• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Internet keeps going off and on Bad Router?

Joined
May 21, 2008
Messages
4,090 (1.17/day)
Likes
766
Location
Iowa, USA
System Name FUTURE CUBE!
Processor intel Core i5 6600k
Motherboard Gigabyte Z170X-Gaming 7
Cooling Phanteks PH-TC14PE BK
Memory G.Skill TridentZ 3000 Mhz C15 32GB 2x16GB
Video Card(s) Gigabyte Aorus 1080 Ti
Storage 2x M.2 Samsung Evo 250GB/500GB / WD Blue 500GB / 2x RAID1 Toshiba P300 3TB
Display(s) Samsung C24FG70 1080p 144hz Quantum Dot/ASUS VH226H 1080p 21.5"
Case "THE CUBE" Custom built, pure Red Alder wood
Audio Device(s) Creative Sound Core3D/ Logitech Z-2300 200 watts/ Beyerdynamic DT 880
Power Supply Seasonic X Gold 650W
Mouse Logitech G700
Keyboard Logitech G910
Software Windows 10 Pro
#1
Hello, everyone i must admit I suck when it comes to Networking.

I have a Linksys E3000(11/30/2011 $70 Newegg) and it gets used about 18+ hours a day streaming either you tube or Netflix from everyone here, while people gaming.

The internet will randomly slow up and then my computer will say "no internet" Yellow triangle, then I will go down turn off the router wait a few seconds turn it back on and it will work for X random time. this has been going for about 2 weeks. The E3000 does run warm, it is suspended with nothing under or above it.

I must add that my ISP charges in 6months intervals and we just sent payment would you think the ISP is doing this to us?

If it it going dead ? what router do you suggested? We have 2 laptops(WiFi one N other G May be getting new laptop with Intel® Centrino® Wireless 2230, 2x2 bgn + Bluetooth), 2 xbox 360, 1 ps3(WiFi), 3 desktops.

A New router needs to have long range as we have a large home with a long layout over 5,000sq/ft+

1 laptop does you tube, the ps3 does gaming and netflix almost all day, my computer light gaming mostly web surfing. others hardly use internet.

We have 1M/512K(normally the internet can maintain this speed) internet Canopy Point-to-Point Secure uses Motorola technology and equipment to provide internet where DSL and cable aren't options. No phone line is required; the link is provided over the 900 or 5.7MHz radio frequency range. An antenna is required on the outside of your building, and is installed by Com-Link technicians.


OK, while typing this I lost internet was doing speedtest, turned router off back on internet started to work again.
Before reset
Peak was 1.4Mb/s



After reset.
 
Last edited:
Joined
May 13, 2010
Messages
4,422 (1.60/day)
Likes
1,602
System Name RemixedBeast
Processor Intel i5 3570K @ 3.4Ghz
Motherboard ASRock Z77 Pro3
Cooling Coolermaster Hyper 212 Evo
Memory 16GB Corsair XMS3
Video Card(s) EVGA Nvidia GTX 650 Ti SSC 1GB
Storage 1.5TB Seagate/128GB Samsung 840
Display(s) Samsung SyncMaster P2350 23in @ 1920x1080 + LG Flatron 19in Widescreen 1440x900
Case Antec Three Hundred Two
Audio Device(s) Beyerdynamic DT770 Pro 80 // Fiio E7 Amp/DAC
Power Supply 620w Antec High Current Gamer HCG-620M
Mouse Logitech G700s/G502
Keyboard Logitech K740
Software Windows Server 2012 x64 Standard
Benchmark Scores Network: APs: Cisco Meraki MR32, Ubiquiti Unifi AP-AC-LR and Lite, Ligowave NFT-3AC
#2
Have you did a complete hardware reset on your router?
 
