• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Just did a fresh install of Windows XP Pro...(need help)

Joined
Jun 20, 2008
Messages
33 (0.01/day)
Likes
0
Location
Tampa, FL
System Name My Computer
Processor AMD Phenom II X6 1055T
Motherboard GIGABYTE GA-970A-UD3 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
Cooling Stock
Memory G.SKILL Sniper Low Voltage Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Mem
Video Card(s) (2) Gigabyte's GV-R685OC-1GD Radeon HD 6850 1GB OC
Storage Western Digital Caviar SE16 WD5000AAKS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Display(s) 23' LG Flatron E2360
Case Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case
Audio Device(s) Onboard
Power Supply 500W Power Supply
Software Windows 7 64-Bit Ultimate
#1
Hello all,

My aunt asked me if I could do a fresh install on 2 older PC's that she had because they were both basically filled with spyware and such. So I decided to take them and do a fresh install. The 1st computer was a breeze(the longest part was reformatting the hard drive). Then I got to the 2nd computer, a HP Media Center M7160n. The boot from CD and the reformatting process all happened with ease. Once the computer restarted to "Continue setup". It has a tealish blue screen (the color of the windows install background) and nothing else, except sometimes it shows the cursor. It just sits there and never loads the setup. I've left it there for at least an hour.

Anyone have any ideas? I've tried different versions and even tried to get a new hard drive. Nothing has worked. I am using a Video card with VGA out and a Monitor with DVI in. So im using a converter chord.

Any help much appreciated. Thanks.
 
Joined
Dec 27, 2008
Messages
587 (0.18/day)
Likes
104
System Name New / Breakin' the Lol
Processor i5 2500k / Athlon64 X2 4200+ (65W)
Motherboard P8Z68-V PRO/GEN3 / Asus M2N4-SLI
Cooling / Air (1 x 250mm, 2 x 120mm, 1 x 90mm)
Memory DDR3-1600 (8GB) / Crucial Ballistix Tracer PC2-6400 (2gb)
Video Card(s) / Visiontek 4870
Storage HD103SJ /
Display(s) Viewsonic 22" VX2240W
Case Xigmatek Midgard II / Thermaltake VA8003SWA
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750W
#2
Have you tried moving the HDD to different hardware? If you've reformatted, tried different drives, and different versions, perhaps some of the hardware has issues (such as the memory).
 
Joined
Jun 20, 2008
Messages
33 (0.01/day)
Likes
0
Location
Tampa, FL
System Name My Computer
Processor AMD Phenom II X6 1055T
Motherboard GIGABYTE GA-970A-UD3 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
Cooling Stock
Memory G.SKILL Sniper Low Voltage Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Mem
Video Card(s) (2) Gigabyte's GV-R685OC-1GD Radeon HD 6850 1GB OC
Storage Western Digital Caviar SE16 WD5000AAKS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Display(s) 23' LG Flatron E2360
Case Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case
Audio Device(s) Onboard
Power Supply 500W Power Supply
Software Windows 7 64-Bit Ultimate
#3
This is exactly what happens.... except it doesn't go to a black screen it goes to the same color as the background of the setup, teal blue

http://www.youtube.com/watch?v=nmSlxs4Ia5Q (not me in the video btw, just the same issue)
 
Joined
Dec 27, 2008
Messages
587 (0.18/day)
Likes
104
System Name New / Breakin' the Lol
Processor i5 2500k / Athlon64 X2 4200+ (65W)
Motherboard P8Z68-V PRO/GEN3 / Asus M2N4-SLI
Cooling / Air (1 x 250mm, 2 x 120mm, 1 x 90mm)
Memory DDR3-1600 (8GB) / Crucial Ballistix Tracer PC2-6400 (2gb)
Video Card(s) / Visiontek 4870
Storage HD103SJ /
Display(s) Viewsonic 22" VX2240W
Case Xigmatek Midgard II / Thermaltake VA8003SWA
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750W
#4
Joined
Jun 20, 2008
Messages
33 (0.01/day)
Likes
0
Location
Tampa, FL
System Name My Computer
Processor AMD Phenom II X6 1055T
Motherboard GIGABYTE GA-970A-UD3 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
Cooling Stock
Memory G.SKILL Sniper Low Voltage Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Mem
Video Card(s) (2) Gigabyte's GV-R685OC-1GD Radeon HD 6850 1GB OC
Storage Western Digital Caviar SE16 WD5000AAKS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Display(s) 23' LG Flatron E2360
Case Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case
Audio Device(s) Onboard
Power Supply 500W Power Supply
Software Windows 7 64-Bit Ultimate
#5
Joined
Jun 20, 2008
Messages
33 (0.01/day)
Likes
0
Location
Tampa, FL
System Name My Computer
Processor AMD Phenom II X6 1055T
Motherboard GIGABYTE GA-970A-UD3 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
Cooling Stock
Memory G.SKILL Sniper Low Voltage Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Mem
Video Card(s) (2) Gigabyte's GV-R685OC-1GD Radeon HD 6850 1GB OC
Storage Western Digital Caviar SE16 WD5000AAKS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Display(s) 23' LG Flatron E2360
Case Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case
Audio Device(s) Onboard
Power Supply 500W Power Supply
Software Windows 7 64-Bit Ultimate
#6
I just tried removing one of the RAM at a time, that didn't work either
 
Joined
Jun 20, 2008
Messages
33 (0.01/day)
Likes
0
Location
Tampa, FL
System Name My Computer
Processor AMD Phenom II X6 1055T
Motherboard GIGABYTE GA-970A-UD3 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
Cooling Stock
Memory G.SKILL Sniper Low Voltage Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Mem
Video Card(s) (2) Gigabyte's GV-R685OC-1GD Radeon HD 6850 1GB OC
Storage Western Digital Caviar SE16 WD5000AAKS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Display(s) 23' LG Flatron E2360
Case Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case
Audio Device(s) Onboard
Power Supply 500W Power Supply
Software Windows 7 64-Bit Ultimate
#7
Also, I am using an external USB CD-ROM drive to install the windows. Again it worked fine on the last PC. and this one it worked in terms of recognizing the windows CD to reformat.
 
Joined
Dec 27, 2008
Messages
587 (0.18/day)
Likes
104
System Name New / Breakin' the Lol
Processor i5 2500k / Athlon64 X2 4200+ (65W)
Motherboard P8Z68-V PRO/GEN3 / Asus M2N4-SLI
Cooling / Air (1 x 250mm, 2 x 120mm, 1 x 90mm)
Memory DDR3-1600 (8GB) / Crucial Ballistix Tracer PC2-6400 (2gb)
Video Card(s) / Visiontek 4870
Storage HD103SJ /
Display(s) Viewsonic 22" VX2240W
Case Xigmatek Midgard II / Thermaltake VA8003SWA
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750W
#8
See if you can start in Safe Mode with Networking without an issue.
 
Joined
Jun 20, 2008
Messages
33 (0.01/day)
Likes
0
Location
Tampa, FL
System Name My Computer
Processor AMD Phenom II X6 1055T
Motherboard GIGABYTE GA-970A-UD3 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
Cooling Stock
Memory G.SKILL Sniper Low Voltage Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Mem
Video Card(s) (2) Gigabyte's GV-R685OC-1GD Radeon HD 6850 1GB OC
Storage Western Digital Caviar SE16 WD5000AAKS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Display(s) 23' LG Flatron E2360
Case Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case
Audio Device(s) Onboard
Power Supply 500W Power Supply
Software Windows 7 64-Bit Ultimate
#9
See if you can start in Safe Mode with Networking without an issue.
I spam F8 and it doesn't go into safe mode. Even if windows is not installed will it even boot into safe mode? Maybe there is a different key for an HP to boot into safe mode, not sure what it is. I'll try and find it. Thanks for the help so far.
 
Joined
Dec 27, 2008
Messages
587 (0.18/day)
Likes
104
System Name New / Breakin' the Lol
Processor i5 2500k / Athlon64 X2 4200+ (65W)
Motherboard P8Z68-V PRO/GEN3 / Asus M2N4-SLI
Cooling / Air (1 x 250mm, 2 x 120mm, 1 x 90mm)
Memory DDR3-1600 (8GB) / Crucial Ballistix Tracer PC2-6400 (2gb)
Video Card(s) / Visiontek 4870
Storage HD103SJ /
Display(s) Viewsonic 22" VX2240W
Case Xigmatek Midgard II / Thermaltake VA8003SWA
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750W
#10
I spam F8 and it doesn't go into safe mode. Even if windows is not installed will it even boot into safe mode? Maybe there is a different key for an HP to boot into safe mode, not sure what it is. I'll try and find it. Thanks for the help so far.
I'm sorry, I think I misunderstood. I thought you said you had Windows installed and it was going through some form of finalization that I figured wasn't to at least be able to go into Safe Mode.

I suppose there exists a possibility that the other PC is having a compatibility issue with the external CD drive. Does this particular PC not have a CD drive?
 
Joined
Jun 20, 2008
Messages
33 (0.01/day)
Likes
0
Location
Tampa, FL
System Name My Computer
Processor AMD Phenom II X6 1055T
Motherboard GIGABYTE GA-970A-UD3 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
Cooling Stock
Memory G.SKILL Sniper Low Voltage Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Mem
Video Card(s) (2) Gigabyte's GV-R685OC-1GD Radeon HD 6850 1GB OC
Storage Western Digital Caviar SE16 WD5000AAKS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Display(s) 23' LG Flatron E2360
Case Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case
Audio Device(s) Onboard
Power Supply 500W Power Supply
Software Windows 7 64-Bit Ultimate
#11
I'm sorry, I think I misunderstood. I thought you said you had Windows installed and it was going through some form of finalization that I figured wasn't to at least be able to go into Safe Mode.

I suppose there exists a possibility that the other PC is having a compatibility issue with the external CD drive. Does this particular PC not have a CD drive?
Ya it's at the initial setup. So it hasn't been installed net. It does have a CD drive but it didnt recognize the windows CD when I put it in, so I don't think it works. It's my Aunts PC, sooooo i'm not really sure what works. I'll see if i can get it to recognize it now.
 
Joined
Jun 20, 2008
Messages
33 (0.01/day)
Likes
0
Location
Tampa, FL
System Name My Computer
Processor AMD Phenom II X6 1055T
Motherboard GIGABYTE GA-970A-UD3 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
Cooling Stock
Memory G.SKILL Sniper Low Voltage Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Mem
Video Card(s) (2) Gigabyte's GV-R685OC-1GD Radeon HD 6850 1GB OC
Storage Western Digital Caviar SE16 WD5000AAKS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Display(s) 23' LG Flatron E2360
Case Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case
Audio Device(s) Onboard
Power Supply 500W Power Supply
Software Windows 7 64-Bit Ultimate
#12
I was able to put the CD in the computers Internal CD drive. Still does the same thing
 
Joined
Jun 20, 2008
Messages
33 (0.01/day)
Likes
0
Location
Tampa, FL
System Name My Computer
Processor AMD Phenom II X6 1055T
Motherboard GIGABYTE GA-970A-UD3 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
Cooling Stock
Memory G.SKILL Sniper Low Voltage Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Mem
Video Card(s) (2) Gigabyte's GV-R685OC-1GD Radeon HD 6850 1GB OC
Storage Western Digital Caviar SE16 WD5000AAKS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Display(s) 23' LG Flatron E2360
Case Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case
Audio Device(s) Onboard
Power Supply 500W Power Supply
Software Windows 7 64-Bit Ultimate
#13
Should I try Windows Vista instead of XP? Haven't tried that yet...
 
Joined
Dec 27, 2008
Messages
587 (0.18/day)
Likes
104
System Name New / Breakin' the Lol
Processor i5 2500k / Athlon64 X2 4200+ (65W)
Motherboard P8Z68-V PRO/GEN3 / Asus M2N4-SLI
Cooling / Air (1 x 250mm, 2 x 120mm, 1 x 90mm)
Memory DDR3-1600 (8GB) / Crucial Ballistix Tracer PC2-6400 (2gb)
Video Card(s) / Visiontek 4870
Storage HD103SJ /
Display(s) Viewsonic 22" VX2240W
Case Xigmatek Midgard II / Thermaltake VA8003SWA
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750W
#14
Should I try Windows Vista instead of XP? Haven't tried that yet...
I looked up that model PC and I see it came installed with Windows XP Media Center Edition. I'm inclined to believe that if XP won't install, than neither will Windows Vista. Vista is more of a resource hog than XP is, so it will take a performance hit with only 1GB of RAM installed.

If you can, try and find the original OS CD that came with the desktop. If you can't, try and get access to a Media Center Edition of Windows XP. I don't know that this will work, but it's worth a try.
 
Joined
Jun 20, 2008
Messages
33 (0.01/day)
Likes
0
Location
Tampa, FL
System Name My Computer
Processor AMD Phenom II X6 1055T
Motherboard GIGABYTE GA-970A-UD3 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
Cooling Stock
Memory G.SKILL Sniper Low Voltage Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Mem
Video Card(s) (2) Gigabyte's GV-R685OC-1GD Radeon HD 6850 1GB OC
Storage Western Digital Caviar SE16 WD5000AAKS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Display(s) 23' LG Flatron E2360
Case Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case
Audio Device(s) Onboard
Power Supply 500W Power Supply
Software Windows 7 64-Bit Ultimate
#15
She gave me the windows recovery disk that came with it. That's the one I initially used. I was able to use my Windows Vista CD. It's managed to be stuck on "Expanding files (0%). I'm starting to think it's a hardware issue now...
 
Joined
Dec 27, 2008
Messages
587 (0.18/day)
Likes
104
System Name New / Breakin' the Lol
Processor i5 2500k / Athlon64 X2 4200+ (65W)
Motherboard P8Z68-V PRO/GEN3 / Asus M2N4-SLI
Cooling / Air (1 x 250mm, 2 x 120mm, 1 x 90mm)
Memory DDR3-1600 (8GB) / Crucial Ballistix Tracer PC2-6400 (2gb)
Video Card(s) / Visiontek 4870
Storage HD103SJ /
Display(s) Viewsonic 22" VX2240W
Case Xigmatek Midgard II / Thermaltake VA8003SWA
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750W
#16
She gave me the windows recovery disk that came with it. That's the one I initially used. I was able to use my Windows Vista CD. It's managed to be stuck on "Expanding files (0%). I'm starting to think it's a hardware issue now...
Seems likely to me.

I just see no issue, outside of hardware issues, for a fresh install of Windows to fail. Have you tried putting the HDD in a different machine yet?
 
Joined
Jun 20, 2008
Messages
33 (0.01/day)
Likes
0
Location
Tampa, FL
System Name My Computer
Processor AMD Phenom II X6 1055T
Motherboard GIGABYTE GA-970A-UD3 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
Cooling Stock
Memory G.SKILL Sniper Low Voltage Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Mem
Video Card(s) (2) Gigabyte's GV-R685OC-1GD Radeon HD 6850 1GB OC
Storage Western Digital Caviar SE16 WD5000AAKS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Display(s) 23' LG Flatron E2360
Case Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case
Audio Device(s) Onboard
Power Supply 500W Power Supply
Software Windows 7 64-Bit Ultimate
#17
No not yet. What are the components that would make it fail? Hard drive, ram, and possibly a cd drive? Not the vid card right? It may be possible that the new hard drive i bought today is also DOA...
 
Joined
Oct 30, 2009
Messages
1,362 (0.46/day)
Likes
633
Location
TX
System Name Beast, little beast
Processor Core i7 2600K 4.5GHZ 24/7, Core i7 Xeon6 core 3.6GHZ 24/7
Motherboard Gigabyte Z68X-UD4-B3 1155Sckt, EVGA X58 sckt 1366
Cooling H80, H100
Memory 24 gigs DDR3 1600Mhz Gskill RipJaws,12 gigs DDR3 1600Mhz Gskill Ripjaws
Video Card(s) 1 Nvidia 670 eVGA FTW, 1 Nvidia 580 eVGA
Storage 1- WD Black 640GB, 1X Samsung 1.5TB, 2 X 160 WD Veloc Raptors Raided
Display(s) Hanns-G 28" 1920X1200, Acer 24" 1920X1200
Case rig#1 Dismatech test bench, rig#2 Made By Bill Tech Bench
Audio Device(s) onboard
Power Supply Antec 1000 Watt, PC power&cooling 850 watt
Software both Rig's, Win7 64Bit
Benchmark Scores rig #1 4.8GHZ @ 1.375 Volts. running 4.5GHZ 1.272 Volts 24/7. Rig #2 4.6GHZ @ 1.3 Volts 24/7.
#18
Sounds like a hardware issue. Do you have a different video card you can try?
 
Joined
Dec 27, 2008
Messages
587 (0.18/day)
Likes
104
System Name New / Breakin' the Lol
Processor i5 2500k / Athlon64 X2 4200+ (65W)
Motherboard P8Z68-V PRO/GEN3 / Asus M2N4-SLI
Cooling / Air (1 x 250mm, 2 x 120mm, 1 x 90mm)
Memory DDR3-1600 (8GB) / Crucial Ballistix Tracer PC2-6400 (2gb)
Video Card(s) / Visiontek 4870
Storage HD103SJ /
Display(s) Viewsonic 22" VX2240W
Case Xigmatek Midgard II / Thermaltake VA8003SWA
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750W
#19
No not yet. What are the components that would make it fail? Hard drive, ram, and possibly a cd drive? Not the vid card right? It may be possible that the new hard drive i bought today is also DOA...
What this aims to do is to eliminate anything other than the HDD as an issue. If you take the HDD over to a new machine and still have a problem, then I would feel pretty safe in saying something is wrong with the HDD.
 
