1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Looking for a free copy of xp pro or home

Discussion in 'Buy/Sell/Trade/Giveaway Forum' started by amd64skater, Nov 16, 2007.

  1. amd64skater

    amd64skater

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    609 (0.16/day)
    Thanks Received:
    20
    Location:
    Jacksonville ,Florida
    Right now i have MCE 2005 but its giving me major problems with it like updating it and and it says i have the 2002 version because of that i cant do anything with it. so if any one that has vista or somthing wanting to get rid of their legit copy of xp pro or home ill give them my tuner card that came with my pc. its a hauppauge wintv pvr pci 2 for free. So basiclly its a trade and ill get a pic up soon my camera batteries are dead.


    This is the thread im in that explains what is wrong with my os

    http://forums.techpowerup.com/showthread.php?p=534369#post534369


    Thanks to anyone that can help
     
    10 Year Member at TPU
  2. 3991vhtes

    3991vhtes New Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    2,786 (0.82/day)
    Thanks Received:
    121
    Location:
    My house.
    how much is the tv tuner worth? about $110? [that's what i paid for my disk & license]
     
  3. amd64skater

    amd64skater

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    609 (0.16/day)
    Thanks Received:
    20
    Location:
    Jacksonville ,Florida
    have no idea it came with my pc
     
    10 Year Member at TPU
  4. 3991vhtes

    3991vhtes New Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    2,786 (0.82/day)
    Thanks Received:
    121
    Location:
    My house.
    Well, if it was worth what I paid, I would've gladly traded you. Sorry man, can't trade something with an unknown value. :(
     
  5. amd64skater

    amd64skater

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    609 (0.16/day)
    Thanks Received:
    20
    Location:
    Jacksonville ,Florida
    its about $95 value and i have never used the card its just sitting in a static free bag in a box in my closet

    but being used techniclly i would say $85
     
    Last edited: Nov 16, 2007
    10 Year Member at TPU
  6. Seufari New Member

    Joined:
    Jan 10, 2007
    Messages:
    63 (0.02/day)
    Thanks Received:
    4
    hmm... I might trade you xp pro for MCE 2005...

    EDIT:
    I just relized you had a thread...
     
  7. amd64skater

    amd64skater

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    609 (0.16/day)
    Thanks Received:
    20
    Location:
    Jacksonville ,Florida
    its an oem version that doesnt work u dont want it thats why im getting rid of my tuner card for a copy of xp pro
     
    10 Year Member at TPU
  8. amd64skater

    amd64skater

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    609 (0.16/day)
    Thanks Received:
    20
    Location:
    Jacksonville ,Florida

    LOL
     
    10 Year Member at TPU
  9. t_ski

    t_ski Former Staff

    Heatware:
    834 0 0 
    Joined:
    Apr 11, 2006
    Messages:
    11,802 (3.11/day)
    Thanks Received:
    6,062
    Are you still looking? I have an XP Pro X64 disk & key, never used available.
     
    10 Year Member at TPU Crunching for Team TPU
  10. AthlonX2

    AthlonX2 HyperVtXâ„¢

    Heatware:
    166 1 0 
    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    7,595 (2.10/day)
    Thanks Received:
    2,139
    Location:
    O-H-I-O
    you do know that all versions of xp mce say version 2002?
     
  11. Batou1986

    Batou1986

    Heatware:
    3 0 0 
    Joined:
    Oct 2, 2005
    Messages:
    2,867 (0.72/day)
    Thanks Received:
    607
    Location:
    Baltimore MD
    did you realize that there is a VLK that was given to colleges and university's to use on there pc's that works fine with any xpsp2 full activation with updates 100% genuine. i can provide it to you if u want it pm me

    ms wont blacklist this key because it would screw over all the colleges and university's

    he is correct theres also a way to upgrade any sp2 to mce
     
    10 Year Member at TPU
  12. amd64skater

    amd64skater

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    609 (0.16/day)
    Thanks Received:
    20
    Location:
    Jacksonville ,Florida
    no imperialrain helped me out i now have my copy of mce 2005 working just fine now i dont need it anymore
     
    10 Year Member at TPU
  13. amd64skater

    amd64skater

    Joined:
    Feb 20, 2006
    Messages:
    609 (0.16/day)
    Thanks Received:
    20
    Location:
    Jacksonville ,Florida
    oh and i dont need the 64bit one anyway im still running 32
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)