• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Help flashing 5700

Giggles22031

New Member
Joined
Jan 5, 2020
Messages
1 (0.02/day)
Sorry if this is the wrong place to post this but every time I try to flash the bios on my Gigabyte 5700 OC to the Gigabyte 5700xt OC Bios I just get the message Subsystem IDs mismatch any Idea how to fix this if there is a fix? Thanks in advance
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
29,586 (6.40/day)
Location
Republic of Texas (True Patriot)
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
Sorry if this is the wrong place to post this but every time I try to flash the bios on my Gigabyte 5700 OC to the Gigabyte 5700xt OC Bios I just get the message Subsystem IDs mismatch any Idea how to fix this if there is a fix? Thanks in advance
Its a safety measure to stop you from bricking the card. I can help but i need white sticker pics from card and a gpu-z screenshot.
 
Top