1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU-Z does not work with Tesla card P100

Discussion in 'GPU-Z' started by Loveistheair, Aug 11, 2017.

  1. Vya Domus

    Vya Domus

    Joined:
    Jan 8, 2017
    Messages:
    971 (4.30/day)
    Thanks Received:
    462
    I'd play Minecraft in glorious 800x600 - 16 bit color , but everyone has different tastes.
     
  2. StefanM

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    162 (0.06/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Germany
    Another thing: your log exposes no display adapter from NVIDIA.
    I guess you hooked up your monitor to an iGPU?

    Anyway if you have the opportunity to install a GeForce or Quadro from Pascal generation into your rig check again.
    Maybe the driver for the rendering GPU enables some stuff that is missing atm?


    Also PhysX is missing in GPU-Z screenshot.
    What's exposed in NVIDIA control panel's PhysX configuration?
     
    Naki says thanks.
  3. Loveistheair New Member

    Joined:
    Aug 11, 2017
    Messages:
    13 (1.18/day)
    Thanks Received:
    2
    (@W1zzard )I provided as many parameters and logs as possible, this should help. Are there any ideas how to make gpu-z work?
     
    Naki says thanks.
  4. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,772 (3.46/day)
    Thanks Received:
    17,519
    I'm currently on vacation, will look into this when back next week
     
    Naki and AlienIsGOD say thanks.
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)