1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Help picking a 50$ mobo

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by ShadowFold, Feb 13, 2008.

  1. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,919 (5.01/day)
    Thanks Received:
    1,643
    Location:
    Omaha, NE
    Last edited: Feb 17, 2008
  2. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,679 (5.38/day)
    Thanks Received:
    4,790
    Location:
    Youngstown, OH
    Tellin yah man,get the Abit IB9 if your looking for a sub 50 overclocking board, not guaranteed 500FSB but it should do 350-380fsb.
     
    ShadowFold says thanks.
    10 Year Member at TPU
  3. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,919 (5.01/day)
    Thanks Received:
    1,643
    Location:
    Omaha, NE
    My friend has a ASUS Geforce 7050 board and he has his Q6600 @ 3.2ghz and he says he reccomends it. I cant find a Abit IB9 on newegg tho?
     
  4. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,679 (5.38/day)
    Thanks Received:
    4,790
    Location:
    Youngstown, OH
  5. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,919 (5.01/day)
    Thanks Received:
    1,643
    Location:
    Omaha, NE
    It wouldnt support my E2200 unless I flash it and I dont any other 775 cpu's :(
     
  6. cdawall

    cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    24,773 (6.36/day)
    Thanks Received:
    6,028
    Location:
    Houston
    10 Year Member at TPU
  7. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,919 (5.01/day)
    Thanks Received:
    1,643
    Location:
    Omaha, NE
    Thanks man but im set on a Nforce 610i or a G31.
     
  8. cdawall

    cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    24,773 (6.36/day)
    Thanks Received:
    6,028
    Location:
    Houston
    go for G31
     
    10 Year Member at TPU
  9. suraswami

    suraswami

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    6,535 (1.49/day)
    Thanks Received:
    1,094
    Location:
    Republic of Asia (a.k.a Irvine), CA
    ASUS Geforce 7050 has only 2 ram slots right?
     
    10 Year Member at TPU
  10. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,679 (5.38/day)
    Thanks Received:
    4,790
    Location:
    Youngstown, OH
    Thats correct and to add all 610i/630i based boards have 2 dimms.
     
    10 Year Member at TPU
  11. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,919 (5.01/day)
    Thanks Received:
    1,643
    Location:
    Omaha, NE
    I only need two dimms anyway
     
  12. Eclecticos New Member

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Messages:
    96 (0.03/day)
    Thanks Received:
    8
    Location:
    Florida
    I'd recommend anything from ECS Elite Group. I've never had the first problem with any of there boards. You can play Frisbee with them, use them for squares in a hop scotch, hook it back up, and it still works.
     
  13. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,919 (5.01/day)
    Thanks Received:
    1,643
    Location:
    Omaha, NE
  14. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,679 (5.38/day)
    Thanks Received:
    4,790
    Location:
    Youngstown, OH
    I still say you should go Abit or DFI.
     
    ShadowFold says thanks.
    10 Year Member at TPU
  15. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,919 (5.01/day)
    Thanks Received:
    1,643
    Location:
    Omaha, NE
    There arent any that support DDR2-800 or have good chipsets in my range tho.
     
  16. suraswami

    suraswami

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    6,535 (1.49/day)
    Thanks Received:
    1,094
    Location:
    Republic of Asia (a.k.a Irvine), CA
    10 Year Member at TPU
  17. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,919 (5.01/day)
    Thanks Received:
    1,643
    Location:
    Omaha, NE
    Like replace my DS3L? I emailed there RMA thing almost a week ago with no response.. Plus I already sent it back to newegg for a refund I dont want another one of those crap mongers
     
  18. sladesurfer

    sladesurfer New Member

    Joined:
    Jul 9, 2006
    Messages:
    472 (0.12/day)
    Thanks Received:
    32
    Buy my abit board :toast:
     
    ShadowFold says thanks.
    10 Year Member at TPU
  19. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,919 (5.01/day)
    Thanks Received:
    1,643
    Location:
    Omaha, NE
    I dont think it would support my E2200 with out a flash :(
     
  20. suraswami

    suraswami

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    6,535 (1.49/day)
    Thanks Received:
    1,094
    Location:
    Republic of Asia (a.k.a Irvine), CA
    Thats funny. You know at Frys they have ECS boards for testing CPUs when you go to return the CPU for some reason. Those boards are beaten up there. They will be hanging with just the Powercable plugged into the socket. They still work.

    They are the largest manufacturer and they manufacture boards for Abit. People recommend Abit but not ECS.:laugh:
     
    10 Year Member at TPU
  21. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,919 (5.01/day)
    Thanks Received:
    1,643
    Location:
    Omaha, NE
    Alright im gonna buy slade's ABIT IL9 once I get my RMA return money :) thanks for the help everyone
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)