• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GPUZ 2.22.0 fails to report any RX 5700 Information

Joined
Apr 21, 2011
Messages
19 (0.01/day)
Location
England
System Name \\RED
Processor Intel Core i9 Extreme 9980XE (Skylake-X)
Motherboard ASUS WS X299 Sage
Memory 64GB - 8 x Corsair CMR64GX4M8A2666C16
Video Card(s) 2 x GeForce RTX 2080 + 1 x GeForce GT 1030
Storage 5 x Intel SSDPEKKW256G8 + 1 x Intel SSDPED1D280GA + 6 x Samsung 860 EVO + 1 x ST1000LM024 HN-M101MBB
Display(s) 2 x Dell UP3017 (DP)
Power Supply Thermaltake TPG-1250D-T
Software Windows 10 x64 Enterprise V10.00 Build 18362 19H1
Below you can see no information is reported at all for the RX 5700, further the CPU Clock plot is @ 100 % when the speed is reported as 0.0 MHz.

It's also strange that the GTX 460 MHz plots drop to zero after a while. It can't be an AMD Driver issue as SIV reports the RX 5700 OK.

Does GPUZ ever correctly report an RX 5700 or does it fail only when there is an NVidia GPU also in the system?

I also feel that GPUZ reporting the system memory used in MB rather than GB is silly.

RAM.png
 
Last edited:
Joined
Apr 28, 2011
Messages
645 (0.21/day)
Location
Botevgrad, Bulgaria, Europe
System Name Main PC/OldPC/3rd PC
Processor Intel Core i7-3770K Ivy Bridge/Core i5-3470 Ivy Bridge/Core i3-4330 Haswell
Motherboard ASUS P8Z77-V/ASRock Z68 Pro3 Gen1/ASUS H81M2
Cooling Cooler Master Hyper 212 EVO/Intel Box cooler/Intel Box cooler
Memory 32GB Corsair Vengeance/32GB ADATA/16GB ADATA
Video Card(s) SAPPHIRE R9 290 Tri-X OC 4GB/MSI RX 480 8GB/SAPPHIRE R9 390 8GB
Storage 2x1TB ADATA SSDs in RAID0+3 HDDs/2xCrucial 1TB SSDs in RAID0+3 HDDs/Samsung 1TB SSD+8TB+4TB HDDs
Display(s) Philips 274E5QHAB@HDMI + Philips 273EQH@DVI (both 27")
Case Fractal Design Define R4 Titanium
Audio Device(s) Kenwood Mini HiFi system/Microlab speakers/Philips HDMI (main)+LG TV monitor HDMI + Apple headphones
Power Supply Cooler Master Silent ProM 600 W (modular)
Mouse Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)@Razer Goliath mousepad (Medium speed)
Keyboard Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)
Software Win10 64-bit (Main PC v.1809 RTM Enterprise/2nd PC v.1903 Insider Preview Pro/3rd PC - same as 2nd)
Can you also show us main GPU-Z tab (Graphics Card), please? :)
 
Joined
Apr 21, 2011
Messages
19 (0.01/day)
Location
England
System Name \\RED
Processor Intel Core i9 Extreme 9980XE (Skylake-X)
Motherboard ASUS WS X299 Sage
Memory 64GB - 8 x Corsair CMR64GX4M8A2666C16
Video Card(s) 2 x GeForce RTX 2080 + 1 x GeForce GT 1030
Storage 5 x Intel SSDPEKKW256G8 + 1 x Intel SSDPED1D280GA + 6 x Samsung 860 EVO + 1 x ST1000LM024 HN-M101MBB
Display(s) 2 x Dell UP3017 (DP)
Power Supply Thermaltake TPG-1250D-T
Software Windows 10 x64 Enterprise V10.00 Build 18362 19H1
I guess you mean the RX 5700 GPU and fell posting both is the easy option.

RAM.png


With just the RX 5700 installed then it's less bad, but note the 0MHz speeds on the [Graphics Gard] tab.

