• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Microsoft Updates Windows Vista SP1 and Windows XP SP3 Test Builds

malware

New Member
Joined
Nov 7, 2004
Messages
5,422 (1.13/day)
Likes
954
Location
Bulgaria
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 G0 VID: 1.2125
Motherboard GIGABYTE GA-P35-DS3P rev.2.0
Cooling Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-S12 Fan
Memory 4x1 GB PQI DDR2 PC2-6400
Video Card(s) Colorful iGame Radeon HD 4890 1 GB GDDR5
Storage 2x 500 GB Seagate Barracuda 7200.11 32 MB RAID0
Display(s) BenQ G2400W 24-inch WideScreen LCD
Case Cooler Master COSMOS RC-1000 (sold), Cooler Master HAF-932 (delivered)
Audio Device(s) Creative X-Fi XtremeMusic + Logitech Z-5500 Digital THX
Power Supply Chieftec CFT-1000G-DF 1kW
Software Laptop: Lenovo 3000 N200 C2DT2310/3GB/120GB/GF7300/15.4"/Razer
#1
Microsoft said on Thursday that it has released another updated test version of Windows Vista Service Pack 1. The company said that the new version, dubbed "Windows Vista SP1 RC Refresh 2," has been released to about 15,000 beta testers. The code is not being made available publicly, Microsoft added. The final version is still on track to be finalized this quarter. Microsoft also released "Windows XP SP3 RC Refresh 2" to beta testers on Wednesday. Windows XP SP3 Final is aiming for a release sometime in the first half of this year, but Microsoft noted: "our timing will always be based on customer feedback as a first priority."

Show full news post
 
Last edited:
Joined
Nov 3, 2007
Messages
1,567 (0.42/day)
Likes
611
Processor i5-6600K / i7-6700K / E5-1620 v3 / E5-2650L v4 / E5-2630L v3 / E5-2530 v4
Motherboard Asus Maximus IX APEX / Asrock EPC612D4I Mini
Cooling Noctua / Aquacomputer / EKWB / Corsair
Memory Corsair DP DDR4 2x16GB 3200 / Crucial LVP 2133 ECC 8x8GB
Video Card(s) R9 NANO / VEGA 64 / VEGA 56
Storage nvme's
Display(s) Acer XR382CQK
Case CaseLabs / Lian Li
Audio Device(s) Creative SB X7
Power Supply Corsair AX1500i / Corsair AX1200i / Seasonic (A handful)
Mouse Logitech
Keyboard Logitech
Software Windows 7 ULT / Windows 10 Pro / unRAID
#2
Can we get registry entry to try these also. I put the code in for the first vista SP1 release, and after it finished installing through windows update, i got a beautiful message after reboot. Said as follows "Your installation is complete, Please reinstall Windows to validate" Sweet I know. But whatev, its a private RC, not final. Anyways I wanna give the second version a shot...anybody got a reg entry so it appears in windows update?
 
Last edited:

hacker111

New Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
332 (0.09/day)
Likes
1
Location
MA United States
#3
customer service? they have like none...you cant get through theline without waiting hours...I suggest they make a new and improved customer service..then I will be happy.:)
 
Joined
Nov 3, 2007
Messages
1,567 (0.42/day)
Likes
611
Processor i5-6600K / i7-6700K / E5-1620 v3 / E5-2650L v4 / E5-2630L v3 / E5-2530 v4
Motherboard Asus Maximus IX APEX / Asrock EPC612D4I Mini
Cooling Noctua / Aquacomputer / EKWB / Corsair
Memory Corsair DP DDR4 2x16GB 3200 / Crucial LVP 2133 ECC 8x8GB
Video Card(s) R9 NANO / VEGA 64 / VEGA 56
Storage nvme's
Display(s) Acer XR382CQK
Case CaseLabs / Lian Li
Audio Device(s) Creative SB X7
Power Supply Corsair AX1500i / Corsair AX1200i / Seasonic (A handful)
Mouse Logitech
Keyboard Logitech
Software Windows 7 ULT / Windows 10 Pro / unRAID
#4
customer service? they have like none...you cant get through theline without waiting hours...I suggest they make a new and improved customer service..then I will be happy.:)

