• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Image Mounting Problem.

Joined
May 5, 2008
Messages
3,318 (0.94/day)
Likes
301
Processor Intel i5-3570K @ 3.4Ghz
Motherboard Asrock LGA1155 Z77 Extreme 4
Cooling Cooler Master Evo 212
Memory 16GB (4X4) G.Skill Ripjaw 2 DDR3-1600
Video Card(s) Nvidia gForce GTX 660ti
Storage 1x Samsung 840 EVO 256GB 6Gb/s, 1x WD 500GB 6Gb/s, 1x WD 80GB 3Gb/s
Display(s) ASUS VH242H Black + 2 HP 2311x 23" LED
Case Fractal Design R4
Audio Device(s) Realtek OnBoard Both
Power Supply Cooler Master 850w
Software Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
#1
Okay, today I received a DVD-Rom from a friend and it had Rainbow Six Vegas 2 on it. Now I inserted the DVD into my DVD drive and it starts to read the disc, but while doing it it makes clicking noises. After a little bit of that, a window pops up with the Vegas 2 WinRAR Archive file, I minimize the window and open up Daemon Tools. I next mount the image. And a error pops up and its says there is now disc. Now when I get the chance to mount the image, I go back into my computer, on the image drive I open it up and then My computer freezes, and then a window pops up saying it couldnt read the file. And when I try to extract the file myself it freezes also.

Now It has worked on my friends computer, could it be my DVD drive not being able to read the disc?








 
Joined
Nov 18, 2006
Messages
2,964 (0.73/day)
Likes
397
Location
your local vending machine
System Name HTPC||Lenovo IBM ThinkPad
Processor AMD Phenom II x4 965 stock 3.4GHz||Intel C2D T9300 @ 2.5GHz
Motherboard Zotac 890GX-ITX WiFi||Lenovo 8918CTO
Cooling Stock 3x 120's||Stock stuff
Memory 8GB (2x4GB) DDR3 6-6-6-15||3GB DDR2
Video Card(s) Asus 3870x2||nVidia Quadro NVS 140M
Storage 1TB Seagate Barracuda, 1x 2TB WD EARX ||Hitachi 160GB 7200RPM
Display(s) Samsung T260HD||
Case SilverStone Grandia GD05||
Audio Device(s) on-board||on-board
Power Supply Cooler Master 450W||6-cell
Software Windows 7 Pro x64||Windows 7 Pro x64/Linux Mint x64
#2
The error message states the G: drive...the Vegas 2 dvd is in the D: drive.
 

WarEagleAU

Bird of Prey
Joined
Jul 9, 2006
Messages
10,809 (2.59/day)
Likes
529
Location
Gurley, AL
System Name Boddha Getta Boddha Getta Bah!
Processor AMD FX 6100 @ 4.432Ghz @1.382
Motherboard ASUS M5A99X EVO AMD 990X AMD SB950
Cooling Custom Water. EK 240MM Kit, Supreme HSF - Runs 35C
Memory 2 x 4GB Corsair Vengeance White LP @ 1.35V
Video Card(s) XFX Radeon HD 6870 980/1100
Storage WD Caviar Black 1.0TB, WD Caviar Green 1.0TB, WD 160GB
Display(s) Asus VH222/S 22: (21.5" Viewable) 1920x1080p HDMI LCD Monitor
Case NZXT White Switch 810
Audio Device(s) Onboard Realtek 5.1
Power Supply NZXT Hale 90 Gold Cert 750W Modular PSU
Software Windows 8.1 Profession 64 Bit
#3
YEah and make sure to unrar it. People usually dont do that and try and mount it in rar format. It needs to be in one Daemon tools can use, be it BWI, DAA, ISO, etc.
 

