• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Help!(6950 BSOD)

Joined
Mar 23, 2013
Messages
17 (0.01/day)
Likes
0
System Name Alienware Auroura r3 (shitty price)
Processor intel quad-core 2600k overclocked to 4.1GHz
Motherboard intel P67
Cooling unknown
Memory 8GB
Video Card(s) Amd crossfire dual radeon HD 6950
Storage 2TB raid 0
Case Aurora r3
Power Supply 875w
Software Windows 7 64bit (hate win8 unless i have a tablet
#1
I have a reference design dual AMD radeon HD 6950
I was flashing it to be a 6970 then I rebooted now I have a blue screen of death. I can't do anything now.
Attempts: I did the BIOS 1-2 didn't work still BSOD
Any replies thanks.
 
Joined
Mar 14, 2009
Messages
3,338 (1.04/day)
Likes
1,087
Location
Ohio
System Name Spanky
Processor Ryzen 1400
Motherboard MSI 350 gaming pro
Cooling NZXT Kracken X42
Memory 8gb Crucial 2133 at 2667
Video Card(s) Nvidia 1060
Storage 250gb WD blue
Display(s) Acer 32" 2560x1440
Case Raidmax Sigma
Audio Device(s) Sound Blaster Audigy FX
Power Supply Seasonic
Mouse Epicgear
Keyboard Razer Deatstalker
Software Windows 10Pro x64
#2
If you have integrated graphics boot to that and reflash your 6950 to a 6950 bios...
a few questions....
have you flashed it before?
does your mobo have a uefi bios?
 
Joined
Mar 23, 2013
Messages
17 (0.01/day)
Likes
0
System Name Alienware Auroura r3 (shitty price)
Processor intel quad-core 2600k overclocked to 4.1GHz
Motherboard intel P67
Cooling unknown
Memory 8GB
Video Card(s) Amd crossfire dual radeon HD 6950
Storage 2TB raid 0
Case Aurora r3
Power Supply 875w
Software Windows 7 64bit (hate win8 unless i have a tablet
#3
No I haven't flashed before and don't know if my mobo has a UEFI BIOS
But the Mobo is: Intel P67 express chipset w/unlocked bios, CPU socket 1155 which the CPU is intel quad-core 2600k
 
Joined
Jan 17, 2010
Messages
10,033 (3.47/day)
Likes
6,635
Location
Oregon
System Name Delta // Alpha-HTPC
Processor Intel i7 6700K // Intel i5 4570
Motherboard GIGABYTE Z270X-Gaming K7 // Gigabyte H97M -D3H
Cooling Corsair H80i V2 // Silverstone NT-06 Pro
Memory Corsair DDR4 3000 32gb //G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 1600
Video Card(s) EVGA GTX980ti// EVGA GTX 1050ti
Storage Samsung 950 Pro 512, 2 Tb FireCuda// Samsung 850 Pro, 1 X 4 Tb HGST, 1 x 6Tb Toshiba
Display(s) ASUS PB278Q 27" 1440X 2560 // 50" Samsung Plasma 720p
Case Corsair Obsidian Series 550D // Silverstone Granada GD05
Audio Device(s) ASUS Xonar DGX // HDMI to Yamaha RX V571
Power Supply Corsair TX850M // SeaSonic G Series 550w
Mouse Logitech G502
Keyboard Corsair K70
Software Windows 10 64bit // Windows 7 64bit with Kodi
#4
What brand Motherboard?
 
Joined
Mar 23, 2013
Messages
17 (0.01/day)
Likes
0
System Name Alienware Auroura r3 (shitty price)
Processor intel quad-core 2600k overclocked to 4.1GHz
Motherboard intel P67
Cooling unknown
Memory 8GB
Video Card(s) Amd crossfire dual radeon HD 6950
Storage 2TB raid 0
Case Aurora r3
Power Supply 875w
Software Windows 7 64bit (hate win8 unless i have a tablet
#6
Joined
Mar 14, 2009
Messages
3,338 (1.04/day)
Likes
1,087
Location
Ohio
System Name Spanky
Processor Ryzen 1400
Motherboard MSI 350 gaming pro
Cooling NZXT Kracken X42
Memory 8gb Crucial 2133 at 2667
Video Card(s) Nvidia 1060
Storage 250gb WD blue
Display(s) Acer 32" 2560x1440
Case Raidmax Sigma
Audio Device(s) Sound Blaster Audigy FX
Power Supply Seasonic
Mouse Epicgear
Keyboard Razer Deatstalker
Software Windows 10Pro x64
#7
Joined
Mar 23, 2013
Messages
17 (0.01/day)
Likes
0
System Name Alienware Auroura r3 (shitty price)
Processor intel quad-core 2600k overclocked to 4.1GHz
Motherboard intel P67
Cooling unknown
Memory 8GB
Video Card(s) Amd crossfire dual radeon HD 6950
Storage 2TB raid 0
Case Aurora r3
Power Supply 875w
Software Windows 7 64bit (hate win8 unless i have a tablet
#8
Don't 6950's have dual bios? use the second bios to boot up then switch to the bad one and flash again.
Sorry for double posting but how do I flash? Do I need a USB?
 
Joined
Mar 23, 2013
Messages
17 (0.01/day)
Likes
0
System Name Alienware Auroura r3 (shitty price)
Processor intel quad-core 2600k overclocked to 4.1GHz
Motherboard intel P67
Cooling unknown
Memory 8GB
Video Card(s) Amd crossfire dual radeon HD 6950
Storage 2TB raid 0
Case Aurora r3
Power Supply 875w
Software Windows 7 64bit (hate win8 unless i have a tablet
#9
Don't 6950's have dual bios? use the second bios to boot up then switch to the bad one and flash again.
but how do I flash? Do I need a USB?
 
Joined
Mar 14, 2009
Messages
3,338 (1.04/day)
Likes
1,087
Location
Ohio
System Name Spanky
Processor Ryzen 1400
Motherboard MSI 350 gaming pro
Cooling NZXT Kracken X42
Memory 8gb Crucial 2133 at 2667
Video Card(s) Nvidia 1060
Storage 250gb WD blue
Display(s) Acer 32" 2560x1440
Case Raidmax Sigma
Audio Device(s) Sound Blaster Audigy FX
Power Supply Seasonic
Mouse Epicgear
Keyboard Razer Deatstalker
Software Windows 10Pro x64
#11
you should have a little switch on your 6950...switch it to the other position
 
Joined
Mar 23, 2013
Messages
17 (0.01/day)
Likes
0
System Name Alienware Auroura r3 (shitty price)
Processor intel quad-core 2600k overclocked to 4.1GHz
Motherboard intel P67
Cooling unknown
Memory 8GB
Video Card(s) Amd crossfire dual radeon HD 6950
Storage 2TB raid 0
Case Aurora r3
Power Supply 875w
Software Windows 7 64bit (hate win8 unless i have a tablet
#12
Sorry for the inconvenience but my English is bad + I'm 12
I've changed the VBIOS to 2 rather than 1 it works but one thing it says go to windows or go to windows check up I chooses the windows check up and now some of my stuff is gone. :(
EDIT my GPU-Z says the 6950 its it its "stock position"

EDIT2 im going to flash the VBIOS to 1 so i can have my normal settings back and try and do it again if it fails i may have to stay VBIOS 2 wish me luck

Edit 3: it is done having a check on GPUZ... Normal condition all I need is to try and flash it to 6970 if it doesn't work then I have to put it to stock again and not unlocking the 6950
Still sorry for the inconvenience but it worked!
 

Attachments

Last edited: