1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Jr's and cdawall's Low Cache OC'ing Club

Discussion in 'TechPowerUp Club Forum' started by JrRacinFan, Nov 19, 2008.

  1. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,679 (5.38/day)
    Thanks Received:
    4,790
    Location:
    Youngstown, OH
    See that's where I lack knowledge is S939 and S754. Would you consider to let him join p_o_s?
     
    10 Year Member at TPU
  2. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,002 (3.60/day)
    Thanks Received:
    2,189
    Location:
    Newark ohio
    considering the S939 3800 is about equal to the AM2 3600 and 3800 i would let him join if he has it clocked to a reasonable level(2.7+) but because of the DDR ram it may slow it down some.

    @JR
    BTW my old gigabyte board lives :eek: and now i have it set up and working even a slight overclock. check out the specs for "resurrection" in my specs
     
  3. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,679 (5.38/day)
    Thanks Received:
    4,790
    Location:
    Youngstown, OH
    @ Flyordie

    With that being said. Post a CPUz and SuperPI 1M ;)
     
    p_o_s_pc says thanks.
    10 Year Member at TPU
  4. cdawall

    cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    24,767 (6.36/day)
    Thanks Received:
    6,024
    Location:
    Houston
    [​IMG]
     
    10 Year Member at TPU
  5. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,002 (3.60/day)
    Thanks Received:
    2,189
    Location:
    Newark ohio
    here is Super PI with my 5kBE and the Gigabyte board that came back from the dead
    [​IMG]

    EDIT i forgot the ram speed can i just post a SS of CPU-Z?
     
  6. Flyordie

    Flyordie New Member

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    1,870 (0.61/day)
    Thanks Received:
    247
    Yes, my X2 Toledo will do 3.2Ghz on 1.45V ;-) but on this board it caps out at 2.74Ghz.
    (will edit in my scores in a few, my ICS chip is overheating causing my OC to drop to 2,680Mhz (FSB is set to 280Mhz)
     
  7. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,679 (5.38/day)
    Thanks Received:
    4,790
    Location:
    Youngstown, OH
    If you want to, you can do a CPUz + Memset SS. ;)

    @Flyordie
    Nice clocks!
     
    p_o_s_pc says thanks.
    10 Year Member at TPU
  8. Flyordie

    Flyordie New Member

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    1,870 (0.61/day)
    Thanks Received:
    247
  9. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,002 (3.60/day)
    Thanks Received:
    2,189
    Location:
    Newark ohio
    Ok thanks for not having me run super PI again. I will post them here in few.:toast:
     
  10. flyin15sec

    flyin15sec

    Joined:
    Jun 2, 2008
    Messages:
    105 (0.03/day)
    Thanks Received:
    20
    Guess I'll post what I've done:
    E2180
    EVGA 650i Ultra

    Unfortunately I'm using the what appears to be the wrong SuperPi. More to come once I get benchmarks done. And get ths system back up to 3.6ghz, it's been detune to only 3.33ghz.
     

    Attached Files:

    JrRacinFan says thanks.
  11. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,002 (3.60/day)
    Thanks Received:
    2,189
    Location:
    Newark ohio
    JrRacinFan says thanks.
  12. 3870x2

    3870x2

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Messages:
    4,876 (1.47/day)
    Thanks Received:
    691
    Location:
    Joplin, Mo
    I also have a PD i wouldnt mind posting, an 830 to be exact. You do know that a PD is dual core? im sure you knew that :p
    other than catche and instructions, the only difference is the 2 cores on 2 chips(C2D), rather than 2 cores on 1 chip(D)
     
    JrRacinFan says thanks.
  13. Flyordie

    Flyordie New Member

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    1,870 (0.61/day)
    Thanks Received:
    247
    [​IMG]
     
    JrRacinFan says thanks.
  14. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,002 (3.60/day)
    Thanks Received:
    2,189
    Location:
    Newark ohio
    here is my Wprime with my 4850e if i didn't post it already
    [​IMG]
     
    JrRacinFan says thanks.
  15. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,679 (5.38/day)
    Thanks Received:
    4,790
    Location:
    Youngstown, OH
    @Everyone
    Post #2 updated

    How much cache is on-die? ;) I won't be able to add your results but if you like you can post them here! It would help other members trying to tweak out the goods. ;)

    Thanks!

    @flyin15sec
    Think you may be able to squeeze a little more performance out of your ram with tighter timings? Maybe 5-4-4-13?

    @Flyordie
    Can you submit a Memory tab ss from CPUz for me please. Thanx!

    @p_o_s
    Would you like me to include that run in post 2?
     
    Last edited: Dec 6, 2008
    p_o_s_pc says thanks.
    10 Year Member at TPU
  16. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,002 (3.60/day)
    Thanks Received:
    2,189
    Location:
    Newark ohio

    Yes please. The PD 830 has 2MB L2 (1mb per core)
     
  17. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,679 (5.38/day)
    Thanks Received:
    4,790
    Location:
    Youngstown, OH
    OK well I am leaving it up to you pos, if he posts results should I add it to post 2?
     
    10 Year Member at TPU
  18. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,002 (3.60/day)
    Thanks Received:
    2,189
    Location:
    Newark ohio
    I would add them considering that the Pentium D was Intels comp. for The Anthlon X2 BUT on the other hand i am saying NO DON'T post becase the Pentium D is based on the P4 and this thread is about the Core 2s and Anthlon X2s

    i want to see a Pd in action haven't seen there numbers in along time.

    BTW you didn't put the super PI time for the 5kBE 27.891
     
  19. Flyordie

    Flyordie New Member

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    1,870 (0.61/day)
    Thanks Received:
    247
    [​IMG]
     
    JrRacinFan says thanks.
  20. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,679 (5.38/day)
    Thanks Received:
    4,790
    Location:
    Youngstown, OH
    Post 2 updated (again)
    Like the new look guys?

    @p_o_s
    I could add non-member settings to post #2. Think that would be cool? Please guys if you don't mind could you try to stick with Generic CPU bench?
     
    10 Year Member at TPU
  21. Flyordie

    Flyordie New Member

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    1,870 (0.61/day)
    Thanks Received:
    247
    CPU-Z is bugged. My real voltage is 1.35V (set in BIOS). The formula used for the sensor is wrong. Should I post a bug report for it? lol.
     
  22. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,002 (3.60/day)
    Thanks Received:
    2,189
    Location:
    Newark ohio
    yea that would be cool. BTW could you link me to the Generic CPU bench i want to run it on my 5kBE
     
  23. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,679 (5.38/day)
    Thanks Received:
    4,790
    Location:
    Youngstown, OH
    **sighs** Should've told me sooner.....

    Post 2 updated (yet again):p
     
    10 Year Member at TPU
  24. p_o_s_pc

    p_o_s_pc F@H&WCG addict

    Joined:
    May 2, 2007
    Messages:
    13,002 (3.60/day)
    Thanks Received:
    2,189
    Location:
    Newark ohio
    5kBE@3.2ghz
    [​IMG]


    BTW does anyone know what would cause a board to stop working then a few months later start working again and run like normal?
     
  25. cdawall

    cdawall where the hell are my stars

    Joined:
    Jul 23, 2006
    Messages:
    24,767 (6.36/day)
    Thanks Received:
    6,024
    Location:
    Houston
    celeron 430 on its way to me
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)