• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

hd 7970 vapor-x voltage locked

Joined
Oct 29, 2012
Messages
1,888 (1.01/day)
Likes
742
Location
CZ
System Name TITAN Slayer / CPUCannon / MassFX
Processor i7 5960X @ 4.6Ghz / i7 3960x @5.0Ghz / FX6350 @ 4.?Ghz
Motherboard Rampage V Extreme / Rampage IV Extreme / MSI 970 Gaming
Cooling Phanteks PHTC14PE 2.5K 145mm TRs / Custom waterloop / Phanteks PHTC14PE + 3K 140mm Noctuas
Memory Crucial 2666 11-13-13-25 1.45V / G.skill RipjawsX 2400 10-12-12-34 1.7V / Crucial 2133 9-9-9-27 1.7V
Video Card(s) 3 Fury X in CF / R9 Fury 3840 cores 1145/570 1.3V / Nothing ATM
Storage 500GB Crucial SSD and 3TB WD Black / WD 1TB Black(OS) + WD 3TB Green / WD 1TB Blue
Display(s) LG 29UM67 80Hz/Asus mx299q 2560x1080 @ 84Hz / Asus VX239 1920x1080 @60hz
Case Dismatech easy v3.0 / Xigmatek Alfar (Open side panel)
Audio Device(s) M-audio M-track / realtek ALC 1150
Power Supply EVGA G2 1600W / CoolerMaster V1000 / Seasonic 620 M12-II
Mouse Mouse in review process/Razer Naga Epic 2011/Razer Naga 2014
Keyboard Keyboard in review process / Razer Blackwidow Ultimate 2014/Razer Blackwidow Ultimate 2011
Software Windows 7 Ultimate / Windows 7 ultimate / Windows 7 ultimate
Benchmark Scores cinebench 15.41 3960x @ 5.3ghz Wprime32m 3.352 3960x @ 5.25ghz Super PI 32m: 6m 42s 472ms @5.25ghz
#1
I have a HD 7970 Vapor-x and I can't get the voltage to change no matter what I do the card runs ~1115mv the only thing I haven't done is flash my bios. with MSI AB I got some reaction but it was messed up appling lower then set voltage and frequency jumping with temps in the low 70s
these are some of my GPUz read outs (edited to fit and make sense).
2012-10-29 10:01:15 ,300.0mhz,150.0mhz,37.0C,1.246Vcore,1.500V mem
My GPUs default vcore is 1.256v so that above is what the voltage should be in games and Furmark but that read is f1.221,1.500rom idle
These reads are from running Furmark:
2012-10-29 09:52:18 ,1175.0,1650.0,71.0,1.172,1.500
2012-10-29 09:52:19 ,501.0,1500.0,69.0,

Help
 
Joined
Mar 29, 2012
Messages
409 (0.20/day)
Likes
84
Location
brčko dc/bosnia and herzegovina
System Name windows 10 pro 64bit
Processor i5 6600k 4.6ghz 1.37v
Motherboard asus maximus viii gene
Cooling Fractal Design Kelvin S24
Memory 2x8(16)GB 2860mhz
Video Card(s) gtx 970 4gb MSI
Storage ssd crusial 128gb 6gb/s
Display(s) dell E248WFP 24" 1200p
Case Aerocool DS Cube
Audio Device(s) asus motherboard intergrated
Power Supply be Quiet pure power L8 600w
Software my favorite World of Tanks :) is that a software?? :)
#2
I have a HD 7970 Vapor-x and I can't get the voltage to change no matter what I do the card runs ~1115mv the only thing I haven't done is flash my bios. with MSI AB I got some reaction but it was messed up appling lower then set voltage and frequency jumping with temps in the low 70s
these are some of my GPUz read outs (edited to fit and make sense).
2012-10-29 10:01:15 ,300.0mhz,150.0mhz,37.0C,1.246Vcore,1.500V mem
My GPUs default vcore is 1.256v so that above is what the voltage should be in games and Furmark but that read is f1.221,1.500rom idle
These reads are from running Furmark:
2012-10-29 09:52:18 ,1175.0,1650.0,71.0,1.172,1.500
2012-10-29 09:52:19 ,501.0,1500.0,69.0,