Exavier

New Member
Joined
Dec 12, 2007
Messages
981 (0.27/day)
Likes
78
Location
Bath, UK
Processor Q6600 G0 Stepping @3.4
Motherboard DFI LanParty DK P45 T2RS-PLUS
Cooling Fitseries3 Edition Fuzion v1, XSPC Razor X2, XSPC RS320, Hydor L30
Memory Crucial Ballistix @972mhz CL5
Video Card(s) Sapphire 4870X2 2GB
Storage Samsung Spinpoint F1 1TB x2 (I need another OS drive LOL)
Display(s) Sony Bravia 40L4000 40" HDTV :D
Case Silverstone TJ07 (Mod is a WIP)
Power Supply Corsair HX620w
Software Windows Vista
#4
in that case, could it be an error with how the PC is labelling and utilising drives? try disabling all your drives but the one you want to use
 

panchoman

Sold my stars!
Joined
Jul 16, 2007
Messages
9,595 (2.52/day)
Likes
1,148
Processor Amd Athlon X2 4600+ Windsor(90nm) EE(65W) @2.9-3.0 @1.45
Motherboard Biostar Tforce [Nvidia] 550
Cooling Thermaltake Blue Orb-- bunch of other fans here and there....
Memory 2 gigs (2x1gb) of patriot ddr2 800 @ 4-4-4-12-2t
Video Card(s) Sapphire X1950pro Pci-E x16 @stock@stock on stock
Storage Seagate 7200.11 250gb Drive, WD raptors (30/40) in Raid 0
Display(s) ANCIENT 15" sony lcd, bought it when it was like 500 bucks
Case Apevia X-plorer blue/black
Audio Device(s) Onboard- Why get an sound card when you can hum??
Power Supply Antec NeoHe 550-manufactured by seasonic -replacement to the discontinued smart power series
Software Windows XP pro SP2 -- vista is still crap
#5
use magicdisc to mount it, seems like the problem is from daemon.. and dont unrar the iso file, mount the iso file in magicdisc
 
Joined
Nov 15, 2006
Messages
174 (0.04/day)
Likes
16
Location
Ensenada, Mexico
Processor Athlon X2 3800 @ 2.8 Ghz w/Zalman CNPS 9500 LED
Motherboard MSI K8N Neo4-F
Cooling Fans: 2 120mm, 1 80mm, HD cooler all w/Tt fan controller
Memory Mushkin blue series DDR400 @ DDR466
Video Card(s) Visiontek HD4850 512 Mb w/ Zalman VF-900
Storage WD SATA 320 Gb / Hitachi Deskstar 82 Gb
Display(s) KDS 19" Widescreen LCD
Case RAIDMAX SAGITTA Modded to Red lighting
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Zalman 600 Watts ZM600-HP
Software Win XP, Vista32, Ubuntu
#6
Just disable any virtual drives from daemon tools & your drive will work fine. :cool:
 

Solaris17

Creator Solaris Utility DVD
Joined
Aug 16, 2005
Messages
19,270 (4.28/day)
Likes
6,075
Location
Florida
System Name Not named yet
Processor I5 7640x 5Ghz 24/7
Motherboard MSI x299 Tomahawk Arctic
Cooling Corsair H55
Memory 32GB Corsair DDR4 3000mhz
Video Card(s) Gigabyte 1080TI
Storage 2x Seagate 3TB Drives (RAID 0) 1x Seagate 256GB SSD 1x Adata 120GB SSD
Display(s) 3x AOC Q2577PWQ
Case Inwin 303 White (Thermaltake Ring 120mm Purple accent)
Audio Device(s) Onboard on Audio-Technica ATH-AG1
Power Supply Seasonic 1050W Snow
Mouse Roccat Tyon White
Keyboard Ducky Shine 6
Software Windows 10 x64 Pro
#7
use magicdisc to mount it, seems like the problem is from daemon.. and dont unrar the iso file, mount the iso file in magicdisc
thats not an iso....an iso wouldnt not appear as an archive on a disk unless they burned the iso to a disk without selecting the burn iso option in either case no matter what program he uses it will fail.....his best chance is to copt the archive off the disk extract everything(if it isnt already an iso) use a burning program like burn4free repackage it as an iso and mount it that way.
 

