HD, AC888 8 channel audio
Power Supply 570 Watt, TRUST PSU
Software Windows 7 Beta
#49
O.O

OMG LOL CHEAP CHEAP GOOD GOOD OMG CAPS FTW!!!!!!!!!!! :D

oh and by the way abdull tigger was talking to me lol
 
Joined
Nov 18, 2007
Messages
1,178 (0.32/day)
Likes
101
Location
UK, Liverpool
System Name My Lovely PC :)
Processor Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz @3.12GHz - 1.35v/390fsb/8x multi
Motherboard Gigabyte P43-DS3L
Cooling Thermalright Ultra 120 Extreme - MX2 paste
Memory 2GB, Team Value Ram 667 @ 780MHz
Video Card(s) ECS 8800GT 512MB @ 700/1720/2100
Storage 160GB Hitachi Deskstar/80GB Maxtor PY080L0
Display(s) Asus VH226H 22" 1920x1080
Case Eye-T
Audio Device(s) Realtek HD, AC888 8 channel audio
Power Supply 570 Watt, TRUST PSU
Software Windows 7 Beta