Help
wel to be honest i think this is not any simpler then gpu-z picture would be!!
im sry i dont own one ,but from what i have read those card are made for overclocking!!
so voltage tweak should work, maybe some other software for overclocking??:nutkick:
 
Joined
Oct 29, 2012
Messages
1,888 (1.01/day)
Likes
742
Location
CZ
System Name TITAN Slayer / CPUCannon / MassFX
Processor i7 5960X @ 4.6Ghz / i7 3960x @5.0Ghz / FX6350 @ 4.?Ghz
Motherboard Rampage V Extreme / Rampage IV Extreme / MSI 970 Gaming
Cooling Phanteks PHTC14PE 2.5K 145mm TRs / Custom waterloop / Phanteks PHTC14PE + 3K 140mm Noctuas
Memory Crucial 2666 11-13-13-25 1.45V / G.skill RipjawsX 2400 10-12-12-34 1.7V / Crucial 2133 9-9-9-27 1.7V
Video Card(s) 3 Fury X in CF / R9 Fury 3840 cores 1145/570 1.3V / Nothing ATM
Storage 500GB Crucial SSD and 3TB WD Black / WD 1TB Black(OS) + WD 3TB Green / WD 1TB Blue
Display(s) LG 29UM67 80Hz/Asus mx299q 2560x1080 @ 84Hz / Asus VX239 1920x1080 @60hz
Case Dismatech easy v3.0 / Xigmatek Alfar (Open side panel)
Audio Device(s) M-audio M-track / realtek ALC 1150
Power Supply EVGA G2 1600W / CoolerMaster V1000 / Seasonic 620 M12-II
Mouse Mouse in review process/Razer Naga Epic 2011/Razer Naga 2014
Keyboard Keyboard in review process / Razer Blackwidow Ultimate 2014/Razer Blackwidow Ultimate 2011
Software Windows 7 Ultimate / Windows 7 ultimate / Windows 7 ultimate
Benchmark Scores cinebench 15.41 3960x @ 5.3ghz Wprime32m 3.352 3960x @ 5.25ghz Super PI 32m: 6m 42s 472ms @5.25ghz
#3
no gpu-z screenshot

my frequency and voltage change really quickly so It's hard to get a screen shot as for software I used MSI AB, ASUS GPU tweak, Trixx
both trixx and AB have the voltage slider unlocked and I can slide it up and down but my voltage reads stay at the default 1112mv/1172mv if I set my card to 1115mv/1175mv in AB but that's the settings option not through the voltage slider and that's about as much as I can get the voltage to change without changing the BIOS. which I tried using ATIwinflash but it keeps giving me errors saying subsystemIDs mismatch.
 
Joined
Feb 12, 2006
Messages
2,289 (0.53/day)
Likes
410
System Name MONEY PIT
Processor i7-3770K @ 4800 1.20v batch #3231B415 Delided
Motherboard ASrock Z77 OC Formula w onboard waterblocks
Cooling Apogee HD, MCP655,rad MCR320-XP,Micro Rev2 res
Memory G,skill Trident X F3-2400C10D-16GTX
Video Card(s) EVGA GTX 980 Ti Classified with EK nickel/acetal waterblock installed
Storage 2x120gig Wildfire raid0 2x120gig VERTEX3 raid0
Display(s) 3/ Samsung2343bwx + 65in LG 4K
Case NZXT Phantom White w/red
Audio Device(s) ReCon3d fatal1ty pro, Logitech z906 THX
Power Supply corsair AX860i
Mouse Rat7
Software 64bit ++++ win 10
#4
giving me errors saying subsystemIDs mismatch
can you post the screen shot of gpu-z anyway so we can see the bios that's on the card now ....is it a new card or e-bay special ;)...
the bios # should look= VER015.014.000.004.000000
 
Last edited:

AsRock

TPU addict
Joined
Jun 23, 2007
Messages
15,319 (4.00/day)
Likes
4,725
Location
US
Processor 2500k \ 3770k
Motherboard ASRock Z68 \ Z77
Memory Samsung low profile 1600
Video Card(s) XFX 6770 \ XFX R9 290X
Storage Intel 80Gb (SATA2) WD 250Gb \ Team SSD+Samsung Evo 250Gb+500Gb+ 2xCorsair Force+WD250GbHDD
Display(s) Samsung 1080P \ Toshiba HDTV 1080P
Case HTPC400 \ Thermaltake Armor case ( original ), With Zalman fan controller ( wattage usage ).
Audio Device(s) Yamaha RX-V475 \ Marantz SR5008 Tannoy Mercury MKII Paradigm 5SE + Tannoy Mercury F4
Power Supply PC&Power 750w \ Seasonic 750w MKII
Mouse MS intelimouse \ Logitech G700s + Steelseries Sensei wireless
Keyboard Logitech K120 \ ROCCAT MK Pro ( modded amber leds )
Benchmark Scores Meh benchmarks.
#5
Joined
Oct 29, 2012
Messages
1,888 (1.01/day)
Likes
742
Location
CZ
System Name TITAN Slayer / CPUCannon / MassFX
Processor i7 5960X @ 4.6Ghz / i7 3960x @5.0Ghz / FX6350 @ 4.?Ghz
Motherboard Rampage V Extreme / Rampage IV Extreme / MSI 970 Gaming
Cooling Phanteks PHTC14PE 2.5K 145mm TRs / Custom waterloop / Phanteks PHTC14PE + 3K 140mm Noctuas
Memory Crucial 2666 11-13-13-25 1.45V / G.skill RipjawsX 2400 10-12-12-34 1.7V / Crucial 2133 9-9-9-27 1.7V
Video Card(s) 3 Fury X in CF / R9 Fury 3840 cores 1145/570 1.3V / Nothing ATM
Storage 500GB Crucial SSD and 3TB WD Black / WD 1TB Black(OS) + WD 3TB Green / WD 1TB Blue
Display(s) LG 29UM67 80Hz/Asus mx299q 2560x1080 @ 84Hz / Asus VX239 1920x1080 @60hz
Case Dismatech easy v3.0 / Xigmatek Alfar (Open side panel)
Audio Device(s) M-audio M-track / realtek ALC 1150
Power Supply EVGA G2 1600W / CoolerMaster V1000 / Seasonic 620 M12-II
Mouse Mouse in review process/Razer Naga Epic 2011/Razer Naga 2014
Keyboard Keyboard in review process / Razer Blackwidow Ultimate 2014/Razer Blackwidow Ultimate 2011
Software Windows 7 Ultimate / Windows 7 ultimate / Windows 7 ultimate
Benchmark Scores cinebench 15.41 3960x @ 5.3ghz Wprime32m 3.352 3960x @ 5.25ghz Super PI 32m: 6m 42s 472ms @5.25ghz
#6
the cards brand new because I bought it a week after it was released in the Czech Republic
 

AsRock

TPU addict
Joined
Jun 23, 2007
Messages
15,319 (4.00/day)
Likes
4,725
Location
US
Processor 2500k \ 3770k
Motherboard ASRock Z68 \ Z77
Memory Samsung low profile 1600
Video Card(s) XFX 6770 \ XFX R9 290X
Storage Intel 80Gb (SATA2) WD 250Gb \ Team SSD+Samsung Evo 250Gb+500Gb+ 2xCorsair Force+WD250GbHDD
Display(s) Samsung 1080P \ Toshiba HDTV 1080P
Case HTPC400 \ Thermaltake Armor case ( original ), With Zalman fan controller ( wattage usage ).
Audio Device(s) Yamaha RX-V475 \ Marantz SR5008 Tannoy Mercury MKII Paradigm 5SE + Tannoy Mercury F4
Power Supply PC&Power 750w \ Seasonic 750w MKII
Mouse MS intelimouse \ Logitech G700s + Steelseries Sensei wireless
Keyboard Logitech K120 \ ROCCAT MK Pro ( modded amber leds )
Benchmark Scores Meh benchmarks.
#7
the cards brand new because I bought it a week after it was released in the Czech Republic
http://img.techpowerup.org/121031/GPU-Z.gif
Use the second tab at the top called sensors and make sure the box is ticked at the bottom to keep refreshing..

