• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Is Intel SpeedStep ok to use when OCing?

Joined
Apr 7, 2009
Messages
332 (0.10/day)
Likes
14
Processor Intel® Core™ i5-2500K (4.6GHz @ 1.28-1.33v)
Motherboard ASRock Z68 Pro3 Gen3
Cooling Prolimatech Megahalems Rev.C + Blue Vortex 140mm
Memory Kingston HyperX Fury White (2x8GB, DDR3-1866, 10-11-10-30, 1.5v)
Video Card(s) MSI GTX 970 Gaming
Storage Crucial C300 128GB, WD Green 2TB
Display(s) BenQ XL2420T
Case Antec Twelve Hundred
Audio Device(s) Onboard Realtek audio
Power Supply Corsair HX 650W
Software Win7 Ultimate (64-bit)
#1
Hello everyone, since there's no "quick questions" thread I had to post a new thread ;)

If I oc 2500K to the usual ~4.4Ghz, let's say up to 1,35v, is it safe to use Intel SpeedStep? Does it affect stability? Lower electricity bills are always a plus ;)
 
Joined
Apr 21, 2010
Messages
4,621 (1.65/day)
Likes
1,992
Location
Redditch, Worcestershire, England
System Name RyZen Reynolds
Processor Ryzen 1600 6c/12t -3.8Ghz@1.26v
Motherboard Asrock AB350m
Cooling Wraith Spire
Memory 16GB DDR4 2800
Video Card(s) PNY GTX 780 Ti
Storage Seagate 1TB - 128GB SSD
Display(s) BenQ G2420HD
Case Corsair Carbide Series SPEC-01
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair VS 550w
Mouse Zalman ZM-M401R
Keyboard Razor Lycosa
Software Windows 10 Home x64
#2
Hello everyone, since there's no "quick questions" thread I had to post a new thread ;)

If I oc 2500K to the usual ~4.4Ghz, let's say up to 1,35v, is it safe to use Intel SpeedStep? Does it affect stability? Lower electricity bills are always a plus ;)
Speed step will lower your clocks to around 1.6ghz when idle/low power and there is no need to be running 4.5ghz 24/7 unless your PC is crunching/working 24/7. Make sure you set the voltage to offset so the vcore scales down with the clocks.
 
Joined
Apr 7, 2009
Messages
332 (0.10/day)
Likes
14
Processor Intel® Core™ i5-2500K (4.6GHz @ 1.28-1.33v)
Motherboard ASRock Z68 Pro3 Gen3
Cooling Prolimatech Megahalems Rev.C + Blue Vortex 140mm
Memory Kingston HyperX Fury White (2x8GB, DDR3-1866, 10-11-10-30, 1.5v)
Video Card(s) MSI GTX 970 Gaming
Storage Crucial C300 128GB, WD Green 2TB
Display(s) BenQ XL2420T
Case Antec Twelve Hundred
Audio Device(s) Onboard Realtek audio
Power Supply Corsair HX 650W
Software Win7 Ultimate (64-bit)
#3
Yep, right now Speedstep lowers the speed to 1,5Ghz and vcore is around ~1.000. I just read comments that Speedstep affects OCed CPU stability.
 

Frick

Fishfaced Nincompoop
Joined
Feb 27, 2006
Messages
14,878 (3.45/day)
Likes
5,411
System Name A dancer in your disco of fire
Processor i3 4130 3.4Ghz
Motherboard MSI B85M-E45
Cooling Cooler Master Hyper 212 Evo
Memory 4 x 4GB Crucial Ballistix Sport 1400Mhz
Video Card(s) Asus GTX 760 DCU2OC 2GB
Storage Crucial BX100 120GB | WD Blue 1TB x 2
Display(s) BenQ GL2450HT
Case AeroCool DS Cube White
Power Supply Cooler Master G550M
Mouse Intellimouse Explorer 3.0
Keyboard Dell SK-3205
Software Windows 10 Pro
#4
Yep, right now Speedstep lowers the speed to 1,5Ghz and vcore is around ~1.000. I just read comments that Speedstep affects OCed CPU stability.
It kinda depends, but if your system is stable under load it should work.
 
