• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

is there a problem with tpu why I can't access the forums?

fullinfusion

Vanguard Beta Tester
Joined
Jan 11, 2008
Messages
9,600 (2.65/day)
Likes
3,353
Processor I7-7700K
Motherboard Asus Z270 Maximus IX Code
Cooling Custom water plus another cooler
Memory Corsair Vengeance LED Red 4x8GB 32GB 3200MHz kit
Video Card(s) 2 x MSI RX Vega 56 and a single MSI RX Vega 64 in test rig
Storage 960 EVO/960 Pro M.2 nvme 250/1TB, Samsumg 850 evo 256/ WD 1TB blue
Display(s) Nexius 32" freesync 2 HDR
Case Corsair Obsidion 650D/ cardboard box
Audio Device(s) Onboard
Power Supply EVGA Supernova G2 1300W
Mouse Mionix Naos 7000
Keyboard G15
Software Windows 10 Home
#1
I can only access tpu home page but soon as I click the forums tab I see an address at the bottom of fire fox screen that says connected to yui.yahooapis.com... and it just sits there. Even using IE it just stalls out. I'm only able to access the forums via my android app and I'm hooked through my wi-fi home router.. what's going on any ideas?
 

fullinfusion

Vanguard Beta Tester
Joined
Jan 11, 2008
Messages
9,600 (2.65/day)
Likes
3,353
Processor I7-7700K
Motherboard Asus Z270 Maximus IX Code
Cooling Custom water plus another cooler
Memory Corsair Vengeance LED Red 4x8GB 32GB 3200MHz kit
Video Card(s) 2 x MSI RX Vega 56 and a single MSI RX Vega 64 in test rig
Storage 960 EVO/960 Pro M.2 nvme 250/1TB, Samsumg 850 evo 256/ WD 1TB blue
Display(s) Nexius 32" freesync 2 HDR
Case Corsair Obsidion 650D/ cardboard box
Audio Device(s) Onboard
Power Supply EVGA Supernova G2 1300W
Mouse Mionix Naos 7000
Keyboard G15
Software Windows 10 Home
#2
weird now it works...
 
Joined
May 14, 2012
Messages
883 (0.43/day)
Likes
75
Processor AMD Ryzen 5 1600X
Motherboard AsRock X370 Taichi
Cooling Corsair H60 Liquid Cooling
Memory 16 GB CORSAIR Vengeance LPX 3000 Mhz (Running at 2933)
Video Card(s) Gigabyte G1 GTX 1070
Storage 240 GB Kingston SSD, 7 TB's of HDD
Display(s) Dell 16:10 20" Monitor
Case Phanteks Enthos Pro M
Audio Device(s) Integrated
Power Supply Corsair 750 P2
Mouse Mionix Naos 8200
Keyboard G Skill Ripjaws RGB Mechanical Keyboard
Software Windows 10 Pro
#3
Maybe your internet didn't like you...
 

AsRock

TPU addict
Joined
Jun 23, 2007
Messages
15,309 (4.00/day)
Likes
4,717
Location
US
Processor 2500k \ 3770k
Motherboard ASRock Z68 \ Z77
Memory Samsung low profile 1600
Video Card(s) XFX 6770 \ XFX R9 290X
Storage Intel 80Gb (SATA2) WD 250Gb \ Team SSD+Samsung Evo 250Gb+500Gb+ 2xCorsair Force+WD250GbHDD
Display(s) Samsung 1080P \ Toshiba HDTV 1080P
Case HTPC400 \ Thermaltake Armor case ( original ), With Zalman fan controller ( wattage usage ).
Audio Device(s) Yamaha RX-V475 \ Marantz SR5008 Tannoy Mercury MKII Paradigm 5SE + Tannoy Mercury F4
Power Supply PC&Power 750w \ Seasonic 750w MKII
Mouse MS intelimouse \ Logitech G700s + Steelseries Sensei wireless
Keyboard Logitech K120 \ ROCCAT MK Pro ( modded amber leds )
Benchmark Scores Meh benchmarks.
#4