Joined
May 21, 2008
Messages
4,090 (1.17/day)
Likes
766
Location
Iowa, USA
System Name FUTURE CUBE!
Processor intel Core i5 6600k
Motherboard Gigabyte Z170X-Gaming 7
Cooling Phanteks PH-TC14PE BK
Memory G.Skill TridentZ 3000 Mhz C15 32GB 2x16GB
Video Card(s) Gigabyte Aorus 1080 Ti
Storage 2x M.2 Samsung Evo 250GB/500GB / WD Blue 500GB / 2x RAID1 Toshiba P300 3TB
Display(s) Samsung C24FG70 1080p 144hz Quantum Dot/ASUS VH226H 1080p 21.5"
Case "THE CUBE" Custom built, pure Red Alder wood
Audio Device(s) Creative Sound Core3D/ Logitech Z-2300 200 watts/ Beyerdynamic DT 880
Power Supply Seasonic X Gold 650W
Mouse Logitech G700
Keyboard Logitech G910
Software Windows 10 Pro
#3
Have you did a complete hardware reset on your router?
I turn it completely off then back on, it has sense then run perfect. or do you mean reset it back to factory default?(I never have really changed anything)
 
Joined
May 13, 2010
Messages
4,422 (1.60/day)
Likes
1,602
System Name RemixedBeast
Processor Intel i5 3570K @ 3.4Ghz
Motherboard ASRock Z77 Pro3
Cooling Coolermaster Hyper 212 Evo
Memory 16GB Corsair XMS3
Video Card(s) EVGA Nvidia GTX 650 Ti SSC 1GB
Storage 1.5TB Seagate/128GB Samsung 840
Display(s) Samsung SyncMaster P2350 23in @ 1920x1080 + LG Flatron 19in Widescreen 1440x900
Case Antec Three Hundred Two
Audio Device(s) Beyerdynamic DT770 Pro 80 // Fiio E7 Amp/DAC
Power Supply 620w Antec High Current Gamer HCG-620M
Mouse Logitech G700s/G502
Keyboard Logitech K740
Software Windows Server 2012 x64 Standard
Benchmark Scores Network: APs: Cisco Meraki MR32, Ubiquiti Unifi AP-AC-LR and Lite, Ligowave NFT-3AC
#4
Yes that's what I meant. But does it do it only to the one computer?

Something could be wonky with your drivers if it's just the one.

If not you need a new router
 
Joined
May 21, 2008
Messages
4,090 (1.17/day)
Likes
766
Location
Iowa, USA
System Name FUTURE CUBE!
Processor intel Core i5 6600k
Motherboard Gigabyte Z170X-Gaming 7
Cooling Phanteks PH-TC14PE BK
Memory G.Skill TridentZ 3000 Mhz C15 32GB 2x16GB
Video Card(s) Gigabyte Aorus 1080 Ti
Storage 2x M.2 Samsung Evo 250GB/500GB / WD Blue 500GB / 2x RAID1 Toshiba P300 3TB
Display(s) Samsung C24FG70 1080p 144hz Quantum Dot/ASUS VH226H 1080p 21.5"
Case "THE CUBE" Custom built, pure Red Alder wood
Audio Device(s) Creative Sound Core3D/ Logitech Z-2300 200 watts/ Beyerdynamic DT 880
Power Supply Seasonic X Gold 650W
Mouse Logitech G700
Keyboard Logitech G910
Software Windows 10 Pro
#5
Happens to everything connected via cable or wifi. Internet broke again this time i held reset for 10sec it reset still no connection. Now using my phone.
 
Joined
May 13, 2010
Messages
4,422 (1.60/day)
Likes
1,602
System Name RemixedBeast
Processor Intel i5 3570K @ 3.4Ghz
Motherboard ASRock Z77 Pro3
Cooling Coolermaster Hyper 212 Evo
Memory 16GB Corsair XMS3
Video Card(s) EVGA Nvidia GTX 650 Ti SSC 1GB
Storage 1.5TB Seagate/128GB Samsung 840
Display(s) Samsung SyncMaster P2350 23in @ 1920x1080 + LG Flatron 19in Widescreen 1440x900
Case Antec Three Hundred Two
Audio Device(s) Beyerdynamic DT770 Pro 80 // Fiio E7 Amp/DAC
Power Supply 620w Antec High Current Gamer HCG-620M
Mouse Logitech G700s/G502
Keyboard Logitech K740
Software Windows Server 2012 x64 Standard
Benchmark Scores Network: APs: Cisco Meraki MR32, Ubiquiti Unifi AP-AC-LR and Lite, Ligowave NFT-3AC
#6
yah I think you need a new router.