Clearly the GPUZ testing before release is not all it should be o_O

RAM.png
 
Last edited:
Joined
Apr 28, 2011
Messages
645 (0.21/day)
Location
Botevgrad, Bulgaria, Europe
System Name Main PC/OldPC/3rd PC
Processor Intel Core i7-3770K Ivy Bridge/Core i5-3470 Ivy Bridge/Core i3-4330 Haswell
Motherboard ASUS P8Z77-V/ASRock Z68 Pro3 Gen1/ASUS H81M2
Cooling Cooler Master Hyper 212 EVO/Intel Box cooler/Intel Box cooler
Memory 32GB Corsair Vengeance/32GB ADATA/16GB ADATA
Video Card(s) SAPPHIRE R9 290 Tri-X OC 4GB/MSI RX 480 8GB/SAPPHIRE R9 390 8GB
Storage 2x1TB ADATA SSDs in RAID0+3 HDDs/2xCrucial 1TB SSDs in RAID0+3 HDDs/Samsung 1TB SSD+8TB+4TB HDDs
Display(s) Philips 274E5QHAB@HDMI + Philips 273EQH@DVI (both 27")
Case Fractal Design Define R4 Titanium
Audio Device(s) Kenwood Mini HiFi system/Microlab speakers/Philips HDMI (main)+LG TV monitor HDMI + Apple headphones
Power Supply Cooler Master Silent ProM 600 W (modular)
Mouse Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)@Razer Goliath mousepad (Medium speed)
Keyboard Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)
Software Win10 64-bit (Main PC v.1809 RTM Enterprise/2nd PC v.1903 Insider Preview Pro/3rd PC - same as 2nd)
Thanks!
I do not think any lack of testing is the issue here.
I believe GPU-Z simply does not yet fully "know" your card, and this will be added soon in next version. :)
W1zzard, please correct me if I am wrong. :)
 
Joined
May 31, 2016
Messages
1,282 (1.01/day)
System Name Bro2
Processor Ryzen 2700X
Motherboard MSI X470 Gaming Carbon
Cooling Corsair h115i pro rgb
Memory G.Skill Flare X 3200 CL14
Video Card(s) RX Vega 64 Red Devil
Storage M.2 Samsung Evo 970 250MB/ Samsung 860 Evo 1TB
Display(s) LG 27UD69 UHD
Case Fractal Design G
Audio Device(s) realtec 5.1
Power Supply Corsair AXi 760W
Mouse Logitech G402
Keyboard Logitech slim
Software Windows 10 64 bit
I understand you have both graphics cards installed simultaneously. Do you experience same thing with just rx 5700 or is it only if both cards are installed?
 
Joined
Apr 28, 2011
Messages
645 (0.21/day)
Location
Botevgrad, Bulgaria, Europe
System Name Main PC/OldPC/3rd PC
Processor Intel Core i7-3770K Ivy Bridge/Core i5-3470 Ivy Bridge/Core i3-4330 Haswell
Motherboard ASUS P8Z77-V/ASRock Z68 Pro3 Gen1/ASUS H81M2
Cooling Cooler Master Hyper 212 EVO/Intel Box cooler/Intel Box cooler
Memory 32GB Corsair Vengeance/32GB ADATA/16GB ADATA
Video Card(s) SAPPHIRE R9 290 Tri-X OC 4GB/MSI RX 480 8GB/SAPPHIRE R9 390 8GB
Storage 2x1TB ADATA SSDs in RAID0+3 HDDs/2xCrucial 1TB SSDs in RAID0+3 HDDs/Samsung 1TB SSD+8TB+4TB HDDs
Display(s) Philips 274E5QHAB@HDMI + Philips 273EQH@DVI (both 27")
Case Fractal Design Define R4 Titanium
Audio Device(s) Kenwood Mini HiFi system/Microlab speakers/Philips HDMI (main)+LG TV monitor HDMI + Apple headphones
Power Supply Cooler Master Silent ProM 600 W (modular)
Mouse Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)@Razer Goliath mousepad (Medium speed)
Keyboard Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)
Software Win10 64-bit (Main PC v.1809 RTM Enterprise/2nd PC v.1903 Insider Preview Pro/3rd PC - same as 2nd)
OK - thanks. Makes sense. Let's see what W1zzard says about this. :)
 