Joined
Apr 21, 2010
Messages
4,621 (1.65/day)
Likes
1,992
Location
Redditch, Worcestershire, England
System Name RyZen Reynolds
Processor Ryzen 1600 6c/12t -3.8Ghz@1.26v
Motherboard Asrock AB350m
Cooling Wraith Spire
Memory 16GB DDR4 2800
Video Card(s) PNY GTX 780 Ti
Storage Seagate 1TB - 128GB SSD
Display(s) BenQ G2420HD
Case Corsair Carbide Series SPEC-01
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair VS 550w
Mouse Zalman ZM-M401R
Keyboard Razor Lycosa
Software Windows 10 Home x64
#5
Yep, right now Speedstep lowers the speed to 1,5Ghz and vcore is around ~1.000. I just read comments that Speedstep affects OCed CPU stability.
It kinda depends, but if your system is stable under load it should work.
This was truer on LGA 775, since 1156/x58/1155 I haven't personally came across any issues with speedstep enabled and I have owned and overclokced each platform.
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
19,194 (5.03/day)
Likes
4,796
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
#6
tell you the truth i dont trust speed step or CNQ or anything that auto adjusts clock speeds because a machine can go idle at any time even if there is a demanding task. Id rather have total control overclock speed
 
Joined
Jul 21, 2010
Messages
386 (0.14/day)
Likes
115
Location
Romania
Processor Intel Core i5 4570
Motherboard Gigabyte GA-Z87-HD3
Cooling Stock
Memory 8GB Kingston ValueRAM CL9 1333MHz DDR3
Video Card(s) Gigabyte GeForce GTS450OC-1GL
Storage 1TB WD Black + 1.5TB WD Black + Kingston V300 120GB
Display(s) T200HD
Case Delux MZ401
Audio Device(s) onboard
Power Supply Enermax NAXN 500W
Software Windows 8 Pro x64
#7
even on 775 it works great for me.. no stability issues whatsoever... and still the voltage is under the VID in idle too
 
Joined
Apr 7, 2009
Messages
332 (0.10/day)
Likes
14
Processor Intel® Core™ i5-2500K (4.6GHz @ 1.28-1.33v)
Motherboard ASRock Z68 Pro3 Gen3
Cooling Prolimatech Megahalems Rev.C + Blue Vortex 140mm
Memory Kingston HyperX Fury White (2x8GB, DDR3-1866, 10-11-10-30, 1.5v)
Video Card(s) MSI GTX 970 Gaming
Storage Crucial C300 128GB, WD Green 2TB
Display(s) BenQ XL2420T
Case Antec Twelve Hundred
Audio Device(s) Onboard Realtek audio
Power Supply Corsair HX 650W
Software Win7 Ultimate (64-bit)
#8
Oh cool, I'll definitely try it then since I monitor all the system info on my Logitech G15 LCDC window with a custom LCD app I made in AIDA64. I made it to show the CPU load, temp, clock speed, vcore, yet I cannot find where the CPU fan RPM option is. I can see the CPU fan rpms in my system's BIOS monitor page, but AID64 cannot find the sensor?

P.S. how much energy is really saved by SpeedStep? I mean if the CPU is on semi-idle mode (browsing, Word etc. office work).
 

cadaveca

My name is Dave
Joined
Apr 10, 2006
Messages
16,546 (3.88/day)
Likes
10,908
Location
Parkland County, Alberta
System Name Gamer
Processor Intel i7-6700K (ES)
Motherboard MSI Aegis TI
Cooling Custom Dragon Cooler
Memory 16 GB Kingston HyperX 2133 MHz C13
Video Card(s) 2x MSI GAMING GTX 980
Storage 2x Intel 600P
Display(s) Dell 3008WFP
Case MSI Aegis Ti
Mouse MSI Interceptor DS B1
Keyboard MSI DS4200 GAMING Keyboard
Software Windows 10 Home
#9
Idle can be just 3w, instead of like 125W of an overclocked CPU. SO sometimes you'll be saving 99% of CPU power. I did measure this using proper meters, as well. Highspeed idle can be 40-45w, so I guess it's not 99%, but 90%.


I use turbo to overclock, and speedstep has to be on for turbo to owrk. I cannot say I've had any real issues.
 
Joined
Oct 13, 2007
Messages
7,693 (2.07/day)
Likes
1,772
Location
Chicago
System Name DarkStar
Processor i5 3570K 4.4Ghz
Motherboard Asrock Z77 Extreme 3
Cooling Apogee HD White/XSPC Razer blocks
Memory 8GB Samsung Green 1600
Video Card(s) 2 x GTX 670 4GB
Storage 2 x 120GB Samsung 830
Display(s) 27" QNIX
Case Enthoo Pro
Power Supply Seasonic Platinum 760
Mouse Steelseries Sensei
Keyboard Ducky Pro MX Black
Software Windows 8.1 x64
#10
Yes and I love it. Why the eff do I need 4GHz and 1.32v pumping through my CPU while I read a web page?
 
Joined
Apr 21, 2010
Messages
4,621 (1.65/day)
Likes
1,992
Location
Redditch, Worcestershire, England
System Name RyZen Reynolds
Processor Ryzen 1600 6c/12t -3.8Ghz@1.26v
Motherboard Asrock AB350m
Cooling Wraith Spire
Memory 16GB DDR4 2800
Video Card(s) PNY GTX 780 Ti
Storage Seagate 1TB - 128GB SSD
Display(s) BenQ G2420HD
Case Corsair Carbide Series SPEC-01
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair VS 550w
Mouse Zalman ZM-M401R
Keyboard Razor Lycosa
Software Windows 10 Home x64
#11
Oh cool, I'll definitely try it then since I monitor all the system info on my Logitech G15 LCDC window with a custom LCD app I made in AIDA64. I made it to show the CPU load, temp, clock speed, vcore, yet I cannot find where the CPU fan RPM option is. I can see the CPU fan rpms in my system's BIOS monitor page, but AID64 cannot find the sensor?

P.S. how much energy is really saved by SpeedStep? I mean if the CPU is on semi-idle mode (browsing, Word etc. office work).
Fan options should be in "Power Options"
Well even just browsing/office work you will find most of the time it is in low power mode except for the odd spike as general tasks really aren't that intensive at all, not quite sure on the numbers but seeing as the proc is a 95w chip and in low pwer mode it will be running around 1.5ghz / 1.0v then it could be using 20-40w in that kind of state? I am guessing and perhaps googling power consumption will give you a better idea.
 
Joined
Apr 7, 2009
Messages
332 (0.10/day)
Likes
14
Processor Intel® Core™ i5-2500K (4.6GHz @ 1.28-1.33v)
Motherboard ASRock Z68 Pro3 Gen3
Cooling Prolimatech Megahalems Rev.C + Blue Vortex 140mm
Memory Kingston HyperX Fury White (2x8GB, DDR3-1866, 10-11-10-30, 1.5v)
Video Card(s) MSI GTX 970 Gaming
Storage Crucial C300 128GB, WD Green 2TB
Display(s) BenQ XL2420T
Case Antec Twelve Hundred
Audio Device(s) Onboard Realtek audio
Power Supply Corsair HX 650W
Software Win7 Ultimate (64-bit)
#12
Oh one more thing! Is there a page that explains IN DETAIL about each of the BIOS settings on ASRock Z68 boards? Dunno if it's the brand or me, but never seen such vague BIOS.
 
Joined
Feb 6, 2007
Messages
2,576 (0.65/day)
Likes
510
Processor Mysterious Engineering Prototype
Motherboard Intel 865
Cooling Custom block made in workshop
Memory Corsair XMS 2GB
Video Card(s) FireGL X3-256
Display(s) 1600x1200 SyncMaster x 2 = 3200x1200
Software Windows 2003
#13
I found speedstep to cause problems when OC'ing a dual s771 system. So your question is valid. I think the best thing to do is to run without speedstep for a few weeks. Once you are happy with stability, turn speedstep on.
 
