• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

HyperSLI (Enabling SLI on non-sli motherboards)

paradexes

New Member
Joined
Apr 13, 2013
Messages
10 (0.01/day)
Likes
1
Avast which I kept disabled until after everything was done. Things worked fine after that it seems. But yes I agree Safe mode is best for the installation. Also turn on test mode permanently just in case. I turned off driver signing just to avoid any issues.
 
Joined
Jun 4, 2011
Messages
1 (0.00/day)
Likes
0
uber cheap 650ti boost SLI system

hi. seeing as how lucrative an sli 650ti boost system is i'm planning to build one for a new system. now this hypersli trick is very interesting. i've a few questions to ask:

#1. does this get updated regularly?
#2. how much potential headache will i face after a new driver update?
#3. how big of a performance hit will i get using a x16/x4 configuration?
#4. i will not be overclocking as i'm looking only to get an i3 3220 or probably an 3350p if i'm pushing it. so here are my potential boards.

a.http://www.asrock.com/mb/Intel/H77M/

b. http://www.asrock.com/mb/Intel/H77%20Pro4-M/

c.http://www.asus.com/Motherboards/P8B75M_LE/

this one from asus is a little weird. sports 2 PCIE slots but doesn't officially support crossfire. will hyperSLI even work on this one? what do you guys think?


d. http://www.tipidpc.com/viewitem.php?iid=22472736

please don't scrutinize for the cheapness of the board selection. i'm just trying to keep the cost as low as possible...thanks.
 

jgregory

New Member
Joined
May 5, 2013
Messages
2 (0.00/day)
Likes
0
HyperSLi boot causes my computer to go into start up repair

I installed HyperSLi and rebooted. When I select the HyperSli boot option it sends me into startup repair. After startup repair runs it restarts and if I select that option again it sends me back to start up repait. I have an Asus M5A97 and two 9800 GTX+. Any ideas why this won't work? I turned off UAC, made sure SVM was enabled, and I updated to NVidia driver 314.22.
 

T_hai

New Member
Joined
May 5, 2013
Messages
1 (0.00/day)
Likes
0
Quardro FX 3800

1>Mainboard GIGABYE P67A-UD3-B3 ATI CROSS FIRE
2>Quardro FX 3800 My driver 310.09
3>iInstall HYPER SLI 0.96
4>Reboot{start menu>restart} not close HYPER SLI 0.96 after install SUCCESS
5>start window under hyper sli mode
6>Boot under HyperSLI boot option
Not work for my com {sli not enable}

I try
1. Open regedit
2. Opened the tree:
Computer/HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/NVIDIA Corporation/Gobal/NVTweak
3. Inside of NVTweal added a 2 new strings
- Coolbits and Coolbits64 - both values = 18
4. Restarted
Not work for my com {sli not enable}

I try
install
DifferentSLI 314.22 modded driver. (Enabling different cards in SLI)
{not unitall My driver 310.09}
http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=158907

WORK FOR MY COM SLI IS ENABLED
 

Attachments

jgregory

New Member
Joined
May 5, 2013
Messages
2 (0.00/day)
Likes
0
BSOD when enabling SLi

So I got the Sli option to appear in the control panel. Now when I enable the SLi the screen goes black then I get the BSOD. Any ideas?
 
Joined
Mar 24, 2011
Messages
336 (0.14/day)
Likes
51
Location
Portugal
Processor Intel i7 7700k @4.2Ghz
Motherboard Asus Strix Z270I Gaming
Cooling Cooler Master Nepton 120XL
Memory Corsair Vengeance LED Red 2x8GB 3000Mhz
Video Card(s) Asus Strix GTX980TI OC
Storage Samsung SSD 840 EVO 250GB
Display(s) BenQ XL2411Z / Dell SE198WFP
Case Phanteks Enthoo Evolv Mini ITX Red/Black Windows
Power Supply Corsair RM850
Mouse Razer Naga Hex Wraith Red
Keyboard Razer Blackwidow Chroma
Software Windows 10 - 64bit
So I got the Sli option to appear in the control panel. Now when I enable the SLi the screen goes black then I get the BSOD. Any ideas?
You could try this, credits to paradexes

Ok great news!!! It works!!. Thanks for the help!!!