Then go play a game for a while and quite it and hover your mouse over the red graphs and it will give the required information. You can all so click the numbers to for min\max\avg\current as well.
 
Joined
Feb 12, 2006
Messages
2,289 (0.53/day)
Likes
410
System Name MONEY PIT
Processor i7-3770K @ 4800 1.20v batch #3231B415 Delided
Motherboard ASrock Z77 OC Formula w onboard waterblocks
Cooling Apogee HD, MCP655,rad MCR320-XP,Micro Rev2 res
Memory G,skill Trident X F3-2400C10D-16GTX
Video Card(s) EVGA GTX 980 Ti Classified with EK nickel/acetal waterblock installed
Storage 2x120gig Wildfire raid0 2x120gig VERTEX3 raid0
Display(s) 3/ Samsung2343bwx + 65in LG 4K
Case NZXT Phantom White w/red
Audio Device(s) ReCon3d fatal1ty pro, Logitech z906 THX
Power Supply corsair AX860i
Mouse Rat7
Software 64bit ++++ win 10
#8
looking@ the bios string would make that card the vapor-x Ghz edition with the Tahti XT2 core.. the stock clocks 1050/1500...your showing 1165/1675 great clocks for stock volts! if you go to " C:\Users\GaMer\AppData\Local\ATI\ACE " use the 'edit' to view the "profiles XML" close to the botton of the file you should see the Core Voltage Target the value of Want_1 will be the volt's set by the drivers
<Property name="Want_0" value="850" />
<Property name="Want_1" value="1170" />
above is for a Lightning Tahti XT
Unless Sapphire changed the controller on that revision of the card you should be able to use TRIXX for voltage ajustments. The fastest way to see if it's the card that can't be ajusted is to try it in another system. IS that possible???
??? IF you flip the switch to the 2nd bios do you have any voltage ajustment then ??
 

Attachments

Last edited:
Joined
Oct 29, 2012
Messages
1,888 (1.01/day)
Likes
742
Location
CZ
System Name TITAN Slayer / CPUCannon / MassFX
Processor i7 5960X @ 4.6Ghz / i7 3960x @5.0Ghz / FX6350 @ 4.?Ghz
Motherboard Rampage V Extreme / Rampage IV Extreme / MSI 970 Gaming
Cooling Phanteks PHTC14PE 2.5K 145mm TRs / Custom waterloop / Phanteks PHTC14PE + 3K 140mm Noctuas
Memory Crucial 2666 11-13-13-25 1.45V / G.skill RipjawsX 2400 10-12-12-34 1.7V / Crucial 2133 9-9-9-27 1.7V
Video Card(s) 3 Fury X in CF / R9 Fury 3840 cores 1145/570 1.3V / Nothing ATM
Storage 500GB Crucial SSD and 3TB WD Black / WD 1TB Black(OS) + WD 3TB Green / WD 1TB Blue
Display(s) LG 29UM67 80Hz/Asus mx299q 2560x1080 @ 84Hz / Asus VX239 1920x1080 @60hz
Case Dismatech easy v3.0 / Xigmatek Alfar (Open side panel)
Audio Device(s) M-audio M-track / realtek ALC 1150
Power Supply EVGA G2 1600W / CoolerMaster V1000 / Seasonic 620 M12-II
Mouse Mouse in review process/Razer Naga Epic 2011/Razer Naga 2014
Keyboard Keyboard in review process / Razer Blackwidow Ultimate 2014/Razer Blackwidow Ultimate 2011
Software Windows 7 Ultimate / Windows 7 ultimate / Windows 7 ultimate
Benchmark Scores cinebench 15.41 3960x @ 5.3ghz Wprime32m 3.352 3960x @ 5.25ghz Super PI 32m: 6m 42s 472ms @5.25ghz
#9
I can't test on a different system.
my profiles file reads:
<Feature name="CoreVoltageTarget_PCI_VEN_1002&DEV_6798&SUBSYS_30001002&REV_00_4&B16BFE2&0&0010A">
<Property name="Want_0" value="850"/>
<Property name="Want_1" value="1256"/>
1256mv is default for the second bios of the vapor-x card
I tried both BIOSes neither makes a difference.
here are screenshots of GPUz with the force constant voltage option ticked in AB:
no load

load

as you can see my voltage no load is ~1.256 the voltage which is default for the second BIOS however my load voltage is 100mv less so I have no idea what's going on if I didn't have the force constant voltage option ticked in AB my no load voltage would be ~0.850 but the load voltage would drop to ~1.112
 
