• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Having issues trying to paste license code in Windows 11. Any help?

Joined
Feb 2, 2019
Messages
283 (0.19/day)
Processor Intel Core i5-12400
Motherboard ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4
Cooling Corsair H115i RGB PRO XT (with Noctua Redux 1500RPM fans)
Memory Corsair Vengeance ARGB 4x8GB 3200MHz
Video Card(s) ASUS Dual Mini 3060 12GB GDDR6
Storage Kingston Fury Renegade 500GB, WD SN550 1TB, Samsung EVO 860 1TB
Display(s) LG 27GL650F
Case Thermaltake H550 ARGB TG
Power Supply Seasonic Focus GX-850 80+ Gold
Mouse ASUS Cerberus
Keyboard ASUS Cerberus
Software Windows 11 Pro
Benchmark Scores CB R20: 4710cb CB R23: 12431cb
Hello. I can't copy paste my new Windows 11 license. I attach a picture of my problem. I tried: sfc/scannow, DISM, disabling my antivirus, scanning for malware, and all the things that i found in the web. Anyone with this issue? Appreciate for the help. Cheers.


Untitled.jpg
 
Joined
Feb 2, 2019
Messages
283 (0.19/day)
Processor Intel Core i5-12400
Motherboard ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4
Cooling Corsair H115i RGB PRO XT (with Noctua Redux 1500RPM fans)
Memory Corsair Vengeance ARGB 4x8GB 3200MHz
Video Card(s) ASUS Dual Mini 3060 12GB GDDR6
Storage Kingston Fury Renegade 500GB, WD SN550 1TB, Samsung EVO 860 1TB
Display(s) LG 27GL650F
Case Thermaltake H550 ARGB TG
Power Supply Seasonic Focus GX-850 80+ Gold
Mouse ASUS Cerberus
Keyboard ASUS Cerberus
Software Windows 11 Pro
Benchmark Scores CB R20: 4710cb CB R23: 12431cb
Have you tried just typing it out? :p
Yeah, i finally did that, but... Why is the error happening in both of my PC's? I want it to work as it is... :(
Can you do me a favour and see if this happens to you too? Thanks!
 
Joined
Oct 17, 2021
Messages
550 (1.17/day)
Location
People's Republic of Banania
Processor R7 5800X
Motherboard ASRock X570 Phantom Gaming 4
Cooling be quiet! Dark Rock Pro 4
Memory G.Skill Trident Z DDR4-3733 (2x8GB)
Video Card(s) MSI Radeon RX 5700 XT 8GB GAMING X
Storage Crucial MX500 500 GB
Display(s) ViewSonic G225fB
Case Antec 302
Audio Device(s) Sound Blaster Z SE
Power Supply be quiet! Pure Power 11 700W
Keyboard IBM F122
Software I use Arch btw
Have you tried just typing it out? :p
Exactly.

If the code includes dashes it could be creating a memory overflow, because... Winbugs 11.
 
Joined
Feb 2, 2019
Messages
283 (0.19/day)
Processor Intel Core i5-12400
Motherboard ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4
Cooling Corsair H115i RGB PRO XT (with Noctua Redux 1500RPM fans)
Memory Corsair Vengeance ARGB 4x8GB 3200MHz
Video Card(s) ASUS Dual Mini 3060 12GB GDDR6
Storage Kingston Fury Renegade 500GB, WD SN550 1TB, Samsung EVO 860 1TB
Display(s) LG 27GL650F
Case Thermaltake H550 ARGB TG
Power Supply Seasonic Focus GX-850 80+ Gold
Mouse ASUS Cerberus
Keyboard ASUS Cerberus
Software Windows 11 Pro
Benchmark Scores CB R20: 4710cb CB R23: 12431cb
Exactly.

If the code includes dashes it could be creating a memory overflow, because... Winbugs 11.
I've tried copying just one character and the same happened...
In fact, i just press right click and boom... Error!
 