Joined
Jun 20, 2008
Messages
33 (0.01/day)
Likes
0
Location
Tampa, FL
System Name My Computer
Processor AMD Phenom II X6 1055T
Motherboard GIGABYTE GA-970A-UD3 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
Cooling Stock
Memory G.SKILL Sniper Low Voltage Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Mem
Video Card(s) (2) Gigabyte's GV-R685OC-1GD Radeon HD 6850 1GB OC
Storage Western Digital Caviar SE16 WD5000AAKS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Display(s) 23' LG Flatron E2360
Case Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case
Audio Device(s) Onboard
Power Supply 500W Power Supply
Software Windows 7 64-Bit Ultimate
#20
Sounds like a hardware issue. Do you have a different video card you can try?
No, I don't have another video card to test with :/ Would a video card really make a difference though?
 
Joined
Jun 20, 2008
Messages
33 (0.01/day)
Likes
0
Location
Tampa, FL
System Name My Computer
Processor AMD Phenom II X6 1055T
Motherboard GIGABYTE GA-970A-UD3 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
Cooling Stock
Memory G.SKILL Sniper Low Voltage Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Mem
Video Card(s) (2) Gigabyte's GV-R685OC-1GD Radeon HD 6850 1GB OC
Storage Western Digital Caviar SE16 WD5000AAKS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Display(s) 23' LG Flatron E2360
Case Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case
Audio Device(s) Onboard
Power Supply 500W Power Supply
Software Windows 7 64-Bit Ultimate
#21
What this aims to do is to eliminate anything other than the HDD as an issue. If you take the HDD over to a new machine and still have a problem, then I would feel pretty safe in saying something is wrong with the HDD.
K, I'll try that and let you know tomm if it works.

Thanks for the help!
 
Joined
Dec 27, 2008
Messages
587 (0.18/day)
Likes
104
System Name New / Breakin' the Lol
Processor i5 2500k / Athlon64 X2 4200+ (65W)
Motherboard P8Z68-V PRO/GEN3 / Asus M2N4-SLI
Cooling / Air (1 x 250mm, 2 x 120mm, 1 x 90mm)
Memory DDR3-1600 (8GB) / Crucial Ballistix Tracer PC2-6400 (2gb)
Video Card(s) / Visiontek 4870
Storage HD103SJ /
Display(s) Viewsonic 22" VX2240W
Case Xigmatek Midgard II / Thermaltake VA8003SWA
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750W
#22
Were you able to solve your problem?
 
Joined
Jul 21, 2009
Messages
93 (0.03/day)
Likes
24
System Name AMD
Processor AMD FX-8350 stock
Motherboard Asus M5A99FX R2.0
Cooling Noctua u12p se2
Memory Kingston HyperX 8Gb 1600mhz
Video Card(s) MSI GTX 760 4GB
Storage Seagate 1TB
Display(s) Packard Bell 22
Case Coolermaster CM690 III
Audio Device(s) Realtek® ALC892
Power Supply OCZ ZS550W
#23
try HDD Regenerator it will scan the hdd for bad sector.
 
Joined
Jun 20, 2008
Messages
33 (0.01/day)
Likes
0
Location
Tampa, FL
System Name My Computer
Processor AMD Phenom II X6 1055T
Motherboard GIGABYTE GA-970A-UD3 AM3+ AMD 970 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard
Cooling Stock
Memory G.SKILL Sniper Low Voltage Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Mem
Video Card(s) (2) Gigabyte's GV-R685OC-1GD Radeon HD 6850 1GB OC
Storage Western Digital Caviar SE16 WD5000AAKS 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive
Display(s) 23' LG Flatron E2360
Case Antec Nine Hundred Black Steel ATX Mid Tower Computer Case
Audio Device(s) Onboard
Power Supply 500W Power Supply
Software Windows 7 64-Bit Ultimate
#24
HDD worked in another PC. the Ram switch doesn't fix the issue... the PC is like 10 years old ssooo I'm assuming dead somewhere. Looks like I'll just have to buy a new one. Thanks for the help!
 
Joined
Dec 27, 2008
Messages
587 (0.18/day)
Likes
104
System Name New / Breakin' the Lol
Processor i5 2500k / Athlon64 X2 4200+ (65W)
Motherboard P8Z68-V PRO/GEN3 / Asus M2N4-SLI
Cooling / Air (1 x 250mm, 2 x 120mm, 1 x 90mm)
Memory DDR3-1600 (8GB) / Crucial Ballistix Tracer PC2-6400 (2gb)
Video Card(s) / Visiontek 4870
Storage HD103SJ /
Display(s) Viewsonic 22" VX2240W
Case Xigmatek Midgard II / Thermaltake VA8003SWA
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750W
#25
HDD worked in another PC. the Ram switch doesn't fix the issue... the PC is like 10 years old ssooo I'm assuming dead somewhere. Looks like I'll just have to buy a new one. Thanks for the help!
Not a problem!