• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Get your X1950Pro modded BIOS here

Ketxxx

Heedless Psychic
Joined
Mar 4, 2006
Messages
11,507 (2.10/day)
Location
Kingdom of gods
System Name Prowler. V9.
Processor Intel i5 3570k @ 4.6GHz 1.2v
Motherboard Asrock Z77 Extreme6
Cooling Modded CoolIT ECO ALC, 3x 120mm Coolermaster Sickleflow fans
Memory 2x4GB G.Skill Ripjaws @ 2133MHz 10-10-10-25 1N (T)
Video Card(s) HD7950 Vapor-X @ 1.25GHz 1.05v, 6GHz 1.5v
Storage WD Caviar Black 640GB, 32MB cache, SATA
Display(s) 22" LG Flatron W2242S
Case NZXT Apollo
Audio Device(s) Asus Xonar DX 7.1 PCI-E
Power Supply Corsair HX850w modular
Software Windows 7 x64
I should be able to start testing again soon, with any luck my new 1950pro will arrive friday.
 
Joined
Nov 3, 2006
Messages
340 (0.06/day)
Location
Jonesbor, AR United States
Processor Q6600 G0 SLACR @ 3.76 GHz
Motherboard ASUS Maximus Formula X38
Cooling D-Tek Fuzion Nozzled
Memory 2x2 GB Geil Esoteria @ DDR2-1129
Video Card(s) 2 Diamond HD 2900XT 1GB Crossfire 940/075 MCW60
Storage 2 Western Digital 500 Gb Maxtor 250 Gb
Display(s) Westinghouse LVM-37W3 1080P 37" HDTV
Case Thermaltake Armor Silver w/ 250mm side fan
Audio Device(s) Auzentech Prelude
Power Supply Silverstone DA850 850W
I agree my temps (that i can monitor) don't go above 50c - any idea what is causing the problem? voltage? :confused:

Yea it's either voltage, or the temperature of the other components. I know temp isn't the limit on the core, as a guy I know is running water cooling and can't OC past 665 on the core.

However, temps may be holding me back on the memory, as I used to run 823 MHz, but I've recently had to turn it down to 810. I'm going to see how it runs at 816.75 (our memory OCs at either 27 MHz, 13.5, or 6.75, and possibly 3.375)
 

Ketxxx

Heedless Psychic
Joined
Mar 4, 2006
Messages
11,507 (2.10/day)
Location
Kingdom of gods
System Name Prowler. V9.
Processor Intel i5 3570k @ 4.6GHz 1.2v
Motherboard Asrock Z77 Extreme6
Cooling Modded CoolIT ECO ALC, 3x 120mm Coolermaster Sickleflow fans
Memory 2x4GB G.Skill Ripjaws @ 2133MHz 10-10-10-25 1N (T)
Video Card(s) HD7950 Vapor-X @ 1.25GHz 1.05v, 6GHz 1.5v
Storage WD Caviar Black 640GB, 32MB cache, SATA
Display(s) 22" LG Flatron W2242S
Case NZXT Apollo
Audio Device(s) Asus Xonar DX 7.1 PCI-E
Power Supply Corsair HX850w modular
Software Windows 7 x64
Its heat on other components as some folk have shown. Fortunately my xpertvision has been redesigned to work around all known bugs, just sucks the first one was such a duffer. Hopefully the 2nd one will work out the box unlike the first one..
 

Blackhawk44M

New Member
Joined
Feb 26, 2007
Messages
16 (0.00/day)
Location
US
Processor C2D E6300@3.3GHz
Motherboard ASUS P5W DH Deluxe
Cooling Zalman 9500LED
Memory Wintec Amp-X DDR2-800 5-5-5-15
Video Card(s) 2X ATi 1950Pro CF
Storage 2X Raptor3600ADFD Raid/2X Seagate 7200.10 80GB
Display(s) Samsung SyncMaster 940BW
Case Cooler Master C5
Audio Device(s) On-Board
Power Supply Seasonic 750w
Software WinXP SP2
Hey guys you noticed that you only have to unlock Overdrive once , even when I put it in my other system it was still unlocked.Does it mod something in the BIOS or what when you unlock.And maybe you need to unlock both cards one at a time?With one card ATT will clock like crazy then with 2 it wont even clock on, well it does clock it up but the slider resets , overdrive shows it is being applied though.
 
Joined
Oct 15, 2006
Messages
2,341 (0.45/day)
Location
Tyne & Wear, UK
System Name AMD '13
Processor FX-6300 @ 4.43GHz (1.35v)
Motherboard Gigabyte GA-970A-DS3 rev 1.0 (F6)
Cooling Cooler Master T2 + x2 case fans
Memory 2x4Gb Crucial Ballistix Sport DDR3-1600 (Stock)
Video Card(s) Gigabyte GTX650 Ti OC 2Gb @ 1110/1500
Storage Corsair 240Gb SSD / Seagate 500Gb HDD + old skool IDE HDD's x 3
Display(s) Acer 23'' LED
Case Billy Basic
Audio Device(s) Onboard 8.1 HD
Power Supply Corsair CX600
Software Windows 7 Ultimate x64
Benchmark Scores Smenchmarks
Its heat on other components as some folk have shown. Fortunately my xpertvision has been redesigned to work around all known bugs, just sucks the first one was such a duffer. Hopefully the 2nd one will work out the box unlike the first one..

Have you not got a replacement yet? Its been well over a week aint it?
 

leopr

New Member
Joined
Feb 21, 2007
Messages
36 (0.01/day)
Processor I7 2700K @ 4.60Ghz HT ON [1.27v]
Motherboard G1.Sniper 3
Cooling Noctua NH-D14 + 3 x GT 1450RPM
Memory 2 x 4GB G.Skill Sniper 1600Mhz 1.25v
Video Card(s) Sapphire AMD HD7970 + Accelero 7970
Storage Samsung Spinpoint F1 1TB + Corsair F3 GT 180GB
Display(s) Samsung LED 3D S23A700D
Case Antec Twelve Hundred
Audio Device(s) Sound Blasted Recon3Di (On board)
Power Supply Seasonic M12 II 750W [Bronze]
Software W7 x64
I cant get past 625/700 with my PowerColor X1950Pro Extreme 512mb, is there any modified bios ?, i guess i cant touch the memories but the core should overclock a bit more.
 
Joined
Oct 15, 2006
Messages
2,341 (0.45/day)
Location
Tyne & Wear, UK
System Name AMD '13
Processor FX-6300 @ 4.43GHz (1.35v)
Motherboard Gigabyte GA-970A-DS3 rev 1.0 (F6)
Cooling Cooler Master T2 + x2 case fans
Memory 2x4Gb Crucial Ballistix Sport DDR3-1600 (Stock)
Video Card(s) Gigabyte GTX650 Ti OC 2Gb @ 1110/1500
Storage Corsair 240Gb SSD / Seagate 500Gb HDD + old skool IDE HDD's x 3
Display(s) Acer 23'' LED
Case Billy Basic
Audio Device(s) Onboard 8.1 HD
Power Supply Corsair CX600
Software Windows 7 Ultimate x64
Benchmark Scores Smenchmarks
I cant get past 625/700 with my PowerColor X1950Pro Extreme 512mb, is there any modified bios ?, i guess i cant touch the memories but the core should overclock a bit more.

Why cant you clock the memory? Have you tried the newest atitool and setting it to driver level clocking?
 

leopr

New Member
Joined
Feb 21, 2007
Messages
36 (0.01/day)
Processor I7 2700K @ 4.60Ghz HT ON [1.27v]
Motherboard G1.Sniper 3
Cooling Noctua NH-D14 + 3 x GT 1450RPM
Memory 2 x 4GB G.Skill Sniper 1600Mhz 1.25v
Video Card(s) Sapphire AMD HD7970 + Accelero 7970
Storage Samsung Spinpoint F1 1TB + Corsair F3 GT 180GB
Display(s) Samsung LED 3D S23A700D
Case Antec Twelve Hundred
Audio Device(s) Sound Blasted Recon3Di (On board)
Power Supply Seasonic M12 II 750W [Bronze]
Software W7 x64
Why cant you clock the memory? Have you tried the newest atitool and setting it to driver level clocking?

Yea but it gives me some artifacts as soon i touch the memory, using the latest ATi Tool beta, right now its clocked at 627/695.

