1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU-Z 0.1.9 Bugs ONLY

Discussion in 'GPU-Z' started by Solaris17, Apr 3, 2008.

  1. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    18,951 (4.37/day)
    Thanks Received:
    5,730
    Location:
    Florida
    happens in my rig to. i can open it once but if i open it again at any time while the computer is on...the system will freeze no mouse or anything cold boot is the only way Vista(vanilla and SP1) XP SP2 and 3
     
    10 Year Member at TPU More than 25k PPD
  2. jbruneau

    jbruneau New Member

    Joined:
    Apr 28, 2008
    Messages:
    98 (0.03/day)
    Thanks Received:
    28
    Location:
    Ontario, Canada
    I can't even open it once, it locks up solid on every launch.

    Read through a Google search to rollback to good 'ol 0.1.7 and no problems at all (even after 20 'odd launches during overclock testing and snapshots, rofl)!
     
  3. jbruneau

    jbruneau New Member

    Joined:
    Apr 28, 2008
    Messages:
    98 (0.03/day)
    Thanks Received:
    28
    Location:
    Ontario, Canada
  4. dark2099

    dark2099

    Joined:
    Feb 20, 2008
    Messages:
    4,433 (1.30/day)
    Thanks Received:
    758
    Location:
    where everyone wants to be
    GPU-Z doesn't report my card as running in PCI-E 2.0 and Everest does, Visiontek HD 3870, MSI K9A2 Platinum. Screenies attached.
     

    Attached Files:

  5. jbruneau

    jbruneau New Member

    Joined:
    Apr 28, 2008
    Messages:
    98 (0.03/day)
    Thanks Received:
    28
    Location:
    Ontario, Canada
    Fixed, thx Wizzard! :D
     
  6. Rennel New Member

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    9 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    After some experiments, the program still has "unknown" and "0" values. Using different driver versions has the same result. also tried reinstalling the os. my card is Palit 8800GT Super+ 1Gb. Is this a bug or a problem with my card? Please advise. Thanks.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  7. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,501 (2.28/day)
    Thanks Received:
    1,144
    Location:
    Dallas, Texas
    Small bug. Check the GPU Core clocks and tell me what you think.

    [​IMG]
     
    10 Year Member at TPU
  8. Rennel New Member

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    9 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Hers's the shot of the page, sir. Does it mean there's no problem with my card?

    [​IMG]
     
  9. lemonadesoda

    lemonadesoda

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    6,370 (1.61/day)
    Thanks Received:
    991
    Not so much a big, but a feature request. Please show the BIOS date as well as the BIOS revision number. That would really help us build the BIOS download section... since it appears that sometimes the dates are later, the revision number isnt changed, but there ARE changes! Thanks!
     
    10 Year Member at TPU
  10. Rennel New Member

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    9 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Sir, where do I find the BIOS date and the BIOS revision number? Thanks.
     
  11. lemonadesoda

    lemonadesoda

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Messages:
    6,370 (1.61/day)
    Thanks Received:
    991
    At the moment, you need to download the BIOS using the little green icon in GPUZ next to BIOS verion box. Once saved on your HDD, run a bios editor, like RBE, and read what it says.

    It's very convoluted. It would be better if W1z got GPUZ to show that info on the main (or second) screen. W1z... perhaps another TAB with all the BIOS data being shown, ie. "Graphics card, BIOS, sensors, validation"
     
    10 Year Member at TPU
  12. Rennel New Member

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    9 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Already downloaded the BIOS using the little green icon in GPUZ next to BIOS version box. Don't know waht to do next. Please help. Thanks.

    I found 3 BIOS matching my Videocard in the BIOS download section. Is it ok if I download a BIOS there and flash to mine? Will it solve my problem? If so, what steps should I make since I'm not that good in flashing.
     
    Last edited: May 1, 2008

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)