So to recap here is what I did to get it working on a Tyan S8225 (this could work for other boards with this issue).
PreReq install hypersli first
1. Disable Antivirus (MUST do this) or there will be issues best to not have it on at all.
2. I uninstalled the drivers in windows. Make sure to uninstall ALL things nvidia (it will require multiple reboots to do that).
3. Once uninstalled, reboot one last time in regular mode (resolution will be all messed up but viewable) and run driversweeper to remove any remnants.
4. reboot into safe mode selecting the hyperSLI option.
3. Install drivers (310.70 working for me) and reboot when asked back into safe mode.
4. Install DifferentSLI 310.70 version and reboot back into normal mode.
5. In normal mode start up Nvidia Control Panel. (PC might crash here it did for me)
6. If no crash enable SLI.
7. PROFIT!!!!

I now have 2x 660ti cards working in SLI mode so I am pretty excited. THanks for the help guys. The instructions above are for anyone else who might be struggling with this. Hopefully this helps. Maybe the different howtos people post in this should be put in the OP just to cover the main issues.
 
Joined
May 6, 2013
Messages
1 (0.00/day)
Likes
0
Location
Iderho
3 Monitors

I have a question. I have two Acer GD235HZ monitors and just ordered a third which should be here in a couple of days. My question is if I install the latest hyper sli, will it allow me to run nvidia surround and game with all 3 monitors? Here are my specs:

ASUS M4A87TD EVO (not SLI supported)
2 x GTX 560 TI 1GB (SLI Bridge on the way)
AMD Phenom II 970 3.5 GHz

Eventually I am going to switch out my motherboard to an SLI capable board but I have already spent a lot on an extra card and two more monitors and hope to use hypersli in the short term.

Thanks!:rockout:
 

Mykee36

New Member
Joined
Jul 13, 2012
Messages
23 (0.01/day)
Likes
9
New Beta driver for Metro Last Light 320.14

Release Summary
This is the GeForce Game Ready driver for Metro: Last Light providing up to 10% faster performance.

Just downloaded and installed the 320.14 beta drivers.
Ran a couple of games and benchmarks, no problems at bootup or with gameplay.
I have HyperSLI 9.6 installed.
Run HyperSli in hardware mode


Windows 7 no issues for me.
 
Joined
Mar 24, 2011
Messages
336 (0.14/day)
Likes
51
Location
Portugal
Processor Intel i7 7700k @4.2Ghz
Motherboard Asus Strix Z270I Gaming
Cooling Cooler Master Nepton 120XL
Memory Corsair Vengeance LED Red 2x8GB 3000Mhz
Video Card(s) Asus Strix GTX980TI OC
Storage Samsung SSD 840 EVO 250GB
Display(s) BenQ XL2411Z / Dell SE198WFP
Case Phanteks Enthoo Evolv Mini ITX Red/Black Windows
Power Supply Corsair RM850
Mouse Razer Naga Hex Wraith Red
Keyboard Razer Blackwidow Chroma
Software Windows 10 - 64bit
Release Summary
This is the GeForce Game Ready driver for Metro: Last Light providing up to 10% faster performance.

Just downloaded and installed the 320.14 beta drivers.
Ran a couple of games and benchmarks, no problems at bootup or with gameplay.
I have HyperSLI 9.6 installed.
Run HyperSli in hardware mode


Windows 7 no issues for me.
Same for Windows 8 x64
 

Alman1234

New Member
Joined
May 15, 2013
Messages
1 (0.00/day)
Likes
0
GTX 460 SLI Partially working but not really!

Ok, so first ill give the specs:
CPU -- Intel i7 3770K
Motherboard -- Biostar Tz68a+
GPU -- One sparkle gtx 460 and one Galaxy gtx 460 both stock
Hard Drive(if relevant) -- one 60Gb SSD with 1TB data...
PSU -- Kentek 850w psu which even though it is an off brand it works really well

