• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Microsoft Announces Availability of Windows 8 Consumer Preview

Joined
Mar 10, 2010
Messages
4,988 (1.76/day)
Likes
1,553
Location
Manchester uk
System Name Quad GT evo V
Processor FX8350 @ 4.8ghz1.525c NB2.64ghz Ht2.84ghz
Motherboard Gigabyte 990X Gaming
Cooling 360EK extreme 360Tt rad all push/pull, cpu,NB/Vrm blocks all EK
Memory Corsair vengeance 32Gb @1333 cas9
Video Card(s) Rx vega 64 waterblockedEK + Rx580 waterblockedEK
Storage samsung 840(250), WD 1Tb+2Tb +3Tbgrn 1tb hybrid
Display(s) Samsung uea28"850R 4k freesync, samsung 40" 1080p
Case Custom(modded) thermaltake Kandalf
Audio Device(s) Xfi creative 7.1 on board ,Yamaha dts av setup
Power Supply corsair 1000Rmx
Mouse CM optane
Keyboard CM optane
Software Win 10 Pro
Benchmark Scores 15.69K best overall sandra so far
#27
Works definitely better than the Dev. Preview in VirtualBox.It does not freeze often and even the VB graphics could be installed which always failed in the dev. one. It is a nice way to test it, without the hassle of installing an unfinished os which will need replacing when the real W8 comes around.
yeh but can it play crisis,,

no seriously can you play games because thats pretty much what id want to test?:)
 
Last edited:
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,894 (0.45/day)
Likes
432
System Name It's just a computer
Processor i7 6700K
Cooling D5, PA140.3, HK Rev. 3.0
Memory G.Skill F4-3600C16D-8GTZ
Video Card(s) eVGA GTX970SSC
Storage 2X Samsung 960 EVO RAID0
Display(s) ViewSonic VX2770
Case Thermaltake Xaser VI
Audio Device(s) Onboard Realtek/Z-5500
Power Supply Corsair AX1200
Mouse Logitech
Keyboard Logitech
Software Win7 Ultimate x64 SP1
#28
So, it is impossible to disable the Metro UI and get back the Start Menu on the taskbar?

I have a PC, with a mouse and keyboard, not a smartphone.
 
Joined
Dec 3, 2009
Messages
1,205 (0.41/day)
Likes
364
Location
The Netherlands
System Name PC || Laptop
Processor AMD FX-8350 @ 4,8GHz || i7 6700HQ
Motherboard Asus Sabertooth 990FX || default
Cooling Corsair H100i Push-Pull|| Stock
Memory Samsung 30nm 4x4GB @ 1930MHz|| 2x8GB LVDDR3 @ 1600MHz
Video Card(s) AMD R9 290 @ 1060MHz / 1600MHz || Nvidia Geforce 960M
Display(s) Samsung S23A750D 120Hz + others|| 15,6" 1080P
Case Corsair 500R Fans Galore ||
Audio Device(s) Asus Xonar DX/XD ||
Power Supply Corsair AX860i || 120Watt 19V OEM adaptor
Software Win 10 64bit || Win 10 64bit
#29
Yes, games will run fine, and both AMD and Nvidia posted drivers especially for win 8.

On another note:
I'm really dissapointed in this preview(and perhaps windows 8 as a whole) after using this install.

For Metro, I expected to have this nice and useable interface, in which i could do basically all i could at the desktop(with the proper "app" atleast)

Instead i get this 90% useless interface to which i'm bound, since there is no visible and easy way to disable it. Furthermore the apps from which I expected the most, like messenger and mail dont even give 10% of the functions i was used to from windows live essentials. And then when you think, ah well, i'll just log off, there doesnt seem to be a way to actually log off, only appear offline. This interface is fine, for my phone, but for my PC I want to be able to do a lot more than that it currently offers me.

If only they included the simple "shutdown Metro UI" option, everything would've been fine, but this... I guess we'll have to wait for the "windows 8 professional review", or atleast some news about some version of win 8 having the option of turning that darn interface off.

This is coming from someone that was really positive about win 8 untill today
 
Joined
Feb 29, 2012
Messages
143 (0.07/day)
Likes
79
Location
Germany
System Name Blackbox
Processor Core i7-2600k @ 4.8
Motherboard ASRock Fatal1ty P67 Performance
Cooling Thermalright Macho Rev.A
Memory 32GB Crucial Ballistix Sport VLP DDR3-1600
Video Card(s) KFA² (Galax) GTX970 EXOC Black Edition
Storage Bunch of 1-2TB WD RE4 + WD Red
Display(s) Samsung Syncmaster 2333T
Case Fractal Design Arc Midi
Power Supply Seasonic S12 II 430
Mouse Logitech MX518 Refresh
Keyboard Tesoro Colada G3NL (MX Brown)
Software Win7 Ultimate
#30
Waste of time and ressources IMHO.
Basically a Vista 2.0 .. or Win ME 3.0 if you want. Just with more big brother added to the mix.

I'll probably do a "know your enemy" kinda install in a VM or on a test box, but other than that? Hell no..
I'm sitting in front of a god damn computer. NOT a f%§/$% tablet FFS.

I sincerely hope Win8 will end up as an epic fail.. hopefully even more than Vista.. and MS gets their sh*t together after that..

Win7 is what.. 3 years old now? And they're already cutting down stuff for it (Windows Live gallery for widgets and stuff is basically gone.. not that I care too much but c'mon..after 3 years? really?!) and they were about to cut support for most versions in January 2015, but just recently changed that into January 2020 .. they probably realized how ridiculous this would've been after a complaint-sh*tstorm or something.
 
Joined
Dec 3, 2009
Messages
1,205 (0.41/day)
Likes
364
Location
The Netherlands
System Name PC || Laptop
Processor AMD FX-8350 @ 4,8GHz || i7 6700HQ
Motherboard Asus Sabertooth 990FX || default
Cooling Corsair H100i Push-Pull|| Stock
Memory Samsung 30nm 4x4GB @ 1930MHz|| 2x8GB LVDDR3 @ 1600MHz
Video Card(s) AMD R9 290 @ 1060MHz / 1600MHz || Nvidia Geforce 960M
Display(s) Samsung S23A750D 120Hz + others|| 15,6" 1080P
Case Corsair 500R Fans Galore ||
Audio Device(s) Asus Xonar DX/XD ||
Power Supply Corsair AX860i || 120Watt 19V OEM adaptor
Software Win 10 64bit || Win 10 64bit
#31
Waste of time and ressources IMHO.
I sincerely hope Win8 will end up as an epic fail.. and MS gets their sh*t together after that..
Why would you want it to fail?

Wouldnt you want it to be epic instead?

And imho, win8 isnt like vista at all, vista was bad because it was a resource hog at that time(that problem was over after a while however, and uptill now, its quite an OK OS).

Windows 8 is really nice, the hardware management is great, the support is great, and the speed at which things run is also great, untill you realise you're stuck with the interface. Its potentially a great OS, with some worthwhile advantages over win7, but then the interface just ruins your day as a desktop poweruser.
 
Joined
Jul 14, 2006
Messages
1,894 (0.45/day)
Likes
432
System Name It's just a computer
Processor i7 6700K
Cooling D5, PA140.3, HK Rev. 3.0
Memory G.Skill F4-3600C16D-8GTZ
Video Card(s) eVGA GTX970SSC
Storage 2X Samsung 960 EVO RAID0
Display(s) ViewSonic VX2770
Case Thermaltake Xaser VI
Audio Device(s) Onboard Realtek/Z-5500
Power Supply Corsair AX1200
Mouse Logitech
Keyboard Logitech
Software Win7 Ultimate x64 SP1
#32
It is truly a sad day when Microsoft decides to take the best OS they have made (Windows 7) and crapify it with this Metro garbage, in an effort to be 'cool' and 'hip'.

@Mathragh,

The Windows key + i will bring up the logoff/restart/shutdown.
 
Joined
Dec 3, 2009
Messages
1,205 (0.41/day)
Likes
364
Location
The Netherlands
System Name PC || Laptop
Processor AMD FX-8350 @ 4,8GHz || i7 6700HQ
Motherboard Asus Sabertooth 990FX || default
Cooling Corsair H100i Push-Pull|| Stock
Memory Samsung 30nm 4x4GB @ 1930MHz|| 2x8GB LVDDR3 @ 1600MHz
Video Card(s) AMD R9 290 @ 1060MHz / 1600MHz || Nvidia Geforce 960M
Display(s) Samsung S23A750D 120Hz + others|| 15,6" 1080P
Case Corsair 500R Fans Galore ||
Audio Device(s) Asus Xonar DX/XD ||
Power Supply Corsair AX860i || 120Watt 19V OEM adaptor
Software Win 10 64bit || Win 10 64bit
#33
It is truly a sad day when Microsoft decides to take the best OS they have made (Windows 7) and crapify it with this Metro garbage, in an effort to be 'cool' and 'hip'.

@Mathragh,

The Windows key + i will bring up the logoff/restart/shutdown.
Thanks, that got me half way, but still there is no way to only log out in the message app.
 
Joined
Mar 10, 2010
Messages
4,988 (1.76/day)
Likes
1,553
Location
Manchester uk
System Name Quad GT evo V
Processor FX8350 @ 4.8ghz1.525c NB2.64ghz Ht2.84ghz
Motherboard Gigabyte 990X Gaming
Cooling 360EK extreme 360Tt rad all push/pull, cpu,NB/Vrm blocks all EK
Memory Corsair vengeance 32Gb @1333 cas9
Video Card(s) Rx vega 64 waterblockedEK + Rx580 waterblockedEK
Storage samsung 840(250), WD 1Tb+2Tb +3Tbgrn 1tb hybrid
Display(s) Samsung uea28"850R 4k freesync, samsung 40" 1080p
Case Custom(modded) thermaltake Kandalf
Audio Device(s) Xfi creative 7.1 on board ,Yamaha dts av setup
Power Supply corsair 1000Rmx
Mouse CM optane
Keyboard CM optane
Software Win 10 Pro
Benchmark Scores 15.69K best overall sandra so far
#34
Quote:
Originally Posted by zsolt_93
Works definitely better than the Dev. Preview in VirtualBox.It does not freeze often and even the VB graphics could be installed which always failed in the dev. one. It is a nice way to test it, without the hassle of installing an unfinished os which will need replacing when the real W8 comes around.

yeh but can it play crisis,,

no seriously can you play games because thats pretty much what id want to test?
i ment can you play games on win8 with it running in a virtual machine
 
Joined
Dec 3, 2009
Messages
1,205 (0.41/day)
Likes
364
Location
The Netherlands
System Name PC || Laptop
Processor AMD FX-8350 @ 4,8GHz || i7 6700HQ
Motherboard Asus Sabertooth 990FX || default
Cooling Corsair H100i Push-Pull|| Stock
Memory Samsung 30nm 4x4GB @ 1930MHz|| 2x8GB LVDDR3 @ 1600MHz
Video Card(s) AMD R9 290 @ 1060MHz / 1600MHz || Nvidia Geforce 960M
Display(s) Samsung S23A750D 120Hz + others|| 15,6" 1080P
Case Corsair 500R Fans Galore ||
Audio Device(s) Asus Xonar DX/XD ||
Power Supply Corsair AX860i || 120Watt 19V OEM adaptor
Software Win 10 64bit || Win 10 64bit
#35
i ment can you play games on win8 with it running in a virtual machine
I dont think so, atleast not in any playable way. I tried to set up a 2 person gaming account once, with one person using the windows on the PC itself, and another person using the VM on the second screen fullscreen with a dedicated keyboard and mouse. No matter what we did and even with hardware acceleration on(which only supports certain kinds of DX9 last time i checked), there was no way i could get things running smoothly with over 35 FPS, even with nothing running on the main windows install.

You can always try though.
 
Joined
Nov 13, 2009
Messages
5,614 (1.90/day)
Likes
1,678
Location
San Diego, CA
System Name White Boy
Processor Core i7 3770k @4.6 Ghz
Motherboard ASUS P8Z77-I Deluxe
Cooling CORSAIR H100
Memory CORSAIR Vengeance 16GB @ 2177
Video Card(s) EVGA GTX 680 CLASSIEFIED @ 1250 Core
Storage 2 Samsung 830 256 GB (Raid 0) 1 Hitachi 4 TB
Display(s) 1 Dell 30U11 30"
Case BIT FENIX Prodigy
Audio Device(s) none
Power Supply SeaSonic X750 Gold 750W Modular
Software Windows Pro 7 64 bit || Ubuntu 64 Bit
Benchmark Scores 2017 Unigine Heaven :: P37239 3D Mark Vantage
#36
Really not liking what I am seeing in Windows 8.
 
Joined
May 21, 2008
Messages
4,090 (1.17/day)
Likes
766
Location
Iowa, USA
System Name FUTURE CUBE!
Processor intel Core i5 6600k
Motherboard Gigabyte Z170X-Gaming 7
Cooling Phanteks PH-TC14PE BK
Memory G.Skill TridentZ 3000 Mhz C15 32GB 2x16GB
Video Card(s) Gigabyte Aorus 1080 Ti
Storage 2x M.2 Samsung Evo 250GB/500GB / WD Blue 500GB / 2x RAID1 Toshiba P300 3TB
Display(s) Samsung C24FG70 1080p 144hz Quantum Dot/ASUS VH226H 1080p 21.5"
Case "THE CUBE" Custom built, pure Red Alder wood
Audio Device(s) Creative Sound Core3D/ Logitech Z-2300 200 watts/ Beyerdynamic DT 880
Power Supply Seasonic X Gold 650W
Mouse Logitech G700
Keyboard Logitech G910
Software Windows 10 Pro
#37
Well lol about 10 min. after install my computer froze and I had to take my CMOS battery out reset my whole system and can only boot into W7. I found a old 10 year old IDE HD from a old Gateway and installed W8 on it.

I think im going to still Reformat my main HD, but keep just W7 on it.
Going to have to download driver for stuff :banghead:
 
Joined
Aug 11, 2011
Messages
4,335 (1.87/day)
Likes
3,020
Location
Mexico
System Name STEAMBOX | GAMECUBE | EQC (Everyday Quad Core)
Processor i5 4590@3.7Ghz |i7 3770K@4Ghz -|- Athlon 5350@2.52Ghz
Motherboard GA-B85N PHOENIX | Asrock Z77E-ITX | Asus AM1I-A
Cooling Stock | Antec Kuhler 620 | Reeven Vanxie
Memory 2x4GB ADATA XPG 1600Mhz | 2x4GB Kingston 1866Mhz -|- 2x4GB Crucial Ballistix@1920Mhz
Video Card(s) RX 480 Nitro | Sapphire RX 480 w/Accelero Mono Plus | HD 8400 @ 720Mhz (IGP)
Storage LiteON 128GB mSATA+3TB Seagate | Seagate 1TBxSamung 64GB SSD (Intel RST) | Kingston v300 240GB
Display(s) Daewoo 49" 1080p | ASUS PA248Q 1920x1200 IPS
Case Corsair 250D | CoolerMaster Elite 110 | Acteck Fiji
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Seasonic SS-660XP2 | Silverstone SFX-450 | 200w mini FLEX PSU
Software Windows 10 64bit
#38
I have it installed here. The installation is tricky. Keep a Live ID handy. The Metrosexual UI takes a lot of getting used to.

Oh, and there's no Start menu as such.

I was right about Metro resembling a touchscreen-based training program for chimpanzees (push the right color for banana).
So you can't disable Metro like in the DP?
 
Joined
May 21, 2008
Messages
4,090 (1.17/day)
Likes
766
Location
Iowa, USA
System Name FUTURE CUBE!
Processor intel Core i5 6600k
Motherboard Gigabyte Z170X-Gaming 7
Cooling Phanteks PH-TC14PE BK
Memory G.Skill TridentZ 3000 Mhz C15 32GB 2x16GB
Video Card(s) Gigabyte Aorus 1080 Ti
Storage 2x M.2 Samsung Evo 250GB/500GB / WD Blue 500GB / 2x RAID1 Toshiba P300 3TB
Display(s) Samsung C24FG70 1080p 144hz Quantum Dot/ASUS VH226H 1080p 21.5"
Case "THE CUBE" Custom built, pure Red Alder wood
Audio Device(s) Creative Sound Core3D/ Logitech Z-2300 200 watts/ Beyerdynamic DT 880
Power Supply Seasonic X Gold 650W
Mouse Logitech G700
Keyboard Logitech G910
Software Windows 10 Pro
#39
So you can't disable Metro like in the DP?
In my short amount of time using it, you can't disable it all the way. But you can go to desktop and it look just about normal besides the start bar.
 

newtekie1

Semi-Retired Folder
Joined
Nov 22, 2005
Messages
24,287 (5.51/day)
Likes
10,389
Location
Indiana, USA
Processor Intel Core i7 4790K@4.6GHz
Motherboard AsRock Z97 Extreme6
Cooling Corsair H110i GTX
Memory 32GB Corsair DDR3-1866 9-10-9-27
Video Card(s) PNY XLR8 GTX1060 6GB
Storage 480GB Crucial MX200 + 2TB Seagate Solid State Hybrid Drive with 128GB OCZ Synapse SSD Cache
Display(s) QNIX QX2710 1440p@120Hz
Case Corsair 650D Black
Audio Device(s) Onboard is good enough for me
Power Supply Corsair HX850
Software Windows 10 Pro x64
#40
So you can't disable Metro like in the DP?
I just installed it, and unfortunately you can't disable Metro like the DP. However, that might just mean that the method has changed and no one has figured it out yet. IIRC, the method to disable it before took a few days for people to figure out.

I truly hope that Metro is easily disabled in the final product, and Microsoft is just pushing the crap out of it in the previews to get people to actually use it and give feedback on it. Because for desktop use Metro is totally useless, but it works great on tablets.
 
Joined
May 7, 2009
Messages
5,261 (1.67/day)
Likes
1,451
Location
Marietta, GA USA
System Name ODIN
Processor AMD Ryzen 7 1800X @ 3.9 GHz (all cores)
Motherboard ASRock TaiChi X370
Cooling Cryorig Universal R1
Memory 16 GB G.Skill FlareX @ 2933 MHz 14-14-14-34
Video Card(s) Nvidia EVGA GeForce GTX 1070 SC 8 GB
Storage WD M.2 1TB SSD :: 4 TB RAID 1 Array of 2 drives
Display(s) Dell S2716DG 27" 144 Hz G-SYNC
Case NZXT H630
Audio Device(s) Onboard Audio
Power Supply Antec HCP 850 80+ Gold
Mouse Corsair M65
Keyboard Corsair K70 RGB Lux
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores I don't benchmark.
#41
So now that I own a Window 7 phone. I can now assure you that is what Windows 8 is. That is it. They stuck my phone interface over the desktop OS.
 

brandonwh64

Addicted to Bacon and StarCrunches!!!
Joined
Sep 6, 2009
Messages
19,517 (6.46/day)
Likes
6,937
Location
Chatsworth, GA
System Name The StarCrunch Defender! | X58 Cruncher!
Processor I7 6700K @ STOCK | Intel I7-920
Motherboard Gigabyte Z170X-UD5 | Alienware MS-7543 X58
Cooling Corsair A70 Push/Pull | Corsair H50
Memory Crucial Ballistix DDR4 2400 MHz | Pereema 3x2GB DDR3
Video Card(s) Gigabyte Gaming G1 GTX 1070 | Gigabyte 7970 3GB
Storage 2x Samsung Pro 256GB M.2 SSD's in Raid 0 | 4TB Western Digital SATA drive
Display(s) ViewSonic VG2227wm 1080P | OLD viewsonics
Case NZXT Tempest 410 Elite | NZXT Source 210
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair 750TX | Enermax Liberty 500W
Mouse MX518 | MX502
Keyboard TESORO Mechanical | ANZO Mechanical
Software Windows 10 Pro on both
#42
Its windows 7 with the phone interface as highway put it, Totally useless!
 
Joined
Dec 18, 2008
Messages
1,833 (0.56/day)
Likes
523
System Name Computer
Processor 1700X
Motherboard CH6
Cooling Custom Loop
Memory G.Skill 32GB
Video Card(s) GTX 1070
Storage 500GB Samsung 850 Evo Msata
Display(s) LG 23" IPS
Power Supply Seasonic 760 Platinum
Software Windows 8.1 64-Bit
#43
I have been downloading for 5 and half hours and I have another 6 hours:pimp:.
It took me a whole 4 minutes and 30 seconds :cry:
 

erocker

Senior Moderator
Staff member
Joined
Jul 19, 2006
Messages
42,381 (10.17/day)
Likes
18,023
Processor Intel i7 8700k
Motherboard Gigabyte z370 AORUS Gaming 7
Cooling Water
Memory 16gb G.Skill 4000 MHz DDR4
Video Card(s) Evga GTX 1080
Storage 3 x Samsung Evo 850 500GB, 1 x 250GB, 2 x 2TB HDD
Display(s) Nixeus EDG27
Case Thermaltake X5
Power Supply Corsair HX1000i
Mouse Zowie EC1-B
Software Windows 10
#44
So when I go to the link to download it gives me a 4.99mb file. I run it and it checks things on my current Win 7 install. Where can I download the actual O/S?

*Nevermind, found it.
 
Joined
Dec 18, 2008
Messages
1,833 (0.56/day)
Likes
523
System Name Computer
Processor 1700X
Motherboard CH6
Cooling Custom Loop
Memory G.Skill 32GB
Video Card(s) GTX 1070
Storage 500GB Samsung 850 Evo Msata
Display(s) LG 23" IPS
Power Supply Seasonic 760 Platinum
Software Windows 8.1 64-Bit
Joined
Jun 17, 2007
Messages
7,325 (1.91/day)
Likes
995
Location
C:\Program Files (x86)\Aphexdreamer\
System Name Unknown
Processor AMD Bulldozer FX8320 @ 4.4Ghz
Motherboard Asus Crosshair V
Cooling XSPC Raystorm 750 EX240 for CPU
Memory 8 GB CORSAIR Vengeance Red DDR3 RAM 1922mhz (10-11-9-27)
Video Card(s) XFX R9 290
Storage Samsung SSD 254GB and Western Digital Caviar Black 1TB 64MB Cache SATA 6.0Gb/s
Display(s) AOC 23" @ 1920x1080 + Asus 27" 1440p
Case HAF X
Audio Device(s) X Fi Titanium 5.1 Surround Sound
Power Supply 750 Watt PP&C Silencer Black
Software Windows 8.1 Pro 64-bit
#46
I think Microsoft has confused the word progress with retrogress and metro...

My pc isn't a phone! My phones a phone dam it!
 
Joined
Apr 4, 2008
Messages
4,659 (1.31/day)
Likes
1,009
System Name Obelisc
Processor i7 3770k @ 4.8 GHz
Motherboard Asus P8Z77-V
Cooling H110
Memory 16GB(4x4) @ 2400 MHz 9-11-11-31
Video Card(s) GTX 780 Ti
Storage 850 EVO 1TB, 2x 5TB Toshiba
Case T81
Audio Device(s) X-Fi Titanium HD
Power Supply EVGA 850 T2 80+ TITANIUM
Software Win10 64bit
#47
The wise move for MS would be to add detection for touch screens. No touch screen = no metro by default.
 

LifeOnMars

New Member
Joined
Jun 20, 2008
Messages
2,563 (0.74/day)
Likes
396
Location
Kettering,Northants. UK
System Name Crap System
#49
I actually really like it, if I had a touch screen it would be pretty awesome but the navigation is fairly easy with mouse anyway.

It also let me install the latest WHQL Nvidia drives without an issue and bizarrely, Portal 1 which was stuttering all over the place in windows 7 is now smooth???? I have played Alan Wake, Portal, Skyrim and FIFA 12 all without issues.

It also created a smaller default page file and I reckon once people get used to how the new interface works it's going to be a winner!! :)


EDIT - It seems with DX11 games it is giving me 59.9Hz maximum refresh rate as opposed to the 60Hz it should be (Which is set in Nvidia CP and monitor settings). This is causing syncing issues with DX11 games for me. World Of Warcraft is stuttering whereas before it was smooth. Also BFBC2 in DX11 60Hz is not an option. DX9 Games are running beautifully at 60Hz.

Anyone have a solution?

EDIT 2 - Going to try reinstalling WoW, just to note I'm running 295.73 WHQL via HDMI.
 
Last edited:

baggpipes

New Member
Joined
Feb 12, 2009
Messages
163 (0.05/day)
Likes
45
System Name R2D2
Processor AMD FX-4100
Motherboard MSI 970 G45
Cooling Stock
Memory Kingston T1 8GB 1600 DDR3 @ 1800mHz
Video Card(s) AMD Sapphire 6850
Storage RAID 0 WD Caviar Blue 1TB total
Display(s) Acer 19" widescreen and Sony 32" Bravia 1080p 60hz
Case NZXT Gamma Series
Power Supply 700w OCZ Mod Stream Pro
Software Windows 7 Professional
Benchmark Scores hit 4.5ghz stock cooler....
#50
I am confused.... why so much hiding of the buttons....