• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

How to set up Windows SMP/SMP2 CPU Client

BUCK NASTY

F@H Mod & 4P Enthusiust
Staff member
Joined
Aug 8, 2007
Messages
4,968 (1.31/day)
Likes
4,624
Location
Port St Lucie, FL. U.S.A.
System Name Main Rig
Processor AMD FX-4130 @ 4.8Ghz
Motherboard ASUS M5A99X Evo
Cooling Coolermaster Hyper 212+
Memory 8GB GSkill DDR3 1600
Video Card(s) ASUS GTX 970 Strix @ 1503Mhz Core
Storage Corsair Force 90gb SSD/ WD Caviar Blue 750gb
Display(s) ASUS 24" IPS
Case Coolermaster Centurion 590
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec TP750 80+
Software Windows 7 Ultimate 64
#1
Some may find this install a bit difficult, but it is not. Once the client is set-up, all you have to do is click an icon to help find the cure to debilitating diseases. If you have any issues, post the issue in the forum and we will answer it promptly.

SMP is mainly for Dual Core and Quad Core CPU's. SMP2 allows you to take advantage of early return bonuses with your high end/overclocked CPU's

Installation guide:

1. Download Windows SMP Client below or check the download page for updates.

http://www.stanford.edu/group/pandegroup/folding/release/FAH6.23beta-win32-SMP-mpich.exe

2. Unpack the files.

2a. Delete the current Fah.exe executable in the F@H folder and replace it with this updated version below:

http://www.stanford.edu/~kasson/folding/windows/Folding@home-Win32-x86.exe

2b. Create a windows password for your user name if you do not currently have an existing password.

3. First you need to run Install.bat. Grant access to the firewall pop up if exists.
- account (domain\user) [xxx\yyy]: simply press Enter
- password: enter your Windows password
- confirm password: re-enter your Windows password

You will see two lines below confirming that smpd/mpiexec were installed fine.
If you see this twice, MPI is working
If you see this twice, MPI is working


If you don't see the two lines above, then there is something wrong with your setup, please post the problem/screenshot in this thread so we could try to solve it.




4. Press any key to close the window

5. Create a shortcut for FAH.exe. In the shortcut properties we have to edit the target and add the " -smp" argument. At the end of the current target, leave a single space and add -smp. Below is a screenshot of what the edited target should look like. If wanting to run SMP2 (you should), add " -smp -advmethods" to the target instead of just " -smp"



Exit the properties window. Now you are ready to run the SMP shortcut. I always drag it to my desktop for fast access. You must use the shortcut to run the client or SMP will run as a single Uni-Processor client.

6. Upon running the client you will be prompted to enter settings. Enter your user name and Team# 50711 and your passkey. PM me concerning the passkey. Below is a pic of my current settings.



Remember, any issues can be solved quickly with a post in the forum.

Good luck and have fun folding!:toast:
 
Last edited:
Joined
Aug 22, 2008
Messages
2,304 (0.68/day)
Likes
1,162
Location
Edmonton, Alberta
System Name AMD | Intel | Chumpy
Processor PHII 955BE Stock | i7 920 D0 4.01 GHz | i7 920 D0 4.01 GHz
Motherboard MSI 790FX-GD70 | EX58 - UD5 | E760 4 Way SLI
Cooling Zalman 9700 CNPS | Water Loop | Water Loop
Memory 4 GB XMS3 1600 MHz | 6 GB Dominators 1600 MHz | 6 GB Dominators 1866 MHz
Video Card(s) 3 x 9600GSO, GTX260 216 | 2 x GTX 260 216 | GTX 260 216, 9600 GSO
Storage WD 640GB | Couple o' 5400RPMs | WD 1TB
Case Cosmos S | Lancool K62 Dragonlord | Lian Li PC-P80 Armor
Power Supply TX850 | HX 1000 | HX 1000
Software Win 7 Home Premium | Win 7 Ultimate | Vista Home Premium
#2
Oh wow, heh thought I had posted this. Sorry Buck, I dropped the ball a bit.



When setting up the SMP client with Windows Vista 64, I noticed quite a few more hurdles than a standard installation, so I decided I'd catalogue them for others to use in guide format.

