• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

GTX 560 heat/reflow problem or ?

Joined
Nov 6, 2005
Messages
61 (0.01/day)
Likes
3
System Name Mašina
Processor AMD-K6-200ALR 2.9V CORE/3.3V I/O
Motherboard Asus TX97 - XE
Cooling Cooler Master Ball Bearing
Memory 2X16MB NANYA DDR
Video Card(s) PCI 16MB
Storage Maxtor 4GB
Display(s) 15''
Case Hyundai P50000M
Audio Device(s) Creative Vibra 16S
Power Supply 130W
Software Free Dos
Benchmark Scores BFBC2 @ high = 100 frames per year
#1
I got myself a bad GTX 560ti from a friend of a friend.... He said it just stopped working.
When i got the card it was already cleaned of dust so i couldn't see if it had dust clog, but I thought it was heat issue.
Tried to reflow it with heat gun and i managed to boot it in to windows and test it and it worked.
Even played BF3 15min and temperature never raised over 70C, but after I restart PC, no VGA out. Got it to work like that twice.
Now don't really know is it heat issue or something else?
Did anyone had some similar experience?
 
Joined
Apr 26, 2008
Messages
22 (0.01/day)
Likes
2
Location
Lima
System Name Frangorn
Processor Intel Core 2 Quad Q6600
Motherboard Intel DP35DP
Memory 4x1GB Kingston DDR2
Video Card(s) GeForce 7300 LE
Display(s) DELL 2007WFP
Power Supply Eagle Tech GM670SC
Software Win XP SP2
#2
Joined
Nov 6, 2005
Messages
61 (0.01/day)
Likes
3
System Name Mašina
Processor AMD-K6-200ALR 2.9V CORE/3.3V I/O
Motherboard Asus TX97 - XE
Cooling Cooler Master Ball Bearing
Memory 2X16MB NANYA DDR
Video Card(s) PCI 16MB
Storage Maxtor 4GB
Display(s) 15''
Case Hyundai P50000M
Audio Device(s) Creative Vibra 16S
Power Supply 130W
Software Free Dos
Benchmark Scores BFBC2 @ high = 100 frames per year
#3