• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Frame rate problems..

Joined
Feb 19, 2006
Messages
5,605 (1.30/day)
Likes
1,282
Location
New York
System Name http://www.heatware.com/eval.php?id=73751
Processor i7-920 CO@4.2GHZ / ASUS GL553VW 15.6" Gaming Laptop NVIDIA GTX 960M 4GB Intel Core i56300HQ 8GB DDR4
Motherboard Asus P6T Deluxe Intel X58
Cooling Asetek Liquid CPU Cooling System
Memory CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600
Video Card(s) 2X ATI Radeon HD 4870 X2 2GB DDR5 PCI-Express
Storage (RAID-0) with 4 Identical Hard Drives (1.28TB (320GBx4)
Display(s) LG 50" 50PK550 1080p 600Hz Plasma/37 Inch WestingHouse @1920x1080
Case Thermaltake M9 (I hate it its like trying to live in a 1 inch box)
Power Supply ThermalTake ToughPower 1200 Watt
Software Windows 7 professional 64
#26
post back how it goes:)
 

hugz

New Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
138 (0.04/day)
Likes
8
Processor Q6600 G0 9x433
Motherboard Asus Maximus Formula
Memory 8Gb G.E.I.L.Black Dragon PC2-6400 CL5 866Mhz
Video Card(s) GIGABYTE GV-R585OC-1GD
Storage Corsair Force 3 SSD 120Gb & 3xST31000340AS
Display(s) Samsung T240HD + Samsung T240
Case Lian-Li V2000B Plus II Black
Audio Device(s) Asus Xonar DS
Power Supply Corsair TX650 V2
Software Windows 7 Ultimate SP1 x64
#27
give me 5-10 min to run some games and see what happens :)
 
Joined
Feb 19, 2006
Messages
5,605 (1.30/day)
Likes
1,282
Location
New York
System Name http://www.heatware.com/eval.php?id=73751
Processor i7-920 CO@4.2GHZ / ASUS GL553VW 15.6" Gaming Laptop NVIDIA GTX 960M 4GB Intel Core i56300HQ 8GB DDR4
Motherboard Asus P6T Deluxe Intel X58
Cooling Asetek Liquid CPU Cooling System
Memory CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600
Video Card(s) 2X ATI Radeon HD 4870 X2 2GB DDR5 PCI-Express
Storage (RAID-0) with 4 Identical Hard Drives (1.28TB (320GBx4)
Display(s) LG 50" 50PK550 1080p 600Hz Plasma/37 Inch WestingHouse @1920x1080
Case Thermaltake M9 (I hate it its like trying to live in a 1 inch box)
Power Supply ThermalTake ToughPower 1200 Watt
Software Windows 7 professional 64
#28
I'm hoping to hear good newz from u;)
 
Joined
Feb 19, 2006
Messages
5,605 (1.30/day)
Likes
1,282
Location
New York
System Name http://www.heatware.com/eval.php?id=73751
Processor i7-920 CO@4.2GHZ / ASUS GL553VW 15.6" Gaming Laptop NVIDIA GTX 960M 4GB Intel Core i56300HQ 8GB DDR4
Motherboard Asus P6T Deluxe Intel X58
Cooling Asetek Liquid CPU Cooling System
Memory CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600
Video Card(s) 2X ATI Radeon HD 4870 X2 2GB DDR5 PCI-Express
Storage (RAID-0) with 4 Identical Hard Drives (1.28TB (320GBx4)
Display(s) LG 50" 50PK550 1080p 600Hz Plasma/37 Inch WestingHouse @1920x1080
Case Thermaltake M9 (I hate it its like trying to live in a 1 inch box)
Power Supply ThermalTake ToughPower 1200 Watt
Software Windows 7 professional 64
#29
Well its been 25 minutes and you havnt posted back so your probably still gaming on that rig and the issue is gone.
 