fullinfusion

Vanguard Beta Tester
Joined
Jan 11, 2008
Messages
9,600 (2.65/day)
Likes
3,353
Processor I7-7700K
Motherboard Asus Z270 Maximus IX Code
Cooling Custom water plus another cooler
Memory Corsair Vengeance LED Red 4x8GB 32GB 3200MHz kit
Video Card(s) 2 x MSI RX Vega 56 and a single MSI RX Vega 64 in test rig
Storage 960 EVO/960 Pro M.2 nvme 250/1TB, Samsumg 850 evo 256/ WD 1TB blue
Display(s) Nexius 32" freesync 2 HDR
Case Corsair Obsidion 650D/ cardboard box
Audio Device(s) Onboard
Power Supply EVGA Supernova G2 1300W
Mouse Mionix Naos 7000
Keyboard G15
Software Windows 10 Home
#5
Maybe your internet didn't like you...
Oh we've been having issues for sure ;)
I finally got my isp to admit there is a problem in my area, the node is congested and it will be slow till they move the node to there new server.. I pay $100 a month for a 50mb conection and starting around 3pm it starts to slow down and at night im sitting any where around 3-7mb for d/l
 

AsRock

TPU addict
Joined
Jun 23, 2007
Messages
15,309 (4.00/day)
Likes
4,717
Location
US
Processor 2500k \ 3770k
Motherboard ASRock Z68 \ Z77
Memory Samsung low profile 1600
Video Card(s) XFX 6770 \ XFX R9 290X
Storage Intel 80Gb (SATA2) WD 250Gb \ Team SSD+Samsung Evo 250Gb+500Gb+ 2xCorsair Force+WD250GbHDD
Display(s) Samsung 1080P \ Toshiba HDTV 1080P
Case HTPC400 \ Thermaltake Armor case ( original ), With Zalman fan controller ( wattage usage ).
Audio Device(s) Yamaha RX-V475 \ Marantz SR5008 Tannoy Mercury MKII Paradigm 5SE + Tannoy Mercury F4
Power Supply PC&Power 750w \ Seasonic 750w MKII
Mouse MS intelimouse \ Logitech G700s + Steelseries Sensei wireless
Keyboard Logitech K120 \ ROCCAT MK Pro ( modded amber leds )
Benchmark Scores Meh benchmarks.
#6
Oh we've been having issues for sure ;)
I finally got my isp to admit there is a problem in my area, the node is congested and it will be slow till they move the node to there new server.. I pay $100 a month for a 50mb conection and starting around 3pm it starts to slow down and at night im sitting any where around 3-7mb for d/l
Keep complaining about it and maybe you will get as lucky as we do with free month or so :p. Although Comcast are pretty dam reliable here so only got that once lol.

I do it though chat to so i have all the convo's saved on file in case they say we did not say.
 
Joined
May 14, 2012
Messages
883 (0.43/day)
Likes
75
Processor AMD Ryzen 5 1600X
Motherboard AsRock X370 Taichi
Cooling Corsair H60 Liquid Cooling
Memory 16 GB CORSAIR Vengeance LPX 3000 Mhz (Running at 2933)
Video Card(s) Gigabyte G1 GTX 1070
Storage 240 GB Kingston SSD, 7 TB's of HDD
Display(s) Dell 16:10 20" Monitor
Case Phanteks Enthos Pro M
Audio Device(s) Integrated
Power Supply Corsair 750 P2
Mouse Mionix Naos 8200
Keyboard G Skill Ripjaws RGB Mechanical Keyboard
Software Windows 10 Pro
#7
Keep complaining about it and maybe you will get as lucky as we do with free month or so :p. Although Comcast are pretty dam reliable here so only got that once lol.

I do it though chat to so i have all the convo's saved on file in case they say we did not say.
I know Cox will do it if you keep on pestering them. Unfortunately, one of my friends who had Cox couldn't get them to fix their internet problem so we switched to something else
 

fullinfusion

Vanguard Beta Tester
Joined
Jan 11, 2008
Messages
9,600 (2.65/day)
Likes
3,353
Processor I7-7700K
Motherboard Asus Z270 Maximus IX Code
Cooling Custom water plus another cooler
Memory Corsair Vengeance LED Red 4x8GB 32GB 3200MHz kit
Video Card(s) 2 x MSI RX Vega 56 and a single MSI RX Vega 64 in test rig
Storage 960 EVO/960 Pro M.2 nvme 250/1TB, Samsumg 850 evo 256/ WD 1TB blue
Display(s) Nexius 32" freesync 2 HDR
Case Corsair Obsidion 650D/ cardboard box
Audio Device(s) Onboard
Power Supply EVGA Supernova G2 1300W
Mouse Mionix Naos 7000
Keyboard G15
Software Windows 10 Home
#8
Keep complaining about it and maybe you will get as lucky as we do with free month or so :p. Although Comcast are pretty dam reliable here so only got that once lol.

I do it though chat to so i have all the convo's saved on file in case they say we did not say.
Haha believe me I've been a royal pain in there ass. They just billed me $15 for my bill and said they are done the 1st of the 2 part upgrade. I have all the emails and even gave them my speed test.net password to log in and see the results and times the issue is going on.

I've covered my ass and they know it. The company is a Co-op and I do own a small part of the company and threatened to pull all my Equity out and never come back.... that got there attention. From what they claim after the upgrade there will be more then enough Bandwidth to supply the city im in to never cause any further issues.

They have ran fiber optics through every part of town and they seem to be more interested in hooking up the new developments around town as we are growing like mad with south Americans migrating up here to work in a hog plant. They offer 300MB speeds but not in my area, the line is on the pole but it just needs to be connected to the house :wtf:

Common Westman get your shit together already :confused:
 

AsRock

TPU addict
Joined
Jun 23, 2007
Messages
15,309 (4.00/day)
Likes
4,717
Location
US
Processor 2500k \ 3770k
Motherboard ASRock Z68 \ Z77
Memory Samsung low profile 1600
Video Card(s) XFX 6770 \ XFX R9 290X
Storage Intel 80Gb (SATA2) WD 250Gb \ Team SSD+Samsung Evo 250Gb+500Gb+ 2xCorsair Force+WD250GbHDD
Display(s) Samsung 1080P \ Toshiba HDTV 1080P
Case HTPC400 \ Thermaltake Armor case ( original ), With Zalman fan controller ( wattage usage ).
Audio Device(s) Yamaha RX-V475 \ Marantz SR5008 Tannoy Mercury MKII Paradigm 5SE + Tannoy Mercury F4
Power Supply PC&Power 750w \ Seasonic 750w MKII
Mouse MS intelimouse \ Logitech G700s + Steelseries Sensei wireless
Keyboard Logitech K120 \ ROCCAT MK Pro ( modded amber leds )
Benchmark Scores Meh benchmarks.
#9
I know Cox will do it if you keep on pestering them. Unfortunately, one of my friends who had Cox couldn't get them to fix their internet problem so we switched to something else
Yeah although not all can do that sadly.

Haha believe me I've been a royal pain in there ass. They just billed me $15 for my bill and said they are done the 1st of the 2 part upgrade. I have all the emails and even gave them my speed test.net password to log in and see the results and times the issue is going on.

I've covered my ass and they know it. The company is a Co-op and I do own a small part of the company and threatened to pull all my Equity out and never come back.... that got there attention. From what they claim after the upgrade there will be more then enough Bandwidth to supply the city im in to never cause any further issues.

They have ran fiber optics through every part of town and they seem to be more interested in hooking up the new developments around town as we are growing like mad with south Americans migrating up here to work in a hog plant. They offer 300MB speeds but not in my area, the line is on the pole but it just needs to be connected to the house :wtf:

Common Westman get your shit together already :confused:
Well i took screenshots of the problem server with 3Dtraceroute which over time will really show were the issue is and they actually deleted my post on their forums and that's when i decided to go though their chat.
 

fullinfusion

Vanguard Beta Tester
Joined
Jan 11, 2008
Messages
9,600 (2.65/day)
Likes
3,353
Processor I7-7700K
Motherboard Asus Z270 Maximus IX Code
Cooling Custom water plus another cooler
Memory Corsair Vengeance LED Red 4x8GB 32GB 3200MHz kit
Video Card(s) 2 x MSI RX Vega 56 and a single MSI RX Vega 64 in test rig
Storage 960 EVO/960 Pro M.2 nvme 250/1TB, Samsumg 850 evo 256/ WD 1TB blue
Display(s) Nexius 32" freesync 2 HDR
Case Corsair Obsidion 650D/ cardboard box
Audio Device(s) Onboard
Power Supply EVGA Supernova G2 1300W
Mouse Mionix Naos 7000
Keyboard G15
Software Windows 10 Home
#10
Lol figures hey... Well glad you busted them hahah

Damit I wish they just get black optics to us and have unlimited speeds for cheap but I know I need a slap to wake up :laugh: