1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

is this ram any good?

Discussion in 'General Hardware' started by tigger, Oct 4, 2007.

  1. tigger

    tigger I'm the only one

    Joined:
    Mar 20, 2006
    Messages:
    10,211 (2.61/day)
    Thanks Received:
    1,423
    10 Year Member at TPU
  2. hat

    hat Enthusiast

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    17,959 (4.89/day)
    Thanks Received:
    2,753
    Location:
    Ohio
    Can't be much better than your current RAM, if not worse... not worth the money.
     
    10 Year Member at TPU
  3. Namslas90 New Member

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    4,851 (1.29/day)
    Thanks Received:
    556
    Location:
    Earth
    For that price you can't lose. Read the buyers reviews somebody towards the bottom of link has it running @ 3-3-3-9 with 2.15 volts. Sounds good to me.

    :toast:
     
    10 Year Member at TPU
  4. keakar

    keakar

    Joined:
    Mar 27, 2007
    Messages:
    2,746 (0.77/day)
    Thanks Received:
    376
    Location:
    just outside of new orleans
    i cant see where you would get any noticable difference over your ram so why buy something you dont need just because its a great price?
     
  5. panchoman

    panchoman Sold my stars!

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    9,595 (2.79/day)
    Thanks Received:
    1,201
    some ocz has d9's other dont, depends on the version, you're better off getting crucial
     
  6. DrunkenMafia

    Joined:
    Jan 12, 2007
    Messages:
    2,277 (0.63/day)
    Thanks Received:
    232
    Location:
    Cairns QLD, Aussie
    I love ocz ram, always have and I would reccommend it to anyone but is it going to replace your current stuff or is it for another system?????

    If it is going to replace your current stuff then there really is no point, it won't clock better than the ram you have now, although it does look heaps better than the crucial series.

    If its for another machine, then yeah go for it.... you could even drop it in yours for some testing while you were at it
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)