Joined
Apr 21, 2010
Messages
4,621 (1.65/day)
Likes
1,992
Location
Redditch, Worcestershire, England
System Name RyZen Reynolds
Processor Ryzen 1600 6c/12t -3.8Ghz@1.26v
Motherboard Asrock AB350m
Cooling Wraith Spire
Memory 16GB DDR4 2800
Video Card(s) PNY GTX 780 Ti
Storage Seagate 1TB - 128GB SSD
Display(s) BenQ G2420HD
Case Corsair Carbide Series SPEC-01
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair VS 550w
Mouse Zalman ZM-M401R
Keyboard Razor Lycosa
Software Windows 10 Home x64
#14
Oh one more thing! Is there a page that explains IN DETAIL about each of the BIOS settings on ASRock Z68 boards? Dunno if it's the brand or me, but never seen such vague BIOS.
Manual?? ;)
 

Frick

Fishfaced Nincompoop
Joined
Feb 27, 2006
Messages
14,878 (3.45/day)
Likes
5,411
System Name A dancer in your disco of fire
Processor i3 4130 3.4Ghz
Motherboard MSI B85M-E45
Cooling Cooler Master Hyper 212 Evo
Memory 4 x 4GB Crucial Ballistix Sport 1400Mhz
Video Card(s) Asus GTX 760 DCU2OC 2GB
Storage Crucial BX100 120GB | WD Blue 1TB x 2
Display(s) BenQ GL2450HT
Case AeroCool DS Cube White
Power Supply Cooler Master G550M
Mouse Intellimouse Explorer 3.0
Keyboard Dell SK-3205
Software Windows 10 Pro
#15
tell you the truth i dont trust speed step or CNQ or anything that auto adjusts clock speeds because a machine can go idle at any time even if there is a demanding task. Id rather have total control overclock speed
I don't know how those things work but I assume they don't kick in the nanosecond the CPU sits idle. Or maybe they do, all I know is that my temps and power consumptions are better because of it. And as someone said above, these techs have come a long way since introduction.
 
Joined
Apr 7, 2009
Messages
332 (0.10/day)
Likes
14
Processor Intel® Core™ i5-2500K (4.6GHz @ 1.28-1.33v)
Motherboard ASRock Z68 Pro3 Gen3
Cooling Prolimatech Megahalems Rev.C + Blue Vortex 140mm
Memory Kingston HyperX Fury White (2x8GB, DDR3-1866, 10-11-10-30, 1.5v)
Video Card(s) MSI GTX 970 Gaming
Storage Crucial C300 128GB, WD Green 2TB
Display(s) BenQ XL2420T
Case Antec Twelve Hundred
Audio Device(s) Onboard Realtek audio
Power Supply Corsair HX 650W
Software Win7 Ultimate (64-bit)
#16
Joined
Nov 26, 2004
Messages
4,369 (0.92/day)
Likes
1,507
Location
Canuck in Norway
System Name Hellbox 3.0(same case new guts)
Processor i7 4790K
Motherboard Asus Z97 Sabertooth Mark 1
Cooling TT Kandalf L.C.S.(Water/Air)AC Cuplex Kryos CPU Block/Noctua
Memory 2x8GB Corsair Vengance Pro 2400
Video Card(s) Sapphire Tri-X Fury (Unlocked to Fury X)
Storage WD Caviar Black SATA 3 1TB x2 RAID 0 2xSamsung 850 Evo 500GB RAID 0
Display(s) ASUS MG279Q 1440 IPS 144Hz FreeSync
Case TT Kandalf L.C.S.
Audio Device(s) Soundblaster ZX/Logitech Z906 5.1
Power Supply Seasonic X-1050W 80+ Gold
Mouse G502 Proteus Spectrum
Keyboard G19s
Software Win 10 Pro x64
#17
even on 775 it works great for me.. no stability issues whatsoever... and still the voltage is under the VID in idle too
Yep I used Speed Step on my 775 rig with my OC E6600 and my Q6600 never had any stability issues at all(Maybe I was lucky with my sorely missed Abit board)

But on the topic of 1155 yeah nothing wrong with running it. I have no issues at all with my 4.6 OC (1.35-36V) and 1.6(.99-1.0V) I do run an Offset Voltage tho, its a minor one(-0.01) but its the difference between it running at 1.41V or greater and the 1.35-36V it runs with the offset on.

Your the same as me running AIDA 64 on the G15. Very smart way to monitor I couldn't live without it.
 
Joined
Apr 7, 2009
Messages
332 (0.10/day)
Likes
14
Processor Intel® Core™ i5-2500K (4.6GHz @ 1.28-1.33v)
Motherboard ASRock Z68 Pro3 Gen3
Cooling Prolimatech Megahalems Rev.C + Blue Vortex 140mm
Memory Kingston HyperX Fury White (2x8GB, DDR3-1866, 10-11-10-30, 1.5v)
Video Card(s) MSI GTX 970 Gaming
Storage Crucial C300 128GB, WD Green 2TB
Display(s) BenQ XL2420T
Case Antec Twelve Hundred
Audio Device(s) Onboard Realtek audio
Power Supply Corsair HX 650W
Software Win7 Ultimate (64-bit)
#18
Your the same as me running AIDA 64 on the G15. Very smart way to monitor I couldn't live without it.
Yea man! I'll make a foto to show off mine, do the same and post it here if you can :)
 
Joined
Oct 13, 2007
Messages
7,693 (2.07/day)
Likes
1,772
Location
Chicago
System Name DarkStar
Processor i5 3570K 4.4Ghz
Motherboard Asrock Z77 Extreme 3
Cooling Apogee HD White/XSPC Razer blocks
Memory 8GB Samsung Green 1600
Video Card(s) 2 x GTX 670 4GB
Storage 2 x 120GB Samsung 830
Display(s) 27" QNIX
Case Enthoo Pro
Power Supply Seasonic Platinum 760
Mouse Steelseries Sensei
Keyboard Ducky Pro MX Black
Software Windows 8.1 x64
#19
Yeah that's a nice use for the screen for sure...but I still couldn't justify the cost premium over my G110 which is essentially the same just no LCD for like $60.
 
Joined
Nov 26, 2004
Messages
4,369 (0.92/day)
Likes
1,507
Location
Canuck in Norway
System Name Hellbox 3.0(same case new guts)
Processor i7 4790K
Motherboard Asus Z97 Sabertooth Mark 1
Cooling TT Kandalf L.C.S.(Water/Air)AC Cuplex Kryos CPU Block/Noctua
Memory 2x8GB Corsair Vengance Pro 2400
Video Card(s) Sapphire Tri-X Fury (Unlocked to Fury X)
Storage WD Caviar Black SATA 3 1TB x2 RAID 0 2xSamsung 850 Evo 500GB RAID 0
Display(s) ASUS MG279Q 1440 IPS 144Hz FreeSync
Case TT Kandalf L.C.S.
Audio Device(s) Soundblaster ZX/Logitech Z906 5.1
Power Supply Seasonic X-1050W 80+ Gold
Mouse G502 Proteus Spectrum
Keyboard G19s
Software Win 10 Pro x64
#20
Edit: Somehow double posted
 
Last edited:
Joined
Nov 26, 2004
Messages
4,369 (0.92/day)
Likes
1,507
Location
Canuck in Norway
System Name Hellbox 3.0(same case new guts)
Processor i7 4790K
Motherboard Asus Z97 Sabertooth Mark 1
Cooling TT Kandalf L.C.S.(Water/Air)AC Cuplex Kryos CPU Block/Noctua
Memory 2x8GB Corsair Vengance Pro 2400
Video Card(s) Sapphire Tri-X Fury (Unlocked to Fury X)
Storage WD Caviar Black SATA 3 1TB x2 RAID 0 2xSamsung 850 Evo 500GB RAID 0
Display(s) ASUS MG279Q 1440 IPS 144Hz FreeSync
Case TT Kandalf L.C.S.
Audio Device(s) Soundblaster ZX/Logitech Z906 5.1
Power Supply Seasonic X-1050W 80+ Gold
Mouse G502 Proteus Spectrum
Keyboard G19s
Software Win 10 Pro x64
#21
Yea man! I'll make a foto to show off mine, do the same and post it here if you can :)
Sure I use all 4 screens available. Main, GPU, Fans, and Voltages

Yeah that's a nice use for the screen for sure...but I still couldn't justify the cost premium over my G110 which is essentially the same just no LCD for like $60.
I'm still rocking my original version and I will until it is dead :rockout:

Edit: Added a Pic of my G15 Main Screen

 
Last edited:
Joined
Oct 13, 2007
Messages
7,693 (2.07/day)
Likes
1,772
Location
Chicago
System Name DarkStar
Processor i5 3570K 4.4Ghz
Motherboard Asrock Z77 Extreme 3
Cooling Apogee HD White/XSPC Razer blocks
Memory 8GB Samsung Green 1600
Video Card(s) 2 x GTX 670 4GB
Storage 2 x 120GB Samsung 830
Display(s) 27" QNIX
Case Enthoo Pro
Power Supply Seasonic Platinum 760
Mouse Steelseries Sensei
Keyboard Ducky Pro MX Black
Software Windows 8.1 x64
#22
Yeah, definitely a nice and very useful feature. Before this (and Afterburner support) I definitely thought that KB was overrated and overpriced. Sure, seeing frames per sec and such can be useful but not all the time.
 
Joined
Nov 26, 2004
Messages
4,369 (0.92/day)
Likes
1,507
Location
Canuck in Norway
System Name Hellbox 3.0(same case new guts)
Processor i7 4790K
Motherboard Asus Z97 Sabertooth Mark 1
Cooling TT Kandalf L.C.S.(Water/Air)AC Cuplex Kryos CPU Block/Noctua
Memory 2x8GB Corsair Vengance Pro 2400
Video Card(s) Sapphire Tri-X Fury (Unlocked to Fury X)
Storage WD Caviar Black SATA 3 1TB x2 RAID 0 2xSamsung 850 Evo 500GB RAID 0
Display(s) ASUS MG279Q 1440 IPS 144Hz FreeSync
Case TT Kandalf L.C.S.
Audio Device(s) Soundblaster ZX/Logitech Z906 5.1
Power Supply Seasonic X-1050W 80+ Gold
Mouse G502 Proteus Spectrum
Keyboard G19s
Software Win 10 Pro x64
#23
Yeah, definitely a nice and very useful feature. Before this (and Afterburner support) I definitely thought that KB was overrated and overpriced. Sure, seeing frames per sec and such can be useful but not all the time.
Yep FRAPS runs great on it too.
 
Joined
Apr 7, 2009
Messages
332 (0.10/day)
Likes
14
Processor Intel® Core™ i5-2500K (4.6GHz @ 1.28-1.33v)
Motherboard ASRock Z68 Pro3 Gen3
Cooling Prolimatech Megahalems Rev.C + Blue Vortex 140mm
Memory Kingston HyperX Fury White (2x8GB, DDR3-1866, 10-11-10-30, 1.5v)
Video Card(s) MSI GTX 970 Gaming
Storage Crucial C300 128GB, WD Green 2TB
Display(s) BenQ XL2420T
Case Antec Twelve Hundred
Audio Device(s) Onboard Realtek audio
Power Supply Corsair HX 650W
Software Win7 Ultimate (64-bit)
#24
Joined
Nov 26, 2004
Messages
4,369 (0.92/day)
Likes
1,507
Location
Canuck in Norway
System Name Hellbox 3.0(same case new guts)
Processor i7 4790K
Motherboard Asus Z97 Sabertooth Mark 1
Cooling TT Kandalf L.C.S.(Water/Air)AC Cuplex Kryos CPU Block/Noctua
Memory 2x8GB Corsair Vengance Pro 2400
Video Card(s) Sapphire Tri-X Fury (Unlocked to Fury X)
Storage WD Caviar Black SATA 3 1TB x2 RAID 0 2xSamsung 850 Evo 500GB RAID 0
Display(s) ASUS MG279Q 1440 IPS 144Hz FreeSync
Case TT Kandalf L.C.S.
Audio Device(s) Soundblaster ZX/Logitech Z906 5.1
Power Supply Seasonic X-1050W 80+ Gold
Mouse G502 Proteus Spectrum
Keyboard G19s
Software Win 10 Pro x64
#25
But it only shows the fps graph during filming :wtf:, what do you mean great?
LOLWUT?

You might wanna look thru your FRAPS options. This is just a pic I happened to have handy when I was trying to prove to some idiot that the BF3 beta was in DX11...