Joined
Feb 12, 2006
Messages
2,289 (0.53/day)
Likes
410
System Name MONEY PIT
Processor i7-3770K @ 4800 1.20v batch #3231B415 Delided
Motherboard ASrock Z77 OC Formula w onboard waterblocks
Cooling Apogee HD, MCP655,rad MCR320-XP,Micro Rev2 res
Memory G,skill Trident X F3-2400C10D-16GTX
Video Card(s) EVGA GTX 980 Ti Classified with EK nickel/acetal waterblock installed
Storage 2x120gig Wildfire raid0 2x120gig VERTEX3 raid0
Display(s) 3/ Samsung2343bwx + 65in LG 4K
Case NZXT Phantom White w/red
Audio Device(s) ReCon3d fatal1ty pro, Logitech z906 THX
Power Supply corsair AX860i
Mouse Rat7
Software 64bit ++++ win 10
#10
if I didn't have the force constant voltage option ticked in AB my no load voltage would be ~0.850 but the load voltage would drop to ~1.112
GPU-Z is reading the V's from the driver file not the 'realtime' volts. you can get realtime reads in AB you just need to edit a file in it. file location is C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner\Profiles\VEN_1002&DEV.......cfg..
you can use notepad to edit the cfg file add :

[Settings]
VDDC_CHL8228_VIDReadback = 0
MVDDC_CHL8228_VIDReadback = 0

these cards Have a nasty vdroop that you will see in real time. make sure you have force constant voltage option UNticked.

once you have some reads you might want to re&re the drivers and clean the registry to see if you can ajust V's
 
Joined
Oct 29, 2012
Messages
1,888 (1.01/day)
Likes
742
Location
CZ
System Name TITAN Slayer / CPUCannon / MassFX
Processor i7 5960X @ 4.6Ghz / i7 3960x @5.0Ghz / FX6350 @ 4.?Ghz
Motherboard Rampage V Extreme / Rampage IV Extreme / MSI 970 Gaming
Cooling Phanteks PHTC14PE 2.5K 145mm TRs / Custom waterloop / Phanteks PHTC14PE + 3K 140mm Noctuas
Memory Crucial 2666 11-13-13-25 1.45V / G.skill RipjawsX 2400 10-12-12-34 1.7V / Crucial 2133 9-9-9-27 1.7V
Video Card(s) 3 Fury X in CF / R9 Fury 3840 cores 1145/570 1.3V / Nothing ATM
Storage 500GB Crucial SSD and 3TB WD Black / WD 1TB Black(OS) + WD 3TB Green / WD 1TB Blue
Display(s) LG 29UM67 80Hz/Asus mx299q 2560x1080 @ 84Hz / Asus VX239 1920x1080 @60hz
Case Dismatech easy v3.0 / Xigmatek Alfar (Open side panel)
Audio Device(s) M-audio M-track / realtek ALC 1150
Power Supply EVGA G2 1600W / CoolerMaster V1000 / Seasonic 620 M12-II
Mouse Mouse in review process/Razer Naga Epic 2011/Razer Naga 2014
Keyboard Keyboard in review process / Razer Blackwidow Ultimate 2014/Razer Blackwidow Ultimate 2011
Software Windows 7 Ultimate / Windows 7 ultimate / Windows 7 ultimate
Benchmark Scores cinebench 15.41 3960x @ 5.3ghz Wprime32m 3.352 3960x @ 5.25ghz Super PI 32m: 6m 42s 472ms @5.25ghz
#11
so I did the thing with AB and now it reads the exact same volts as GPU-Z.

I also noticed that when i move it to a different PCIe slot my card won't display anything.
 
