• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU-Z 0.1.1-Bug

Joined
Jan 27, 2007
Messages
3,962 (0.99/day)
Likes
184
Location
Severn, MD, USA.
Processor C2D T7200@2 ghz vcore: .9875
Motherboard generic laptop board
Cooling fan control and antec notebook cooler
Memory 2 GBs@ 533 mhz ddr2
Video Card(s) x1400 mobile, overclocked: 526mhz core/ 882mhz ddr
Storage 120 GB@ 5400 rpm fujitsu
Display(s) 15.4" 1440x900
Audio Device(s) integrated
Software vista 32 bit home premium
#1
Using my laptop it turns off the back light. Any solutions like an external monitor?
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
17,186 (3.44/day)
Likes
18,169
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
#2
whats the specs of the gpu in the laptop?
 
Joined
Jan 27, 2007
Messages
3,962 (0.99/day)
Likes
184
Location
Severn, MD, USA.
Processor C2D T7200@2 ghz vcore: .9875
Motherboard generic laptop board
Cooling fan control and antec notebook cooler
Memory 2 GBs@ 533 mhz ddr2
Video Card(s) x1400 mobile, overclocked: 526mhz core/ 882mhz ddr
Storage 120 GB@ 5400 rpm fujitsu
Display(s) 15.4" 1440x900
Audio Device(s) integrated
Software vista 32 bit home premium
#3
whats the specs of the gpu in the laptop?
Same as in my profile...x1400 mobility 128 mb onboard, 128 mb shared, gddr2, I think it's two vertex and 4 shaders? Or the other way around, which ever's usually more is the 4. It's a e1505 in case that helps.
 

gbp007

New Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
2 (0.00/day)
Likes
0
#4
same happens to my laptop also and the screen goes black on my dell e1505 laptop ! I have to do hard boot when that happened..i have a mobility radeon x1400 256mb..This same problem happened with 0.1.0..
 

Machak90

New Member
Joined
Oct 27, 2007
Messages
17 (0.00/day)
Likes
3
System Name Pentagon server farm :)
#5
i have also a problom with gpu-z. the same i had with old version(s).
my bandwith is double the size. x1650pro agp 600/800 128bit.
128/8=16*800=12.8 Gb/s,but gpu-z said 25.5 Gb/s :laugh:
 

imax

New Member
Joined
Jul 29, 2005
Messages
17 (0.00/day)
Likes
0
#6
My laptop turns off the back light after run GPU-Z 0.1.1, but here the screen shot (after turn off the back light, of course :laugh: )

 
Joined
Jan 27, 2007
Messages
3,962 (0.99/day)
Likes
184
Location
Severn, MD, USA.
Processor C2D T7200@2 ghz vcore: .9875
Motherboard generic laptop board
Cooling fan control and antec notebook cooler
Memory 2 GBs@ 533 mhz ddr2
Video Card(s) x1400 mobile, overclocked: 526mhz core/ 882mhz ddr
Storage 120 GB@ 5400 rpm fujitsu
Display(s) 15.4" 1440x900
Audio Device(s) integrated
Software vista 32 bit home premium
#9
Wiz, if this helps, I know the original gpu-z read everything correctly and didn't turn off the backlight.