• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

How do you make Firefox more like chrome?

Drizzt5

New Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
612 (0.18/day)
Likes
37
System Name IcingDeath
Processor Q6600 @ 3.825ghz
Motherboard ASUS P5E X38
Cooling D-tek fuzion v2/mcw60 + mcr320-qp-res
Memory 2x2gb Ocz reapers ddr2 1066
Video Card(s) Asus 4850 800/1000
Storage 2x Segate 500gb 32mb cache in Raid0
Display(s) LG 24"
Case 3d aurora
Power Supply xion 800W
Software Windows Vista Ultimate x64
#1
I recently switched back to firefox from chrome because of a few annoying problems with chrome.

There are a few features in chrome I like, that firefox doesn't do and it is starting to get on my nerves.


1. When you open a new Tab, make it open right next to the tab that you just were in.
Chrome did this and I loved it, but firefox is really annoying and goes all the way to the other side.
2. When you get many tabs, it makes a scroll thing so that you need to scroll along to get to each tab.
Chrome just shrunk the tab sizes and I could see them all lined up.
3. Also I liked how in chrome you could drag a tab out, and then place it back in as you please.

I know firefox is really customizable, I just don't know how to get it to be like that.
 
Joined
Apr 17, 2008
Messages
3,912 (1.11/day)
Likes
886
Location
West Chester, OH
#3
Add on's for sure. Chrome IMO is the fastest, best browser out. The first time I tried the beta I was hooked. Every other browser just crawls in comparison. I :love: Chrome.
 
Joined
Mar 25, 2009
Messages
1,116 (0.35/day)
Likes
73
Location
Somewhere in the underground
System Name Built Entirely With Parts From CompUSA
Processor E7400 2.8 @ 3.6 [9.0*400/1.31v]
Motherboard Gigabyte EP45-UD3R
Cooling Masscool 8WA741
Memory 2x1GB Corsair XMS2 800 4-4-4-12
Video Card(s) BFG 9800GTX+OC; GTS250 BIOS
Storage 2x WD 250GB AAKS in RAID0!
Display(s) 19" I-Inc LCD @ 1440x900
Case Ultra X-Blaster Clear Side
Audio Device(s) Audigy with X-Fi drivers; Logitech X-540s
Power Supply Corsair TX750
Software Vista 32-Bit
#4
I don't use Chrome specifically because I can't use my add-ons on it.
 

Drizzt5

New Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
612 (0.18/day)
Likes
37
System Name IcingDeath
Processor Q6600 @ 3.825ghz
Motherboard ASUS P5E X38
Cooling D-tek fuzion v2/mcw60 + mcr320-qp-res
Memory 2x2gb Ocz reapers ddr2 1066
Video Card(s) Asus 4850 800/1000
Storage 2x Segate 500gb 32mb cache in Raid0
Display(s) LG 24"
Case 3d aurora
Power Supply xion 800W
Software Windows Vista Ultimate x64
#5
Add on's for sure. Chrome IMO is the fastest, best browser out. The first time I tried the beta I was hooked. Every other browser just crawls in comparison. I :love: Chrome.
I've gotten weird crashes, very few websites don't display correctly but I got sick of it anyway.


to be honest, coming from chrome and going to Firefox... I think it's all hype, the only thing chrome is noticeably faster in is java script.
 
Joined
Jul 30, 2007
Messages
6,560 (1.73/day)
Likes
835
System Name Vintage
Processor i7 - 3770K @ Stock
Cooling Scythe Zipang II
Memory 2x4GB Crucial DDR3
Video Card(s) MSI GTX970
Storage M4 124GB SSD// WD Black 640GB// WD Black 1TB//Samsung F3 1.5TB
Display(s) Samsung SM223BW 21.6"
Case Generic
Power Supply Corsair HX 520W
Software Windows 7
#6
You can move tabs in firefox, just click hold and drag, as for the other maybe search for a group tab addon if one exists.
 

Drizzt5

New Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
612 (0.18/day)
Likes
37
System Name IcingDeath
Processor Q6600 @ 3.825ghz
Motherboard ASUS P5E X38
Cooling D-tek fuzion v2/mcw60 + mcr320-qp-res
Memory 2x2gb Ocz reapers ddr2 1066
Video Card(s) Asus 4850 800/1000
Storage 2x Segate 500gb 32mb cache in Raid0
Display(s) LG 24"
Case 3d aurora
Power Supply xion 800W
Software Windows Vista Ultimate x64
#7
You can move tabs in firefox, just click hold and drag, as for the other maybe search for a group tab addon if one exists.
I know what you mean, i have a hard time describing it but that isnt what i mean

I mean when you pull out a tab, it becomes a full window, and then u can take that window and put it back in the lineup with the other tabs.


lol, ill search through addons... Ill go back to chrome in a few months probably.
 
Joined
Jul 30, 2007
Messages
6,560 (1.73/day)
Likes
835
System Name Vintage
Processor i7 - 3770K @ Stock
Cooling Scythe Zipang II
Memory 2x4GB Crucial DDR3
Video Card(s) MSI GTX970
Storage M4 124GB SSD// WD Black 640GB// WD Black 1TB//Samsung F3 1.5TB
Display(s) Samsung SM223BW 21.6"
Case Generic
Power Supply Corsair HX 520W
Software Windows 7
#8
I know what you mean, i have a hard time describing it but that isnt what i mean

I mean when you pull out a tab, it becomes a full window, and then u can take that window and put it back in the lineup with the other tabs.


lol, ill search through addons... Ill go back to chrome in a few months probably.
ah i see - that's a pretty nifty idea.