hugz

New Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
138 (0.04/day)
Likes
8
Processor Q6600 G0 9x433
Motherboard Asus Maximus Formula
Memory 8Gb G.E.I.L.Black Dragon PC2-6400 CL5 866Mhz
Video Card(s) GIGABYTE GV-R585OC-1GD
Storage Corsair Force 3 SSD 120Gb & 3xST31000340AS
Display(s) Samsung T240HD + Samsung T240
Case Lian-Li V2000B Plus II Black
Audio Device(s) Asus Xonar DS
Power Supply Corsair TX650 V2
Software Windows 7 Ultimate SP1 x64
#30
oops sorry,

well,

N4S Carbono was running nice for more than 5 min, but I lagged a few times.
In ET,I had 125fps stable, but 30-40fps lag was back for few times.
This all with Avast services running. I will try right now TDU.

edit/After 5 min playing TDU, the game crashed, but I didn't notice any lag :eek:

gonna try HL2/E1

____________________________________________________________________________

WOW! :eek: 0 lag in HL2 and ETQW stable smooth gaming! I will keep it update, but looks like my problem was just resolved :rockout:
 
Last edited:
Joined
Aug 18, 2007
Messages
1,035 (0.27/day)
Likes
108
System Name mine
Processor 2600k@5.2ghz 1.41 vcore
Motherboard asrock z77 OC Formula
Cooling pa120.3, apogee HD, mcp655 pump
Memory 16gigs ddr3 1600mhz sammy's @ 1886
Video Card(s) evga gtx470 under water on a seperate loop
Storage Crucial M4 128gig SSD
Display(s) HP 2511x 25inch led
Case none ATM
Audio Device(s) onboard
Power Supply PC Power & Cooling 750watt seasonic x-1250watt(dead)
Software win 8 pro 64bit
#31
i know the fix

use cats 7.7
the 7.8 and 7.9 dont work on agp boards. with my 1950pro the 7.8 or 7.9 would turn all the smartgart settings to off and run agp 4x only.

just try the older drivers and let us know how it works,
 

hugz

New Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
138 (0.04/day)
Likes
8
Processor Q6600 G0 9x433
Motherboard Asus Maximus Formula
Memory 8Gb G.E.I.L.Black Dragon PC2-6400 CL5 866Mhz
Video Card(s) GIGABYTE GV-R585OC-1GD
Storage Corsair Force 3 SSD 120Gb & 3xST31000340AS
Display(s) Samsung T240HD + Samsung T240
Case Lian-Li V2000B Plus II Black
Audio Device(s) Asus Xonar DS
Power Supply Corsair TX650 V2
Software Windows 7 Ultimate SP1 x64
#32
use cats 7.7
the 7.8 and 7.9 dont work on agp boards. with my 1950pro the 7.8 or 7.9 would turn all the smartgart settings to off and run agp 4x only.

just try the older drivers and let us know how it works,
yeah 7.8 don't work with AGP but 7.9 do pretty well, and If you wanna play ETQW you must have lastest version....
 
Joined
Aug 18, 2007
Messages
1,035 (0.27/day)
Likes
108
System Name mine
Processor 2600k@5.2ghz 1.41 vcore
Motherboard asrock z77 OC Formula
Cooling pa120.3, apogee HD, mcp655 pump
Memory 16gigs ddr3 1600mhz sammy's @ 1886
Video Card(s) evga gtx470 under water on a seperate loop
Storage Crucial M4 128gig SSD
Display(s) HP 2511x 25inch led
Case none ATM
Audio Device(s) onboard
Power Supply PC Power & Cooling 750watt seasonic x-1250watt(dead)
Software win 8 pro 64bit
#33
i'm running omega's

based on the 7.4's i think and can play the quake demo fine.

if its not the problem with 7.8 or 7.9 i have no other ideas srry.

even 7.9 dont work on mine, runs same as 7.8 sh!tty
 

hugz

New Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
138 (0.04/day)
Likes
8
Processor Q6600 G0 9x433
Motherboard Asus Maximus Formula
Memory 8Gb G.E.I.L.Black Dragon PC2-6400 CL5 866Mhz
Video Card(s) GIGABYTE GV-R585OC-1GD
Storage Corsair Force 3 SSD 120Gb & 3xST31000340AS
Display(s) Samsung T240HD + Samsung T240
Case Lian-Li V2000B Plus II Black
Audio Device(s) Asus Xonar DS
Power Supply Corsair TX650 V2
Software Windows 7 Ultimate SP1 x64
#34
based on the 7.4's i think and can play the quake demo fine.

if its not the problem with 7.8 or 7.9 i have no other ideas srry.

even 7.9 dont work on mine, runs same as 7.8 sh!tty
7.9 works fine here, but hey, my prob is already resolved :) [[looks like resolved]], I will post more later...
 