Agreed!! I waited 37 minutes a week ago to activate (again) my OEM copy of XP. All I needed was a activation code. Then I spoke to "Bob", who was sooooo hard to understand the 25 characters I needed. Finally got it, but was soooo pissed by the time I got off the phone....Then i had to run through 20 years of windows updates. :banghead:
 
Joined
Jan 4, 2008
Messages
1,818 (0.50/day)
Likes
241
Location
Just South of Mars
System Name Decent Lappy
#5
customer service? they have like none...you cant get through theline without waiting hours...I suggest they make a new and improved customer service..then I will be happy.:)
That's not true, they DO have a customer service, but you must keep in mind that India is on a different time zone than us. :roll:
 
Joined
Nov 22, 2007
Messages
1,554 (0.42/day)
Likes
340
Location
Annapolis, MD
System Name n.audBl
Processor E8500 @ 3.80GHz
Motherboard ASUS Striker Extreme
Cooling Full liquid (everything except power supply)
Memory 4Gb OCZ DDR2 PC9600
Video Card(s) Dual EVGA GTX 280 SSC Edition
Storage Dual WD Raptor in RAID 0 (300Gb), Dual WD 1Tb Cavair in RAID 1
Display(s) Dell 2407 24" HD+ Widescreen
Case Theraltake Tai-Chi
Audio Device(s) X-Fi Fata1ty (bleh!)
Power Supply Ultra X3 1000W
Software Win 7 64bit
#6
Last time I had to activate by phone the idiot on the other side would put me on hold for about 2 mins between every 4 characters. I guess he was multi-tasking me. That was flippin' annoying.
 
Joined
Jan 4, 2008
Messages
1,818 (0.50/day)
Likes
241
Location
Just South of Mars
System Name Decent Lappy
#7
Last time I had to activate by phone the idiot on the other side would put me on hold for about 2 mins between every 4 characters. I guess he was multi-tasking me. That was flippin' annoying.
That can be incredibly annoying, been there done that! Even though their service is still miles away from being where it should be, I do have to say they have improved somewhat over the last 2-3 years. Which is actually really sad when ya think about what it was like back then, the hold times were staggering to say the least.

They've still got a ways to go and because of their position in the industry I'm not sure they'll ever invest enough to ever have good solid customer service. M$ has a captive audience once you've bought their goods, period.
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
46,125 (9.57/day)
Likes
13,558
Location
Australalalalalaia.
System Name Daddy Long Legs
Processor Ryzen R7 1700, 3.9GHz 1.375v
Motherboard MSI X370 Gaming PRO carbon
Cooling Fractal Celsius S24 (Silent fans, meh pump)
Memory 16GB 2133 generic @ 2800
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS modded to Gaming Z - faster and solved black screen bugs!)
Storage 1TB Intel SSD Pro 6000p (60TB USB3 storage)
Display(s) Samsung 4K 40" HDTV (UA40KU6000WXXY) / 27" Qnix 2K 110Hz
Case Fractal Design R5. So much room, so quiet...
Audio Device(s) Pioneer VSX-519V + Yamaha YHT-270 / sennheiser HD595/518 + bob marley zion's
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G403 + KKmoon desk-sized mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptops: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB i7-2630QM + GT 540M + 8GB
#8
i've had good luck... done that 2-3 times, and each time the person gave the code pretty fast/clearly.
 

candle_86

New Member
Joined
Dec 28, 2006
Messages
3,914 (0.98/day)
Likes
227
#9
i havn't had to wait, I get a computer to help me :D

That and when Vista was Beta testing, and I was an offical tester, they always got to me quick :D
 
Joined
Dec 10, 2007
Messages
7,185 (1.96/day)
Likes
769
Location
Adelaide Australia
System Name Becca 2
Processor AMD A10 4600m quad core @ 2.3 ghz
Motherboard dunno
Cooling Logitech alto connect
Memory 16 Gig ddr3 1600mhz
Video Card(s) Ati HD 7660G + & 7470M
Storage 1 TB
Audio Device(s) onboard crap
Software Windows 7 Home Premium 64 bit with sp1
#10
Hurry up and relese the final sp1 i realise you need to test it but ive waited long enough.