And now...the problem! I've gotten everything done in terms of SLI bridging and driver updates and even the hyper sli installation. There are but two exceptions, one is that hyper sli flashes that it is not completely installed and requires a full reinstallation which I've done countless times and I'm booting into windows 8 HYPERSLI mode as well so I'm pretty sure I did it right. The next problem is that when I do enable SLI it works like a dream...at least until the computer either freezes completely or black screens 15-20 minutes later. It's not ever a blue screen and usually tends to happen during any game I play. On a side note I do notice that VT-d is still enabled in CPU-z which further leads me to believe that it is a problem with the install of hyper sli rather than my hardware or the nvidia official driver. If anyone has already posted a fix to this I'm sorry I didn't notice and would appreciate if someone would quote the fix for me. Thanks in advance my friends! :)
 

slufoot69

New Member
Joined
May 17, 2013
Messages
2 (0.00/day)
Likes
0
GPU's are not throttling down

Specs.
ASUS M4A79T Deluxe
CPU AMD Phenom II x4 965
16GB ram
EVGA 650ti Boost
EVGA 650ti Boost
Windows 7 x64
Latest Nvidia driver installed

I installed hypersli 0.96 and it is working fine on all my games, BF3, iRacing and World of Tanks. Nvidia control panel shows SLI enabled and working. Only thing is my GPU's are not throttling down when Im not in a game. They are staying maxed out on the GPU Core speeds and Memory speeds. How can I fix it so my cards will throttle down. They are not overheating but I would really like them to throttle down when not in use.



That picture is just sitting idle on the desktop and GPU's are full throttle....
Another thing, even when I disable SLI in the Nvidia control panel the GPU is still maxed out...

Thanks slufoot69
 
Last edited:
Joined
May 25, 2013
Messages
2 (0.00/day)
Likes
0
Location
Romania
System Name HP xw8600
Processor 2xIntel Xeon E5430 2x2.66Ghz
Motherboard HP 0A98h
Memory 8192Mb FB-DDR2 PC2-5300
Video Card(s) 2xnVidia Quadro FX 4500 SLi 2x512Mb
Storage 2x147 SAS Raid 0
Display(s) HP f2304
Case HP OEM
Audio Device(s) Realtek HD Audio
Power Supply HP OEM 800W
Software MS Windows 7 x64
Benchmark Scores [url=http://valid.canardpc.com/2813046][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2813046.png[/img]
Problem with Qoadro SLI on HP xw8600

Hello all!
First I want to thank anatolymik for the effort!

Second thing:
I have problems enabeling SLI for 2 Quadros fx 4500 on HP xw8600 workstation.