On the X1000 overclocking options i got set Use Driver Level OC, thats correct right ? or i have to do something more ?
 

leopr

New Member
Joined
Feb 21, 2007
Messages
36 (0.01/day)
Processor I7 2700K @ 4.60Ghz HT ON [1.27v]
Motherboard G1.Sniper 3
Cooling Noctua NH-D14 + 3 x GT 1450RPM
Memory 2 x 4GB G.Skill Sniper 1600Mhz 1.25v
Video Card(s) Sapphire AMD HD7970 + Accelero 7970
Storage Samsung Spinpoint F1 1TB + Corsair F3 GT 180GB
Display(s) Samsung LED 3D S23A700D
Case Antec Twelve Hundred
Audio Device(s) Sound Blasted Recon3Di (On board)
Power Supply Seasonic M12 II 750W [Bronze]
Software W7 x64
I don't if it is possible to modify the bios but here i upload it, i just saved it from the ATi Tool.

PowerColor 1950Pro Extreme 512mb.
 
Last edited by a moderator:
Joined
Oct 15, 2006
Messages
2,341 (0.45/day)
Location
Tyne & Wear, UK
System Name AMD '13
Processor FX-6300 @ 4.43GHz (1.35v)
Motherboard Gigabyte GA-970A-DS3 rev 1.0 (F6)
Cooling Cooler Master T2 + x2 case fans
Memory 2x4Gb Crucial Ballistix Sport DDR3-1600 (Stock)
Video Card(s) Gigabyte GTX650 Ti OC 2Gb @ 1110/1500
Storage Corsair 240Gb SSD / Seagate 500Gb HDD + old skool IDE HDD's x 3
Display(s) Acer 23'' LED
Case Billy Basic
Audio Device(s) Onboard 8.1 HD
Power Supply Corsair CX600
Software Windows 7 Ultimate x64
Benchmark Scores Smenchmarks
Have you tried just raising the memory manually in stages and scanning instead of letting atitool do it? Yes that is right with the setting you have for driver level oc
 

leopr

New Member
Joined
Feb 21, 2007
Messages
36 (0.01/day)
Processor I7 2700K @ 4.60Ghz HT ON [1.27v]
Motherboard G1.Sniper 3
Cooling Noctua NH-D14 + 3 x GT 1450RPM
Memory 2 x 4GB G.Skill Sniper 1600Mhz 1.25v
Video Card(s) Sapphire AMD HD7970 + Accelero 7970
Storage Samsung Spinpoint F1 1TB + Corsair F3 GT 180GB
Display(s) Samsung LED 3D S23A700D
Case Antec Twelve Hundred
Audio Device(s) Sound Blasted Recon3Di (On board)
Power Supply Seasonic M12 II 750W [Bronze]
Software W7 x64
Have you tried just raising the memory manually in stages and scanning instead of letting atitool do it? Yes that is right with the setting you have for driver level oc

Yea, thats what i do, increments of 27Mhz but even at 727 it gives me artifacts, i guess thats the top of the memory, bad luck :( , but i wonder if i could push up a bit more the core speed with a modified bios.
 
Joined
Oct 15, 2006
Messages
2,341 (0.45/day)
Location
Tyne & Wear, UK
System Name AMD '13
Processor FX-6300 @ 4.43GHz (1.35v)
Motherboard Gigabyte GA-970A-DS3 rev 1.0 (F6)
Cooling Cooler Master T2 + x2 case fans
Memory 2x4Gb Crucial Ballistix Sport DDR3-1600 (Stock)
Video Card(s) Gigabyte GTX650 Ti OC 2Gb @ 1110/1500
Storage Corsair 240Gb SSD / Seagate 500Gb HDD + old skool IDE HDD's x 3
Display(s) Acer 23'' LED
Case Billy Basic
Audio Device(s) Onboard 8.1 HD
Power Supply Corsair CX600
Software Windows 7 Ultimate x64
Benchmark Scores Smenchmarks
Have alook @ post 56 in this thread, you can try that bios!
 

dashsmashed

New Member
Joined
Mar 3, 2007
Messages
31 (0.01/day)
Its heat on other components as some folk have shown. Fortunately my xpertvision has been redesigned to work around all known bugs, just sucks the first one was such a duffer. Hopefully the 2nd one will work out the box unlike the first one..

do you know which components? is it something we can mod with a jimmied heatsink/fan ?
 

dashsmashed

New Member
Joined
Mar 3, 2007
Messages
31 (0.01/day)
Yea it's either voltage, or the temperature of the other components. I know temp isn't the limit on the core, as a guy I know is running water cooling and can't OC past 665 on the core.