Joined
Oct 17, 2021
Messages
550 (1.17/day)
Location
People's Republic of Banania
Processor R7 5800X
Motherboard ASRock X570 Phantom Gaming 4
Cooling be quiet! Dark Rock Pro 4
Memory G.Skill Trident Z DDR4-3733 (2x8GB)
Video Card(s) MSI Radeon RX 5700 XT 8GB GAMING X
Storage Crucial MX500 500 GB
Display(s) ViewSonic G225fB
Case Antec 302
Audio Device(s) Sound Blaster Z SE
Power Supply be quiet! Pure Power 11 700W
Keyboard IBM F122
Software I use Arch btw
I've tried copying just one character and the same happened...
In fact, i just press right click and boom... Error!
Don't worry then, just another bug.
The only time I had to enter a key was with W2K and it was pre-install.

Does it happen when you hit CTRL+V though?
 
Joined
Feb 2, 2019
Messages
283 (0.19/day)
Processor Intel Core i5-12400
Motherboard ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4
Cooling Corsair H115i RGB PRO XT (with Noctua Redux 1500RPM fans)
Memory Corsair Vengeance ARGB 4x8GB 3200MHz
Video Card(s) ASUS Dual Mini 3060 12GB GDDR6
Storage Kingston Fury Renegade 500GB, WD SN550 1TB, Samsung EVO 860 1TB
Display(s) LG 27GL650F
Case Thermaltake H550 ARGB TG
Power Supply Seasonic Focus GX-850 80+ Gold
Mouse ASUS Cerberus
Keyboard ASUS Cerberus
Software Windows 11 Pro
Benchmark Scores CB R20: 4710cb CB R23: 12431cb
Don't worry then, just another bug.
The only time I had to enter a key was with W2K and it was pre-install.

Does it happen when you hit CTRL+V though?
Nope. Only when i right click.
 
Joined
Jan 5, 2006
Messages
14,934 (2.40/day)
System Name AlderLake / Laptop
Processor Intel i7 12700K / Intel i3 7100U
Motherboard Gigabyte Z690 Aorus Master / HP 83A3 (U3E1)
Cooling Noctua NH-U12A 2 fans + Thermal Grizzly Kryonaut Extreme + 5 case fans / Fan
Memory 32GB DDR5 Corsair Dominator Platinum RGB 6000MHz CL36 / 8GB DDR4 HyperX CL13
Video Card(s) MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio / Intel HD620
Storage Samsung 980 Pro 1TB + 970 Evo 500GB + 850 Pro 512GB + 860 Evo 1TB x2 / Samsung 256GB M.2 SSD
Display(s) 23.8" Dell S2417DG 165Hz G-Sync 1440p / 14" 1080p IPS Glossy
Case Be quiet! Silent Base 600 - Window / HP Pavilion
Audio Device(s) Panasonic SA-PMX94 / Realtek onboard + B&O speaker system / Harman Kardon Go + Play / Logitech G533
Power Supply Seasonic Focus Plus Gold 750W / Powerbrick
Mouse Logitech MX Anywhere 2 Laser wireless / Logitech M330 wireless
Keyboard RAPOO E9270P Black 5GHz wireless / HP backlit
Software Windows 11 / Windows 10
Benchmark Scores Cinebench R23 (Single Core) 1936 @ stock Cinebench R23 (Multi Core) 23006 @ stock
Maybe the new windows install got corrupted someway, perhaps try a reinstall.
Never seen this.
 
Joined
Feb 2, 2019
Messages
283 (0.19/day)
Processor Intel Core i5-12400
Motherboard ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4
Cooling Corsair H115i RGB PRO XT (with Noctua Redux 1500RPM fans)
Memory Corsair Vengeance ARGB 4x8GB 3200MHz
Video Card(s) ASUS Dual Mini 3060 12GB GDDR6
Storage Kingston Fury Renegade 500GB, WD SN550 1TB, Samsung EVO 860 1TB
Display(s) LG 27GL650F
Case Thermaltake H550 ARGB TG
Power Supply Seasonic Focus GX-850 80+ Gold
Mouse ASUS Cerberus
Keyboard ASUS Cerberus
Software Windows 11 Pro
Benchmark Scores CB R20: 4710cb CB R23: 12431cb
Maybe the new windows install got corrupted someway, perhaps try a reinstall.
Never seen this.
Both, laptop and desktop, with the same issue. Maybe it's a service that i disabled. The rest of the system is running just fine...
 