The one I got is an Amped Wireless R20000G (my review here) and it's been awesome for me and none of those wonkies happen. Had it since January as well. It's like 130 some off amazon I think some places got it lower though...
 
Joined
Jun 12, 2007
Messages
4,815 (1.26/day)
Likes
639
Location
Wangas, New Zealand
System Name Darth Obsidious
Processor Intel i5 2500K
Motherboard ASUS P8Z68-V/Gen3
Cooling Cooler Master Hyper 212+ in Push Pull
Memory 2X4GB Corsair Vengeance DDR3 1600
Video Card(s) ASUS R9 270x TOP
Storage 128GB Samsung 830 SSD, 1TB WD Black, 2TB WD Green
Display(s) LG IPS234V-PN
Case Corsair Obsidian 650D
Audio Device(s) Infrasonic Quartet
Power Supply Corsair HX650w
Software Windows 7 64bit and Windows XP Home
Benchmark Scores 2cm mark on bench with a razor blade.
#7
Could be ISP or router tbh.

In the past there have been a few times where my router would randomly end up with a red internet LED.

At ones stage I think it happened for a few days, randomly working and then stopping for an hours or so.
I thought it was the router but it was the ISP.
 
Joined
May 21, 2008
Messages
4,090 (1.17/day)
Likes
766
Location
Iowa, USA
System Name FUTURE CUBE!
Processor intel Core i5 6600k
Motherboard Gigabyte Z170X-Gaming 7
Cooling Phanteks PH-TC14PE BK
Memory G.Skill TridentZ 3000 Mhz C15 32GB 2x16GB
Video Card(s) Gigabyte Aorus 1080 Ti
Storage 2x M.2 Samsung Evo 250GB/500GB / WD Blue 500GB / 2x RAID1 Toshiba P300 3TB
Display(s) Samsung C24FG70 1080p 144hz Quantum Dot/ASUS VH226H 1080p 21.5"
Case "THE CUBE" Custom built, pure Red Alder wood
Audio Device(s) Creative Sound Core3D/ Logitech Z-2300 200 watts/ Beyerdynamic DT 880
Power Supply Seasonic X Gold 650W
Mouse Logitech G700
Keyboard Logitech G910
Software Windows 10 Pro
#8
Well I have to say I changed up some settings and its been working good, but I think i might still buy a new router and use my current as backup, any other suggestions? Anyone tried the ASUS?
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
19,194 (5.03/day)
Likes
4,798
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
#9
Netgear Ive had the best experience with
 
Joined
Jan 17, 2010
Messages
10,028 (3.47/day)
Likes
6,631
Location
Oregon
System Name Delta // Alpha-HTPC
Processor Intel i7 6700K // Intel i5 4570
Motherboard GIGABYTE Z270X-Gaming K7 // Gigabyte H97M -D3H
Cooling Corsair H80i V2 // Silverstone NT-06 Pro
Memory Corsair DDR4 3000 32gb //G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 1600
Video Card(s) EVGA GTX980ti// EVGA GTX 1050ti
Storage Samsung 950 Pro 512, 2 Tb FireCuda// Samsung 850 Pro, 1 X 4 Tb HGST, 1 x 6Tb Toshiba
Display(s) ASUS PB278Q 27" 1440X 2560 // 50" Samsung Plasma 720p
Case Corsair Obsidian Series 550D // Silverstone Granada GD05
Audio Device(s) ASUS Xonar DGX // HDMI to Yamaha RX V571
Power Supply Corsair TX850M // SeaSonic G Series 550w
Mouse Logitech G502
Keyboard Corsair K70
Software Windows 10 64bit // Windows 7 64bit with Kodi
#10
Take the router out of the loop and try it. Netgear rocks BTW
 