Joined
Jun 2, 2017
Messages
1,500 (1.66/day)
System Name Best AMD Computer
Processor AMD TR4 1920X
Motherboard MSI X399 SLI Plus
Cooling Alphacool Eisbaer 420 x2 Noctua NHU-14S TR4
Memory Gskill RIpjaws 4 3000MHZ 48GB
Video Card(s) Sapphire Vega 64 Nitro, Gigabyte Vega 64 Gaming OC
Storage 6 x NVME 480 GB, 2 x SSD 2TB, 5TB HDD, 2 TB HDD, 2x 2TB SSHD
Display(s) Acer 49BQ0k 4K monitor
Case Thermaltake Core X9
Audio Device(s) Corsair Void Pro, Logitch Z523 5.1
Power Supply Corsair HX1200!
Mouse Logitech g7 gaming mouse
Keyboard Logitech G510
Software Windows 10 Pro 64 Steam. GOG, Uplay, Origin
Benchmark Scores Firestrike: 24955 Time Spy: 13500
If the GTX is your main card using the video cable. The Rx 5700 may be turned off as that is applied by AMD software. I look forward to what W1izzard says too though
 
Joined
May 31, 2016
Messages
1,282 (1.01/day)
System Name Bro2
Processor Ryzen 2700X
Motherboard MSI X470 Gaming Carbon
Cooling Corsair h115i pro rgb
Memory G.Skill Flare X 3200 CL14
Video Card(s) RX Vega 64 Red Devil
Storage M.2 Samsung Evo 970 250MB/ Samsung 860 Evo 1TB
Display(s) LG 27UD69 UHD
Case Fractal Design G
Audio Device(s) realtec 5.1
Power Supply Corsair AXi 760W
Mouse Logitech G402
Keyboard Logitech slim
Software Windows 10 64 bit
Is it not obvious from the screen shots that the main issue with the GPUZ RX 5700 reporting only happens with both cards installed?
Well it is but you know. Just wanted to make sure. That's all.
I'm sure this will be fixed within a time. It hasn't popped yet probably. There isn't a lot of people using dual gpus.
 
Joined
Jun 2, 2017
Messages
1,500 (1.66/day)
System Name Best AMD Computer
Processor AMD TR4 1920X
Motherboard MSI X399 SLI Plus
Cooling Alphacool Eisbaer 420 x2 Noctua NHU-14S TR4
Memory Gskill RIpjaws 4 3000MHZ 48GB
Video Card(s) Sapphire Vega 64 Nitro, Gigabyte Vega 64 Gaming OC
Storage 6 x NVME 480 GB, 2 x SSD 2TB, 5TB HDD, 2 TB HDD, 2x 2TB SSHD
Display(s) Acer 49BQ0k 4K monitor
Case Thermaltake Core X9
Audio Device(s) Corsair Void Pro, Logitch Z523 5.1
Power Supply Corsair HX1200!
Mouse Logitech g7 gaming mouse
Keyboard Logitech G510
Software Windows 10 Pro 64 Steam. GOG, Uplay, Origin
Benchmark Scores Firestrike: 24955 Time Spy: 13500
I don't understand what you mean. Given that with both GPUs installed SIV reports both of them then to my thinking it's obvious GPUZ should.

I feel your statement "Rx 5700 may be turned off" is unclear and you need to clarify this. If you mean disabled in Windows Device Manager then it's not and were I to disable it then SIV would not report it.
AMD software will automatically turn off a GPU if it is not the main display and a "secondary card". I see that exact scenario with my Vegas look at the memory usage of 1 and 4MB. Even though the 5700 does not support crossfire the board certainly does and does not require a connector. It is not about Windows Device Manager at all.
 
Joined
Jun 2, 2017
Messages
1,500 (1.66/day)
System Name Best AMD Computer
Processor AMD TR4 1920X
Motherboard MSI X399 SLI Plus
Cooling Alphacool Eisbaer 420 x2 Noctua NHU-14S TR4
Memory Gskill RIpjaws 4 3000MHZ 48GB
Video Card(s) Sapphire Vega 64 Nitro, Gigabyte Vega 64 Gaming OC
Storage 6 x NVME 480 GB, 2 x SSD 2TB, 5TB HDD, 2 TB HDD, 2x 2TB SSHD
Display(s) Acer 49BQ0k 4K monitor
Case Thermaltake Core X9
Audio Device(s) Corsair Void Pro, Logitch Z523 5.1
Power Supply Corsair HX1200!
Mouse Logitech g7 gaming mouse
Keyboard Logitech G510
Software Windows 10 Pro 64 Steam. GOG, Uplay, Origin
Benchmark Scores Firestrike: 24955 Time Spy: 13500
The issue is not with "using dual gpus" but rather with using both AMD + NVidia GPUs on the same system, below you can see with 3 x nVIDIA GPUZ reports all three.