Last edited:
Joined
Feb 19, 2006
Messages
5,605 (1.30/day)
Likes
1,282
Location
New York
System Name http://www.heatware.com/eval.php?id=73751
Processor i7-920 CO@4.2GHZ / ASUS GL553VW 15.6" Gaming Laptop NVIDIA GTX 960M 4GB Intel Core i56300HQ 8GB DDR4
Motherboard Asus P6T Deluxe Intel X58
Cooling Asetek Liquid CPU Cooling System
Memory CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600
Video Card(s) 2X ATI Radeon HD 4870 X2 2GB DDR5 PCI-Express
Storage (RAID-0) with 4 Identical Hard Drives (1.28TB (320GBx4)
Display(s) LG 50" 50PK550 1080p 600Hz Plasma/37 Inch WestingHouse @1920x1080
Case Thermaltake M9 (I hate it its like trying to live in a 1 inch box)
Power Supply ThermalTake ToughPower 1200 Watt
Software Windows 7 professional 64
#35
7.9 works fine here, but hey, my prob is already resolved :) looks like its resolved, I will post more later...
:toast:SWEET:toast:
 

hugz

New Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
138 (0.04/day)
Likes
8
Processor Q6600 G0 9x433
Motherboard Asus Maximus Formula
Memory 8Gb G.E.I.L.Black Dragon PC2-6400 CL5 866Mhz
Video Card(s) GIGABYTE GV-R585OC-1GD
Storage Corsair Force 3 SSD 120Gb & 3xST31000340AS
Display(s) Samsung T240HD + Samsung T240
Case Lian-Li V2000B Plus II Black
Audio Device(s) Asus Xonar DS
Power Supply Corsair TX650 V2
Software Windows 7 Ultimate SP1 x64
#36
this is not the end.at least with wolfenstein et. keeps doing -40 time to time.hope this is the only game where this happens.ill test more tomorrow gotta wake up soon.nows 11:50pm. :/ will try 7.7cats or omegas too
 

hugz

New Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
138 (0.04/day)
Likes
8
Processor Q6600 G0 9x433
Motherboard Asus Maximus Formula
Memory 8Gb G.E.I.L.Black Dragon PC2-6400 CL5 866Mhz
Video Card(s) GIGABYTE GV-R585OC-1GD
Storage Corsair Force 3 SSD 120Gb & 3xST31000340AS
Display(s) Samsung T240HD + Samsung T240
Case Lian-Li V2000B Plus II Black
Audio Device(s) Asus Xonar DS
Power Supply Corsair TX650 V2
Software Windows 7 Ultimate SP1 x64
#37
OMEGA drivers don't work, every time I install and restart the PC, windows says drivers are not installed, mabye FAST WRITE option when isntalling has something to do with?...

I will try now 7.7
 
Joined
Aug 4, 2007
Messages
3,818 (1.01/day)
Likes
262
Location
Netherlands
System Name Xeon platform
Processor Intel Xeon W5580 3,20ghz 2x
Motherboard HP Z800
Cooling all on air
Memory 24gb ecc ram 1333mhz
Video Card(s) R9 380X 4gb
Storage 300gb harddisk and 1tb harddisk 128gb ssd OS 160gb pci-e ssd Fusion io drive
Display(s) Acer KA210HQ
Case Jonsbo case
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair Powersupply CMPSU-1000HXEU 1000W, Modular
Mouse Drakonia Black
Keyboard Xtrust nameless?
Software Windows 7 ultimate 64bit, Luxion Keyshot 5, 3ds max 2016, fusion 360
Benchmark Scores 3d mark 11 p12 093
#38
1 question you have agp 4x or 8x? if u got 8x did you turned 8x on in bios and fast ride, apdative memory ect
 
Last edited:

hugz

New Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
138 (0.04/day)
Likes
8
Processor Q6600 G0 9x433
Motherboard Asus Maximus Formula
Memory 8Gb G.E.I.L.Black Dragon PC2-6400 CL5 866Mhz
Video Card(s) GIGABYTE GV-R585OC-1GD
Storage Corsair Force 3 SSD 120Gb & 3xST31000340AS
Display(s) Samsung T240HD + Samsung T240
Case Lian-Li V2000B Plus II Black
Audio Device(s) Asus Xonar DS
Power Supply Corsair TX650 V2
Software Windows 7 Ultimate SP1 x64
#39
1 question you have ago 4x or 8x? if u got 8x did you turned 8x on in bios and fast ride, apdative memory ect
/AGP 8x, Fast write ON with omega, but it keeps saying theres no ATI hardware.

/Now I've 7.7 and Fast Write, AGP Write, AGP read, PCI write, PCI read ON.

/I will check it right now. If still doesn't work good, I will try installing OMEGAS again.
 

JrRacinFan

Served 5k and counting ...
Joined
Mar 17, 2007
Messages
19,666 (5.01/day)
Likes
4,754
Location
Youngstown, OH
System Name Gamer :Server and Android BuildBox
Processor i7 3930k: Xeon e5-2660
Motherboard MSI X79A-GD45 Plus : Generic
Cooling Liqid cooled: CM 212+
Memory Klevv Neo 2x4Gb 1866 @ 1600 CL9 : 2x8Gb Vengeance 1600 cl9
Video Card(s) EVGA GTX 950 SC : XFX R5 220
Storage HGST 2TB + 480GB OCZ Trion 150 : Seagate 1TB SSHD + WD 3TB + 2x HGST 2TB
Display(s) ViewSonic VX2457-MHD 23.6" : headless
Case DIYPC D480-W White Window : Bitfenix Comrade
Audio Device(s) nVidia HDMI : Onboard
Power Supply EVGA 500b : Tt 775W Modular
Software Windows 7 Ultimate+Manjaro 16.06: Ubuntu Server 16.10
#40
To me it sounds like a chipset driver or a pagefile issue. Try gaming with Fast Writes turned off first see if it helps.
 

hugz

New Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
138 (0.04/day)
Likes
8
Processor Q6600 G0 9x433
Motherboard Asus Maximus Formula
Memory 8Gb G.E.I.L.Black Dragon PC2-6400 CL5 866Mhz
Video Card(s) GIGABYTE GV-R585OC-1GD
Storage Corsair Force 3 SSD 120Gb & 3xST31000340AS
Display(s) Samsung T240HD + Samsung T240
Case Lian-Li V2000B Plus II Black
Audio Device(s) Asus Xonar DS
Power Supply Corsair TX650 V2
Software Windows 7 Ultimate SP1 x64
#41
To me it sounds like a chipset driver or a pagefile issue. Try gaming with Fast Writes turned off first see if it helps.
ok, Im on it.
Should I try it with avast turned off? or doesn't matter.

Hey, some time ago I updated chipset bios with Gigabyte @BIOS utility, that could be the problem, imma update it again and install lastest drivers.

EDIT1/This is what I have now, mobo BIOS just updated, and AGP Fast Write off, rebooting....

EDIT2/downloading drivers from gigabyte.com
 
Last edited:

JrRacinFan

Served 5k and counting ...
Joined
Mar 17, 2007
Messages
19,666 (5.01/day)
Likes
4,754
Location
Youngstown, OH
System Name Gamer :Server and Android BuildBox
Processor i7 3930k: Xeon e5-2660
Motherboard MSI X79A-GD45 Plus : Generic
Cooling Liqid cooled: CM 212+
Memory Klevv Neo 2x4Gb 1866 @ 1600 CL9 : 2x8Gb Vengeance 1600 cl9
Video Card(s) EVGA GTX 950 SC : XFX R5 220
Storage HGST 2TB + 480GB OCZ Trion 150 : Seagate 1TB SSHD + WD 3TB + 2x HGST 2TB
Display(s) ViewSonic VX2457-MHD 23.6" : headless
Case DIYPC D480-W White Window : Bitfenix Comrade
Audio Device(s) nVidia HDMI : Onboard
Power Supply EVGA 500b : Tt 775W Modular
Software Windows 7 Ultimate+Manjaro 16.06: Ubuntu Server 16.10
#42
Not trying to make you sound like a n00b but, chipset drivers and a motherboard bios update are 2 completely different things.