Joined
May 21, 2008
Messages
4,090 (1.17/day)
Likes
766
Location
Iowa, USA
System Name FUTURE CUBE!
Processor intel Core i5 6600k
Motherboard Gigabyte Z170X-Gaming 7
Cooling Phanteks PH-TC14PE BK
Memory G.Skill TridentZ 3000 Mhz C15 32GB 2x16GB
Video Card(s) Gigabyte Aorus 1080 Ti
Storage 2x M.2 Samsung Evo 250GB/500GB / WD Blue 500GB / 2x RAID1 Toshiba P300 3TB
Display(s) Samsung C24FG70 1080p 144hz Quantum Dot/ASUS VH226H 1080p 21.5"
Case "THE CUBE" Custom built, pure Red Alder wood
Audio Device(s) Creative Sound Core3D/ Logitech Z-2300 200 watts/ Beyerdynamic DT 880
Power Supply Seasonic X Gold 650W
Mouse Logitech G700
Keyboard Logitech G910
Software Windows 10 Pro
#11
Yea I just hooked it up its the router. After reading some reviews I like the Asus Rt-n66u, rt-ac66u or the Netgear R6300. I don't have any AC products so I can't decide if I should future proof or not. Because in 2years I bet routers will be even better.
 
Joined
Jan 17, 2010
Messages
10,028 (3.47/day)
Likes
6,631
Location
Oregon
System Name Delta // Alpha-HTPC
Processor Intel i7 6700K // Intel i5 4570
Motherboard GIGABYTE Z270X-Gaming K7 // Gigabyte H97M -D3H
Cooling Corsair H80i V2 // Silverstone NT-06 Pro
Memory Corsair DDR4 3000 32gb //G.SKILL Ripjaws X Series 8GB 1600
Video Card(s) EVGA GTX980ti// EVGA GTX 1050ti
Storage Samsung 950 Pro 512, 2 Tb FireCuda// Samsung 850 Pro, 1 X 4 Tb HGST, 1 x 6Tb Toshiba
Display(s) ASUS PB278Q 27" 1440X 2560 // 50" Samsung Plasma 720p
Case Corsair Obsidian Series 550D // Silverstone Granada GD05
Audio Device(s) ASUS Xonar DGX // HDMI to Yamaha RX V571
Power Supply Corsair TX850M // SeaSonic G Series 550w
Mouse Logitech G502
Keyboard Corsair K70
Software Windows 10 64bit // Windows 7 64bit with Kodi
Joined
Oct 17, 2012
Messages
6,823 (3.62/day)
Likes
8,962
Location
Massachusetts
Processor i7 4790
Motherboard Asrock Z97 Extreme 4
Cooling Corsair H-110i GTX
Memory 16 Gb kingston Hyper X
Video Card(s) Nvidia Reference GTX 970 x2
Storage C:\Samsung 850EVO 500Gb & Samsung 850 evo 250Gb
Display(s) Dell Ultra Sharp Widescreen 24" 1200P
Case Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
Audio Device(s) Realtech Edition X1789,Ver2.78
Power Supply EVGA 220-G2-0650-Y1
Mouse Logitech G502 spectrum
Keyboard AZIO MRGB Kaith Blue
Software Win 10 Professional 64 bit
Benchmark Scores Congrats USA!! on the Travel Ban.....
#13
I've been rocking Netgear WGR614 v10 for YEARS, and it's great. Gives Me about 45MbsDown , 5Mbs up consistently. $25-$30 USD.

6 Devices - 5 Wireless, 1 ethernet , 24/7 HEAVY use.
 
Joined
May 13, 2010
Messages
4,422 (1.60/day)
Likes
1,602
System Name RemixedBeast
Processor Intel i5 3570K @ 3.4Ghz
Motherboard ASRock Z77 Pro3
Cooling Coolermaster Hyper 212 Evo
Memory 16GB Corsair XMS3
Video Card(s) EVGA Nvidia GTX 650 Ti SSC 1GB
Storage 1.5TB Seagate/128GB Samsung 840
Display(s) Samsung SyncMaster P2350 23in @ 1920x1080 + LG Flatron 19in Widescreen 1440x900
Case Antec Three Hundred Two
Audio Device(s) Beyerdynamic DT770 Pro 80 // Fiio E7 Amp/DAC
Power Supply 620w Antec High Current Gamer HCG-620M
Mouse Logitech G700s/G502
Keyboard Logitech K740
Software Windows Server 2012 x64 Standard
Benchmark Scores Network: APs: Cisco Meraki MR32, Ubiquiti Unifi AP-AC-LR and Lite, Ligowave NFT-3AC
#14
I used to have that one and it started to choke when anyone would use p2p apps or stream too much. Still works but the processor isn't fast enough for what we do. :(
 

