• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Graphics problem

Joined
May 14, 2009
Messages
2,132 (0.67/day)
Likes
477
Location
Chicago burbs
System Name Halloween Boo!
Processor Intel Core i7 3770K
Motherboard Gigabyte Z77-Up7
Cooling Custom Water/ Thermalchill TA 120.3/ Swiftech Apogeee XT/ MCP655/ Swiftech M icrores/ XSPC RX 240
Memory 16G G.Skill trident 2400MHz
Video Card(s) 3 x Radeon 7970
Storage OCZ Revo Drive 240G
Display(s) 24 inch Viewsonic
Case Phobia WayCoolIt Test Bench
Power Supply Nexus 1100 watt
#1
Once in a while I get pages that will not totally load on IE. The system games fine. Any clue what the problem would be? I run win7 and updated Flash player.

 
Joined
Jun 27, 2011
Messages
5,629 (2.34/day)
Likes
2,988
Processor Intel I7 4790k (stock)
Motherboard ASRock H97M-ITX/ac LGA 1150 Intel H97
Cooling Prolimatech megahalem
Memory Crucial 2x4gb 1600mhz
Video Card(s) EVGA 1060 3gb
Storage OWC Mercury SSD 240 GB
Display(s) Asus 144hz
Case Raijintek Metis
Power Supply Corsair SF600 600w psu
Software Windows 10 64 Bit
#2
I like how that one add still shows.... those pesky things never go away.

I could not tell you what it is. Maybe you could try reinstalling/repairing IE.
 
Joined
Oct 8, 2012
Messages
1,364 (0.71/day)
Likes
411
Location
Israel
Processor Intel Core i5 3570K @ 4.5Ghz
Motherboard Gigabyte Z77X UD5H
Cooling Antec H20 920
Memory Corsair Dominator Platinum DDR3 4x4GB 2000mhz 9-11-10-24 CR-1
Video Card(s) EVGA GTX 970 SC
Storage Crucial M500 240Gb/Seagate Barracuda 2TB
Display(s) LG 29UM67 2560x1080 75hz IPS
Case Coolermaster 690
Audio Device(s) Creative X-FI Titanium + Sennheiser PC360
Power Supply Corsair TX850
Mouse Logitech G502 Proteus Spectrum
Keyboard Logitech G710+
Software Windows 7 Ultimate 64bit
#3
Did you try any other browser?
 

Kreij

Senior Monkey Moderator
Joined
Feb 6, 2007
Messages
13,817 (3.45/day)
Likes
5,524
Location
Cheeseland (Wisconsin, USA)
#4
Is it safe to assume you are running IE9?
Try uninstalling and reloading your Java JRE. I've had to do that in the past with IE display problems.
Tip : Don't forget to uncheck the box for the "Ask Toolbar" crap.
 
Joined
May 14, 2009
Messages
2,132 (0.67/day)
Likes
477
Location
Chicago burbs
System Name Halloween Boo!
Processor Intel Core i7 3770K
Motherboard Gigabyte Z77-Up7
Cooling Custom Water/ Thermalchill TA 120.3/ Swiftech Apogeee XT/ MCP655/ Swiftech M icrores/ XSPC RX 240
Memory 16G G.Skill trident 2400MHz
Video Card(s) 3 x Radeon 7970
Storage OCZ Revo Drive 240G
Display(s) 24 inch Viewsonic
Case Phobia WayCoolIt Test Bench
Power Supply Nexus 1100 watt
#5
Joined
Jun 27, 2011
Messages
5,629 (2.34/day)
Likes
2,988
Processor Intel I7 4790k (stock)
Motherboard ASRock H97M-ITX/ac LGA 1150 Intel H97
Cooling Prolimatech megahalem
Memory Crucial 2x4gb 1600mhz
Video Card(s) EVGA 1060 3gb
Storage OWC Mercury SSD 240 GB
Display(s) Asus 144hz
Case Raijintek Metis
Power Supply Corsair SF600 600w psu
Software Windows 10 64 Bit
#6
I haven't I will try Firefox
If it is more than just IE, it must be flash or java or something active up. Just knowing that narrows things down.
 