My specs are (from HP Performance Advisor):
Baseboard ID: 0A98h
Serial Number: CZC84035HR
BIOS version: 1.46
Processor: Intel(R) Xeon(R) CPU E5430 @ 2.66GHz (2 processors)
Enabled Processor Count: 8
Total Memory: 8 GB
Local Storage: 1.63 TB (3 drives)
Graphics Card & Driver 1: Quadro FX 4500 -- 307.83
Graphics Card & Driver 2: Quadro FX 4500 -- 307.83
Slots in use:
SLOT 2 PCIe x16 (PCI Express): Unknown device
SLOT 4 PCIe x16 or x8 (PCI Express): Unknown device
Operating System: Windows 7 (64-bit)
Service Pack: Service Pack 1
Version: 6.1.7601.65536
Addressing Width: 64 bits
Processor
XU1, XU2 PROCESSOR
Socket Designation: XUx PROCESSOR
Manufacturer: Intel
Type: Central Processor
Family: Intel® Xeon™
CPU ID Values: EAX: 00010676 -- EDX: BFEBFBFF
CPU ID Family/Model: 0x06/0x17
Version: Intel(R) Xeon(R) CPU E5430 @ 2.66GHz
Voltage: 1.2 v
External Clock: 1333 MHz
Current Speed: 2667 MHz
Socket Status: CPU Socket Populated
Serial Number:
Asset Tag:
Part Number:
Core Count: 4
Cores Enabled: 4
Thread Count: 4
BIOS
Vendor: Hewlett-Packard
Version: 786F5 v01.46
Release Date: 09/20/2012
Starting Address Segment: 0xE000
ROM Size: 1 MB
Image Size: 128 KB
System BIOS Release: 1.46
Graphics Card
1. Quadro FX 4500
Name: Quadro FX 4500
Plug-and-Play ID: PCI\VEN_10DE&DEV_009D&SUBSYS_02AF10DE&REV_A1\4&174A9F7A&0&0028
Device Registry Key: System\CurrentControlSet\Control\Video\{D9948BED-BF92-4C2B-93A2-C3EC7D1FADDB}\0000
Registry Adapter String: Quadro FX 4500
Registry Firmware Version: Version 5.70.2.15.2
Registry Chip Type: Quadro FX 4500
Registry DAC Type: Integrated RAMDAC
Memory Size: 512 MB
Video Mode: 1920 x 1200 x 4294967296 colors
System Driver Version: 9.18.13.783
Driver File Version: 9.18.13.0783
Familiar Driver Version: 307.83
Graphics API Capable: True
SLI Enabled GPUs: False
2. Quadro FX 4500
Name: Quadro FX 4500
Plug-and-Play ID: PCI\VEN_10DE&DEV_009D&SUBSYS_02AF10DE&REV_A1\4&E175D50&0&0008
Device Registry Key: System\CurrentControlSet\Control\Video\{D432DC67-714A-4F33-AC11-C1970D3A62BB}\0000
Registry Adapter String: Quadro FX 4500
Registry Firmware Version: Version 5.70.2.41.1
Registry Chip Type: Quadro FX 4500
Registry DAC Type: Integrated RAMDAC
Memory Size: 512 MB
Video Mode:
System Driver Version: 9.18.13.783
Driver File Version: 9.18.13.0783
Familiar Driver Version: 307.83
Graphics API Capable: True
SLI Enabled GPUs: False
Display adapters
1. NVIDIA Quadro FX 4500
Friendly Name: NVIDIA Quadro FX 4500
Class Name: Display
Instance Id - Hardware Key: PCI\VEN_10DE&DEV_009D&SUBSYS_02AF10DE&REV_A1\4&174A9F7A&0&0028
Driver Key: {4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0000
Driver Version Installed: NVIDIA 9.18.13.783
Driver Store: Microsoft Standard VGA Graphics Adapter 6-21-2006 6.1.7600.16385
Driver Store: NVIDIA NVIDIA Quadro FX 4500 2-22-2010 8.16.11.9197
Driver Store: NVIDIA NVIDIA Quadro FX 4500 11-6-2012 9.18.13.745
Driver Store: NVIDIA NVIDIA Quadro FX 4500 1-31-2013 9.18.13.783
Driver Store: NVIDIA NVIDIA Quadro FX 4500 1-31-2013 9.18.13.783
Driver Store: NVIDIA NVIDIA Quadro FX 4500 (Microsoft Corporation - WDDM) 5-14-2009 8.15.11.8593
Physical Device Object Name: \Device\NTPNP_PCI0028
Hardware Device Location: PCI bus 96, device 0, function 0
Device Enumerator: PCI
Device Service Name: nvlddmkm
2. NVIDIA Quadro FX 4500
Friendly Name: NVIDIA Quadro FX 4500
Class Name: Display
Instance Id - Hardware Key: PCI\VEN_10DE&DEV_009D&SUBSYS_02AF10DE&REV_A1\4&E175D50&0&0008
Driver Key: {4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0002
Driver Version Installed: NVIDIA 9.18.13.783
Driver Store: Microsoft Standard VGA Graphics Adapter 6-21-2006 6.1.7600.16385
Driver Store: NVIDIA NVIDIA Quadro FX 4500 2-22-2010 8.16.11.9197
Driver Store: NVIDIA NVIDIA Quadro FX 4500 11-6-2012 9.18.13.745
Driver Store: NVIDIA NVIDIA Quadro FX 4500 1-31-2013 9.18.13.783
Driver Store: NVIDIA NVIDIA Quadro FX 4500 1-31-2013 9.18.13.783
Driver Store: NVIDIA NVIDIA Quadro FX 4500 (Microsoft Corporation - WDDM) 5-14-2009 8.15.11.8593
Physical Device Object Name: \Device\NTPNP_PCI0027
Hardware Device Location: PCI bus 128, device 0, function 0
Device Enumerator: PCI
Device Service Name: nvlddmkm
Memory
DIMM01 - 4 GB, DIMM05 - 4 GB
Size: 4 GB, 4 GB
Memory Type: DDR2 FB-DIMM
Rated Speed: 667MHz
Error Correcting (ECC): Yes
Device Locator: DIMM01, DIMM05
Bank Locator:
Manufacturer: JEDEC ID:AD 01 08 50 53 98 14 05
Serial Number: 05149853
Asset Tag:
Part Number: HYMP151F72CP8D5-Y5
Total width: 72 bits
Data Width: 64 bits
Form Factor: FB-DIMM
Device Set: 1
Type Detail: Synchronous

Steps I made :
I removed display driver and disable UAC, reboot in safemode.
I cleaned with Driver Sweeper, shutdown.
I mount second video card, and made the SLi Bridge.
I power up in normal mode and installed nvidia driver ver 307.83 (this version is recomanded and certificated by Autodsk for use with Autocad )
I uninstaled Bitdefender Internet Security 2013, then reboot.
I instaled HyperSLi ver 0.9 (ver 0.96 tells me that "can't obtain bios info" and did not install), then reboot.
In start menu I boot using Windows 7 HyperSLI option and continue installing. Reboot.
In start menu I boot using Windows 7 HyperSLI option and now it is installed and hypersli is working in hardware mode, in background.

I open Nvidia Control Panel and didn't find SLi enabel option.

Where i do wrong? :banghead:

I see on this post that another one has ecountered same problems with HP Workstations, so there is two of us now.
 

Attachments

Last edited:
Joined
Dec 23, 2011
Messages
71 (0.03/day)
Likes
44
Location
Italy
System Name SGC K2 -K1
Processor Intel 4790K -Intel Q9650
Motherboard Asus Z97-WS- Asus P5E64WS EVO X48
Cooling SGC Prototype-EK 240 HF+ 2x GTX295 single pcb Aquacomputer
Memory Mushkin Redline- Corsair dominator 8GB 1600MHZ
Video Card(s) Asus GTX980 DC2OC -2x Asus ENGTX295 QuadSli with DifferentSLiAuto v1.1
Storage Corsair Force GS240GB(Games+Programs)+Seagate 2TB(Storage)-OCZ Vertex 3 60GB(OS)
Display(s) 2X Samsung Syncamster P2250+Acer V243H - Acer X193w
Case Corsair 900D-Buffetti...a 13 years old case
Audio Device(s) Integrated sound card is enough for both
Power Supply Corsair TX750M-Coolermaster 650W
Mouse Logitech G400
Keyboard Logitech G110
Software Win 7 Ultimate X64
Benchmark Scores K1 score Unigine Heaven dx10 2731 pts 3DMark Vantage (CPU@4GHZ-RAM@7-8-8-24) 23417 pts
Hello guys everything working with new 320.18 nvidia drivers and HyperSli 0.96
My specs:
Asus P5E64WS EVO
Q9650 OC@4GHZ
8GB Corsair Dominator 1600MHZ CL9 OC@1800MHZ CL9
2x Asus ENGTX295

O.T.
If u have problem with memory controller overload.. i mean with 2 gtx295 and 8GB of ram and the ram refused to run at specs speed...if u want to speed up the rams u must overvolt a bit the northbridge.

SoZ for my english
 
Joined
Dec 10, 2012
Messages
31 (0.02/day)
Likes
11
Location
España
System Name 7754LIF3
Processor C2Q QX9770 @ 4Ghz 1,37v
Motherboard Asus Rampage Extreme X48
Cooling NZXT Kraken X60 + Fusion Block
Memory 4 x 4Gb DDR3 GSkill @ 1688Mhz
Video Card(s) Quad-SLI GTX590 Zotac HyperSLI v1.0 W7 & Different SLI W8.1
Storage 4 X 1TB WD Black Raid0
Display(s) 3 x SyncMaster 203B 20" Nvidia Surround 4200X1050@60hz
Case MIH CASE
Audio Device(s) SupremeFX X-Fi
Power Supply EnerMax MaxRevo 1500W
Software Windows 7 / 8.1 Up1. x64
Hello guys everything working with new 320.18 nvidia drivers and HyperSli 0.96
My specs:
Asus P5E64WS EVO
Q9650 OC@4GHZ
8GB Corsair Dominator 1600MHZ CL9 OC@1800MHZ CL9
2x Asus ENGTX295

O.T.
If u have problem with memory controller overload.. i mean with 2 gtx295 and 8GB of ram and the ram refused to run at specs speed...if u want to speed up the rams u must overvolt a bit the northbridge.

SoZ for my english
Hello!! Few banks have occupied on the board? I understand that in X48 using 4 banks (2 Gb x 4 banks) you overload the chipset and it is the reason that you have to increase the voltage, I have 4 Gb x 2 banks and I don't have that problem.
 

roger75

New Member
Joined
Jun 12, 2013
Messages
8 (0.00/day)
Likes
0
hypersli

I use hypersli ,use 3 nvidia 470gtx.
work fine that
but when am going to try to use 4 card it not working
cant get sli then
wonder if anybody else manage to have 4 card in hypersli?
 
Joined
Aug 2, 2011
Messages
985 (0.42/day)
Likes
470
Processor Core i7 6800k @ 4.1GHz @ 1.325v
Motherboard MSI X99A Raider
Cooling LEPA AquaChanger 240
Memory 4x8GB Corsair Vengence LED @3000MHz
Video Card(s) Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti @ +25core +400mem
Storage 960 EVO 1TB, OCZ Vector 512GB, 2x Samsung 830 128GB, 750GB Samsung, 1.5TB Caviar Green
Display(s) Acer XB270HU, Qnix QX2710
Case Corsair Carbide 500R White
Audio Device(s) ASUS Xonar DX
Power Supply EVGA P2 850W
Mouse RAT8
Keyboard Razer Black Widow Ultimate 2016 Edition
Software Win 10 x64
What motherboard? It's possible one of your ports won't support having another GPU for multi-GPU.
 

erocker

Senior Moderator
Staff member
Joined
Jul 19, 2006
Messages
42,369 (10.18/day)
Likes
18,018
Processor Intel i7 8700k
Motherboard Gigabyte z370 AORUS Gaming 7
Cooling Water
Memory 16gb G.Skill 4000 MHz DDR4
Video Card(s) Evga GTX 1080
Storage 3 x Samsung Evo 850 500GB, 1 x 250GB, 2 x 2TB HDD
Display(s) Nixeus EDG27
Case Thermaltake X5
Power Supply Corsair HX1000i
Mouse Zowie EC1-B
Software Windows 10
Not enough PCI-E Lanes for four cards. Only three will work with the Crosshair IV.
 
Joined
Mar 6, 2008
Messages
2,700 (0.76/day)
Likes
1,364
Location
Minnesota
System Name I Dub Thee Infinity
Processor Intel Core I7-3930K
Motherboard EVGA X79 Classified
Cooling Corsair H80
Memory 16GB GSkill Trident X
Video Card(s) EVGA GTX 980 Ti SC+
Storage SanDisk Ultra Plus 256GB, OCZ V2 180GB, 2x Toshiba X300 5TB RAID 0
Display(s) Acer XB270HU
Case Cooler Master HAF X
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium + Sennheiser HD 598 + Klipsch ProMedia 2.1
Power Supply EVGA 850W G2
Mouse Razer Naga 2014
Keyboard Gigabyte Osmium Cherry MX Brown
Software Windows 10 Pro x64
It's a driver limitation. HyperSLI alone isn't going to make this work. You could try DifferentSLI in addition. You would have a chance with that but no guarantees.
 

erocker

Senior Moderator
Staff member
Joined
Jul 19, 2006
Messages
42,369 (10.18/day)
Likes
18,018
Processor Intel i7 8700k
Motherboard Gigabyte z370 AORUS Gaming 7
Cooling Water
Memory 16gb G.Skill 4000 MHz DDR4
Video Card(s) Evga GTX 1080
Storage 3 x Samsung Evo 850 500GB, 1 x 250GB, 2 x 2TB HDD
Display(s) Nixeus EDG27
Case Thermaltake X5
Power Supply Corsair HX1000i
Mouse Zowie EC1-B
Software Windows 10
You shouldn't need to use hypersli then. It already supports 4 way SLi.
 

roger75

New Member
Joined
Jun 12, 2013
Messages
8 (0.00/day)
Likes
0
not support sli
way do you think am using hypersli
Lucid Controller Driver
support this

Experience True Graphics Freedom
Lucid Hydra CrossLinx 3 makes it possible to combine multi-GPU graphics cards from any generation and vendor on the same motherboard. This gives PC users greater flexibility, and enables vastly increased performance, free of compatibility limitations.

but it not any driver to that shitt anymore
last update in 2011
thats way i use hypersli