panchoman

Sold my stars!
Joined
Jul 16, 2007
Messages
9,595 (2.52/day)
Likes
1,148
Processor Amd Athlon X2 4600+ Windsor(90nm) EE(65W) @2.9-3.0 @1.45
Motherboard Biostar Tforce [Nvidia] 550
Cooling Thermaltake Blue Orb-- bunch of other fans here and there....
Memory 2 gigs (2x1gb) of patriot ddr2 800 @ 4-4-4-12-2t
Video Card(s) Sapphire X1950pro Pci-E x16 @stock@stock on stock
Storage Seagate 7200.11 250gb Drive, WD raptors (30/40) in Raid 0
Display(s) ANCIENT 15" sony lcd, bought it when it was like 500 bucks
Case Apevia X-plorer blue/black
Audio Device(s) Onboard- Why get an sound card when you can hum??
Power Supply Antec NeoHe 550-manufactured by seasonic -replacement to the discontinued smart power series
Software Windows XP pro SP2 -- vista is still crap
#8
last screenshot says that winrar is extracting from [insert game name here].iso so the file on the disc is an iso, not a rar/zip file. winrar does open iso files..
 
Joined
May 5, 2008
Messages
3,318 (0.94/day)
Likes
301
Processor Intel i5-3570K @ 3.4Ghz
Motherboard Asrock LGA1155 Z77 Extreme 4
Cooling Cooler Master Evo 212
Memory 16GB (4X4) G.Skill Ripjaw 2 DDR3-1600
Video Card(s) Nvidia gForce GTX 660ti
Storage 1x Samsung 840 EVO 256GB 6Gb/s, 1x WD 500GB 6Gb/s, 1x WD 80GB 3Gb/s
Display(s) ASUS VH242H Black + 2 HP 2311x 23" LED
Case Fractal Design R4
Audio Device(s) Realtek OnBoard Both
Power Supply Cooler Master 850w
Software Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
#9
Ok, Magicdisc doesnt work, for my problem. When I insert the DVD it seems like it is having trouble reading the burnt disc. But that cant be true, cause before I started on Vegas 2 I uploaded Oblivian from a burnt disc. And after a while a screen finally pops up, and it has the Vegas 2 file. When I try to extract it it freezes. And when I try to mount it to daemon tools, it mounts, then when I try to open the image, it says that there is no disc, or it cant read it.
 

panchoman

Sold my stars!
Joined
Jul 16, 2007
Messages
9,595 (2.52/day)
Likes
1,148
Processor Amd Athlon X2 4600+ Windsor(90nm) EE(65W) @2.9-3.0 @1.45
Motherboard Biostar Tforce [Nvidia] 550
Cooling Thermaltake Blue Orb-- bunch of other fans here and there....
Memory 2 gigs (2x1gb) of patriot ddr2 800 @ 4-4-4-12-2t
Video Card(s) Sapphire X1950pro Pci-E x16 @stock@stock on stock
Storage Seagate 7200.11 250gb Drive, WD raptors (30/40) in Raid 0
Display(s) ANCIENT 15" sony lcd, bought it when it was like 500 bucks
Case Apevia X-plorer blue/black
Audio Device(s) Onboard- Why get an sound card when you can hum??
Power Supply Antec NeoHe 550-manufactured by seasonic -replacement to the discontinued smart power series
Software Windows XP pro SP2 -- vista is still crap
#10
try copying the iso file on the disc to your desktop and mount the one from your desktop
 
