• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

How would you check your GPU's bit

Joined
Mar 10, 2005
Messages
20 (0.00/day)
Likes
0
#1
To see if your card is 128bit or 256bit. Is there a program that could do it. I mean i tried every thing from 3dmark to sandra and nothing would give me how many bits is my card.

Any help is greatly appreciated.

Oh and no, I dont want to check it online cos it clashes with my 6600GT Leadtek make. I want to make sure in an active scan.

The reason behind this is that the salesperson claims its 256-bit while, online it states its 128bit.

We have an agreement, that if i could prove him wrong, I could refund it for a 6800gt. Longstory short, Just answer if you ever saw some program report the memory interface.
 
Last edited:

one2

New Member
Joined
Feb 24, 2005
Messages
124 (0.03/day)
Likes
0
#3
& all 6600gt are 128-bit

256-bit only:
9800, pro, xt (& some se), 6800 & x800 & x850 models

(any missing?) yea, some 59xx form GF, but i don't know much about GF older than 6xxx :p
 
Joined
Mar 10, 2005
Messages
20 (0.00/day)
Likes
0
#8
it doesnt do it for me. The gpu tab gives a blank screen. BTW what language is that. Sounds too similar to yugo.
 
Joined
May 10, 2005
Messages
65 (0.01/day)
Likes
0
Location
Singapore
#9
Rivatuner should have right? If not get Sisoft Sandra at Guru3D. If I am not wrong it should tell you the bandwidth of your graphic card. Anyway, its true that there is absolutely no 256bit 6600s or GTs. Even the 3D1 is not a true 256bit card. :)
 

one2

New Member
Joined
Feb 24, 2005
Messages
124 (0.03/day)
Likes
0
#10
zmaster1911 said:
it doesnt do it for me. The gpu tab gives a blank screen. BTW what language is that. Sounds too similar to yugo.

It's EUROPE :D (Slovene :p )
 
Joined
Mar 10, 2005
Messages
20 (0.00/day)
Likes
0
#11
No kidding. I didnt know that. its just that it sounded too close to yugoslavian. Too similar man. Anyways, thanx for the input guys. See ya