Joined
May 14, 2009
Messages
2,132 (0.67/day)
Likes
477
Location
Chicago burbs
System Name Halloween Boo!
Processor Intel Core i7 3770K
Motherboard Gigabyte Z77-Up7
Cooling Custom Water/ Thermalchill TA 120.3/ Swiftech Apogeee XT/ MCP655/ Swiftech M icrores/ XSPC RX 240
Memory 16G G.Skill trident 2400MHz
Video Card(s) 3 x Radeon 7970
Storage OCZ Revo Drive 240G
Display(s) 24 inch Viewsonic
Case Phobia WayCoolIt Test Bench
Power Supply Nexus 1100 watt
#7
Java did not work, moving to Firefox
 
Joined
May 14, 2009
Messages
2,132 (0.67/day)
Likes
477
Location
Chicago burbs
System Name Halloween Boo!
Processor Intel Core i7 3770K
Motherboard Gigabyte Z77-Up7
Cooling Custom Water/ Thermalchill TA 120.3/ Swiftech Apogeee XT/ MCP655/ Swiftech M icrores/ XSPC RX 240
Memory 16G G.Skill trident 2400MHz
Video Card(s) 3 x Radeon 7970
Storage OCZ Revo Drive 240G
Display(s) 24 inch Viewsonic
Case Phobia WayCoolIt Test Bench
Power Supply Nexus 1100 watt
#8
Looks like IE was the problem.
 
Joined
Nov 9, 2010
Messages
5,181 (1.97/day)
Likes
1,722
Processor Intel i7 950 @ 3.2GHz
Motherboard ASUS P6X58D-E
Cooling Corsair H50 push/pull
Memory Kingston HyperX 1600 8GB
Video Card(s) Sapphire HD 7970 OC
Storage Plextor M5P 128GB/WD Black 2x1TB,1x6TB/Seagate 1TB
Display(s) Panasonic TC-L32U3
Case Antec DF-85
Audio Device(s) Yamaha RX-V371 AVR
Power Supply XFX 850w Black Edition
Mouse Logitech G402
Keyboard Logitech K120
Software W10 Pro 64 bit
#10
IE can bog down depending on what extensions you use and/or with certain default features enabled. I always choose custom when setting up IE because a lot of those built in features bloat it.

I can't say I've been happy with Firefox's speed either though. I don't even install it anymore.

Opera is fairly fast, but not as compatible with sites as I'd like.

Iron is fast, but also not as compatible with sites, and won't notify of or install updates.

I've also found Iron is not as secure as I'd thought.

Recently I did a fair bit of searching for reviews and tests on browsers, and to my surprise many are saying Chrome is one of the most secure now. I've always heard it's super fast too.

I was not totally convinced though, despite some security firms like Accuvant saying Chrome's plug-in protection and sandboxing makes it safer than others.

Then I saw Avast offering Chrome with their free version of AV, and I thought, if Avast trusts it, I have to try it. Granted a lot of free software has random offers, but this is Avast.

So far I have to say chrome has been much better than I'd anticipated. It's always lightning fast, and I've yet to see any problems security wise. I DO use ad blocking plugins though, as I would with ANY browser.
 
Joined
Apr 15, 2005
Messages
308 (0.07/day)
Likes
32
Location
Green Bay, WI
#11
On Win, Chrome is the best. You might want to scan your system for adware and viruses... IE picks up trash like a waste management employee. On Linux Firefox works the best (unless you have alot of RAM)
 
Joined
Feb 9, 2009
Messages
1,487 (0.45/day)
Likes
384
Location
Toronto
Processor i7-2670QM / Q9550 3.6ghz
Motherboard laptop / Asus P5Q-E
Cooling laptop / Cooler Master Hyper 212
Memory 2x4gb ddr3sd / 2x2gb ddr2
Video Card(s) 570m / MSI 660 Gaming OC
Storage ST9750420AS / ST1000DM003
Display(s) BenQ FP241VW / BenQ GW2265HM
Case MSI gx780 / Corsair 500r
Audio Device(s) onboard
Power Supply laptop / Corsair 750tx
Mouse Steelseries Kinzu V2 / Logitech M120
Keyboard Logitech Deluxe 250 / Logitech K120
Software Windows 7
#12
is it still doing it? i bet if you disable gpu acceleration, the page will look fine