• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Internet stops working randomly...

Casheti

New Member
Joined
May 3, 2006
Messages
4,421 (1.04/day)
Likes
29
#1
Hi...I use Mozilla Firefox and Internet Explorer...they both work fine...and then all of a sudden, my internet stops working...I have recently found out if i connect to 62.252.64.16:8080, I can use the internet again...but it always works on auto detect proxy settings until that time it just goes...so why does it just...stop working??? And when I set it to connect to 62.252.64.16:8080, EVERYTHING apart from AIM works....wtf....please...I am in DESPERATE NEED OF ASSISTANCE...NTL CUSTOMER SERVICES IS BULLSHIT AND DOESN'T HELP
 

Canuto

New Member
Joined
Jul 8, 2006
Messages
2,153 (0.52/day)
Likes
4
Location
Portugal
Processor Pentium D 930 @3.6Ghz
Motherboard Biostar 945P-A7A(8.0)
Cooling Stock cooling, 1x92mm outtake fan
Memory Infineon 2x512Mb DDR2-533 @641Mhz 4-4-4-12
Video Card(s) Powercolor X550 512Mb Hipermemory @510/261Mhz
Storage Seagate Barracuda 7200.7 200Gb
Display(s) iMax 17" LCD
Audio Device(s) Realtek AC'97 ALC655
Power Supply LC Power 550w Silent Giant GREEN POWER
Software Windows Vista Ultimate x86
#2
I'm not an expert on internet far from it but there are some things you can try, do a system restore to before you had this problems or you can reset your modem if you have one.
 

Casheti

New Member
Joined
May 3, 2006
Messages
4,421 (1.04/day)
Likes
29
#3
I have reset the modem...repaired the connection...etc...EVERYTHING...even thrown it against the wall...it's a PC problem...so I guess a format is what's needed, because I've been needing to do one for a while anyway...but I still want to know how to fix this before I format...it's pissing me off...
 
Joined
May 13, 2006
Messages
654 (0.15/day)
Likes
18
Location
Newcastle upon Tyne
Processor Intel Core I7 4770K
Motherboard MSI Z87-GD65
Cooling Arctic Cooling Freezer i30
Memory 32GB DDR3 (16GB Corsair XMS3 / 16GB Crucial Ballistix Tactical)
Video Card(s) AMD 280X
Storage Samsung 840 / Crucial BX100
Display(s) BenQ XL2430T / BenQ EW2430
Case CoolerMaster Stacker 831
Audio Device(s) Sound Blaster Recon3D
Power Supply Corsair 750W HX Modular
Mouse Razer DeathAdder Chroma
Keyboard Razer BlackWidow Ultimate
Software Windows 10 Professional
#4
My mate had a similar problem with his Telewest modem (telewest/ntl same company) fixed it by just restoring the modem to its factory settings