• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

IE won't start!!

Joined
Jan 22, 2009
Messages
262 (0.08/day)
Likes
4
System Name my comp~
Processor Intel Core 2 Duo E6750 @ 3.6Ghz
Motherboard Asus P5K
Cooling OCZ Vendetta 2
Memory Kingston HyperX 1GB x 2 5-5-5-15 2.2v
Video Card(s) MSI 4830 512MB OC @ 735/1140
Storage Samsung 320GB (7200/16M)
Display(s) 21.6" Samsung Syncmaster 2253LW
Case GMC H-70
Power Supply 430w atx power
Software Windows XP Pro SP 3
Benchmark Scores 3D Mark06 - 13487 Super Pi - 14.078s
#1
I use IE8 and it worked fine until yesterday night.
When I double click on desktop nothing happens.
So I go to start and open IE8 from there but it doesn't open but gives me these 2 errors : (first top one, after I click ok, the second one)


I've deleted and re installed it but still the same thing..
What should I do?? :cry:
 

p_o_s_pc

F@H&WCG addict
Joined
May 2, 2007
Messages
13,002 (3.35/day)
Likes
2,156
Location
Newark ohio
System Name el'lappy|Cruncher | Cruncher 2
Processor intel C2D T6400 | i7 3770k @4.2ghz | AII X2 220 @3.4ghz
Motherboard some Acer | Asus P8Z77-V Pro |Gigabyter GA-M61p-S3
Cooling dual 80mm cooling fan | WC'ing ) |cheapo
Memory 2x2gb ddr3 | 2x2gb Ripjaws 1600 |4x512mb D9s
Video Card(s) onboard | 60 1GB(hd7770 ) |8800GTS
Storage Momuntus xt 320gb |Kingston Hyper X 120gb SATA III|500gb WD
Display(s) 17in | 42" 1080P HD 3D TV
Case lappy case | CM HAF XB |none yet
Audio Device(s) onboard | onboard | onboard
Power Supply Dell brick w/ acer end end | Antec EW 650w |Antec SP 350w(upg.soon)
Software Windows 7 Ult. 64bit---->------->
#2
use anything but IE :p. I had that problem before. scan for virus and use Ccleaner to clean the registry and try uninstalling and reinstall again after that
 
Joined
Jan 22, 2009
Messages
262 (0.08/day)
Likes
4
System Name my comp~
Processor Intel Core 2 Duo E6750 @ 3.6Ghz
Motherboard Asus P5K
Cooling OCZ Vendetta 2
Memory Kingston HyperX 1GB x 2 5-5-5-15 2.2v
Video Card(s) MSI 4830 512MB OC @ 735/1140
Storage Samsung 320GB (7200/16M)
Display(s) 21.6" Samsung Syncmaster 2253LW
Case GMC H-70
Power Supply 430w atx power
Software Windows XP Pro SP 3
Benchmark Scores 3D Mark06 - 13487 Super Pi - 14.078s
#3
use anything but IE :p. I had that problem before. scan for virus and use Ccleaner to clean the registry and try uninstalling and reinstall again after that
lol:laugh: Anything but IE xD;
I actually use Chrome most of the time but sometimes for important things,
I need IE... I will try virus scan and already done Ccleaner then try reinstalling again
 
Joined
Sep 5, 2004
Messages
1,870 (0.39/day)
Likes
249
Location
The Kingdom of Norway
System Name Wiak's Gaming Rig 2017
Processor Ryzen 1700X
Motherboard ASUS PRIME X370-PRO
Cooling Noctua
Memory Corsair Vengenace LPX 3200 CL16 @ 2933
Video Card(s) MSI Radeon 480 8GB Gaming X
Storage Samsung 960 EVO 500GB / Samsung 850 EVO 1TB
Case Corsair 200R
Power Supply Corsair AX850
Mouse Corsair Sabre Laser
Keyboard Logitech Orion Brown (G610)
Joined
Jan 22, 2009
Messages
262 (0.08/day)
Likes
4
System Name my comp~
Processor Intel Core 2 Duo E6750 @ 3.6Ghz
Motherboard Asus P5K
Cooling OCZ Vendetta 2
Memory Kingston HyperX 1GB x 2 5-5-5-15 2.2v
Video Card(s) MSI 4830 512MB OC @ 735/1140
Storage Samsung 320GB (7200/16M)
Display(s) 21.6" Samsung Syncmaster 2253LW
Case GMC H-70
Power Supply 430w atx power
Software Windows XP Pro SP 3
Benchmark Scores 3D Mark06 - 13487 Super Pi - 14.078s
#5
I'm already using Chrome

-------------------------------

I downgraded to IE7 again and now it works fine!
Phew~ :)
 
Last edited: