• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Looking for a ATI 9600AIW BIOS Help

Joined
Nov 26, 2004
Messages
4,369 (0.92/day)
Likes
1,507
Location
Canuck in Norway
System Name Hellbox 3.0(same case new guts)
Processor i7 4790K
Motherboard Asus Z97 Sabertooth Mark 1
Cooling TT Kandalf L.C.S.(Water/Air)AC Cuplex Kryos CPU Block/Noctua
Memory 2x8GB Corsair Vengance Pro 2400
Video Card(s) Sapphire Tri-X Fury (Unlocked to Fury X)
Storage WD Caviar Black SATA 3 1TB x2 RAID 0 2xSamsung 850 Evo 500GB RAID 0
Display(s) ASUS MG279Q 1440 IPS 144Hz FreeSync
Case TT Kandalf L.C.S.
Audio Device(s) Soundblaster ZX/Logitech Z906 5.1
Power Supply Seasonic X-1050W 80+ Gold
Mouse G502 Proteus Spectrum
Keyboard G19s
Software Win 10 Pro x64
#1
Well it would seem somewhere along the lines of my Flashing Noobness(raising the clocks,trying to change it to PAL) It would seem I have corrupted the original BIOS
I am looking for a Built By ATI BIOS dated 12/03/2003.Samsung 4.0ns(RADEON 9600 AIW 128MB 113-A22503-102 BIOS) The card was purchased in Canada(where Im from ) and was an NTSC card. I know this is an oddball card to want a BIOS for but I would appreciate anyone who has one could dump me theirs and e-mail it to me or better yet upload it here to the BIOS Collection as Im sure Im not the only one who has this card.
I have the dump of the "Original"BIOS but theres something not right with it as Windows is ID'ing it as a 9600PRO or just nothing at all (last time it thought it was a 9500 Series)
ANY help would be appreciated
thanks
INST
redbeardhead@hotmail.com