Aquinus

Resident Wat-man
Joined
Jan 28, 2012
Messages
10,399 (4.85/day)
Likes
5,478
Location
Concord, NH
System Name Kratos
Processor Intel Core i7 3930k @ 4.2Ghz
Motherboard ASUS P9X79 Deluxe
Cooling Zalman CPNS9900MAX 130mm
Memory G.Skill DDR3-2133, 16gb (4x4gb) @ 9-11-10-28-108-1T 1.65v
Video Card(s) MSI AMD Radeon R9 390 GAMING 8GB @ PCI-E 3.0
Storage 2x120Gb SATA3 Corsair Force GT Raid-0, 4x1Tb RAID-5, 1x500GB
Display(s) 1x LG 27UD69P (4k), 2x Dell S2340M (1080p)
Case Antec 1200
Audio Device(s) Onboard Realtek® ALC898 8-Channel High Definition Audio
Power Supply Seasonic 1000-watt 80 PLUS Platinum
Mouse Logitech G602
Keyboard Rosewill RK-9100
Software Ubuntu 17.10
Benchmark Scores Benchmarks aren't everything.
#15
I have an E4200 and it has been working great, however it does run really hot and I've heard other people with other Exxxx devices that run not just hot but too hot. It's very possible that your router is overheating. Try putting something under each side of the router to lift it up off whatever surface it is sitting on so air can move under the router. The chassis should have small openings on the bottom for air to move.
 
Joined
May 21, 2008
Messages
4,090 (1.17/day)
Likes
766
Location
Iowa, USA
System Name FUTURE CUBE!
Processor intel Core i5 6600k
Motherboard Gigabyte Z170X-Gaming 7
Cooling Phanteks PH-TC14PE BK
Memory G.Skill TridentZ 3000 Mhz C15 32GB 2x16GB
Video Card(s) Gigabyte Aorus 1080 Ti
Storage 2x M.2 Samsung Evo 250GB/500GB / WD Blue 500GB / 2x RAID1 Toshiba P300 3TB
Display(s) Samsung C24FG70 1080p 144hz Quantum Dot/ASUS VH226H 1080p 21.5"
Case "THE CUBE" Custom built, pure Red Alder wood
Audio Device(s) Creative Sound Core3D/ Logitech Z-2300 200 watts/ Beyerdynamic DT 880
Power Supply Seasonic X Gold 650W
Mouse Logitech G700
Keyboard Logitech G910
Software Windows 10 Pro
#16
I have an E4200 and it has been working great, however it does run really hot and I've heard other people with other Exxxx devices that run not just hot but too hot. It's very possible that your router is overheating. Try putting something under each side of the router to lift it up off whatever surface it is sitting on so air can move under the router. The chassis should have small openings on the bottom for air to move.
Like I said in OP, my router has nothing around it, its setup so its edge sit on a trash can so air can go underneath it, I wish I could hook up a case fan, because it does get hot.
 