Joined
May 5, 2008
Messages
3,318 (0.94/day)
Likes
301
Processor Intel i5-3570K @ 3.4Ghz
Motherboard Asrock LGA1155 Z77 Extreme 4
Cooling Cooler Master Evo 212
Memory 16GB (4X4) G.Skill Ripjaw 2 DDR3-1600
Video Card(s) Nvidia gForce GTX 660ti
Storage 1x Samsung 840 EVO 256GB 6Gb/s, 1x WD 500GB 6Gb/s, 1x WD 80GB 3Gb/s
Display(s) ASUS VH242H Black + 2 HP 2311x 23" LED
Case Fractal Design R4
Audio Device(s) Realtek OnBoard Both
Power Supply Cooler Master 850w
Software Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
#11
try copying the iso file on the disc to your desktop and mount the one from your desktop
Yeah I tried that and it said that it would take 88 min. and then it showed it was copying, but then It said that it couldnt.

The problem is that the drive is having problems reading I guess, cause It keep on spinning then it will stop and make a click noise. But when it will finally open, I will mount it, some times it will mount some times it wont, but when it mounts, and I try to open the image, all of it goes to hell.
 

panchoman

Sold my stars!
Joined
Jul 16, 2007
Messages
9,595 (2.52/day)
Likes
1,148
Processor Amd Athlon X2 4600+ Windsor(90nm) EE(65W) @2.9-3.0 @1.45
Motherboard Biostar Tforce [Nvidia] 550
Cooling Thermaltake Blue Orb-- bunch of other fans here and there....
Memory 2 gigs (2x1gb) of patriot ddr2 800 @ 4-4-4-12-2t
Video Card(s) Sapphire X1950pro Pci-E x16 @stock@stock on stock
Storage Seagate 7200.11 250gb Drive, WD raptors (30/40) in Raid 0
Display(s) ANCIENT 15" sony lcd, bought it when it was like 500 bucks
Case Apevia X-plorer blue/black
Audio Device(s) Onboard- Why get an sound card when you can hum??
Power Supply Antec NeoHe 550-manufactured by seasonic -replacement to the discontinued smart power series
Software Windows XP pro SP2 -- vista is still crap
#12
its probably 88 mins because its having some trouble reading the disc, check for scratchs and stuff.. also try cleaning the disc with toothpaste
 
Joined
May 5, 2008
Messages
3,318 (0.94/day)
Likes
301
Processor Intel i5-3570K @ 3.4Ghz
Motherboard Asrock LGA1155 Z77 Extreme 4
Cooling Cooler Master Evo 212
Memory 16GB (4X4) G.Skill Ripjaw 2 DDR3-1600
Video Card(s) Nvidia gForce GTX 660ti
Storage 1x Samsung 840 EVO 256GB 6Gb/s, 1x WD 500GB 6Gb/s, 1x WD 80GB 3Gb/s
Display(s) ASUS VH242H Black + 2 HP 2311x 23" LED
Case Fractal Design R4
Audio Device(s) Realtek OnBoard Both
Power Supply Cooler Master 850w
Software Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
#13
Ok, I inserted the disc, and a window came up, and it shows the file of the game, what do I need to do now?
 
Joined
May 5, 2008
Messages
3,318 (0.94/day)
Likes
301
Processor Intel i5-3570K @ 3.4Ghz
Motherboard Asrock LGA1155 Z77 Extreme 4
Cooling Cooler Master Evo 212
Memory 16GB (4X4) G.Skill Ripjaw 2 DDR3-1600
Video Card(s) Nvidia gForce GTX 660ti
Storage 1x Samsung 840 EVO 256GB 6Gb/s, 1x WD 500GB 6Gb/s, 1x WD 80GB 3Gb/s
Display(s) ASUS VH242H Black + 2 HP 2311x 23" LED
Case Fractal Design R4
Audio Device(s) Realtek OnBoard Both
Power Supply Cooler Master 850w
Software Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
#14
NEVER MIND!!!!
My POS DVD drive is so old it cant read Dual Layer DVD-Roms.
Thats why its not working because it cant read the second layer.