1) Same as above, Get that same client
FAH 6.23 Beta Win32 SMP MPICH

2) Again, same as above, unpack the files.

a) Replace the current 'Fah.exe' wherever you installed F@H with the updated version
Folding@Home Win32 x86

b) Again, you're going to need a password on your account. But you will also need an account 'Administrative Privileges'. Most people use the Administrator account anyways but so you know, its required.

3) Now we're going to have to run Install.bat, but heres where we deviate. Go to the Start Menu and find 'CMD.exe'. Right click it and select Run as Administrator. Even when I was signed in as Administrator, I had to specifically select this to get it to work. Now heres where some DOS days will come back for most, navigating via prompt.

This actually isn't too hard, and I still oddly find it 'fun'.
Type what I type, except the words in < > as these are instructions:

cd\

CD <Enter either each level of the path Eg. 'CD Program Files' 'CD Folding' -or- enter the entire path Eg. 'CD Program Files\Folding'>

Install.bat

Now here, follow the prompts
Either press enter or enter account name
Enter account password
Confirm password

If this worked you will see:

You will see two lines below confirming that smpd/mpiexec were installed fine.
If you see this twice, MPI is working
If you see this twice, MPI is working


From here, you can simply follow steps 4 through 6 listed above. To save space I won't re post them.
 
Last edited:
Joined
Oct 6, 2005
Messages
10,241 (2.30/day)
Likes
2,107
Location
Granite Bay, CA
System Name Big Devil
Processor Intel Core i5-2500K
Motherboard ECS P67H2-A2
Cooling XSPC Rasa | Black Ice GT Stealth 240 | XSPC X2O 750 | 2x ACF12PWM | PrimoChill White 7/16"
Memory 2x4GB Corsair Vengeance LP Arctic White 1600MHz CL9
Video Card(s) EVGA GTX 780 ACX SC
Storage Intel 520 Series 180GB + WD 1TB Blue
Display(s) HP ZR30W 30" 2650x1600 IPS
Case Corsair 600T SE
Audio Device(s) Xonar Essence STX | Sennheisser PC350 "Hero" Modded | Corsair SP2500
Power Supply ABS SL 1050W (Enermax Revolution Rebadge)
Software Windows 8.1 x64 Pro w/ Media Center
Benchmark Scores Ducky Year of the Snake w/ Cherry MX Browns & Year of the Tiger PBT Keycaps | Razer Deathadder Black
#3
Subscribed. Interested in contributing, but I'm going to need Vista x64 instructions, as I've never folded before.
 
Joined
Jul 2, 2008
Messages
3,588 (1.04/day)
Likes
536
Location
California
#4
After updating my Windows Vista x64, I restarted my computer and SMP client stopped working, I tried to re-run the install.bat file, and it gave me this error, my GPU client is running fine though.



Help, please?
 

stanhemi

New Member
Joined
Sep 12, 2008
Messages
801 (0.24/day)
Likes
347
Location
Montreal,-Canada.
System Name CRUNSHING MINI FARM
Processor Q9550 C1(lapped)@4105mhz 1,38vcore/Q6600 G0 @3010mhz 1,24vcore
Motherboard P5Q-E 8.5 x 483 fsb/P5QPL-AM 9x334fsb
Cooling watercooled storm,mcw60,2x240mm,micro res rev2,laing ddc3.2/Xig s1283(lapped)
Memory CORSAIR DOMINATOR 2X2G 1066MHZ@965-mhz 5-4-5-15/kingston kvr800mhz 2x1g
Video Card(s) SAPPHIRRE 4870 1G @850/1020/ati x1950 pro
Storage RAID0 2X RAPTOR 74gb/wd 250g
Display(s) 22'' LCD 1680x1050/lg 17" 1280x1024
Case Antec 900 white inside/crappy white case
Audio Device(s) onboard/onboard
Power Supply ocz 700 watt mod xstream pro/enermax noiseblocker 485 watt
Software Windows 7 x64/vista 32
Benchmark Scores 3dmark06 18950
#5
run install.bat as administrator
 
Joined
Aug 22, 2008
Messages
2,304 (0.68/day)
Likes
1,162
Location
Edmonton, Alberta
System Name AMD | Intel | Chumpy
Processor PHII 955BE Stock | i7 920 D0 4.01 GHz | i7 920 D0 4.01 GHz
Motherboard MSI 790FX-GD70 | EX58 - UD5 | E760 4 Way SLI
Cooling Zalman 9700 CNPS | Water Loop | Water Loop
Memory 4 GB XMS3 1600 MHz | 6 GB Dominators 1600 MHz | 6 GB Dominators 1866 MHz
Video Card(s) 3 x 9600GSO, GTX260 216 | 2 x GTX 260 216 | GTX 260 216, 9600 GSO
Storage WD 640GB | Couple o' 5400RPMs | WD 1TB
Case Cosmos S | Lancool K62 Dragonlord | Lian Li PC-P80 Armor
Power Supply TX850 | HX 1000 | HX 1000
Software Win 7 Home Premium | Win 7 Ultimate | Vista Home Premium
#7
It will be in my second post when I revise it later tonight, but yes. Find the CMD.exe in the start menu, right click and select run as administrator. Navigate to your install folder using the CD command. Once in the install folder, type install.bat. Go from there.
 
Joined
Apr 14, 2008
Messages
1,777 (0.50/day)
Likes
163
Location
South Australia
System Name QUACK
Processor Intel i7 2600K (3.4 GHz, 8 threads)
Motherboard Asus P67P8-V3
Cooling Xigmatek Balder 120mm (4x120,1x140mm case)
Memory Patriot 2 Viper Sector 5, 8GB DDR3 1600 MHz
Video Card(s) Gigabyte GeForce GTX 960 G1 4GB
Storage 1x Samsung EVO 850 (500GB) SSD, 1x Fujitsu 256GB SSD
Display(s) Dell Ultrasharp U2311h 23" (so sexy)
Case CoolerMaster Gladiator RC-600
Audio Device(s) Onboard 5.1
Power Supply Antec 850w with yellow racing stripes
Software Windows 7 HP 64 bit
#9
I got this error right after setting everything up:

EDIT: Fixed it, had to run as administrative privelages.
 
Last edited:

BUCK NASTY

F@H Mod & 4P Enthusiust
Staff member
Joined
Aug 8, 2007
Messages
4,968 (1.31/day)
Likes
4,624
Location
Port St Lucie, FL. U.S.A.
System Name Main Rig
Processor AMD FX-4130 @ 4.8Ghz
Motherboard ASUS M5A99X Evo
Cooling Coolermaster Hyper 212+
Memory 8GB GSkill DDR3 1600
Video Card(s) ASUS GTX 970 Strix @ 1503Mhz Core
Storage Corsair Force 90gb SSD/ WD Caviar Blue 750gb
Display(s) ASUS 24" IPS
Case Coolermaster Centurion 590
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec TP750 80+
Software Windows 7 Ultimate 64
#11
Joined
Nov 14, 2007
Messages
1,773 (0.48/day)
Likes
232
Location
Detroit, MI
Processor Intel i7 4790k
Motherboard Gigabyte z97X-Gaming 7
Memory 4x4GB Kingston/Micron DDR3 665mhz 9-9-9-24
Video Card(s) AMD HD7930
Storage Intel 180GB SSD (boot), Intel 240GB SSD, 2x Samsung 512GB SSD's, Hitachi 2TB HDD
Display(s) 27" Qnix PLS LCD @1440, 27" Samsung Syncmaster@1080, 24" HP EliteDisplay @1200
Power Supply Corsair Modular HX620w
Software Windows 10 Pro
#12
Is my mobile c2d supposed to create 4 processes?

must be cuz of the HT, yes?

 
Joined
Aug 22, 2008
Messages
2,304 (0.68/day)
Likes
1,162
Location
Edmonton, Alberta
System Name AMD | Intel | Chumpy
Processor PHII 955BE Stock | i7 920 D0 4.01 GHz | i7 920 D0 4.01 GHz
Motherboard MSI 790FX-GD70 | EX58 - UD5 | E760 4 Way SLI
Cooling Zalman 9700 CNPS | Water Loop | Water Loop
Memory 4 GB XMS3 1600 MHz | 6 GB Dominators 1600 MHz | 6 GB Dominators 1866 MHz
Video Card(s) 3 x 9600GSO, GTX260 216 | 2 x GTX 260 216 | GTX 260 216, 9600 GSO
Storage WD 640GB | Couple o' 5400RPMs | WD 1TB
Case Cosmos S | Lancool K62 Dragonlord | Lian Li PC-P80 Armor
Power Supply TX850 | HX 1000 | HX 1000
Software Win 7 Home Premium | Win 7 Ultimate | Vista Home Premium
#13
My Core 2 Duo creates 4 processes. I believe that's just what the SMP client does.
 
Joined
Jul 28, 2007
Messages
8,013 (2.11/day)
Likes
854
Location
Dorset, UK
System Name Gaming Rig | Uni Laptop
Processor Intel Q6600 G0 (2007) @ 3.6Ghz @ 1.45625v (LLC) / 4 GHz Bench @ 1.63v | AMD Turion 64 X2 TL-62 2 GHz
Motherboard ASUS P5Q Deluxe (Intel P45) | HP 6715b
Cooling Xigmatek Dark Knight w/AC MX2 ~ Case Fans: 2 x 180mm + 1 x 120mm Silverstone Fans
Memory 4GB OCZ Platinum PC2-8000 @ 1000Mhz 5-5-5-15 2.1v | 2 x 1GB DDR2 667 MHz
Video Card(s) XFX GTX 285 1GB, Modded FTW BIOS @ 725/1512/1350 w/Accelero Xtreme GTX 280 + Scythe sinks| ATI X1250
Storage 2x WD6400AAKS 1 TB Raid 0, 140GB Raid 1 & 80GB Maxtor Basics External HDD (storage) | 160GB 2.5"
Display(s) Samsung SyncMaster SM2433BW @ 1920 x 1200 via DVI-D | 15.4" WSXGA+ (1680 x 1050 resolution)
Case Silverstone Fortress FT01B-W ~ Logitech G15 R1 / Microsoft Laser Mouse 6000
Audio Device(s) Soundmax AD2000BX Onboard Sound, via Logitech X-230 2.1 | ADI SoundMAX HD Audio
Power Supply Corsair TX650W | HP 90W
Software Windows 7 Ultimate Build 7100 x64 | Windows 7 Ultimate Build 7100 x64
Benchmark Scores 3DM06: 19519, Vantage: P16170 ~ Win7: -CPU 7.5 -MEM 7.5 -AERO 7.9 -GFX 6.0 -HDD 6.0
#14
I think it made 8 on my Q6600, I was like, wtf?

Maybe it is programmed to make twice as many threads as cores?
 

bogmali

Moderator
Staff member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
7,443 (2.09/day)
Likes
4,760
Location
Pacific Northwest
System Name System Has No Name
Processor Core i7-7820X
Motherboard MSI X299 Gaming Pro Carbon
Cooling CryoRig R1 Universal
Memory Apacer Blade 4x8GB DDR4-3200
Video Card(s) MSI GTX-1080 Gaming X
Storage Sandisk SDSSDXP 240GB SSD, Sandisk Extreme Pro 480GB SSD, Seagate 1TB HDD
Display(s) Samsung UE510 UHD 28"
Case Corsair Carbide Series Air 540 w/ 5 AF140 Blue LED Quiet Edition Case Fan
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair RM1000W
Mouse EpicGear Zora
Keyboard CM Quickfire Xti
Software Win10 Pro 64
Benchmark Scores Xbox Live Gamertag=jondonken
#15
Can someone tell me why my SMP client is not progressing? It looks fine to me but I couldn't get an update on it on FahMon:wtf: Am I doing something wrong here?


 
Joined
Jul 30, 2007
Messages
6,560 (1.73/day)
Likes
835
System Name Vintage
Processor i7 - 3770K @ Stock
Cooling Scythe Zipang II
Memory 2x4GB Crucial DDR3
Video Card(s) MSI GTX970
Storage M4 124GB SSD// WD Black 640GB// WD Black 1TB//Samsung F3 1.5TB
Display(s) Samsung SM223BW 21.6"
Case Generic
Power Supply Corsair HX 520W
Software Windows 7
#16
is that a black square? If so you need to redirect your work link.
 

bogmali

Moderator
Staff member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
7,443 (2.09/day)
Likes
4,760
Location
Pacific Northwest
System Name System Has No Name
Processor Core i7-7820X
Motherboard MSI X299 Gaming Pro Carbon
Cooling CryoRig R1 Universal
Memory Apacer Blade 4x8GB DDR4-3200
Video Card(s) MSI GTX-1080 Gaming X
Storage Sandisk SDSSDXP 240GB SSD, Sandisk Extreme Pro 480GB SSD, Seagate 1TB HDD
Display(s) Samsung UE510 UHD 28"
Case Corsair Carbide Series Air 540 w/ 5 AF140 Blue LED Quiet Edition Case Fan
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair RM1000W
Mouse EpicGear Zora
Keyboard CM Quickfire Xti
Software Win10 Pro 64
Benchmark Scores Xbox Live Gamertag=jondonken
#17
It was yellow when I first installed it and then turned red when I restarted. It also shows yellow on my other machine with no progress.
 

_jM

New Member
Joined
Jun 4, 2008
Messages
1,453 (0.42/day)
Likes
167
Location
Ocala,FL
System Name The money pit v.2 (v.1 is the wife!)
Processor Core2Quad-Q9550@3.9ghz/1860mhzFSB @1.344v
Motherboard ASUS Maximus II Formula = best damn P45 OCer out there!
Cooling CoolerMster V8-- Custom WC system on the way! =]
Memory 8GB DOMINATORS @1100mhz 5-5-5-18
Video Card(s) EVGA GTX 280
Storage 150GB WesternDigital Velociraptor OS Drive/1 WD 500AAKS for Storage
Display(s) SAMSUNG 2243SWX 22" LCD
Case Cooler Master Cosmos S w/custom lighting and cable management
Audio Device(s) X-Fi Titanium (Fatality edition) - paired with RAZER Barracuda's
Power Supply CORSAIR HX1000W modular PSU
Software Windows 7 RC 7100--eats vista for breakfast lunch and dinner!
Benchmark Scores Coming to a theater near you!
#18
Im assuming I've set it up correct?~ First time I've used this client.... how do I see what My PPD is?

 

bogmali

Moderator
Staff member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
7,443 (2.09/day)
Likes
4,760
Location
Pacific Northwest
System Name System Has No Name
Processor Core i7-7820X
Motherboard MSI X299 Gaming Pro Carbon
Cooling CryoRig R1 Universal
Memory Apacer Blade 4x8GB DDR4-3200
Video Card(s) MSI GTX-1080 Gaming X
Storage Sandisk SDSSDXP 240GB SSD, Sandisk Extreme Pro 480GB SSD, Seagate 1TB HDD
Display(s) Samsung UE510 UHD 28"
Case Corsair Carbide Series Air 540 w/ 5 AF140 Blue LED Quiet Edition Case Fan
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair RM1000W
Mouse EpicGear Zora
Keyboard CM Quickfire Xti
Software Win10 Pro 64
Benchmark Scores Xbox Live Gamertag=jondonken
#19

sneekypeet

Unpaid Babysitter
Staff member
Joined
Apr 12, 2006
Messages
24,633 (5.77/day)
Likes
9,357
System Name His
Processor Intel i7 5930K
Motherboard Asus Maximus V Extreme
Cooling Thermalright True Spirit 140 BW Rev.A
Memory Corsair Dominator Platinum ROG
Video Card(s) nVidia GTX 1080 SLI with EVGA Hybrid coolers.
Storage Samsung 960 Pro / Crucial MX300 750GB / Seagate 1TB Spinner
Display(s) Sony 43" 4K 60hz
Case SilverStone Temjin TJ11
Audio Device(s) Realtek on board > Sony receiver > Cerwin Vega's
Power Supply Thermaltake TPSG 1050W
Mouse Always Changing
Keyboard Always Changing
Software Windows 10 Pro 64
#20
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,435 (1.24/day)
Likes
733
Location
where everyone wants to be
System Name Everchanging
Processor Core i7 4790K
Motherboard ASUS ROG Maximus VII Hero
Cooling Custom loop
Memory 4x4GB Corsair Dominator Platinum 2800MHz 11-14-14-35
Video Card(s) 2xEVGA GTX 970 SSC
Storage SSD Main, 7TB backups
Display(s) Samsung 40" 4k UHD
Case Corsair 900D
Audio Device(s) Soundblaster thingy
Power Supply Enermax Revolution 85+ 1050w
Mouse Steel Series Sensi
Keyboard Thermaltake eSports Posiden Z Cherry Blues
Software Windows 10 x64
#21