Joined
May 21, 2009
Messages
4,966 (1.59/day)
Likes
1,511
System Name i7-PC / HTPC / iMac
Processor i7 3820 / Phenom II 940
Motherboard GIGABYTE G1.ASSASSIN2 / M3A79-T Deluxe
Cooling Corsair Hydro H100i / Scythe II (HS only)
Memory G.SKILL Trident X Series 8GB (2 x 4GB) DDR3 1600mhz / 4GB DDR2 1066 (@800) Corsair Dominator
Video Card(s) GB Radeon HD 7950s 3GB / GB Radeon HD 7950s 3GB
Storage 2x 80GB Intel X-25, 2x600gb SATA, 1x1tb 5400RPM storage /1x600GB, 3x500GB,1x160,1x120 SATA
Display(s) 1x 27" Yamakasi / Vizio 42" HDTV
Case Lian Li Lancool PC-K58 / Antec 900
Audio Device(s) HT Omega Striker 7.1 / Onboard and HDMI from ATi Card
Power Supply PC Power & Cooling 750W / 610W
Software Ubuntu / Windows 8.1 Pro / OS X / PHPStorm / Gaming
#17
I have an e4200 and it's by far my favorite, i'm a soho network guy and deal with different consumer wifi routers all the time. It does sound like your specific router has issues, but don't let that turn you away from the brand. I have noticed the heat on mine, but nowhere near concerning levels and I do some decent throughput.
 
Joined
Dec 7, 2005
Messages
947 (0.22/day)
Likes
115
System Name GRAYSCALE\Butterfly
Processor Intel Core i7 8700k @ 5.2Ghz\Intel 4690k
Motherboard ASUS Maximus X Hero \Asus Z97 Maximus Hero VI
Cooling Custom Water\Stock
Memory 2x8GB G.Skill RGB DDR4-3200 \2x8GB Crucial Ballistix DDR3-1600
Video Card(s) NVidia Titan Xp w/ EK Block \ MSI Reference GTX 780
Storage 512GB Samsung 960 PRO (M.2)\128GB OCZ Vertex 4 + 500GB WD Black
Display(s) Asus PG278Q ROG Swift\Acer x213h 21.3'' 1920x1080 LCD
Case Thermaltake P3 Core\NZXT S340
Audio Device(s) Integrated w/ AKG K702 65th Anny's\Integrated
Power Supply Corsair HXi 1000 \Corsair HX850
Mouse Logitech G502 Proteus Spectrum\2014 Razer Naga
Keyboard Ducky One TKL RGB
Software Windows 10 Pro (x64)\Windows 10 Pro (x64)
#18
Grabbed an ac66u myself, with the 10% off Newegg is running its about the same price as the n66u. If you havent made a choice in a few days Ill pm you with how I feel about it.
 
Last edited:
Joined
May 14, 2009
Messages
2,132 (0.68/day)
Likes
477
Location
Chicago burbs
System Name Halloween Boo!
Processor Intel Core i7 3770K
Motherboard Gigabyte Z77-Up7
Cooling Custom Water/ Thermalchill TA 120.3/ Swiftech Apogeee XT/ MCP655/ Swiftech M icrores/ XSPC RX 240
Memory 16G G.Skill trident 2400MHz
Video Card(s) 3 x Radeon 7970
Storage OCZ Revo Drive 240G
Display(s) 24 inch Viewsonic
Case Phobia WayCoolIt Test Bench
Power Supply Nexus 1100 watt
#19
Did you try updating the firmware?
 
Joined
May 21, 2008
Messages
4,090 (1.17/day)
Likes
766
Location
Iowa, USA
System Name FUTURE CUBE!
Processor intel Core i5 6600k
Motherboard Gigabyte Z170X-Gaming 7
Cooling Phanteks PH-TC14PE BK
Memory G.Skill TridentZ 3000 Mhz C15 32GB 2x16GB
Video Card(s) Gigabyte Aorus 1080 Ti
Storage 2x M.2 Samsung Evo 250GB/500GB / WD Blue 500GB / 2x RAID1 Toshiba P300 3TB
Display(s) Samsung C24FG70 1080p 144hz Quantum Dot/ASUS VH226H 1080p 21.5"
Case "THE CUBE" Custom built, pure Red Alder wood
Audio Device(s) Creative Sound Core3D/ Logitech Z-2300 200 watts/ Beyerdynamic DT 880
Power Supply Seasonic X Gold 650W
Mouse Logitech G700
Keyboard Logitech G910
Software Windows 10 Pro
#20
Having a similar issue so I grabbed an ac66u myself, with the 10% off Newegg is running its about the same price as the n66u. If you havent made a choice in a few days Ill pm you with how I feel about it.
Yea thats a good deal, I haven't decided yet. Ever sense I messed with some settings I haven't had any problems.