As I recall ADL_Adapter_AdapterInfo_Get() returns all of AMD + NVidia + Intel GPUs and my guess is that the GPUZ code is incorrect and fails to allow for this. I suspect a system with an AMD GPU + an Intel on-chip GPU may well show the same issue, but I have not checked this out.

View attachment 128158
I understand what you are saying but there is a major difference between SLI and Crossfire. I am not saying that you are wrong because I remember back in the day when I tried to use a Nvdia GPU for Physx support but NVdia disabled that after some time. SLI does require a bridge connector and as I said crossfire doesn't. It does not matter if you have crossfire enabled or disabled a second GPU on AM4 will be "turned off" until it gets a call. When watching a video or playing a game with no crossfire support I see the same thing in GPU-Z.
 
Joined
May 31, 2016
Messages
1,282 (1.01/day)
System Name Bro2
Processor Ryzen 2700X
Motherboard MSI X470 Gaming Carbon
Cooling Corsair h115i pro rgb
Memory G.Skill Flare X 3200 CL14
Video Card(s) RX Vega 64 Red Devil
Storage M.2 Samsung Evo 970 250MB/ Samsung 860 Evo 1TB
Display(s) LG 27UD69 UHD
Case Fractal Design G
Audio Device(s) realtec 5.1
Power Supply Corsair AXi 760W
Mouse Logitech G402
Keyboard Logitech slim
Software Windows 10 64 bit
The issue is not with "using dual gpus" but rather with using both AMD + NVidia GPUs on the same system, below you can see with 3 x nVIDIA GPUZ reports all three.

As I recall ADL_Adapter_AdapterInfo_Get() returns all of AMD + NVidia + Intel GPUs and my guess is that the GPUZ code is incorrect and fails to allow for this. I suspect a system with an AMD GPU + an Intel on-chip GPU may well show the same issue, but I have not checked this out.

View attachment 128158



This is not make any sense at all as SIV reports the RX 5700 and GPUZ fails to, please post a screen shot similar to the ones I have posted showing what both SIV 5.40 + 2 x GPUZ report for your "Vegas" setup.
I see with NV there is no problem. On the other hand 5700 is a brand new card. Wonder what would GPU-Z showed if you put 2 Vegas in or a vega and nv card. Besides, as far as I remember 5700 and xt version lack xfire support so that might be the problem here.
 
Joined
Jun 2, 2017
Messages
1,500 (1.66/day)
System Name Best AMD Computer
Processor AMD TR4 1920X
Motherboard MSI X399 SLI Plus
Cooling Alphacool Eisbaer 420 x2 Noctua NHU-14S TR4
Memory Gskill RIpjaws 4 3000MHZ 48GB
Video Card(s) Sapphire Vega 64 Nitro, Gigabyte Vega 64 Gaming OC
Storage 6 x NVME 480 GB, 2 x SSD 2TB, 5TB HDD, 2 TB HDD, 2x 2TB SSHD
Display(s) Acer 49BQ0k 4K monitor
Case Thermaltake Core X9
Audio Device(s) Corsair Void Pro, Logitch Z523 5.1
Power Supply Corsair HX1200!
Mouse Logitech g7 gaming mouse
Keyboard Logitech G510
Software Windows 10 Pro 64 Steam. GOG, Uplay, Origin
Benchmark Scores Firestrike: 24955 Time Spy: 13500
Talking about SLI and/or Crossfire is a total red herring. Why did you fail to post the screen shot I asked for?
Because I am at work but I will surely send it to you when I get home.
 
Joined
Feb 18, 2005
Messages
2,238 (0.42/day)
Location
United Kingdom
Below you can see no information is reported at all for the RX 5700, further the CPU Clock plot is @ 100 % when the speed is reported as 0.0 MHz.

It's also strange that the GTX 460 MHz plots drop to zero after a while. It can't be an AMD Driver issue as SIV reports the RX 5700 OK.

Does GPUZ ever correctly report an RX 5700 or does it fail only when there is an NVidia GPU also in the system?

