• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU-Z 0.1.9 Bugs ONLY

Solaris17

Dainty Moderator
Staff member
Joined
Aug 16, 2005
Messages
19,765 (4.13/day)
Likes
6,799
Location
Florida
System Name Venslar
Processor I9 7980XE
Motherboard MSI x299 Tomahawk Arctic
Cooling EKWB L360 R2.0
Memory 32GB Corsair DDR4 3000mhz
Video Card(s) Gigabyte 1080TI
Storage 2x 2TB Micron SSDs | 1x ADATA 128SSD | 1x Drevo 256SSD | 1x 1TB 850 EVO | 1x 250GB 960 EVO
Display(s) 3x AOC Q2577PWQ (2k IPS)
Case Inwin 303 White (Thermaltake Ring 120mm Purple accent)
Audio Device(s) Realtek ALC 1220 on Audio-Technica ATH-AG1
Power Supply Seasonic 1050W Snow
Mouse Roccat Tyon White
Keyboard Ducky Shine 6 Snow White
Software Windows 10 x64 Pro
#51
can you move put the card into another system and see if it works there? then try another card in your system and see if it works? trying to identify the problem here. any way to check if it's related to sp3 ?
happens in my rig to. i can open it once but if i open it again at any time while the computer is on...the system will freeze no mouse or anything cold boot is the only way Vista(vanilla and SP1) XP SP2 and 3
 

jbruneau

New Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
98 (0.03/day)
Likes
28
Location
Ontario, Canada
System Name Desktop
Processor AMD Opteron 170 (2000MHz --> 2750MHz OCd)
Motherboard ASUS A8N32-SLi Deluxe
Cooling ThermalRight Ultra 120
Memory Corsair TWINX2048-4000PT (DDR500 --> DDR550 OCd)
Video Card(s) BFG GeForce 8600GTS OC 256MB (775 Core / 1135 Mem / 1637 Shader)
Storage WD Caviar SE16 250GB SATA-II, 2xWD Caviar SE16 320GB SATA-II RAID0
Display(s) Samsung SyncMaster 2232GW 22" WideScreen
Case Antec PerformanceOne P160W
Audio Device(s) Creative SoundBlaster Audigy 4 Gamer
Power Supply OCZ ModStream 520W
Software Windows XP Professional w/ SP3
Benchmark Scores 3DMark06: 6264, PCMark06: 5680
#52
happens in my rig to. i can open it once but if i open it again at any time while the computer is on...the system will freeze no mouse or anything cold boot is the only way Vista XP SP2 and 3
I can't even open it once, it locks up solid on every launch.

Read through a Google search to rollback to good 'ol 0.1.7 and no problems at all (even after 20 'odd launches during overclock testing and snapshots, rofl)!
 

jbruneau

New Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
98 (0.03/day)
Likes
28
Location
Ontario, Canada
System Name Desktop
Processor AMD Opteron 170 (2000MHz --> 2750MHz OCd)
Motherboard ASUS A8N32-SLi Deluxe
Cooling ThermalRight Ultra 120
Memory Corsair TWINX2048-4000PT (DDR500 --> DDR550 OCd)
Video Card(s) BFG GeForce 8600GTS OC 256MB (775 Core / 1135 Mem / 1637 Shader)
Storage WD Caviar SE16 250GB SATA-II, 2xWD Caviar SE16 320GB SATA-II RAID0
Display(s) Samsung SyncMaster 2232GW 22" WideScreen
Case Antec PerformanceOne P160W
Audio Device(s) Creative SoundBlaster Audigy 4 Gamer
Power Supply OCZ ModStream 520W
Software Windows XP Professional w/ SP3
Benchmark Scores 3DMark06: 6264, PCMark06: 5680
#53
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,436 (1.15/day)
Likes
740
Location
where everyone wants to be
System Name Everchanging
Processor Core i7 4790K
Motherboard ASUS ROG Maximus VII Hero
Cooling Custom loop
Memory 4x4GB Corsair Dominator Platinum 2800MHz 11-14-14-35
Video Card(s) 2xEVGA GTX 970 SSC
Storage SSD Main, 7TB backups
Display(s) Samsung 40" 4k UHD
Case Corsair 900D
Audio Device(s) Soundblaster thingy
Power Supply Enermax Revolution 85+ 1050w
Mouse Steel Series Sensi
Keyboard Thermaltake eSports Posiden Z Cherry Blues
Software Windows 10 x64
#54
GPU-Z doesn't report my card as running in PCI-E 2.0 and Everest does, Visiontek HD 3870, MSI K9A2 Platinum. Screenies attached.
 

Attachments

jbruneau

New Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
98 (0.03/day)
Likes
28
Location
Ontario, Canada
System Name Desktop
Processor AMD Opteron 170 (2000MHz --> 2750MHz OCd)
Motherboard ASUS A8N32-SLi Deluxe
Cooling ThermalRight Ultra 120
Memory Corsair TWINX2048-4000PT (DDR500 --> DDR550 OCd)
Video Card(s) BFG GeForce 8600GTS OC 256MB (775 Core / 1135 Mem / 1637 Shader)
Storage WD Caviar SE16 250GB SATA-II, 2xWD Caviar SE16 320GB SATA-II RAID0
Display(s) Samsung SyncMaster 2232GW 22" WideScreen
Case Antec PerformanceOne P160W
Audio Device(s) Creative SoundBlaster Audigy 4 Gamer
Power Supply OCZ ModStream 520W
Software Windows XP Professional w/ SP3
Benchmark Scores 3DMark06: 6264, PCMark06: 5680
#55
Fixed, thx Wizzard! :D
 