Joined
Oct 29, 2012
Messages
1,888 (1.01/day)
Likes
742
Location
CZ
System Name TITAN Slayer / CPUCannon / MassFX
Processor i7 5960X @ 4.6Ghz / i7 3960x @5.0Ghz / FX6350 @ 4.?Ghz
Motherboard Rampage V Extreme / Rampage IV Extreme / MSI 970 Gaming
Cooling Phanteks PHTC14PE 2.5K 145mm TRs / Custom waterloop / Phanteks PHTC14PE + 3K 140mm Noctuas
Memory Crucial 2666 11-13-13-25 1.45V / G.skill RipjawsX 2400 10-12-12-34 1.7V / Crucial 2133 9-9-9-27 1.7V
Video Card(s) 3 Fury X in CF / R9 Fury 3840 cores 1145/570 1.3V / Nothing ATM
Storage 500GB Crucial SSD and 3TB WD Black / WD 1TB Black(OS) + WD 3TB Green / WD 1TB Blue
Display(s) LG 29UM67 80Hz/Asus mx299q 2560x1080 @ 84Hz / Asus VX239 1920x1080 @60hz
Case Dismatech easy v3.0 / Xigmatek Alfar (Open side panel)
Audio Device(s) M-audio M-track / realtek ALC 1150
Power Supply EVGA G2 1600W / CoolerMaster V1000 / Seasonic 620 M12-II
Mouse Mouse in review process/Razer Naga Epic 2011/Razer Naga 2014
Keyboard Keyboard in review process / Razer Blackwidow Ultimate 2014/Razer Blackwidow Ultimate 2011
Software Windows 7 Ultimate / Windows 7 ultimate / Windows 7 ultimate
Benchmark Scores cinebench 15.41 3960x @ 5.3ghz Wprime32m 3.352 3960x @ 5.25ghz Super PI 32m: 6m 42s 472ms @5.25ghz
#12
so I did some more testing with different stress test and found out that furmark is causing the voltage to be bellow default settings so I will no longer use it however my GPU still won't let me up the core voltage
 
Joined
Feb 12, 2006
Messages
2,289 (0.53/day)
Likes
410
System Name MONEY PIT
Processor i7-3770K @ 4800 1.20v batch #3231B415 Delided
Motherboard ASrock Z77 OC Formula w onboard waterblocks
Cooling Apogee HD, MCP655,rad MCR320-XP,Micro Rev2 res
Memory G,skill Trident X F3-2400C10D-16GTX
Video Card(s) EVGA GTX 980 Ti Classified with EK nickel/acetal waterblock installed
Storage 2x120gig Wildfire raid0 2x120gig VERTEX3 raid0
Display(s) 3/ Samsung2343bwx + 65in LG 4K
Case NZXT Phantom White w/red
Audio Device(s) ReCon3d fatal1ty pro, Logitech z906 THX
Power Supply corsair AX860i
Mouse Rat7
Software 64bit ++++ win 10
#13
Joined
Oct 29, 2012
Messages
1,888 (1.01/day)
Likes
742
Location
CZ
System Name TITAN Slayer / CPUCannon / MassFX
Processor i7 5960X @ 4.6Ghz / i7 3960x @5.0Ghz / FX6350 @ 4.?Ghz
Motherboard Rampage V Extreme / Rampage IV Extreme / MSI 970 Gaming
Cooling Phanteks PHTC14PE 2.5K 145mm TRs / Custom waterloop / Phanteks PHTC14PE + 3K 140mm Noctuas
Memory Crucial 2666 11-13-13-25 1.45V / G.skill RipjawsX 2400 10-12-12-34 1.7V / Crucial 2133 9-9-9-27 1.7V
Video Card(s) 3 Fury X in CF / R9 Fury 3840 cores 1145/570 1.3V / Nothing ATM
Storage 500GB Crucial SSD and 3TB WD Black / WD 1TB Black(OS) + WD 3TB Green / WD 1TB Blue
Display(s) LG 29UM67 80Hz/Asus mx299q 2560x1080 @ 84Hz / Asus VX239 1920x1080 @60hz
Case Dismatech easy v3.0 / Xigmatek Alfar (Open side panel)
Audio Device(s) M-audio M-track / realtek ALC 1150
Power Supply EVGA G2 1600W / CoolerMaster V1000 / Seasonic 620 M12-II
Mouse Mouse in review process/Razer Naga Epic 2011/Razer Naga 2014
Keyboard Keyboard in review process / Razer Blackwidow Ultimate 2014/Razer Blackwidow Ultimate 2011
Software Windows 7 Ultimate / Windows 7 ultimate / Windows 7 ultimate
Benchmark Scores cinebench 15.41 3960x @ 5.3ghz Wprime32m 3.352 3960x @ 5.25ghz Super PI 32m: 6m 42s 472ms @5.25ghz
#14
Solution :)