Low quality post by caroline!
Joined
Oct 17, 2021
Messages
550 (1.17/day)
Location
People's Republic of Banania
Processor R7 5800X
Motherboard ASRock X570 Phantom Gaming 4
Cooling be quiet! Dark Rock Pro 4
Memory G.Skill Trident Z DDR4-3733 (2x8GB)
Video Card(s) MSI Radeon RX 5700 XT 8GB GAMING X
Storage Crucial MX500 500 GB
Display(s) ViewSonic G225fB
Case Antec 302
Audio Device(s) Sound Blaster Z SE
Power Supply be quiet! Pure Power 11 700W
Keyboard IBM F122
Software I use Arch btw
Try Linux if you're sick of these bugs
then you'll get new bugs, collect enough and you'll unlock the kernel panic! at the disco

I use arch btw.
 
Joined
Feb 2, 2019
Messages
283 (0.19/day)
Processor Intel Core i5-12400
Motherboard ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4
Cooling Corsair H115i RGB PRO XT (with Noctua Redux 1500RPM fans)
Memory Corsair Vengeance ARGB 4x8GB 3200MHz
Video Card(s) ASUS Dual Mini 3060 12GB GDDR6
Storage Kingston Fury Renegade 500GB, WD SN550 1TB, Samsung EVO 860 1TB
Display(s) LG 27GL650F
Case Thermaltake H550 ARGB TG
Power Supply Seasonic Focus GX-850 80+ Gold
Mouse ASUS Cerberus
Keyboard ASUS Cerberus
Software Windows 11 Pro
Benchmark Scores CB R20: 4710cb CB R23: 12431cb
Try Linux if you're sick of these bugs
then you'll get new bugs, collect enough and you'll unlock the kernel panic! at the disco

I use arch btw.
I like to play some MAME, SEGA Model 3, Pinball Arcade and some games like A Plague Tale, AC Valhalla. :(

Maybe the new windows install got corrupted someway, perhaps try a reinstall.
Never seen this.
Does this happens to you? Can you try copying a random number and paste it with right click? Thanks!
 
Joined
Nov 4, 2005
Messages
11,363 (1.80/day)
System Name MoFo 2
Processor AMD PhenomII 1100T @ 4.2Ghz
Motherboard Asus Crosshair IV
Cooling Swiftec 655 pump, Apogee GT,, MCR360mm Rad, 1/2 loop.
Memory 8GB DDR3-2133 @ 1900 8.9.9.24 1T
Video Card(s) HD7970 1250/1750
Storage Agility 3 SSD 6TB RAID 0 on RAID Card
Display(s) 46" 1080P Toshiba LCD
Case Rosewill R6A34-BK modded (thanks to MKmods)
Audio Device(s) ATI HDMI
Power Supply 750W PC Power & Cooling modded (thanks to MKmods)
Software A lot.
Benchmark Scores Its fast. Enough.
what if you ctrl+V to paste, some things aren’t bugs but there to prevent piracy ( no matter how dumb it sounds) you could also insert the key in the install media.
 
Joined
Feb 2, 2019
Messages
283 (0.19/day)
Processor Intel Core i5-12400
Motherboard ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4
Cooling Corsair H115i RGB PRO XT (with Noctua Redux 1500RPM fans)
Memory Corsair Vengeance ARGB 4x8GB 3200MHz
Video Card(s) ASUS Dual Mini 3060 12GB GDDR6
Storage Kingston Fury Renegade 500GB, WD SN550 1TB, Samsung EVO 860 1TB
Display(s) LG 27GL650F
Case Thermaltake H550 ARGB TG
Power Supply Seasonic Focus GX-850 80+ Gold
Mouse ASUS Cerberus
Keyboard ASUS Cerberus
Software Windows 11 Pro
Benchmark Scores CB R20: 4710cb CB R23: 12431cb
what if you ctrl+V to paste, some things aren’t bugs but there to prevent piracy ( no matter how dumb it sounds) you could also insert the key in the install media.
I tried a customer Windows 11 Laptop and works just fine. Maybe some tweak i did it to my computers??
 