Click here.
 

hugz

New Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
138 (0.04/day)
Likes
8
Processor Q6600 G0 9x433
Motherboard Asus Maximus Formula
Memory 8Gb G.E.I.L.Black Dragon PC2-6400 CL5 866Mhz
Video Card(s) GIGABYTE GV-R585OC-1GD
Storage Corsair Force 3 SSD 120Gb & 3xST31000340AS
Display(s) Samsung T240HD + Samsung T240
Case Lian-Li V2000B Plus II Black
Audio Device(s) Asus Xonar DS
Power Supply Corsair TX650 V2
Software Windows 7 Ultimate SP1 x64
#43
Not trying to make you sound like a n00b but, chipset drivers and a motherboard bios update are 2 completely different things.

Click here.
ROFLMAO I KNOW, but I think this problem started with BIOS update 1 or 2 months ago. you just remind me it.

btw, Im doing High Computer Engineering :p

/I already find that web. :D

ok chipset driver updted, rebooting........
 
Last edited:

JrRacinFan

Served 5k and counting ...
Joined
Mar 17, 2007
Messages
19,666 (5.01/day)
Likes
4,754
Location
Youngstown, OH
System Name Gamer :Server and Android BuildBox
Processor i7 3930k: Xeon e5-2660
Motherboard MSI X79A-GD45 Plus : Generic
Cooling Liqid cooled: CM 212+
Memory Klevv Neo 2x4Gb 1866 @ 1600 CL9 : 2x8Gb Vengeance 1600 cl9
Video Card(s) EVGA GTX 950 SC : XFX R5 220
Storage HGST 2TB + 480GB OCZ Trion 150 : Seagate 1TB SSHD + WD 3TB + 2x HGST 2TB
Display(s) ViewSonic VX2457-MHD 23.6" : headless
Case DIYPC D480-W White Window : Bitfenix Comrade
Audio Device(s) nVidia HDMI : Onboard
Power Supply EVGA 500b : Tt 775W Modular
Software Windows 7 Ultimate+Manjaro 16.06: Ubuntu Server 16.10
#44
Ahhh gotcha ;), Why did you flash a new bios? Yah know as the old saying goes " don't fix what is not broken". :p
 

hugz

New Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
138 (0.04/day)
Likes
8
Processor Q6600 G0 9x433
Motherboard Asus Maximus Formula
Memory 8Gb G.E.I.L.Black Dragon PC2-6400 CL5 866Mhz
Video Card(s) GIGABYTE GV-R585OC-1GD
Storage Corsair Force 3 SSD 120Gb & 3xST31000340AS
Display(s) Samsung T240HD + Samsung T240
Case Lian-Li V2000B Plus II Black
Audio Device(s) Asus Xonar DS
Power Supply Corsair TX650 V2
Software Windows 7 Ultimate SP1 x64
#45
Ahhh gotcha ;), Why did you flash a new bios? Yah know as the old saying goes " don't fix what is not broken". :p
oh lol, :nutkick: I did it several times, yeah I shouldn't have fix somehing thats not broken :rolleyes: ,hmm so what should I do :cry: ( if this is the reason of my problem )

It keeps lagging...... after all// im short of ideas right now....
 
Last edited:
Joined
Feb 19, 2006
Messages
5,605 (1.30/day)
Likes
1,282
Location
New York
System Name http://www.heatware.com/eval.php?id=73751
Processor i7-920 CO@4.2GHZ / ASUS GL553VW 15.6" Gaming Laptop NVIDIA GTX 960M 4GB Intel Core i56300HQ 8GB DDR4
Motherboard Asus P6T Deluxe Intel X58
Cooling Asetek Liquid CPU Cooling System
Memory CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600
Video Card(s) 2X ATI Radeon HD 4870 X2 2GB DDR5 PCI-Express
Storage (RAID-0) with 4 Identical Hard Drives (1.28TB (320GBx4)
Display(s) LG 50" 50PK550 1080p 600Hz Plasma/37 Inch WestingHouse @1920x1080
Case Thermaltake M9 (I hate it its like trying to live in a 1 inch box)
Power Supply ThermalTake ToughPower 1200 Watt
Software Windows 7 professional 64
#46
run Adaware (lavasoft) and then spybot(search&destroy) for pests but your task manger looked good although stuff can hide in dllhost.dll although this is unlikely.
 