However, temps may be holding me back on the memory, as I used to run 823 MHz, but I've recently had to turn it down to 810. I'm going to see how it runs at 816.75 (our memory OCs at either 27 MHz, 13.5, or 6.75, and possibly 3.375)

i dont get this - if its not temp related how come the waterblock guy can o/c higher than us?? am i missing something?
 

madmike

New Member
Joined
Mar 6, 2007
Messages
7 (0.00/day)
think a modded bios will fix a monitor issue i have, im lead to believe it is something to do with the DVI Ports
 

Ketxxx

Heedless Psychic
Joined
Mar 4, 2006
Messages
11,507 (2.10/day)
Location
Kingdom of gods
System Name Prowler. V9.
Processor Intel i5 3570k @ 4.6GHz 1.2v
Motherboard Asrock Z77 Extreme6
Cooling Modded CoolIT ECO ALC, 3x 120mm Coolermaster Sickleflow fans
Memory 2x4GB G.Skill Ripjaws @ 2133MHz 10-10-10-25 1N (T)
Video Card(s) HD7950 Vapor-X @ 1.25GHz 1.05v, 6GHz 1.5v
Storage WD Caviar Black 640GB, 32MB cache, SATA
Display(s) 22" LG Flatron W2242S
Case NZXT Apollo
Audio Device(s) Asus Xonar DX 7.1 PCI-E
Power Supply Corsair HX850w modular
Software Windows 7 x64
Have you not got a replacement yet? Its been well over a week aint it?

Yea, but the new card should arrive some point today. So heres hopin.
 
Joined
Nov 3, 2006
Messages
340 (0.06/day)
Location
Jonesbor, AR United States
Processor Q6600 G0 SLACR @ 3.76 GHz
Motherboard ASUS Maximus Formula X38
Cooling D-Tek Fuzion Nozzled
Memory 2x2 GB Geil Esoteria @ DDR2-1129
Video Card(s) 2 Diamond HD 2900XT 1GB Crossfire 940/075 MCW60
Storage 2 Western Digital 500 Gb Maxtor 250 Gb
Display(s) Westinghouse LVM-37W3 1080P 37" HDTV
Case Thermaltake Armor Silver w/ 250mm side fan
Audio Device(s) Auzentech Prelude
Power Supply Silverstone DA850 850W
think a modded bios will fix a monitor issue i have, im lead to believe it is something to do with the DVI Ports

He can OC 4.5 Mhz over me.....negligible. The difference is probably due to manufacturing inconsistencies, or maybe some other reason that I haven't thought of. I may have been one of the lucky ones, as my OC is higher than most that I've seen. Even HIS guys, which have the best cooling, even better than the aftermarket HSs. The IceQ3 is essentially an aftermarket fan, as it's made by Arctic for HIS.
 

Ketxxx

Heedless Psychic
Joined
Mar 4, 2006
Messages
11,507 (2.10/day)
Location
Kingdom of gods
System Name Prowler. V9.
Processor Intel i5 3570k @ 4.6GHz 1.2v
Motherboard Asrock Z77 Extreme6
Cooling Modded CoolIT ECO ALC, 3x 120mm Coolermaster Sickleflow fans
Memory 2x4GB G.Skill Ripjaws @ 2133MHz 10-10-10-25 1N (T)
Video Card(s) HD7950 Vapor-X @ 1.25GHz 1.05v, 6GHz 1.5v
Storage WD Caviar Black 640GB, 32MB cache, SATA
Display(s) 22" LG Flatron W2242S
Case NZXT Apollo
Audio Device(s) Asus Xonar DX 7.1 PCI-E
Power Supply Corsair HX850w modular
Software Windows 7 x64
think a modded bios will fix a monitor issue i have, im lead to believe it is something to do with the DVI Ports


http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894 that may help. somewhere in that database is also a help topic where you can obtain a updated BIOS from ATI that addresses display issues on 1950 series cards.

and w00t, my new 1950Pro just arrived, got samsung memory on it this time and no dodgy backplate, so hers hoping thats a good omen :D
 

