1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

ic7 max3 new video card problem wont boot

Discussion in 'Motherboards & Memory' started by fenix4o9, Sep 22, 2008.

  1. fenix4o9 New Member

    Joined:
    Sep 22, 2008
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    hello i just upgraded my ati9800 to a his hd2600xt when i turn my pc on it post (beeps) like normal . shows cpu and ram info and then freezes. if i mess with the overclocking and turn down the cpu lower than what it is say 2.0 (its really a 2.8) i can get farther in the posting all the way to loading windows screen and as soon as it hits that it freezes again . im lost plus i dont know what the jumpers r for on the video card i know the yellow is for ntsc and pal but the red one i dont know what its for . :banghead:
     
  2. ssrevs New Member

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    1 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    i'm having a similar problem. When the card is in and i turn the power on, the fan on the vid card runs, but i get no video at all. I can hear the computer boot up and get to windows but i have no video output from the card watsoever. My PSU is a 465, recommended 450 on the box. I havent been able to find wat the jumpers are for either
     
  3. suraswami

    suraswami

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    6,509 (1.53/day)
    Thanks Received:
    1,056
    Location:
    Republic of Asia (a.k.a Irvine), CA
    Please post your full specs like mobo, cpu, current video card, type, ram, psu etc etc.
     
    10 Year Member at TPU
  4. suraswami

    suraswami

    Joined:
    Apr 5, 2005
    Messages:
    6,509 (1.53/day)
    Thanks Received:
    1,056
    Location:
    Republic of Asia (a.k.a Irvine), CA
    check to see if its working thru the other output like if you are trying vga, then try the DVI and vice versa.
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)