Joined
Feb 19, 2006
Messages
5,605 (1.30/day)
Likes
1,282
Location
New York
System Name http://www.heatware.com/eval.php?id=73751
Processor i7-920 CO@4.2GHZ / ASUS GL553VW 15.6" Gaming Laptop NVIDIA GTX 960M 4GB Intel Core i56300HQ 8GB DDR4
Motherboard Asus P6T Deluxe Intel X58
Cooling Asetek Liquid CPU Cooling System
Memory CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600
Video Card(s) 2X ATI Radeon HD 4870 X2 2GB DDR5 PCI-Express
Storage (RAID-0) with 4 Identical Hard Drives (1.28TB (320GBx4)
Display(s) LG 50" 50PK550 1080p 600Hz Plasma/37 Inch WestingHouse @1920x1080
Case Thermaltake M9 (I hate it its like trying to live in a 1 inch box)
Power Supply ThermalTake ToughPower 1200 Watt
Software Windows 7 professional 64
#47
also make sure the page file min and max are the same;)
 

hugz

New Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
138 (0.04/day)
Likes
8
Processor Q6600 G0 9x433
Motherboard Asus Maximus Formula
Memory 8Gb G.E.I.L.Black Dragon PC2-6400 CL5 866Mhz
Video Card(s) GIGABYTE GV-R585OC-1GD
Storage Corsair Force 3 SSD 120Gb & 3xST31000340AS
Display(s) Samsung T240HD + Samsung T240
Case Lian-Li V2000B Plus II Black
Audio Device(s) Asus Xonar DS
Power Supply Corsair TX650 V2
Software Windows 7 Ultimate SP1 x64
#48
woot.
____________________________________________________________



spybot
 
Last edited:
Joined
Feb 19, 2006
Messages
5,605 (1.30/day)
Likes
1,282
Location
New York
System Name http://www.heatware.com/eval.php?id=73751
Processor i7-920 CO@4.2GHZ / ASUS GL553VW 15.6" Gaming Laptop NVIDIA GTX 960M 4GB Intel Core i56300HQ 8GB DDR4
Motherboard Asus P6T Deluxe Intel X58
Cooling Asetek Liquid CPU Cooling System
Memory CORSAIR DOMINATOR 6GB (3 x 2GB) DDR3 1600
Video Card(s) 2X ATI Radeon HD 4870 X2 2GB DDR5 PCI-Express
Storage (RAID-0) with 4 Identical Hard Drives (1.28TB (320GBx4)
Display(s) LG 50" 50PK550 1080p 600Hz Plasma/37 Inch WestingHouse @1920x1080
Case Thermaltake M9 (I hate it its like trying to live in a 1 inch box)
Power Supply ThermalTake ToughPower 1200 Watt
Software Windows 7 professional 64
#49
retest please :p
 

hugz

New Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
138 (0.04/day)
Likes
8
Processor Q6600 G0 9x433
Motherboard Asus Maximus Formula
Memory 8Gb G.E.I.L.Black Dragon PC2-6400 CL5 866Mhz
Video Card(s) GIGABYTE GV-R585OC-1GD
Storage Corsair Force 3 SSD 120Gb & 3xST31000340AS
Display(s) Samsung T240HD + Samsung T240
Case Lian-Li V2000B Plus II Black
Audio Device(s) Asus Xonar DS
Power Supply Corsair TX650 V2
Software Windows 7 Ultimate SP1 x64
#50
Just tested Need for Speed Carbono, results: 2min smooth play --- 15seconds of lag --- 2min perfect --- 15seconds unplayable.......:wtf: I can believe it :mad:
I think, tomorrow I will try reinstalling the windows again. :banghead: