1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

how do I view a satellite signal on my monitor?

Discussion in 'General Hardware' started by ShadowFold, Jun 14, 2008.

  1. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (5.34/day)
    Thanks Received:
    1,642
    Location:
    Omaha, NE
    My monitor has a DVI and VGA output hookup thing. Are there any adapters I could get to get my dish network signal on it? Thanks :toast:
     
  2. Darknova

    Darknova

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Messages:
    5,053 (1.41/day)
    Thanks Received:
    544
    Location:
    Manchester, United Kingdom
    Maybe if you had a satellite receiver box that hooked up via VGA or DVI.
     
  3. Snake05

    Snake05 New Member

    Joined:
    Oct 17, 2005
    Messages:
    531 (0.13/day)
    Thanks Received:
    54
    Location:
    Little Rock, AR
    What output does your satellite box have? You could use a VGA box, which converts most composite/component/coaxial signals to VGA. Beware, the cheap ones are cheap for a reason. Quality boxes come with a significant pricetag.
     
    10 Year Member at TPU
  4. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (5.34/day)
    Thanks Received:
    1,642
    Location:
    Omaha, NE
    It has a bunch of ones that look nothing like VGA/DVI. I can get a pic of the back of it real quick.
     
  5. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,921 (5.34/day)
    Thanks Received:
    1,642
    Location:
    Omaha, NE
    [​IMG]
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)