1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

HD 5870 CF Vantage Score

Discussion in 'AMD / ATI' started by bpgt64, Jan 24, 2010.

  1. bpgt64

    bpgt64

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,705 (0.54/day)
    Thanks Received:
    277
    Location:
    ATL, GA
    [​IMG]

    My CPU score died though, I used to get scores in the 50ks but not sure what happened, the only thing that has changed is I moved around HDs, reinstalled window's 7 to on a different 60GB SSD(OCZ Vertex) and I am running my apps off a P128 Corsair SSD. Current setup is to the left.

    Settings for vantage are Performance also...

    Any thoughts?
     
  2. Super XP

    Super XP

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Messages:
    2,978 (0.67/day)
    Thanks Received:
    606
    Location:
    Ancient Greece, Acropolis (Time Lord)
    I wonder why the CPU score didn't come through? But anyway great score nevertheless:rockout:
     
    10 Year Member at TPU
  3. kid41212003

    kid41212003

    Joined:
    Jul 2, 2008
    Messages:
    3,588 (1.09/day)
    Thanks Received:
    539
    Location:
    California
    'cause the last cards you used were NVIDIA, and PhysX was enable.
     
  4. bpgt64

    bpgt64

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,705 (0.54/day)
    Thanks Received:
    277
    Location:
    ATL, GA
    Thats some horse @#$% that it affects the CPU score...
     
  5. overclocking101

    overclocking101

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    2,998 (1.00/day)
    Thanks Received:
    465
    Location:
    vermont
    were your last gpu's nvidia?? if so he's right physx jacks up your cpu score.
     
  6. bpgt64

    bpgt64

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,705 (0.54/day)
    Thanks Received:
    277
    Location:
    ATL, GA
    Yea, I had dual GTX 275s and my GF had an HD 4870 X2. My HD 4870 X2 died and by a stroke of good luck Newegg gave me 550 for the X2 and I sold one of the GTX 275s for 150, put in another 100 bucks and got dual HD 5870s. And my GF got a since GTX 275 :p
     
  7. Zubasa

    Zubasa

    Joined:
    Oct 1, 2006
    Messages:
    3,999 (1.02/day)
    Thanks Received:
    470
    Location:
    Hong Kong
    Disable the GPU Physx in Vantage settings and you will see the real CPU score. ;)
    It was quite a FAIL for futuremark to use Physx for their way of calculating CPU score, I guess they didn't see nVidia comming.
     
    10 Year Member at TPU
  8. JJ-Sheridan

    JJ-Sheridan New Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Messages:
    38 (0.01/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    our Galaxy
    My results. 2xHD5870CF Cat. 9.12 (stock clocks) + 8800GTX
    P29974
    [​IMG]
    X15250
    [​IMG]
    I don't know, why GPU-Z shows catalyst 9.0...:confused:
     
  9. crazyeyesreaper

    crazyeyesreaper Chief Broken Rig

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    8,674 (2.88/day)
    Thanks Received:
    3,580
    Location:
    04578
    so not be off topic but for the OP did those 5870s spank crysis ;) as i sai they would?

    "well the 5870s will do more then destroy crysis they will destroy it sleep with its girlfriend and tea bag it as well" -crazyeyesreaper

    :roll:
     
  10. bpgt64

    bpgt64

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,705 (0.54/day)
    Thanks Received:
    277
    Location:
    ATL, GA
    Yes and No; Yes they did awesome with regular crysis, and I need to hassle EA to free-up an install on Warhead for me to play with... I'll go d/l the bench marker to test now though.

    See that just makes me wanna get a Geforce 8800 and slap it in my third PCE slot... harrumph.
     
    Last edited: Jan 24, 2010

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)