Rennel

New Member
Joined
Apr 27, 2008
Messages
9 (0.00/day)
Likes
0
Processor Intel Q6600
Motherboard Gigabyte N650SLI-DS4
Cooling Asus VR Guard
Memory 2x1Gb Corsair XMS2 2xTwin DDR2 800
Video Card(s) Palit GEForce 8800GT Super+ 1Gb
Storage Seagate Barracuda 500Gb and 400Gb
Display(s) AOC 19KLR
Case Duke Duo 9A
Power Supply Gigabyte Superb 550W
#56
After some experiments, the program still has "unknown" and "0" values. Using different driver versions has the same result. also tried reinstalling the os. my card is Palit 8800GT Super+ 1Gb. Is this a bug or a problem with my card? Please advise. Thanks.



 

PVTCaboose1337

Graphical Hacker
Joined
Feb 1, 2006
Messages
9,501 (2.06/day)
Likes
1,098
Location
Dallas, Texas
System Name Whim
Processor Intel Core i5 2500k @ 4.4ghz
Motherboard Asus P8Z77-V LX
Cooling Cooler Master Hyper 212+
Memory 2 x 4GB G.Skill Ripjaws @ 1600mhz
Video Card(s) Gigabyte GTX 670 2gb
Storage Samsung 840 Pro 256gb, WD 2TB Black
Display(s) Shimian QH270 (1440p), Asus VE228 (1080p)
Case Cooler Master 430 Elite
Audio Device(s) Onboard > PA2V2 Amp > Senn 595's
Power Supply Corsair 750w
Software Windows 8.1 (Tweaked)
#57
Small bug. Check the GPU Core clocks and tell me what you think.

 

Rennel

New Member
Joined
Apr 27, 2008
Messages
9 (0.00/day)
Likes
0
Processor Intel Q6600
Motherboard Gigabyte N650SLI-DS4
Cooling Asus VR Guard
Memory 2x1Gb Corsair XMS2 2xTwin DDR2 800
Video Card(s) Palit GEForce 8800GT Super+ 1Gb
Storage Seagate Barracuda 500Gb and 400Gb
Display(s) AOC 19KLR
Case Duke Duo 9A
Power Supply Gigabyte Superb 550W
#58
Hers's the shot of the page, sir. Does it mean there's no problem with my card?

 
Joined
Aug 30, 2006
Messages
6,398 (1.45/day)
Likes
985
System Name ICE-QUAD // ICE-CRUNCH
Processor Q6600 // 2x Xeon 5472
Memory 2GB DDR // 8GB FB-DIMM
Video Card(s) HD3850-AGP // FireGL 3400
Display(s) 2 x Samsung 204Ts = 3200x1200
Audio Device(s) Audigy 2
Software Windows Server 2003 R2 as a Workstation now migrated to W10 with regrets.
#59
Not so much a big, but a feature request. Please show the BIOS date as well as the BIOS revision number. That would really help us build the BIOS download section... since it appears that sometimes the dates are later, the revision number isnt changed, but there ARE changes! Thanks!
 

Rennel

New Member
Joined
Apr 27, 2008
Messages
9 (0.00/day)
Likes
0
Processor Intel Q6600
Motherboard Gigabyte N650SLI-DS4
Cooling Asus VR Guard
Memory 2x1Gb Corsair XMS2 2xTwin DDR2 800
Video Card(s) Palit GEForce 8800GT Super+ 1Gb
Storage Seagate Barracuda 500Gb and 400Gb
Display(s) AOC 19KLR
Case Duke Duo 9A
Power Supply Gigabyte Superb 550W
#60
Sir, where do I find the BIOS date and the BIOS revision number? Thanks.
 
Joined
Aug 30, 2006
Messages
6,398 (1.45/day)
Likes
985
System Name ICE-QUAD // ICE-CRUNCH
Processor Q6600 // 2x Xeon 5472
Memory 2GB DDR // 8GB FB-DIMM
Video Card(s) HD3850-AGP // FireGL 3400
Display(s) 2 x Samsung 204Ts = 3200x1200
Audio Device(s) Audigy 2
Software Windows Server 2003 R2 as a Workstation now migrated to W10 with regrets.
#61
At the moment, you need to download the BIOS using the little green icon in GPUZ next to BIOS verion box. Once saved on your HDD, run a bios editor, like RBE, and read what it says.

It's very convoluted. It would be better if W1z got GPUZ to show that info on the main (or second) screen. W1z... perhaps another TAB with all the BIOS data being shown, ie. "Graphics card, BIOS, sensors, validation"
 

Rennel

New Member
Joined
Apr 27, 2008
Messages
9 (0.00/day)
Likes
0
Processor Intel Q6600
Motherboard Gigabyte N650SLI-DS4
Cooling Asus VR Guard
Memory 2x1Gb Corsair XMS2 2xTwin DDR2 800
Video Card(s) Palit GEForce 8800GT Super+ 1Gb
Storage Seagate Barracuda 500Gb and 400Gb
Display(s) AOC 19KLR
Case Duke Duo 9A
Power Supply Gigabyte Superb 550W
#62
Already downloaded the BIOS using the little green icon in GPUZ next to BIOS version box. Don't know waht to do next. Please help. Thanks.

I found 3 BIOS matching my Videocard in the BIOS download section. Is it ok if I download a BIOS there and flash to mine? Will it solve my problem? If so, what steps should I make since I'm not that good in flashing.
 
Last edited:
Top