So I was messing around with the card some more and basically found the following everything goes wrong because of overdrive just use AB because catalyst really really doesn't like this card and causes the low voltage. So to fix my problems I went into CCC unchecked the enable AMD overdrive option and now I get true voltage of 1.218-1.256v when playing Planetside 2 at 40-70 FPS thanks to a 1165mhz overclock. Temps are 58C thanks to my custom and loud fan profile
 
Joined
Feb 12, 2006
Messages
2,289 (0.53/day)
Likes
410
System Name MONEY PIT
Processor i7-3770K @ 4800 1.20v batch #3231B415 Delided
Motherboard ASrock Z77 OC Formula w onboard waterblocks
Cooling Apogee HD, MCP655,rad MCR320-XP,Micro Rev2 res
Memory G,skill Trident X F3-2400C10D-16GTX
Video Card(s) EVGA GTX 980 Ti Classified with EK nickel/acetal waterblock installed
Storage 2x120gig Wildfire raid0 2x120gig VERTEX3 raid0
Display(s) 3/ Samsung2343bwx + 65in LG 4K
Case NZXT Phantom White w/red
Audio Device(s) ReCon3d fatal1ty pro, Logitech z906 THX
Power Supply corsair AX860i
Mouse Rat7
Software 64bit ++++ win 10
#15
gald to see you got it worked out
 
Joined
Mar 29, 2012
Messages
409 (0.20/day)
Likes
84
Location
brčko dc/bosnia and herzegovina
System Name windows 10 pro 64bit
Processor i5 6600k 4.6ghz 1.37v
Motherboard asus maximus viii gene
Cooling Fractal Design Kelvin S24
Memory 2x8(16)GB 2860mhz
Video Card(s) gtx 970 4gb MSI
Storage ssd crusial 128gb 6gb/s
Display(s) dell E248WFP 24" 1200p
Case Aerocool DS Cube
Audio Device(s) asus motherboard intergrated
Power Supply be Quiet pure power L8 600w
Software my favorite World of Tanks :) is that a software?? :)
#16
glad to see u figured it out!!i was wondering why it wont OC(raise voltage)
i was all into amd just becouse their OC potential..,then u came and crush my world... :)
but now that i see its working like a charm all into it again!!
 
Joined
Apr 10, 2010
Messages
1,675 (0.60/day)
Likes
298
Location
London
System Name Jaspe
Processor i7 3820 4.4Ghz
Motherboard BIOSTAR TPower X79
Cooling Thermalright Archon Rev. A
Memory 16Gb G.Skill Ripjaws 1866mhz
Video Card(s) AMD 290X
Storage Crucial M500 WD 600Gb Velociraptor
Display(s) AOC Q2778VQE
Case In Win GRone
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec Signature 650
Software Windows 10 Home
#17
I've heard some of this cards are voltage locked, is that true?
 
Joined
Apr 10, 2010
Messages
1,675 (0.60/day)
Likes
298
Location
London
System Name Jaspe
Processor i7 3820 4.4Ghz
Motherboard BIOSTAR TPower X79
Cooling Thermalright Archon Rev. A
Memory 16Gb G.Skill Ripjaws 1866mhz
Video Card(s) AMD 290X
Storage Crucial M500 WD 600Gb Velociraptor
Display(s) AOC Q2778VQE
Case In Win GRone
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec Signature 650
Software Windows 10 Home
#18
I got mine and it seems it's not voltage locked. So far so good.