Joined
Dec 25, 2020
Messages
1,308 (1.71/day)
Location
São Paulo, Brazil
System Name Project Kairi v0.5 (temporary downgrade)
Processor Intel Xeon E5-4669 v3
Motherboard Gigabyte X99-Ultra Gaming rev 1.0
Cooling id-Cooling Frostflow X 360 + Gelid GC-Extreme
Memory 64 GB (4x 16) Corsair Dominator Platinum DDR4-2133 @ 9-11-11-21 1.35v
Video Card(s) ASUS TUF Gaming OC GeForce RTX 3090 24 GB GDDR6X
Storage WD Green SN350 480 GB
Display(s) Samsung The Frame 2022 32-inch (1080p60)
Case Cooler Master MasterFrame 700
Audio Device(s) EVGA Nu Audio (classic)
Power Supply EVGA 1300 G2 1.3kW 80+ Gold
Mouse Logitech G305 Lightspeed K/DA + Logitech G840 XL K/DA
Keyboard Logitech G Pro K/DA with GX Brown switches
Software Windows 11 Pro for Workstations 22H2
Benchmark Scores Older build pic (with R9 5950X installed): https://i.imgur.com/yxc0HrZ.jpg
Open a command prompt as administrator and type:

Code:
slmgr.vbs -upk
slmgr.vbs -ipk 12345-67890-ABCDE-FGHIJ (replace this with your product key)
slmgr.vbs -ato

First slmgr command will remove your Windows license, second command will install product key, third command will request an online activation.

This will require a genuine Windows product key, or that your machine ID is registered as entitled to use a given Windows edition through HWID on Microsoft's servers. If the latter is the case (and you'd know it is), then you may use one of the generic Windows installation keys provided by Microsoft.
 
Joined
Feb 2, 2019
Messages
283 (0.19/day)
Processor Intel Core i5-12400
Motherboard ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4
Cooling Corsair H115i RGB PRO XT (with Noctua Redux 1500RPM fans)
Memory Corsair Vengeance ARGB 4x8GB 3200MHz
Video Card(s) ASUS Dual Mini 3060 12GB GDDR6
Storage Kingston Fury Renegade 500GB, WD SN550 1TB, Samsung EVO 860 1TB
Display(s) LG 27GL650F
Case Thermaltake H550 ARGB TG
Power Supply Seasonic Focus GX-850 80+ Gold
Mouse ASUS Cerberus
Keyboard ASUS Cerberus
Software Windows 11 Pro
Benchmark Scores CB R20: 4710cb CB R23: 12431cb
Open a command prompt as administrator and type:

Code:
slmgr.vbs -upk
slmgr.vbs -ipk 12345-67890-ABCDE-FGHIJ (replace this with your product key)
slmgr.vbs -ato

First slmgr command will remove your Windows license, second command will install product key, third command will request an online activation.

This will require a genuine Windows product key, or that your machine ID is registered as entitled to use a given Windows edition through HWID on Microsoft's servers. If the latter is the case (and you'd know it is), then you may use one of the generic Windows installation keys provided by Microsoft.
I can type in, and i can paste with ctrl+v. The only thing i can't do is right click with my mouse because the error 0xc5 will appear and freeze the settings app (i can close it right clicking it and hitting close). I tried a customer computer and i can do it with no issues. Sure thing is that some tweak that i made, busted both PC's.
 
Joined
Dec 25, 2020
Messages
1,308 (1.71/day)
Location
São Paulo, Brazil
System Name Project Kairi v0.5 (temporary downgrade)
Processor Intel Xeon E5-4669 v3
Motherboard Gigabyte X99-Ultra Gaming rev 1.0
Cooling id-Cooling Frostflow X 360 + Gelid GC-Extreme
Memory 64 GB (4x 16) Corsair Dominator Platinum DDR4-2133 @ 9-11-11-21 1.35v
Video Card(s) ASUS TUF Gaming OC GeForce RTX 3090 24 GB GDDR6X
Storage WD Green SN350 480 GB
Display(s) Samsung The Frame 2022 32-inch (1080p60)
Case Cooler Master MasterFrame 700
Audio Device(s) EVGA Nu Audio (classic)
Power Supply EVGA 1300 G2 1.3kW 80+ Gold
Mouse Logitech G305 Lightspeed K/DA + Logitech G840 XL K/DA
Keyboard Logitech G Pro K/DA with GX Brown switches
Software Windows 11 Pro for Workstations 22H2
Benchmark Scores Older build pic (with R9 5950X installed): https://i.imgur.com/yxc0HrZ.jpg
I can type in, and i can paste with ctrl+v. The only thing i can't do is right click with my mouse because the error 0xc5 will appear and freeze the settings app (i can close it right clicking it and hitting close). I tried a customer computer and i can do it with no issues. Sure thing is that some tweak that i made, busted both PC's.

It's possible, you can use the following commands to restore OS file integrity:

Code:
dism /online /cleanup-image /restorehealth
sfc /scannow
shutdown -r -t 0

First and second commands will restore the OS file store and system files respectively and the last one will issue a full reboot command effective immediately.

By the way using slmgr eliminates the need of using that dialog box - it's just doing it directly in the activation system as server administrators do.
 
Joined
Feb 2, 2019
Messages
283 (0.19/day)
Processor Intel Core i5-12400
Motherboard ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4
Cooling Corsair H115i RGB PRO XT (with Noctua Redux 1500RPM fans)
Memory Corsair Vengeance ARGB 4x8GB 3200MHz
Video Card(s) ASUS Dual Mini 3060 12GB GDDR6
Storage Kingston Fury Renegade 500GB, WD SN550 1TB, Samsung EVO 860 1TB
Display(s) LG 27GL650F
Case Thermaltake H550 ARGB TG
Power Supply Seasonic Focus GX-850 80+ Gold
Mouse ASUS Cerberus
Keyboard ASUS Cerberus
Software Windows 11 Pro
Benchmark Scores CB R20: 4710cb CB R23: 12431cb
It's possible, you can use the following commands to restore OS file integrity:

Code:
dism /online /cleanup-image /restorehealth
sfc /scannow
shutdown -r -t 0

First and second commands will restore the OS file store and system files respectively and the last one will issue a full reboot command effective immediately.

By the way using slmgr eliminates the need of using that dialog box - it's just doing it directly in the activation system as server administrators do.
Hi. I reinstalled W11 22H2 and after installing the latest Cumulative update, the error appeared.
 
Joined
Dec 25, 2020
Messages
1,308 (1.71/day)
Location
São Paulo, Brazil
System Name Project Kairi v0.5 (temporary downgrade)
Processor Intel Xeon E5-4669 v3
Motherboard Gigabyte X99-Ultra Gaming rev 1.0
Cooling id-Cooling Frostflow X 360 + Gelid GC-Extreme
Memory 64 GB (4x 16) Corsair Dominator Platinum DDR4-2133 @ 9-11-11-21 1.35v
Video Card(s) ASUS TUF Gaming OC GeForce RTX 3090 24 GB GDDR6X
Storage WD Green SN350 480 GB
Display(s) Samsung The Frame 2022 32-inch (1080p60)
Case Cooler Master MasterFrame 700
Audio Device(s) EVGA Nu Audio (classic)
Power Supply EVGA 1300 G2 1.3kW 80+ Gold
Mouse Logitech G305 Lightspeed K/DA + Logitech G840 XL K/DA
Keyboard Logitech G Pro K/DA with GX Brown switches
Software Windows 11 Pro for Workstations 22H2
Benchmark Scores Older build pic (with R9 5950X installed): https://i.imgur.com/yxc0HrZ.jpg
Hi. I reinstalled W11 22H2 and after installing the latest Cumulative update, the error appeared.

I am using 22H2 on my main PC, but I have not run into the problem yet. I have my machine activated with a digital license tied to my MSFT account, so it tends to just activate by itself once I login. If you are running into this with a fresh install, try activating before you install any cumulative updates. If it still persists, you might need to contact Microsoft. They are pretty useful when it comes to this.
 
