1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

[FS/WTT][US] my e8400 for your q6600 G0 chip

Discussion in 'Buy/Sell/Trade/Giveaway Forum' started by Fitseries3, Apr 23, 2008.

  1. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Heatware:
    180 3 1 
    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,508 (4.36/day)
    Thanks Received:
    3,120
    Location:
    Republic of Texas
    i have a lonely E8400 chip that i am wanting to trade for a Q6600 G0 chip. my E8400 has only been used for about 12 hours total and has been under water the entire time i've owned it. this is a full retail box CPU and i will send you the box and cooler with the cpu. the e8400 ran nicely at 4.32ghz. i didnt try to to push it any further.

    TRADE for Q6600 G0 chip or sell for $200.
     
  2. 3870x2

    3870x2

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Messages:
    4,870 (1.43/day)
    Thanks Received:
    691
    Location:
    Joplin, Mo
    sell for $200? do you realize that the chip itself sells for $205 right now? I was looking for an e8400, and I think you could get even cheaper on some amazon sales. What is the G0 chip exactly? same as just the Q6600?
     
  3. Fitseries3

    Fitseries3 Eleet Hardware Junkie

    Heatware:
    180 3 1 
    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    15,508 (4.36/day)
    Thanks Received:
    3,120
    Location:
    Republic of Texas
    there are 2 versions of the q6600. the B3(old, hot, bad OCer) and the G0(new, cooler, lower voltage, OC's really good).

    my e8400 is in pristine condition. people who know me know that this chip has been well taken care of. seeing how it was used less then 12 hours, it's worth every dollar. i can even say that it will run 4.32ghz without a problem.
     
  4. DanishDevil

    DanishDevil

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,241 (2.39/day)
    Thanks Received:
    2,166
    Location:
    Granite Bay, CA
    I can vouch for that :toast:
     
    10 Year Member at TPU
  5. 3870x2

    3870x2

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Messages:
    4,870 (1.43/day)
    Thanks Received:
    691
    Location:
    Joplin, Mo
    If I had a 6600G0 I would probably go for the trade, but im currently just looking to upgrade my e6750.
     
  6. Paulieg The Mad Moderator

    Heatware:
    136 0 0 
    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    11,960 (3.16/day)
    Thanks Received:
    3,054
    Location:
    Wherever I can find the iron.
    Fit, I may have a Q6600 available, depending on whether a fleabay bidder backs out on their purchase. I'll know tonight. It's a week old.
     
    Fitseries3 says thanks.
    10 Year Member at TPU
  7. DanishDevil

    DanishDevil

    Joined:
    Oct 6, 2005
    Messages:
    10,241 (2.39/day)
    Thanks Received:
    2,166
    Location:
    Granite Bay, CA
    Hopefully Paulieg's your man. He seems to be the only guy on these forums that's been buying anything lately...
     
    10 Year Member at TPU
  8. T-Bob

    T-Bob

    Heatware:
    15 0 0 
    Joined:
    Jan 27, 2008
    Messages:
    402 (0.12/day)
    Thanks Received:
    690
    Location:
    Savannah, Georgia
    fit I would be interested in a trade like that.
    I Have Q6000 GO that I run at 3Ghz. 24/7.
     
    Crunching for Team TPU
  9. dark2099

    dark2099

    Heatware:
    64 0 0 
    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    4,433 (1.30/day)
    Thanks Received:
    758
    Location:
    where everyone wants to be
    His original post is from april man, chips is probably long gone.
     
  10. boogah New Member

    Heatware:
    26 0 0 
    Joined:
    Jun 27, 2008
    Messages:
    887 (0.27/day)
    Thanks Received:
    141
    Location:
    Houston
    haha so old.
     
  11. thirdshiftdj

    thirdshiftdj New Member

    Joined:
    Apr 8, 2008
    Messages:
    367 (0.11/day)
    Thanks Received:
    55
    Location:
    Lowell, Massachusetts
    what is this "G0" you speak of???
     
  12. Bow

    Bow

    Heatware:
    12 0 0 
    Joined:
    Jul 25, 2008
    Messages:
    2,816 (0.86/day)
    Thanks Received:
    1,755
    Location:
    South of Planet Earth
    Will that fit in my P5n-e sli board? I have been thinking about getting a faster proc. My q6600 is o/c'ed to 3.0ghz and in on water.

    BTW its a GO
     
    Crunching for Team TPU
  13. dark2099

    dark2099

    Heatware:
    64 0 0 
    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    4,433 (1.30/day)
    Thanks Received:
    758
    Location:
    where everyone wants to be
    Can a mod please close this thread, as the OP is 6 months old.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)