BUCK NASTY

F@H Mod & 4P Enthusiust
Staff member
Joined
Aug 8, 2007
Messages
4,968 (1.31/day)
Likes
4,624
Location
Port St Lucie, FL. U.S.A.
System Name Main Rig
Processor AMD FX-4130 @ 4.8Ghz
Motherboard ASUS M5A99X Evo
Cooling Coolermaster Hyper 212+
Memory 8GB GSkill DDR3 1600
Video Card(s) ASUS GTX 970 Strix @ 1503Mhz Core
Storage Corsair Force 90gb SSD/ WD Caviar Blue 750gb
Display(s) ASUS 24" IPS
Case Coolermaster Centurion 590
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec TP750 80+
Software Windows 7 Ultimate 64
#22
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,435 (1.24/day)
Likes
733
Location
where everyone wants to be
System Name Everchanging
Processor Core i7 4790K
Motherboard ASUS ROG Maximus VII Hero
Cooling Custom loop
Memory 4x4GB Corsair Dominator Platinum 2800MHz 11-14-14-35
Video Card(s) 2xEVGA GTX 970 SSC
Storage SSD Main, 7TB backups
Display(s) Samsung 40" 4k UHD
Case Corsair 900D
Audio Device(s) Soundblaster thingy
Power Supply Enermax Revolution 85+ 1050w
Mouse Steel Series Sensi
Keyboard Thermaltake eSports Posiden Z Cherry Blues
Software Windows 10 x64
#23
Wow, when I had 1 8 threaded SMP client going on my 940 at a lower OC than this, I was getting 3500PPD, if I had set things up like that could have been getting 7000 PPD or practically another GTX 260.
 
Joined
Aug 22, 2008
Messages
2,304 (0.68/day)
Likes
1,162
Location
Edmonton, Alberta
System Name AMD | Intel | Chumpy
Processor PHII 955BE Stock | i7 920 D0 4.01 GHz | i7 920 D0 4.01 GHz
Motherboard MSI 790FX-GD70 | EX58 - UD5 | E760 4 Way SLI
Cooling Zalman 9700 CNPS | Water Loop | Water Loop
Memory 4 GB XMS3 1600 MHz | 6 GB Dominators 1600 MHz | 6 GB Dominators 1866 MHz
Video Card(s) 3 x 9600GSO, GTX260 216 | 2 x GTX 260 216 | GTX 260 216, 9600 GSO
Storage WD 640GB | Couple o' 5400RPMs | WD 1TB
Case Cosmos S | Lancool K62 Dragonlord | Lian Li PC-P80 Armor
Power Supply TX850 | HX 1000 | HX 1000
Software Win 7 Home Premium | Win 7 Ultimate | Vista Home Premium
#24
Actually, _jM it might be better if you look at the second post and follow the Vista instructions, as I ran into a specific issue getting it to work. Everything but the information in step 3 is the same. I had it all written up but didn't edit my post. Heh, sorry Buck.
 

bogmali

Moderator
Staff member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
7,443 (2.09/day)
Likes
4,760
Location
Pacific Northwest
System Name System Has No Name
Processor Core i7-7820X
Motherboard MSI X299 Gaming Pro Carbon
Cooling CryoRig R1 Universal
Memory Apacer Blade 4x8GB DDR4-3200
Video Card(s) MSI GTX-1080 Gaming X
Storage Sandisk SDSSDXP 240GB SSD, Sandisk Extreme Pro 480GB SSD, Seagate 1TB HDD
Display(s) Samsung UE510 UHD 28"
Case Corsair Carbide Series Air 540 w/ 5 AF140 Blue LED Quiet Edition Case Fan
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair RM1000W
Mouse EpicGear Zora
Keyboard CM Quickfire Xti
Software Win10 Pro 64
Benchmark Scores Xbox Live Gamertag=jondonken
#25
OK refer to post #15, it seems that I still cannot get this SMP client to work:banghead::wtf:
I ran it for 8 hours and still no progress:confused: What am I doing wrong here?

SMP.jpg