Ketxxx

Heedless Psychic
Joined
Mar 4, 2006
Messages
11,507 (2.10/day)
Location
Kingdom of gods
System Name Prowler. V9.
Processor Intel i5 3570k @ 4.6GHz 1.2v
Motherboard Asrock Z77 Extreme6
Cooling Modded CoolIT ECO ALC, 3x 120mm Coolermaster Sickleflow fans
Memory 2x4GB G.Skill Ripjaws @ 2133MHz 10-10-10-25 1N (T)
Video Card(s) HD7950 Vapor-X @ 1.25GHz 1.05v, 6GHz 1.5v
Storage WD Caviar Black 640GB, 32MB cache, SATA
Display(s) 22" LG Flatron W2242S
Case NZXT Apollo
Audio Device(s) Asus Xonar DX 7.1 PCI-E
Power Supply Corsair HX850w modular
Software Windows 7 x64
Ok, the new card is in, running fine so far in desktop work, and stays nice an cool too @ 37c. Only VERY minor grumble is this card doesnt use rubycon caps. Time to install an fire up 3dmark.

ed- 1st run results, a full 126pts or so better than stock results with the other 1950Pro, proves what a POS the other one was.
 
Last edited by a moderator:
Joined
Oct 15, 2006
Messages
2,341 (0.45/day)
Location
Tyne & Wear, UK
System Name AMD '13
Processor FX-6300 @ 4.43GHz (1.35v)
Motherboard Gigabyte GA-970A-DS3 rev 1.0 (F6)
Cooling Cooler Master T2 + x2 case fans
Memory 2x4Gb Crucial Ballistix Sport DDR3-1600 (Stock)
Video Card(s) Gigabyte GTX650 Ti OC 2Gb @ 1110/1500
Storage Corsair 240Gb SSD / Seagate 500Gb HDD + old skool IDE HDD's x 3
Display(s) Acer 23'' LED
Case Billy Basic
Audio Device(s) Onboard 8.1 HD
Power Supply Corsair CX600
Software Windows 7 Ultimate x64
Benchmark Scores Smenchmarks
Ok, the new card is in, running fine so far in desktop work, and stays nice an cool too @ 37c. Only VERY minor grumble is this card doesnt use rubycon caps. Time to install an fire up 3dmark.

ed- 1st run results, a full 126pts or so better than stock results with the other 1950Pro, proves what a POS the other one was.

Running slightly under stock also ;) unless that is what they are set to run @ out the box? Glad you have a replacement now though :) you can get it run in then fiddle & clock, then bench with '06 and add yourself to the comp :D
 
Joined
Nov 3, 2006
Messages
340 (0.06/day)
Location
Jonesbor, AR United States
Processor Q6600 G0 SLACR @ 3.76 GHz
Motherboard ASUS Maximus Formula X38
Cooling D-Tek Fuzion Nozzled
Memory 2x2 GB Geil Esoteria @ DDR2-1129
Video Card(s) 2 Diamond HD 2900XT 1GB Crossfire 940/075 MCW60
Storage 2 Western Digital 500 Gb Maxtor 250 Gb
Display(s) Westinghouse LVM-37W3 1080P 37" HDTV
Case Thermaltake Armor Silver w/ 250mm side fan
Audio Device(s) Auzentech Prelude
Power Supply Silverstone DA850 850W

Ketxxx

Heedless Psychic
Joined
Mar 4, 2006
Messages
11,507 (2.10/day)
Location
Kingdom of gods
System Name Prowler. V9.
Processor Intel i5 3570k @ 4.6GHz 1.2v
Motherboard Asrock Z77 Extreme6
Cooling Modded CoolIT ECO ALC, 3x 120mm Coolermaster Sickleflow fans
Memory 2x4GB G.Skill Ripjaws @ 2133MHz 10-10-10-25 1N (T)
Video Card(s) HD7950 Vapor-X @ 1.25GHz 1.05v, 6GHz 1.5v
Storage WD Caviar Black 640GB, 32MB cache, SATA
Display(s) 22" LG Flatron W2242S
Case NZXT Apollo
Audio Device(s) Asus Xonar DX 7.1 PCI-E
Power Supply Corsair HX850w modular
Software Windows 7 x64
Running slightly under stock also ;) unless that is what they are set to run @ out the box? Glad you have a replacement now though :) you can get it run in then fiddle & clock, then bench with '06 and add yourself to the comp :D

Nah, my card runs exact ATi reference clocks, not rounded clocks that most manufacturers are using.
 