Joined
Feb 20, 2020
Messages
6,775 (6.30/day)
Location
Texas
System Name Ghetto Rigs x299 & z490 & x99
Processor 9940x w/Optimus Foundation & 10900k w/Black Noctua D15 & 5930k w/Reg-Noctua D15
Motherboard X299 Rampage VI Apex & z490 Maximus XII Apex & x99 Sabertooth
Cooling D5 combo/280 GTX/ VRM copper water block/280 GTX/ Optimus Foundation/ 1080ti FTW3
Memory Trident-Z 3600C16 4x8gb & Trident-Z Royal 4000c16 2x16gb & Trident-Z 3200c14 4x8gb
Video Card(s) 1080ti FTW3-On Loop & Titan Xp-w/ Only GPU loop & evga 980ti gaming-w/ air
Storage 970 evo plus 500gb & 970 evo 500gb many sammy 2.5" ssd's and WD BLK hdd's
Display(s) 1-AOC G2460PG 24"G-Sync 144Hz/ 2nd 1-ASUS VG248QE 24"/ 3rd LG 43" series
Case D450 second floor for 2nd rad x2/ Cherry Entertainment center on Test bench
Audio Device(s) Built in Realtek x2 with 2-Insignia 2.0 sound bars & 1-LG sound bar
Power Supply EVGA 1200P2 & 1000P2 with APC AX1500 & 850P2 with CyberPower-GX1325U & 750P2
Mouse Redragon Perdition x3
Keyboard G710+x3
Software Win-7 pro x3 and Linux Cinnamon 20.2x2 & win-10 & 11pro x3
Benchmark Scores Are in the benchmark section
Hi,
Welp this is the first time I've read this type of entry attempts
Mostly ms auto adds dashes between strings so you'd be pasting to many digits

Only time you need to maybe use upper case letters and dashes is in cmd otherwise ms capitalizes automatically in the dialog you've shown.

But box needs focus before paste would work
Are you using a wireless key board ?
 
Joined
Feb 2, 2019
Messages
283 (0.19/day)
Processor Intel Core i5-12400
Motherboard ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4
Cooling Corsair H115i RGB PRO XT (with Noctua Redux 1500RPM fans)
Memory Corsair Vengeance ARGB 4x8GB 3200MHz
Video Card(s) ASUS Dual Mini 3060 12GB GDDR6
Storage Kingston Fury Renegade 500GB, WD SN550 1TB, Samsung EVO 860 1TB
Display(s) LG 27GL650F
Case Thermaltake H550 ARGB TG
Power Supply Seasonic Focus GX-850 80+ Gold
Mouse ASUS Cerberus
Keyboard ASUS Cerberus
Software Windows 11 Pro
Benchmark Scores CB R20: 4710cb CB R23: 12431cb
I am using 22H2 on my main PC, but I have not run into the problem yet. I have my machine activated with a digital license tied to my MSFT account, so it tends to just activate by itself once I login. If you are running into this with a fresh install, try activating before you install any cumulative updates. If it still persists, you might need to contact Microsoft. They are pretty useful when it comes to this.
Hi,
Welp this is the first time I've read this type of entry attempts
Mostly ms auto adds dashes between strings so you'd be pasting to many digits

Only time you need to maybe use upper case letters and dashes is in cmd otherwise ms capitalizes automatically in the dialog you've shown.

But box needs focus before paste would work
Are you using a wireless key board ?
@ThrashZone I don't know why are you laughing, but ok. I replicate the error to see if it happens in a fresh installation and it did. I'm letting it be. I downloaded the ISO from Microsoft. I tried several Virtual Machines and a couple of fresh installations and it continued to happen. I can type and i can ctrl+v. The error happened when i press right click and i hover over the ctrl+v "sign". That's it, i'm done! Thanks. :)
 
Joined
Feb 2, 2019
Messages
283 (0.19/day)
Processor Intel Core i5-12400
Motherboard ASUS ROG STRIX B660-A GAMING WIFI D4
Cooling Corsair H115i RGB PRO XT (with Noctua Redux 1500RPM fans)
Memory Corsair Vengeance ARGB 4x8GB 3200MHz
Video Card(s) ASUS Dual Mini 3060 12GB GDDR6
Storage Kingston Fury Renegade 500GB, WD SN550 1TB, Samsung EVO 860 1TB
Display(s) LG 27GL650F
Case Thermaltake H550 ARGB TG
Power Supply Seasonic Focus GX-850 80+ Gold
Mouse ASUS Cerberus
Keyboard ASUS Cerberus
Software Windows 11 Pro
Benchmark Scores CB R20: 4710cb CB R23: 12431cb
I finally fixed it. I ran a VM and i did the tweaks i usually do and i found that the "speed up shutdown" was, idk, messing with something. It changes the values of waittokillapptimeout, autoendtasks and others. I export a clean part of the registry (the one that have these keys and values) and then i imported it in my two PCs and voila! Problem solved. Weird thing, this reg hack works in any version of W10.
 
Top