1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU-Z and PowerColor Graphics Hardware Giveaway

Discussion in 'Contests' started by W1zzard, Aug 31, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,723 (0.87/day)
    Thanks Received:
    1,333
    Location:
    Minnesota
    I've spent the last few days getting invalid results. What's the lowest FPS you guys have gotten on the first test? Going by the recent conversation, I would assume a tad over .07. I've been getting .05 in my other tests but the first keeps getting NA.
     
  2. Arctucas

    Arctucas

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    1,893 (0.51/day)
    Thanks Received:
    361
    But, does not anything less than .13FPS give a zero towards the final 3DMark score?
     
    10 Year Member at TPU
  3. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,723 (0.87/day)
    Thanks Received:
    1,333
    Location:
    Minnesota
    Last edited: Sep 25, 2011
  4. Chri New Member

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    14 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Alps
    0,05 at GT1.

    But GT1 is not so important because of the low multiplicator of 7,3.
    Even with 0,12 at GT1 i still got the same low Overall Result as with 0,05.

    My lowest FPS at one of the four tests is 0,02. but only hit it one time since benchmarking.

    My Problem is that GT4 is very "fast" at the beginning so its difficult to time the test right.

    :) Chri
     
  5. Chri New Member

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    14 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Alps
    Ah Damn, i just noticed that Futuremark is recognizing my Club 3D Radeon 5450 VGA Card as Mobility 5430 card :twitch:

    So how can i clarify that my result will still be considered for the contest ?
    I hope the staff of this contest is reading here, i would need a very soon answer because of this sh*t.

    :confused: Chri
     
  6. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,723 (0.87/day)
    Thanks Received:
    1,333
    Location:
    Minnesota
  7. Chri New Member

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    14 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Alps
    Ahhh sh`tt, looking like i told to much, :roll:

    Yeah the two points where a lucky run just some hours ago :D

    the interessting thing is that the framecount displayed at the benchmark it self doesn`t seem to be very exact.

    hmm i`m just thinking to go to one point but i don`t think its possible for me because the VGA card i use is a PCI and therefor no overclocking tool is recognizing the cards clocks :ohwell: (the tests where running at stock speeds)

    I Hope the guys are checking the Tests excactly, not that they think its really a mobility card, the Futuremark system recognizes it simply wrong :wtf:

    :rolleyes: mfg Chri
     
  8. Arctucas

    Arctucas

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    1,893 (0.51/day)
    Thanks Received:
    361
    [​IMG]

    What?
     
    10 Year Member at TPU
  9. Chri New Member

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    14 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Alps
  10. GodfreyOuwens

    GodfreyOuwens New Member

    Joined:
    Sep 6, 2011
    Messages:
    59 (0.03/day)
    Thanks Received:
    4
    Location:
    Land of cheese !!
    I was told to "stay quiet" and that I would be cheating if I got less than a 2 as a final score.. so, I just hid my important results until the end of the month. GL
     
  11. Chri New Member

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    14 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Alps
    who told that it would be cheating ? i mean the whole contest is not so serious, and as long as there is no way to upload modify a 3dr file (which i hope is really not possible) nearly all is allowed here ^^

    Am i right that you are at a five atm ?
    I`m very impressed that you guy can slow down such powerful machines this far i don`t think i would get such low values with that hardware :respect:

    :) Chri
     
  12. GodfreyOuwens

    GodfreyOuwens New Member

    Joined:
    Sep 6, 2011
    Messages:
    59 (0.03/day)
    Thanks Received:
    4
    Location:
    Land of cheese !!
    I've hidden most of my recent results from public view. I have not done anything against the rules to achieve my results.. if you scroll back a few pages, I remember someone saying that the only way to get lower than 2 is by cheating... which, they are wrong of course.. but whatever..
     
  13. kohan69 New Member

    Joined:
    Sep 27, 2005
    Messages:
    71 (0.02/day)
    Thanks Received:
    1
    So you got a score of 1? :toast:
     
    10 Year Member at TPU
  14. jewie27

    Joined:
    Sep 9, 2011
    Messages:
    22 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Los Angeles
    i deleted my old score

    my new score is like 2k less than the original so i deleted my first submission.

    I'm under 1000 points on default settings running a DX9 AGP 4x GPU.
     
  15. jewie27

    Joined:
    Sep 9, 2011
    Messages:
    22 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Los Angeles
  16. Treymon New Member

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Germany
    Do you have to run the cpu tests?
    Because for a valid score you only need: Submissions must have numeric result values on ORB for all the following fields: "3DMark Score", "GT1 - Wings of Fury", "GT2 - Battle of Proxycon", "GT3 - Troll's Lair", "GT4 - Mother Nature". Submissions without numbers are still valid for the 2nd prize random draw.
    Thanks for the answers
     
  17. disturbed117 New Member

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    20 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    i give up on first, but now i cant even submit my score to 3dmark. unsupported sysmark version.
    i just cant compete with you guys, arghhmf *methods* :rolleyes:
     
    Last edited: Sep 27, 2011
  18. GodfreyOuwens

    GodfreyOuwens New Member

    Joined:
    Sep 6, 2011
    Messages:
    59 (0.03/day)
    Thanks Received:
    4
    Location:
    Land of cheese !!
    No you do not need to run the cpu tests. If you have the free edition, you can just hit "esc" once the cpu test starts to run to get out of them. If you have the pro edition, you can just unselect them in the options.
     
  19. GodfreyOuwens

    GodfreyOuwens New Member

    Joined:
    Sep 6, 2011
    Messages:
    59 (0.03/day)
    Thanks Received:
    4
    Location:
    Land of cheese !!
    You may have to reinstall 3dmark03 ( make sure its the newest version ) also save your result and copy ot to a new location before you reinstall, this way you can still upload your result at a future time.
     
  20. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,723 (0.87/day)
    Thanks Received:
    1,333
    Location:
    Minnesota
    If I promise not to further compete will you people with the 2's tell me how you did it? Lowest I can manage is 5.
     
  21. Treymon New Member

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Germany
    Oh, it's fantastic, that you don't need the cpu tests, because i can only underlock my XEONs to 1,80GHz on my motherboard.
    But with the graphic card(s) i don't have any problems to underlock.
    Thanks for help GodfreyOuwens.
    Now i can maybe manage the 2, too, hope even less.^^
    But i think i anyway use my second system, i'll see.
     
  22. Chri New Member

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    14 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Alps
    As my method is working on all benchmarks of the same type i can`t tell the details, because maybe there is a similar event some time somewhere else:rolleyes:

    Good luck :toast:
    would be interessting what your tricks are to get them low ;)
    Maybe a combination of both would result to a valid zero :D

    :) Chri
     
  23. kohan69 New Member

    Joined:
    Sep 27, 2005
    Messages:
    71 (0.02/day)
    Thanks Received:
    1
    What are you guys using to load the cpu and gpu?
    prime95? linpack?

    is there a dx8/9 version of something like furmark?
     
    Last edited: Sep 29, 2011
    10 Year Member at TPU
  24. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,723 (0.87/day)
    Thanks Received:
    1,333
    Location:
    Minnesota
    Last edited: Sep 29, 2011
  25. kereta New Member

    Joined:
    Sep 3, 2011
    Messages:
    11 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)

Thread Status:
Not open for further replies.