Ketxxx

Heedless Psychic
Joined
Mar 4, 2006
Messages
11,507 (2.10/day)
Location
Kingdom of gods
System Name Prowler. V9.
Processor Intel i5 3570k @ 4.6GHz 1.2v
Motherboard Asrock Z77 Extreme6
Cooling Modded CoolIT ECO ALC, 3x 120mm Coolermaster Sickleflow fans
Memory 2x4GB G.Skill Ripjaws @ 2133MHz 10-10-10-25 1N (T)
Video Card(s) HD7950 Vapor-X @ 1.25GHz 1.05v, 6GHz 1.5v
Storage WD Caviar Black 640GB, 32MB cache, SATA
Display(s) 22" LG Flatron W2242S
Case NZXT Apollo
Audio Device(s) Asus Xonar DX 7.1 PCI-E
Power Supply Corsair HX850w modular
Software Windows 7 x64
Hey Ketxxx, which Samsung chips do you have out of these? I have the 1.4ns chips on my HIS, Sapphire bastards are lucky to have the 1.2ns (800 MHz chips)
http://www.samsung.com/Products/Sem.../GDDR3SDRAM/256Mbit/K4J55323QG/K4J55323QG.htm

BTW have you had time to check out my BIOS yet?

Also, what software do you use to edit the BIOS? I would like to have a look at mine, just for practice :)

None of the chips in that link, from what I can tell my card has 1.1ns Samsung. I dont use any software to edit if you mean easy GUI interface style, its hex editing. BIOS' I havent forgotten about, but I'm crazy busy with driver writing & testing, learning games programming, advanced physics etc. atm
 

bundlebr

New Member
Joined
Mar 3, 2007
Messages
56 (0.01/day)
System Name Buck Hog
Processor Core 2 Quad Extreme X6800, overclocked to 3.73 GHz, 24/7
Motherboard Asus Striker Extreme
Cooling D-TEK FuZion + Danger Den 88GTX + Koolance Exos-2 LX
Memory Dominator 1067MHz 4GB in two sticks @ 1067 MHz 5-5-5-15-2T
Video Card(s) 2x XFX 8800 Ultra XXX 702/1728/2376
Storage Velociraptor 300 GB + 2x WDC RE2
Display(s) HannsG 28in
Case Raidmax Smilodon modded with jigsaw
Audio Device(s) ASUS Xonar D2
Power Supply OCZ GameXtreme 1010W + Thermaltake Toughpower 700W Quad/rail
Software Windows 7RC
Benchmark Scores 3DM06 - 20,950
IR Pix

If I remember it right, some time ago Ketxx wanted to see a thermal image of X1950 Pro running - here is one of the 25 that I've got. The hottest POS is that double-decker Pulse chip, even after I put a heatsink on it... Also South Bridge and MOSFETs are running hot.
Have to go, if anybody wants, can send more tomorrow.
 
Last edited by a moderator:

Ketxxx

Heedless Psychic
Joined
Mar 4, 2006
Messages
11,507 (2.10/day)
Location
Kingdom of gods
System Name Prowler. V9.
Processor Intel i5 3570k @ 4.6GHz 1.2v
Motherboard Asrock Z77 Extreme6
Cooling Modded CoolIT ECO ALC, 3x 120mm Coolermaster Sickleflow fans
Memory 2x4GB G.Skill Ripjaws @ 2133MHz 10-10-10-25 1N (T)
Video Card(s) HD7950 Vapor-X @ 1.25GHz 1.05v, 6GHz 1.5v
Storage WD Caviar Black 640GB, 32MB cache, SATA
Display(s) 22" LG Flatron W2242S
Case NZXT Apollo
Audio Device(s) Asus Xonar DX 7.1 PCI-E
Power Supply Corsair HX850w modular
Software Windows 7 x64
Thats one toasty mofo.. glad my xpertvision has a redesigned PCB :p however all is not as it seems. My replacement, unless it has an odd relation to my PCI-E frequency (which I will check soon) cant have its ROM chip erased and flashed. I'd put dibs on some kind of software lock if not PCI-E frequency related.

FYI a 105MHz PCI-E frequency appears to be the most stable for operation \ OCing.

For curiosity, whats ppls temps for their 1950Pros idle and under load? Screenie of ATITool 0.27 would be helpful :cool: Heres mine with my own customised cooling design. Ignore the fan speed, my custom cooler runs from a 3pin connection on the mobo.
 
Last edited by a moderator:
Top