1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPU-Z is not showing 'GPU Load' of my 9500GT

Discussion in 'GPU-Z' started by RenanMotta, Nov 3, 2010.

  1. RenanMotta New Member

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    11 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    São Gonçalo, Rio de Janeiro
    Why the GPU Load of my 9500GT is not being displayed? My driver version is 195.62.

    [​IMG]

    Thanks!
     
  2. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    23,249 (5.77/day)
    Thanks Received:
    9,201
    Update to a new driver version? 195.65 is older than dirt.
     
    10 Year Member at TPU Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  3. Bjorn_Of_Iceland

    Bjorn_Of_Iceland

    Joined:
    Jan 2, 2008
    Messages:
    3,228 (0.99/day)
    Thanks Received:
    395
    because your not rendering any 3d graphics? I see the GPU load label on the app.. in 0%, correct me if im wrong, is thats what your asking?
     
  4. RenanMotta New Member

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    11 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    São Gonçalo, Rio de Janeiro
    This driver version is not so old and download the lastest driver will take days for me. I will change drivers if needed only.

    I ran several games and applications that consumes GPU power and it's still not showing anything. (Yes, I marked the option: "Continue refreshing this screen while GPU-Z is in the background").

    And yes, that's what I'm asking.

    Thanks!
     
  5. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    23,249 (5.77/day)
    Thanks Received:
    9,201
    As I said, upgrade your graphics drivers, I don't believe GPU load monitoring was suppoted or worked properly until the 200 series drivers.
     
    10 Year Member at TPU Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU
  6. RenanMotta New Member

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    11 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    São Gonçalo, Rio de Janeiro
    Ok, I will download updated drivers.

    Thanks!
     
  7. RenanMotta New Member

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Messages:
    11 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    São Gonçalo, Rio de Janeiro
    Just downloaded and installed driver version 260.99 and everything is working as it should.

    GPU load during video encoding:
    [​IMG]

    Thanks!
     
  8. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    23,249 (5.77/day)
    Thanks Received:
    9,201
    Glad you got it working.:toast:
     
    10 Year Member at TPU Crunching for Team TPU 50 Million points folded for TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)