• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

How would you check your GPU's bit

Joined
Mar 10, 2005
Messages
20 (0.00/day)
Likes
0
#1
To see if your card is 128bit or 256bit. Is there a program that could do it. I mean i tried every thing from 3dmark to sandra and nothing would give me how many bits is my card.

Any help is greatly appreciated.

Oh and no, I dont want to check it online cos it clashes with my 6600GT Leadtek make. I want to make sure in an active scan.

The reason behind this is that the salesperson claims its 256-bit while, online it states its 128bit.

We have an agreement, that if i could prove him wrong, I could refund it for a 6800gt. Longstory short, Just answer if you ever saw some program report the memory interface.
 
Last edited:

one2

New Member
Joined
Feb 24, 2005
Messages
124 (0.03/day)
Likes
0
#3
& all 6600gt are 128-bit

256-bit only:
9800, pro, xt (& some se), 6800 & x800 & x850 models

(any missing?) yea, some 59xx form GF, but i don't know much about GF older than 6xxx :p
 
Joined
Mar 10, 2005
Messages
20 (0.00/day)
Likes
0
#8
it doesnt do it for me. The gpu tab gives a blank screen. BTW what language is that. Sounds too similar to yugo.
 
Joined
May 10, 2005
Messages
65 (0.01/day)
Likes
0
Location
Singapore
#9
Rivatuner should have right? If not get Sisoft Sandra at Guru3D. If I am not wrong it should tell you the bandwidth of your graphic card. Anyway, its true that there is absolutely no 256bit 6600s or GTs. Even the 3D1 is not a true 256bit card. :)
 

one2

New Member
Joined
Feb 24, 2005
Messages
124 (0.03/day)
Likes
0
#10
zmaster1911 said:
it doesnt do it for me. The gpu tab gives a blank screen. BTW what language is that. Sounds too similar to yugo.

It's EUROPE :D (Slovene :p )
 
Joined
Mar 10, 2005
Messages
20 (0.00/day)
Likes
0
#11
No kidding. I didnt know that. its just that it sounded too close to yugoslavian. Too similar man. Anyways, thanx for the input guys. See ya