I also feel that GPUZ reporting the system memory used in MB rather than GB is silly.

View attachment 128072
Here, let me help you since you seem to be literacy-challenged: https://www.techpowerup.com/download/techpowerup-gpu-z/

v2.22.0 (July 1st, 2019)

Added preliminary Radeon RX 5700 & 5700 XT (Navi) support
 
Joined
Apr 21, 2011
Messages
19 (0.01/day)
Location
England
System Name \\RED
Processor Intel Core i9 Extreme 9980XE (Skylake-X)
Motherboard ASUS WS X299 Sage
Memory 64GB - 8 x Corsair CMR64GX4M8A2666C16
Video Card(s) 2 x GeForce RTX 2080 + 1 x GeForce GT 1030
Storage 5 x Intel SSDPEKKW256G8 + 1 x Intel SSDPED1D280GA + 6 x Samsung 860 EVO + 1 x ST1000LM024 HN-M101MBB
Display(s) 2 x Dell UP3017 (DP)
Power Supply Thermaltake TPG-1250D-T
Software Windows 10 x64 Enterprise V10.00 Build 18362 19H1
Here, let me help you since you seem to be literacy-challenged: https://www.techpowerup.com/download/techpowerup-gpu-z/
You could improve your use of language as "seem to be literacy-challenged" should probably be "may need to RTFM"

Given that with both the GTX 460 + RX 5700 installed less information is reported for the RX 5700 than with just the RX 5700 installed I suspect there is a general issue with GPUZ when having both AMD and NVidia GPUs on the same system which is why I started this thread.
 
Last edited:
Joined
Apr 28, 2011
Messages
645 (0.21/day)
Location
Botevgrad, Bulgaria, Europe
System Name Main PC/OldPC/3rd PC
Processor Intel Core i7-3770K Ivy Bridge/Core i5-3470 Ivy Bridge/Core i3-4330 Haswell
Motherboard ASUS P8Z77-V/ASRock Z68 Pro3 Gen1/ASUS H81M2
Cooling Cooler Master Hyper 212 EVO/Intel Box cooler/Intel Box cooler
Memory 32GB Corsair Vengeance/32GB ADATA/16GB ADATA
Video Card(s) SAPPHIRE R9 290 Tri-X OC 4GB/MSI RX 480 8GB/SAPPHIRE R9 390 8GB
Storage 2x1TB ADATA SSDs in RAID0+3 HDDs/2xCrucial 1TB SSDs in RAID0+3 HDDs/Samsung 1TB SSD+8TB+4TB HDDs
Display(s) Philips 274E5QHAB@HDMI + Philips 273EQH@DVI (both 27")
Case Fractal Design Define R4 Titanium
Audio Device(s) Kenwood Mini HiFi system/Microlab speakers/Philips HDMI (main)+LG TV monitor HDMI + Apple headphones
Power Supply Cooler Master Silent ProM 600 W (modular)
Mouse Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)@Razer Goliath mousepad (Medium speed)
Keyboard Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)
Software Win10 64-bit (Main PC v.1809 RTM Enterprise/2nd PC v.1903 Insider Preview Pro/3rd PC - same as 2nd)
@red-ray -- if you do not want to wait much (who does!? :) ) for the new updated version of GPU-Z, please check out the GPU-Z testers needed for private betas thread and if you want, add your name to the list. ;)
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
27,976 (6.18/day)
Location
Republic of Texas (True Patriot)
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
Have patience
 
Joined
Apr 21, 2011
Messages
19 (0.01/day)
Location
England
System Name \\RED
Processor Intel Core i9 Extreme 9980XE (Skylake-X)
Motherboard ASUS WS X299 Sage
Memory 64GB - 8 x Corsair CMR64GX4M8A2666C16
Video Card(s) 2 x GeForce RTX 2080 + 1 x GeForce GT 1030
Storage 5 x Intel SSDPEKKW256G8 + 1 x Intel SSDPED1D280GA + 6 x Samsung 860 EVO + 1 x ST1000LM024 HN-M101MBB
Display(s) 2 x Dell UP3017 (DP)
Power Supply Thermaltake TPG-1250D-T
Software Windows 10 x64 Enterprise V10.00 Build 18362 19H1
@red-ray -- if you do not want to wait much (who does!? :) ) for the new updated version of GPU-Z, please check out the GPU-Z testers needed for private betas thread and if you want, add your name to the list. ;)
Thank you for the thought, but I don't really care when/if GPUZ get's fixed as I use SIV to report both my GPUs. I only reported the issue as I felt it's was the professional thing to do and am currently confused as to why the GPUZ author has not even commented.
 
Joined
Apr 28, 2011
Messages
645 (0.21/day)
Location
Botevgrad, Bulgaria, Europe
System Name Main PC/OldPC/3rd PC
Processor Intel Core i7-3770K Ivy Bridge/Core i5-3470 Ivy Bridge/Core i3-4330 Haswell
Motherboard ASUS P8Z77-V/ASRock Z68 Pro3 Gen1/ASUS H81M2
Cooling Cooler Master Hyper 212 EVO/Intel Box cooler/Intel Box cooler
Memory 32GB Corsair Vengeance/32GB ADATA/16GB ADATA
Video Card(s) SAPPHIRE R9 290 Tri-X OC 4GB/MSI RX 480 8GB/SAPPHIRE R9 390 8GB
Storage 2x1TB ADATA SSDs in RAID0+3 HDDs/2xCrucial 1TB SSDs in RAID0+3 HDDs/Samsung 1TB SSD+8TB+4TB HDDs
Display(s) Philips 274E5QHAB@HDMI + Philips 273EQH@DVI (both 27")
Case Fractal Design Define R4 Titanium
Audio Device(s) Kenwood Mini HiFi system/Microlab speakers/Philips HDMI (main)+LG TV monitor HDMI + Apple headphones
Power Supply Cooler Master Silent ProM 600 W (modular)
Mouse Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)@Razer Goliath mousepad (Medium speed)
Keyboard Microsoft Ergonomic Sculpt Desktop 2.0 (combo)
Software Win10 64-bit (Main PC v.1809 RTM Enterprise/2nd PC v.1903 Insider Preview Pro/3rd PC - same as 2nd)
As you wish. :)
RE no reply from W1zzard - please note GPU-Z is a one-man show, and is free, so obviously the author has many others things to do (that give him money, unlike developing a free app, which does not and likely also in fact needs paying hosting bills/etc).

So, sometimes you will find the author cannot always reply at once to all threads with reported issues. :) And this is normal, especially if the issue is known and a fix is coming soon anyway.

Also, it is the summer, so we should have in mind possible vacations, hot weather with need to rest/etc. ;)
 
Last edited:

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
19,815 (3.49/day)
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
Sorry, that took a bit longer.

Works for me
 
Joined
Apr 21, 2011
Messages
19 (0.01/day)
Location
England
System Name \\RED
Processor Intel Core i9 Extreme 9980XE (Skylake-X)
Motherboard ASUS WS X299 Sage
Memory 64GB - 8 x Corsair CMR64GX4M8A2666C16
Video Card(s) 2 x GeForce RTX 2080 + 1 x GeForce GT 1030
Storage 5 x Intel SSDPEKKW256G8 + 1 x Intel SSDPED1D280GA + 6 x Samsung 860 EVO + 1 x ST1000LM024 HN-M101MBB
Display(s) 2 x Dell UP3017 (DP)
Power Supply Thermaltake TPG-1250D-T
Software Windows 10 x64 Enterprise V10.00 Build 18362 19H1
Sorry, that took a bit longer. Works for me
Thank you for checking things out and I guess you used the standard GPUZ 2.22.0, did you? Assuming so I am confused as to why there is an issue on my system, I have just checked again and below you can see I still see the issue. I booted the system and just ran GPUZ to confirm it was not an interaction with SIV and once I ran SIV it reported the clocks that GPUZ failed to.

Are there any debug files I can generate to provide some insight as to why I get the issue and you don't?

I am wondering if the effect is down to the GPU PCI addresses and/or primary GPU. On my system the GTX 460 is the primary @ [ 9 - 00 - 00 ], the RX 5700 is @ [ 12 - 00 - 00 ] and no display is connected.

RAM.png
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
19,815 (3.49/day)
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
On my system the GTX 460 is the primary @ [ 9 - 00 - 00 ], the RX 5700 is @ [ 12 - 00 - 00 ] and no display is connected.
that could be it, will swap cards, make nvidia primary, and try again
 
Top